Novokuzněck – Kazaň 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Toljatti 3:1 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – HC Slovan 1:4 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Záhřeb 0:1 (kon.)
Riga – Minsk 1:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Medveščak Záhřeb
Čtvrtek 24.11.2016, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (19:58:59)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 16:58
    Jakub Krejčík (ZAG) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 21:27
    Tomáš Mertl (ZAG) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:48
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 5871 diváků!
     
    Střely na branku: 29 – 36
     
    Je dobojováno! Spartak Moskva utrpěl další porážku a nadále klesá tabulkou! Spartak na svém ledě podlehl nejtěsnějším možným způsobem Medveščaku Záhřeb. Chorvatský celek předvedl v Moskvě fantastický bojovný výkon s dobrým pohybem. Medveščak svého soupeře dokonce přestřílel a v zadních řadách jej podržel vynikající brankář Drew MacIntyre, jež dnes udržel čisté konto! Rozhodující moment přišel ve 33. minutě, kdy svůj důraz na brankovišti přetavil v rozhodující branku Mike Glumac Ve třetí třetině už se spíše bojovalo a Spartak svého soupeře nedostal pod tlak ani při závěrečné hře bez brankáře!
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Drew MacIntyre si připsal opravdu důležitý zákrok! Hostující brankář skvěle vykopl svůj levý beton proti ráně z mezikruží a odražený puk rychle přikryl lapačkou!
     
    59:00
    Domácí se zatím ne a ne nastěhovat do útočného pásma. Dobře se pohybující hokejisté Medveščaku několikrát dostali kotouč za modrou čáru.
     
    58:25
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas! Nikita Bespalov už zůstává na střídačce. Spartak zkusí štěstí s odkrytou brankou!
     
    58:25
    Blake Parlett skvěle zasáhl za vlastní brankou a pomohl svým spoluhráčům odvrátit nebezpečí. Medveščak dostal kotouč do středního pásma.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Ani z dalšího útoku domácího celku nebezpečí pro klec Medveščaku nepřijde. Rozhodčí si všiml hry vysokou holí. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    57:05
    Ryan Stoa projel s pukem před branku po pravé straně, srovnal si kotouč na střelu zápěstím, nicméně jeho projektil prolétl kolem zadní tyče.
     
    56:25
    Francis Paré projel s kotoučem do útočného pásma. Hostující hráč chtěl najít najíždějícího spoluhráče mezi kruhy, jenže jeho pobídka se zastavila o brusle vracejícího se beka.
     
    56:11
    Nikita Bespalov musel dávat pozor na vysoký oblouček ze středního pásma. Domácí brankář však byl na místě a schoval puk v lapačce.
     
    55:50
    Lucas Lessio kouzlil s pukem v rohu útočného pásma. Hostující útočník nakonec poslal prudkou přihrávku na brankoviště, kde po obrovské mele našel Bespalov puk mezi betony.
     
    55:14
    Jeden z hostujících hráčů při přechodu modré čáry přihrál rukou. Rozhodčí zastavují akci Medveščaku a nařizují vhazování ve středovém kruhu.
     
    54:48
    Alexandre Bolduc spěchal za pukem do útočného pásma. Hostující hráč kotouč nedohnal před napadajícím obráncem. Spartak může znovu vyrazit vpřed.
     
    54:08
    Domácí už útočí všemi možnými prostředky. Další nahození na branku se na brankovišti odrazilo od brusle jednoho ze stojících hráčů Spartaku.
     
    53:20
    Bobby Butler šermoval s protihráčem ve středním pásmu. Kotouč ze vzduchu nakonec stáhl domácí hokejista, ale Spartak o kotouč znovu rychle přišel.
     
    53:00
    Zakázané uvolnění také na straně domácího Spartaku. Hra se přesune před Bespalova. Hosté si na malou chvíli mohou oddechnout.
     
    52:38
    Yann Sauve už byl hodně unavený a z posledních sil vyhodil puk přes všechny čáry. Unavený kvintet hostujících hráčů si nemůže odpočinout. Vhazuje se před brankou Medveščaku.
     
    52:02
    Nathan Perkovich bojoval o kotouč na modré čáře. Hostující hráč svedl důrazný souboj tělo na tělo a domácí zadák jej nakonec nepustil k puku.
     
    51:28
    Vjačeslav Leščenko hlídkoval na brankovišti a čekal na přihrávku z pravé strany útočného pásma. K domácímu střelci se však prudká přihrávka nedostala.
     
    51:05
    Nathan Perkovich uspěl v souboji v rohu obranného pásma, na poslední chvíli dostal kotouč zpoza branky před napadajícím Bobrovem.
     
    50:17
    Domácí se sice na malou chvíli usadili v útočném pásmu, ale Jurij Sergijenko na modré čáře nezachytil přihrávku z rohu útočného pásma. Domácí musejí začít nanovo.
     
    50:01
    Drew MacIntyre s přehledem pohlídal zakončení Ryan Stoy z levé strany. Hostující gólman dnes chytá opravdu sebejistě a kotouče mu zbytečně nevypadávají.
     
    49:10
    Lucas Lessio spěchal po pravé straně za dlouhým nahozením do útočného pásma. Hostující útočník však proti přesile moskevských beků neměl nárok.
     
    48:35
    Jurij Sergijenko bojoval o kotouč v rohu obranného pásma. Domácí zadák zatlačil soupeře za branku a nedovolil Perkovichovi vyslat přihrávku před branku.
     
    48:22
    Blake Parlett si převzal kotouč na modré čáře, zavezl jej do rohu útočného pásma, odkud vyslal přihrávku na brankoviště. Nikdo v bílém se k puku neprobil.
     
    47:45
    Nikita Bespalov vyjel ven ze své branky, zpracoval si prudké nahození a vyhodil kotouč za modrou čáru. Domácí gólman zvládl riskantní manévr před napadajícími soupeři.
     
    47:27
    Hosté v plném počtu.
     
    46:40
    Hosté se ale prodrali k puku a bez váhání jej vyhodili přes celé kluziště. Spartaku se stále nedaří vytvořit se šanci, která by mohla přinést vyrovnávací branku.
     
    46:10
    Jaroslav Dyblenko na modré čáře udržel prudkou přihrávku podél mantinelu. Domácí hokejista poté přenesl hru na druhou stranu. Spartak zatím nezakončil.
     
    45:27
    Domácí si zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za hákování si odpyká Alexandre Giroux.
     
    45:10
    Matthew Gilroy si vzal nahozený kotouč do obranného pásma Spartaku. Domácí hokejisté se stále nemohou usadit v útočném pásmu.
     
    44:30
    Na druhé straně se po krásné zadovce Lessia opřel do kotouče rozjetý Yann Sauve. Jeho ránu těsně nad ledem vyrazil brankář Bespalov do rohu.
     
    44:12
    Drew MacIntyre měl další práci. Hostující gólman musel zasahovat proti střele z ostrého úhlu, kterou měl na svědomí Lukáš Radil. Český hokejista spálil další možnost.
     
    43:30
    Jakub Krejčík si v rohu obranného pásma pohrál s napadajícím útočníkem. Český obránce se elegantní kličkou zbavil soupeře a ještě stihl rozehrát.
     
    43:10
    Anatolij Nikoncev si sjel mezi kruhy na přihrávku zpoza branky, ale při zakončení zlomil hokejku a kotouč prolétl kolem levé tyče hostující branky.
     
    42:27
    Jeden z domácích obránců poslal dlouhou přihrávku na modrou čáru. Naneštěstí pro Spartak Bobrov na kotouč nedosáhl a puk prolétl na zakázané uvolnění.
     
    42:15
    Lucas Lessio nahodil puk ze středního pásma za domácí branku. Pobídku hostujícího útočníka však nedostihl nikdo v bílém dresu.
     
    41:40
    Jaroslav Dyblenko dojel nahození hostů do rohu útočného pásma. Domácí hokejista poslal kotouč po mantinelu na svého spoluhráče za brankou.
     
    41:05
    Tomáš Mertl nahodil puk do útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Čerstvé síly posílá na led také domácí trenér.
     
    40:35
    Vjačeslav Leščenko se otáčel s pukem za domácí brankou. Při bruslařském manévru sice upadl, ale podle rozhodčího v tom nebylo cizí zavinění.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Medveščak se ihned vrhl do útoku, ale Alexandre Giroux nepřesnou zadovkou vyhnal spoluhráče z pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 17 – 27
     
    Siréna oznamuje konec druhé třetiny! Ve druhé třetině byli aktivnější hráči Medveščaku, kteří dokonce hráli dlouhou přesilovou hru. V početní převaze však celek ze Záhřebu nezahrozil. Domácí držel nad vodou dobře chytající brankář Nikita Bespalov. Domácí gólman kapituloval až ve 33. minutě, kdy se důrazem na brankovišti prosadil Mike Glumac ! Spartak se poté sice snažil vyrovnat, jenže obrana Medveščaku zatím pracuje na podtrženou jedničku. Po čtyřiceti minutách je tedy stav 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Ryan Stoa se podél pravého mantinelu prosmýkl do útočného pásma, ale sám proti dvojici důrazných obránců neměl šanci na úspěch.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:59
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Mike Glumac – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Jaroslav Dyblenko – 2 min., hrubost).
     
    38:25
    Nikita Bespalov musel ven z branky, aby zastavil prudké nahození po mantinelu. Domácí brankář si kotouč zpracoval a zadovkou jej rozehrál.
     
    38:10
    Ryan Stoa vyslal z rohu kluziště prudkou přihrávku před branku, jenže jeho střílenou pobídku odpravili zadáci Medveščaku daleko od své klece.
     
    37:37
    Lucas Lessio se skvěle vrátil do obranného pásma a zachytil nahození domácího celku obloučkem. Finský hokejista navíc kotouč vyvezl za modrou čáru.
     
    37:10
    Jurij Sergijenko vyslal dlouhou přihrávku na modrou čáru. Prudký kotouč si ale nedokázal zpracovat nikdo v červeném dresu. Spartaku se nedaří.
     
    36:12
    Ilja Arkalov vybruslil s pukem z rohu obranného pásma a snažil se jej vyhodit za modrou čáru. Domácí útočníci však zvýšili napadání a kotouč vybojovali.
     
    36:00
    Nikita Bespalov byl pozorný a s přehledem kryl prudké nahození ze středního pásma. Domácí brankář však raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici.
     
    35:27
    Spartak chtěl překvapit obranu Medveščaku prudkou přihrávkou o mantinel. Nikdo v červeném ale na kotouč nedosáhl a touš prolétl na zakázané uvolnění.
     
    35:02
    Matthew Gilroy už neudržel prudkou přihrávku na modré čáře a musel vyjet do středního pásma. Hosté se na malou chvíli osvobozují.
     
    34:08
    Anatolij Nikoncev se parádní kličkou mezi kruhy zbavil obránce a ocitl se sám před brankářem Medveščaku! Domácí hokejista však zápěstím trefil jen MacIntyrovu brusli!
     
    34:01
    Yann Sauve jen tak lehce nahodil puk od modré čáry. Jeho projektil prolétl kolem levé tyče domácí branky a Spartak může postupovat do přečíslení.
     
    33:33
    Nikita Bespalov musel dávat pozor na prudkou střelu z ostrého úhlu. Domácí brankář si pohlídal mezírku u levé tyče své branky a vyrazil puk do rohu.
     
    33:08
    Na druhé straně hledal Arťom Voronin přihrávkou před branku najíždějící spoluhráče, nicméně nikdo v červeném dresu se po kotouči nenatáhl.
     
    32:35
    Medveščaku najednou narostla křídla a hosté se hnali vpřed s dalším útokem. Tentokrát však vázla přesnost a přihrávka končí na holích domácích zadáků.
    32:07 Mike GLUMAC - 0:1
     
    32:07
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A máme tady první branku! Medveščak se ujímá vedení! Hosté předvedli parádní akci. Alexandre Bolduc se nejlépe zorientoval před Bespalovem a poslal odražený puk na brankoviště, kde jej důrazný MIKE GLUMAC dopravil do sítě! Asistence: Alexandre Bolduc.
     
    31:45
    Po delší době musel zasahovat Nikita Bespalov. Domácí brankář si počíhal na střelu od levého mantinelu a slabý projektil schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    31:20
    Tempo hry ve druhé třetině ještě více opadlo. Ani jeden z týmů si nedokáže vypracovat šance. Hraje se hodně bojovný hokej se spoustou soubojů.
     
    30:30
    Ani Spartak se ale v přesilové hře nedokáže usadit v útočném pásmu. Dobře hrající Bezina vybojoval puk před brankou Medveščaku a vyhodil jej za modrou čáru.
     
    30:00
    Domácí v plném počtu.
     
    29:41
    Vjačeslav Leščenko dostal přihrávku za branku, potáhl kotouč do rohu kluziště, ale nepřesnou přihrávkou vyhnal domácí celek do středního pásma.
     
    29:10
    Na druhé straně střílel Igor Mirnov. Domácí hokejista mířil na zadní tyč, ale vynikající Drew MacIntyre dokázal jeho ránu těsně nad ledem vykopnout do rohu hřiště.
     
    28:31
    Rozjetý Lucas Lessio se krásnou kličkou do středu kluziště natlačil mezi kruhy a parádní bekhendovou střelou zvedl kotouč jen o malý kousek nad břevno!
     
    28:02
    Vylučovat se ale bude také na straně Medveščaku! Edwin Hedberg dostává dvě minuty za hraní zlomenou holí.
     
    27:32
    Až nyní se čtyřčlennému mužstvu Spartaku podařilo vyhodit puk přes celé kluziště. Stále čekáme na první branku. Na ledě zatím dominují obrany.
     
    27:00
    Mike Glumac nahodil puk od modré čáry na branku, nicméně na jeho prudkou pobídku nestačil zareagovat nikdo v bílém dresu. Medveščak přesto zůstává v útočném pásmu.
     
    26:20
    První z vyloučených hokejistů domácího celku už je zpátky na ledové ploše. Medveščak však pokračuje v klasické přesilové hře pět na čtyři.
     
    26:00
    Další vyloučení na domácí straně! Pět minut za sekání dostává Dmitrij Kalinin Pro hosty se rýsuje zajímavá možnost.
     
    25:29
    Domácí se však v oslabení vrhli do útoku. Na výlet se vydal Arťom Voronin, jež potáhl kotouč do útočného pásma, připravil si jej na střelu a zápěstím prověřil brankáře chorvatského celku.
     
    25:02
    Bobby Butler se opřel do puku od modré čáry a jeho dělovka příklepem jen těsně minula zadní tyč domácí svatyně! Medveščak zůstává u puku!
     
    24:26
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje Medveščak. Igor Mirnov dostává dvě minuty za hákování.
     
    24:10
    Igor Mirnov napadal statického Bezinu v rohu útočného pásma. Domácí hokejista nakonec vybojoval puk pro spoluhráče, ale Spartak znovu nezakončil.
     
    23:30
    Na druhé straně se Nikita Bespalov musel ohánět ve svém brankovišti. Domácí brankář se štěstím vypíchl kotouč hokejkou mimo nebezpečné území.
     
    23:05
    Vladislav Provolněv si sjel mezi kruhy na střílenou přihrávku od modré čáry, ale naneštěstí pro Spartak tečoval puk mimo poloodkrytou branku.
     
    22:17
    Až nyní měl Drew MacIntyre další práci. Hostující gólman raději přikryl puk do lapačky před projíždějícím Bondarevem. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    22:10
    Lukáš Radil se od modré čáry opřel do volného kotouče. Rána českého útočníka zápěstím minula branku Medveščaku o pořádný kus.
     
    21:56
    Hosté v plném počtu.
     
    21:15
    Maxim Potapov si sjel mezi kruhy, ale místo zakončení zvolil přihrávku k mantinelu. Domácí ve druhé třetině zatím nevypálili. Jejich přesilovka se chýlí ke konci.
     
    20:40
    Lukáš Radil bojoval o puk v rohu útočného pásma, ale český útočník tentokrát neuspěl v souboji s Bezinou a Medveščak se opět ubránil.
     
    20:12
    Medveščak uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Hosté okamžitě poslali puk za branku Spartaku a ukrojili další sekundy z oslabení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 12 – 8
     
    První třetina je minulostí! Úvodní dvacetiminutovka přinesla spíše opatrný hokej s minimem šancí. O něco aktivnější byl domácí Spartak, který si vypracoval dvě možnosti. Igor Mirnov však v největší šanci nezachoval chladnou hlavu a nechal vyniknout hostujícího gólmana. Nikita Bespalov na druhé straně neměl moc práce a nepříliš nebezpečné střely Medveščaku s přehledem kryl.Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Až nyní přišlo zakončení! Anatolij Nikoncev vypálil z ostrého úhlu, jenže Drew MacIntyre měl s jeho střelou snadnou práci. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    19:10
    Alexej Kirillov přišel o kotouč v rohu útočného pásma a zadáci Medveščaku se opět ubránili. Spartak se v dlouhé přesilovce zatím nedostal ke střele.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:10
    Medveščak navíc uspěl na vhazování v obranném pásmu a Bezina bez váhání napálil puk přes celé kluziště. Domácí fandové se začínají zlobit.
     
    18:00
    Vjačeslav Leščenko nahodil puk do útočného pásma, kde už se pohyboval jeden z domácích hokejistů. Spartaku se nedaří založit útok. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    17:20
    Medveščak se ale hned na úvod dlouhého oslabení osvobozuje vyhozením puku přes celé kluziště. Nikita Bespalov vyrazil z branky a pomohl spoluhráčům urychlit hru.
     
    16:56
    Další vyloučení na hostující straně! Shaone Morrisonn dostává dokonce pět minut za podražení!
     
    16:37
    Arťom Voronin se nedokázal dostatečně zpevnit v souboji u hrazení a rozjetý Alexandre Giroux jej složil na led. Hosté vybojovali puk, ale branku Spartaku neohrozili.
     
    16:20
    Nikita Bespalov vyrazil za svou branku, aby zkrotil prudké nahození po mantinelu. Domácí gólman při svém úkolu uspěl a ještě dokázal přesně rozehrát.
     
    15:15
    Colby Genoway vlétl po pravé straně do útočného pásma. Hostující hráč chtěl ještě vylepšit pozici pro spoluhráče, nicméně jeho pobídku před branku sebrali zadáci Spartaku.
     
    15:00
    Medveščak se hnal do rychlého protiútoku, ale aktivní Edwin Hedberg přejel modrou čáru rychleji než kotouč. Po ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    14:26
    Teď už se však domácím podařilo zakončit. Sergej Šmoljov si od pravého mantinelu vybruslil mezi kruhy a vyslal krásnou střelu zápěstím. Drew MacIntyre si připsal další jistý zákrok.
     
    14:10
    Vladimir Bobyljov rozehrál kotouč o mantinel. Na pobídku domácího hokejisty si sjel Ryan Stoa, který ale nenašel recept na dobře postavenou obranu Medveščaku.
     
    13:41
    Alexej Bondarev vyslal prudkou přihrávku podél levého mantinelu. Rychlý kotouč nezastihl nikdo v červeném dresu a puk prolétl na zakázané uvolnění.
     
    13:15
    Spartak je nyní jasně aktivnějším celkem. Domácí se tlačí do útočného pásma a Medveščak dokonce nestačil vystřídat. Probudili se také fandové.
     
    12:40
    Na druhé straně musel zasahovat Nikita Bespalov. Domácí gólman stačil zareagovat na tečovanou střelu a vyrazil puk ke svým obráncům.
     
    12:03
    Další obrovská šance Spartaku! Igor Mirnov vystihl nepřesnou rozehrávku Medveščaku, natlačil se před obránce, ale před brankáře nezachoval chladnou hlavu a MacIntyre mu ukradl puk!
     
    11:32
    Dobrá šance domácího celku! Vjačeslav Leščenko si sjel na přihrávku na levý kruh a svižnou střelou protáhl hostujícího brankáře!
     
    11:05
    Lukáš Radil napadal statického zadáka hostujícího celku, ale obránce Medveščaku na poslední chvíli stačil rozehrát kotouč na svého kolegu z obrany.
     
    10:33
    Domácí v plném počtu.
     
    10:08
    Další nepřesnost na hokejkách hostujícího mužstva a kotouč znovu letí přes celé kluziště. Medveščaku se krátí čas. V této přesilovce hosté ještě nezakončili.
     
    09:33
    Nyní už se ale Spartaku podařilo vyhodit puk za branku svého soupeře. Domácí navíc skvěle napadají rozehrávku Medveščaku a nedovolují hostům rozehrát.
     
    09:05
    Alexandre Giroux neudržel puk v rohu kluziště, ale naštěstí pro Medveščak se kotouč odrazil na modrou čáru, kde jej zastavil jeden z obránců.
     
    08:38
    Hosté v plném počtu.
     
    08:33
    Bude se znovu vylučovat! Vrátka se tentokrát otevírají na straně domácího mužstva. Vjačeslav Leščenko vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    08:05
    Alexej Kirillov byl jako první u nahozeného kotouče za brankou domácího celku. Medveščak je zatím směrem dopředu bezzubý a pouze odevzdává kotouče obráncům.
     
    07:20
    Thomas Larkin se natahoval po prudké přihrávce do útočného pásma. Hokejista Medveščaku byl hodně daleko a puk už stačil jen prodloužit k domácím bekům.
     
    06:59
    Ale přesilová hra Spartaku je velmi brzy u konce. Lukáš Radil totiž naprosto zbytečně dostává dvě minuty za hákování.
     
    06:38
    Bude se znovu vylučovat. Přesilovku si tentokrát zahraje Spartak. Dvě minuty za podražení dostává Nathan Perkovich.
     
    06:14
    Z dalšího útoku už se Spartaku nepodařilo zakončit. Vladislav Provolněv byl moc rychlý a vjel do útočného pásma dříve než kotouč. Ofsajd.
     
    06:02
    Matthew Gilroy z ostrého úhlu nahodil puk na hostující branku. Drew MacIntyre byl pozorný a stačil včas zalepit mezírku u levé tyče hostující branky.
     
    05:32
    Alexandr Kuvajev se stihl vrátit do obranného pásma, kde dojel prudké nahození. Domácí hokejista poslal puk po mantinelu na svého kolegu.
     
    05:05
    Colby Genoway se otočil na modré čáře, ale v těžké pozici už stačil kotouč pouze nahodit za branku domácího Spartaku. Zatím se hraje hodně opatrně.
     
    04:37
    Domácí v plném počtu.
     
    04:10
    Lucas Lessio dlouho držel kotouč v rohu útočného pásma. Finský útočník nakonec vymyslel přihrávku na modrou čáru, jenže nikdo v bílém nevypálil.
     
    03:23
    Spartak se dokonce ve vlastním oslabení dostal do zakončení. Viktor Bobrov si sjel před branku, kde tečoval nahozený puk od modré čáry. Drew MacIntyre byl připraven.
     
    03:00
    Medveščaku se v úvodu přesilové hry vůbec nedaří. Hostům se nepovedl pokus o překvapení domácí obrany a vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    02:37
    Bude se vylučovat! První přesilovou hru dnešního zápasu si zahraje Medveščak. Dvě minuty za krosček dostává Nikita Li.
     
    02:11
    Anatolij Nikoncev obdržel přihrávku na modrou čáru, potáhl si puk do útočného pásma a z ostrého úhlu vypálil příklepem. Hostující brankář schoval puk v lapačce.
     
    02:02
    Mark Katic se po pravé straně prosmýkl za modrou čáru. Hostující hokejista si připravil kotouč ke střele, ale jeho projektil přizvedl jeden z obránců do ochranné sítě.
     
    01:35
    Dmitrij Kalinin se pustil do souboje v rohu útočného pásma, nicméně proti přesile hostujících hráčů neměl domácího hokejista šanci na úspěch.
     
    01:10
    Vjačeslav Leščenko dojel dlouhou přihrávku do útočného pásma a zadovkou hledal spoluhráče před brankou. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v červeném.
     
    00:26
    Alexandre Bolduc nahazoval kotouč od mantinelu na domácí branku. Připravený Svensson s přehledem vytěsnil puk do rohu obranného pásma.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování si lépe vedli hokejisté domácího Spartaku. Ryan Stoa se po vyhraném buly zmocnil kotouče, ale Spartaku se první přechod do útoku nevyvedl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před zahajovacím buly zazní chorvatská a ruská hymna.
     
    Hlavní aktéři dnešního duelu už naskakují na ledovou plochu. Moskevský Spartak bude hrát v červeném, zatímco Medveščak přijel v bílých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy, Provolněv, Sergijenko, Kalinin (A), Kirillov, Bondarev, Dyblenko – Stoa, Šmoljov, Radil – M. Potapov (C), Leščenko, Mirnov – Nikoncev, A. Voronin, Alexandr Vasiljev – Bobyljov, Kuvajev (A), Bobrov – N. Li.

    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Gajdučenko) – Parlett, Morrisonn (A), J. Krejčík, Bezina (A), Sauve, T. Larkin – Lessio, Mertl, Co. Genoway – Butler, Paré, Hedberg – Bolduc, Katic, Glumac (C) – Perkovich, Arkalov, A. Giroux.

    Rozhodčí: Ansons, Sidorenko – Sivov, Šeljanin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Prosadí se dnes Francis Paré?

    ???????? #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Československá stopa v utkání

    V dresu domácího Spartaku letos nastupuje Lukáš Radil. Na druhé straně bychom pro změnu měli vidět duo Krejčík, Mertl.
     
    Vzájemné zápasy

    V letošní sezóně už se dnešní soupeři jednou potkali. Na začátků září se na ledě Medveščaku sehrál vyrovnaný souboj, který gólem deset minut před koncem urval ve prospěch Spartaku Lukáš Radil!
     
    Spartak Moskva

    Spartak je na tom o něco lépe, ale z jeho pohledu to zatím také není žádná sláva. Moskevský celek už dokonce sáhl k výměně trenéra. V jednatřiceti zápasech nasbíral Spartak čtyřicet bodů a nyní mu patří jedenáctá pozice Západní konference. V posledních týdnech je to ale velká bída. Z posledních pěti zápasů zvítězil Spartak v jediném klání. V minulém klání podlehl Spartak 1:5 Magnitogorsku.

    Poslední tři duely

    Spartak – Magnitogorsk 1:5
    Spartak – Ufa 3:4 v prodloužení
    Spartak – Čeljabinsk 1:2 po nájezdech
     
    Medveščak Záhřeb

    Jediný chorvatský zástupce v soutěži nasbíral ve třiatřiceti zápasech pouhých třicet osm bodů a drží třináctou pozici Západní konference. Medveščaku se nedaří hlavně na hřištích soupeře, kde nasbíral jen třináct bodů. Chorvatský celek má však obrovské problémy v defenzívě. Medveščak už dostal sto dva branek, což pro zadní řady není vůbec lichotivá vizitka! V posledním duelu navíc schytal Medveščak příděl 5:0 na ledě Novgorodu.

    Nižnij Novgorod – Medveščak 5:0
    Medveščak – Riga 1:0
    Medveščak – Jokerit 2:5
     
    Příjemný čtvrteční podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z Kontinentální hokejové ligy. Společně se dnes zaměříme na zápas mezi Spartakem Moskva a Medveščakem Záhřeb. Utkání startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. Glumac (Bolduc)


    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy, Provolněv, Sergijenko, Kalinin (A), Kirillov, Bondarev, Dyblenko – Stoa, Šmoljov, Radil – M. Potapov (C), Leščenko, Mirnov – Nikoncev, A. Voronin, Alexandr Vasiljev – Bobyljov, Kuvajev (A), Bobrov – N. Li.
    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Gajdučenko) – Parlett, Morrisonn (A), J. Krejčík, Bezina (A), Sauve, T. Larkin – Lessio, Mertl, Co. Genoway – Butler, Paré, Hedberg – Bolduc, Katic, Glumac (C) – Perkovich, Arkalov, A. Giroux.

    Rozhodčí: Ansons, Sidorenko – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 5781
    bahis siteleri