Novokuzněck – Kazaň 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Toljatti 3:1 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – HC Slovan 1:4 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Záhřeb 0:1 (kon.)
Riga – Minsk 1:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Lada Toljatti
Čtvrtek 24.11.2016, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:11
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí opět odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! JEVGENIJ ARŤUCHIN se dostal do samostatného úniku a střelou nad vyrážečku dokázal překonat Ježova! Asistence: Joonas Kemppainen.
     
    54:02
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! DMITRIJ SINICYN se dostal ke střele z levého kruhu a kotouč poslal přesně do pravého horního růžku Krasikovovy svatyně! Krasikov neměl šanci tuhle střelu chytit. Asistence: Georgij Bělousov.
     
    21:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vedou 2:0! Šumakov našel skvělou přihrávkou z levého kruhu v mezikruží MAXIMA ŠALUNOVA, který následně naznačil střelu, objel jednoho z obránců a střelou k pravé tyči nedal Ježovovi sebemenší šancí kotouč chytit. Asistence: Sergej Šumakov a Adam Polášek.
     
    06:22
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Sannikov se dostal do samostatného úniku. Jeho střelecký pokus ke vzdálenější tyči ale dokázal Ježov vyrazit. Kotouč ale vyrazil pouze na hůl dojíždějícího SERGEJE ŠUMAKOVA, který se už do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Stěpan Sannikov.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 7. Šumakov (Sannikov), 22. Šalunov (Šumakov, Polášek), 57. Arťuchin (Kemppainen) – 55. Sinicyn (Bělousov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Taylor) – Polášek, Beljakov, Mišarin, N. Gluchov, Meňšikov, Naumov, Vereščagin – Sannikov (C), Šalunov, Šumakov – Pervušin, A. Gluchov, Vorošilo – Arťuchin (A), Kemppainen, V. Butuzov – Zyrjanov, Okulov, Boychuk – Arťomov.
    Lada Toljatti: I. Ježov (Masalskis) – Korjagin, Sotnieks (A), Aronson, Sinicyn, Volgin, Gurkin, Maleňkich (C), Kostromitin – A. Ivanov, Děmagin, Filatov – Zernov, Mokšancev, Bělousov (A) – V. Komarov, Bočarov, Rybin – A. Strelcov, V. Strelcov.

    Rozhodčí: Oskirko, Fatejev – Michel, Strelcov
    bahis siteleri