NY Rangers – Pittsburgh 1:6 (kon.) | Washington – St. Louis 4:3 (kon.) | Columbus – Calgary 0:2 (kon.)
Buffalo – Detroit 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Toronto 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Winnipeg 3:1 (kon.)
Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.) | Nashville – Dallas 5:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 3:6 (kon.)
Arizona – Vancouver 1:4 (kon.) | San Jose – Chicago 2:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 4:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 24.11.2016, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:01
    Bo Horvat před pár okamžiky mohl udělat tečku za dnešním utkáním, když střelou z mezikruží mířil nad lapačkou Louise Domingueho přesně do levého horního rohu brány, puk se ale nakonec od horní tyče odrazil zpět do hry!
     
    50:20
    Tobias Rieder nabral na levém křídle obrovskou rychlost a řítil se do samostatného úniku, v blízkosti vzdálenější pravé tyče ale nedokázal skvělého brankáře Ryana Millera překonat!
     
    45:10
    Lawson Crouse na pravém křídle spěchal za pukem, Ryan Miller ale proti němu skvěle vyjel ze své brány a vpádu ho před ním holí dopravil mimo hrozící nebezpečí! Dobré čtení hry.
     
    43:27
    Radim Vrbata napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k prudké střele s příklepem, kterou mířil mezi betony Ryana Millera, brankář Vancouveru si s ní ale dokázal poradil!
     
    33:47
    Bo Horvat u mantinelu zahákoval jednoho z protihráčů a také Arizona si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    31:29
    Christian Dvorak se v oslabení řítil do slibné brankové příležitosti, jenže se s pukem ocitl ze střeleckého úhlu a v blízkosti levé tyče ho nedokázal ve velké rychlosti zasunout do brány.
     
    30:19
    Max Domi usedl na trestnou lavici za hákování a Vancouver si zahraje v dnešním zápase druhou přesilovou hru, přičemž první využít nedokázal.
     
    26:49
    Střídání v týmu Arizona Coyotes: ze hřiště odchází Mike Smith, přichází Louis Domingue.
    26:49 Alexandre BURROWS - 1:4
     
    26:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE BURROWS na levé straně útočného pásma dojel puk po nepřesné střele Svena Baertschiho z pravého kruhu pro vhazování a poté ho na první pohled nenápadně nahodil na bránu, jeho nahození ale prošlo mezi betony Mikea Smithe k překvapení všech do brány – 1:4. Asistence: Sven Baertschi a Bo Horvat.
     
    26:11
    Michael Chaput nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování a Mike Smith jeho pokus ukryl po pěkném zákroku ve své lapačce!
    23:35 Bo HORVAT - 1:3
     
    23:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Alexandre Burrows našel před bránou BO HORVATA, který mezi betony bezmocného Mikea Smithe zamířil z blízkosti do sítě. Vancouver Canucks vstřelili v rozmezí pouhých 17 sekund dva góly a vede na ledě Arizony 3:1! Asistence: Alexandre Burrows a Sven Baertschi.
    23:18 Loui ERIKSSON - 1:2
     
    23:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    LOUI ERIKSSON si najel před bránu na přihrávku Markuse Granlunda od zadního mantinelu a po ledě zamířil prudkou střelou ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Markus Granlund a Luca Sbisa.
    20:58 Christian DVORAK - 1:1
     
    20:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Anthony DeAngelo z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde kotouč mířící pod horní tyč skvěle tečoval CHRISTIAN DVORAK a usměrnil ho pod lapačkou Ryana Millera k pravé tyči. Asistence: Anthony DeAngelo a Alex Goligoski.
     
    18:11
    Radim Vrbata byl v útočném pásmu u mantinelu zezadu podražen Alexandrem Burrowsem a Arizona si v závěru první třetiny zahraje první přesilovou hru.
     
    15:18
    Shane Doan se ocitl před bránou v obrovské šanci, jeho následná střela ale trefila levý beton ležícího Ryana Millera, který předvedl výtečný zákrok a podržel Vancouver Canucks nad vodou!
     
    14:48
    Před bránou Ryana Millera vznikl po nepříjemně tečované střele obrovský závar, brankář hostujícího Vancouveru Canucks ale dokázal puk zkrotit ve své výstroji a přerušil hru!
     
    12:16
    Vancouver mohl rychle využít přesilovou hru, když se po zákroku Mikea Smithe ocitl před bránou v obrovské šanci sám Troy Stecher, jenže bekhendem zamířil z blízkosti nad!
     
    11:59
    Lawson Crouse zezadu sekl jednou rukou Troye Stechera a na dvě minuty usedl na trestnou lavici.
     
    11:48
    Brendan Gaunce na levém křídle vypálil ve velké rychlosti do výstroje Mikea Smithe a vzápětí po nekontrolovaném pádu narazil nepříjemně do mantinelu! Zřejmě ale bude v pořádku.
     
    11:01
    Anthony Duclair nebezpečně pálil z pravého kruhu pro vhazování směrem do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Ryan Miller ale předvedl skvělý zákrok a holí puk vyrazil do ochranné sítě! Vancouver stále vede 1:0.
    03:08 Sven BAERTSCHI - 0:1
     
    03:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bo Horvat krásnou přihrávkou z levého křídla napříč brankovištěm našel v blízkosti levé tyče SVENA BAERTSCHIHO, který bez přípravy zamířil nad pravým betonem Mikea Smithe do brány. Vancouver vede 1:0! Asistence: Bo Horvat.
     
    02:47
    Alex Goligoski nebezpečně vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování směrem do levého horního rohu brány, Ryan Miller ale vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou puk vyrazil do ochranné sítě! Arizona se málem ujala vedení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Dvorak (DeAngelo, Goligoski) – 4. Baertschi (Horvat), 24. Eriksson (Markus Granlund, Sbisa), 24. Horvat (Burrows, Baertschi), 27. Burrows (Baertschi, Horvat)


    Arizona Coyotes: M. Smith (27. Domingue) – Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, DeAngelo, Chychrun, Michael Stone – Domi, Hanzal (A), Vrbata – Rieder, Martinook, Doan (C) – J. McGinn, Dvorak, Duclair – Crouse, Dauphin, White.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – Markus Granlund, Chaput, Eriksson – B. Gaunce, Megna, LaBate.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Justin StPierre. Čároví: Brandon Gawryletz, Matt MacPherson

    Diváci: 11 256
    bahis siteleri