HC Plzeň – Sparta 5:3 (kon.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (po pr.)
konec
HC Plzeň 1929
5:3 (3:0, 0:2, 2:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 24.11.2016, 17:00 • Home Monitoring Aréna • Extraliga staršího dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    59:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Konečnou podobu utkání dává v poslední sekundě TOMÁŠ VÍZNER. Asistence: Dominik Arnošt.
     
    53:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejspíš máme rozhodnuto, úchvatná akce Jana Matiáška přinesla bůra ve sparťanské kleci! Domácí šikula po skvostné kombinaci přihrál do brankoviště, před kterým stál VOJTĚCH KOVAŘÍK a jednou rukou doťukl touš do branky. Asistence: Jan Matiášek.
     
    43:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni si za čtvrtou brankou od počátku třetí třetiny šli a už je to tady! MARTIN ČERVENKA se dostal na modrou čáru, odkud ihned vypálil. Před brankou skvěle clonili jeho kolegové, takže Mičán neviděl absolutně nic. Až touš ve své síti! Asistence: Vít Reitspies.
     
    36:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla trestuhodná chyba domácí defenzivy, která si vůbec nehleděla VOJTĚCHA KROPÁČKA, který byl úplně sám před brankovištěm Radka Červenka. Hostující útočník s v pohodě zpracoval kotouč a poté ho poslal neomylně pod břevno. Asistence: Tomáš Nacházel a Dominik Arnošt.
     
    21:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu snížení stavu, Sparta se dotahuje na rozdíl dvou tref! Přesilová hra se nyní hostujícímu týmu velmi povedla, u branky číhal ERIK ČERMÁK a po menší skrumáži protlačil touš za záda Červenky. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    11:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu další puk v hostující kleci, indiáni využívají přesilovou hru! Od modré čáry nahodil touš Čada, touš se odrazil znovu před branku a tam ho pohotově dorazil do prázdné klece VOJTĚCH KOVAŘÍK. Asistence: František Čada.
     
    08:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to jde opravdu velice rychle! Od modré čáry vypálil plzeňský bek, před brankou se skvěle zorientoval FILIP PŘIKRYL, který pohotově poslal odražený kotouč mezi betony gólmana Škorpíka! Indiáni vedou bleskově už 2:0. Asistence: Martin Lang a Jakub Váchal.
     
    07:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu první branka utkání, do vedení se dostávají zaslouženě domácí hráči! JAN MATIÁŠEK dostal perfektní přihrávku mezi beky Sparty, poté vystřelil jednoduchou střelu pod lapačku a indiáni se vedou! Asistence: Vít Reitspies.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 8. Matiášek (Reitspies), 9. Přikryl (Lang, Váchal), 12. Kovařík (Čada), 44. M. Červenka (Reitspies), 54. Kovařík (Matiášek) – 22. Čermák (Pšenička), 37. Kropáček (Nacházel, Arnošt), 60. Vízner (Arnošt)


    HC Plzeň 1929: R. Červenka (Velička) – Houdek, Kaňák, Štěpánek, Lokajíček, Čada, Váchal – Reitspies, Procházka, Přikryl, Lang, Matiášek, Hajžman, M. Červenka, Hajšman, Mužík, Hasman, Kovařík "C".
    Trenér: Bořek Hanzlík.

    HC Sparta Praha: Škorpík (od 12. Mičán) – Haš, Vízner "C", Hadamczik, Havlín, Hanuš "A" – Čermák, Vitouch, Švarc, Nacházel, Gnusin, Dani, Pšenička, Pika, Arnošt, Kropáček, Čech, Vorobjev, Pavel.
    Trenér: Richard Žemlička.

    Rozhodčí: Sýkora – Kotyza, Zimmermann
    bahis siteleri