Club Bruggy – Mechelen 6:1 (kon.)
konec
Club Bruggy KV
6:1 (1:0)
YR KV Mechelen
Pátek 25.11.2016, 20:30 • Jan Breydelstadion, Brugge • Belgická liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (22:30:22)
     
    Statistiky dnešního zápasu

    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 14:4.
    Střely mimo: 9:5.
    Rohy: 6:3.
    Ofsajdy: 2:5.
    Fauly: 15:17.
     
    Druhý poločas přinesl fantastickou podívanou. Především hráči domácích Brugg se na trávníku fotbalem bavili. Ještě v prvním poločase otevřel skóre z pokutového kopu Jelle Vossen. Druhá část hry začala tříbrankovou přestřelkou. Nejdříve si připsal branku Izquierdo, následně z protiútoku odpověděl Bjelica, ale znovu vše upravil král dnešního zápasu Jelle Vossen. Zlom přišel s neproměněným pokutovým kolem Dalibora Veselinoviće. Hosté mohli snížit na rozdíl jedné branky, ale Butelle výborně vystihl střelu od penaltového bodu. Následně Vossen přidal ještě dva zásahy, podpořil ho také Vanaken a bylo po zápase. Mechelen odjíždí z Brugg s debaklem!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Rozhodčí nenastavil ani minutu ve druhém poločase a tak zápas končí v devadesáté minutě.
     
    89
    Minutu před koncem se stále nemohou dostat hráči Mechelenu k míči. Na druhé straně přišla další nepříjemná střela po které musel Colin Coosemans skákat.
     
    88
    Tak přece jen ještě jedno ohrožení branky. Ruud Vormer se dostal ke střele po zpětné nahrávce, ale nebyl přesný a míč proletěl kolem pravé tyče.
     
    87
    Fotbalisté Brugg jsou naprosto v pohodě a hru si užívají. Naopak hosté by už se nejraději viděli ve sprchách. Domácí ji už jen přihrávají na své polovině.
     
    86
    Coosemans musel ještě jednou zasahovat. Střídající Refaelov si potáhl míč do osy trávníku a vypálil. Hostující brankář byl připravený.
     
    85
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Vossen, přichází Wesley.
     
    84
    Domácí naprosto ovládají hru ve středu pole a přidávají další nepříjemný útok. Na pravé straně se chtěl dostat až do vápna Claudemir, ale nyní byl zastaven.
    83. VOSSEN - 6:1
     
    83
    Bruggy právě vstřelily branku!
    A šestá branka opravdu přichází. Po fantastické kombinaci se dostal ke střele zpoza vápna JELLE VOSSEN, který přidává střelou k tyči již svou čtvrtou branku v dnešním zápase!
     
    81
    Zápas už je rozhodnutý, ale stále zbývá zhruba deset minut do konce utkání. Domácí chtějí ještě přidat další branky a tlačí se do útoku.
    79. VANAKEN - 5:1
     
    79
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Pátá branka domácího celku! Po nepřesné rozehrávce ve středu pole se k míč dostal Vormer, který našel na pravé straně Vossena. Ten tentokrát nahrával osamocenému HANSI VANAKENOVI, který už měl jednoduchou úlohu.
     
    78
    Z volného přímého kopu se dostal do zakončení Van Rhijn. Jeho dělovka ze třiceti metrů šla však jen nad branku.
     
    77
    Bruggy stále pokračují v aktivní hře směrem dopředu. Nyní musel rychlou akci domácích zastavit jen za cenu faulu Rits.
     
    76
    U středové lajny byl faulován Vormer, rozhodčí však ponechal výhodu domácímu týmu. Vossen ale z nedobré pozice pálil jen nad branku. Dodatečně dostal žlutou kartu hostující Filipović.
     
    75
    Po kombinaci ve středu pole se dostal do zakončení znovu Veselinović, ale i když dopravil míč do sítě tak se nemůže radovat. Byl totiž přichycen v ofsajdu.
     
    74
    Po několika střídáních se hra uklidnila. Domácí však stále hlídají míč a nepouštějí zbytečně soupeře do útočení.
     
    73
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Limbombe, přichází Gedoz.
     
    72
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Izquierdo, přichází Refaelov.
     
    71
    Domácí i přes svůj komfortní náskok stále pokoušejí obranu soupeře. Nyní zkoušel přetlačit protihráče ve vápně Vossen, ale nebyl úspěšný.
     
    70
    Střídání v týmu YR KV Mechelen: ze hřiště odchází El Messaouidi, přichází Filipović.
     
    68
    Hosté se dostali po delší době také na útočnou polovinu. Po rohovém kopu ale nemusel Butelle řešit složitou situaci a jen stáhl míč ze vzduchu.
     
    67
    Domácí stále tlačí na soupeře a přicházejí s dalším a dalším útokem. Vanaken si vytvořil prostor u levé postranní lajny, ale poté nepřesně přihrál do úniku Vossenovi.
    64. VOSSEN - 4:1
     
    64
    Bruggy právě vstřelily branku!
    To však neplatilo příliš dlouho. Domácí přidávají čtvrtou branku. JELLE VOSSEN si zaběhl přesně v moment přihrávky za obranu a poté již samostatný únik korunoval zakončením na přední tyč. Vossen tak završil hattrick.
     
    63
    Po neproměněném pokutovém kopu se hra uklidnila a týmy myslí také na obranou fázi hry.
     
    62
    Střídání v týmu YR KV Mechelen: ze hřiště odchází Schouterden, přichází Verdier.
     
    61
    Střídání v týmu YR KV Mechelen: ze hřiště odchází Kolovos, přichází Croizet.
    59. Penalta
     
    59
    Kanonáda nyní nepokračuje. Hosté mohli snížit náskok domácího celku, ale Dalibor Veselinović napálil jen skvěle chytajícího Butelleho.
     
    58
    Za zákrok v pokutovém území vidí ještě Stefano Denswil žlutou kartu.
     
    58
    Pokutový kop pro hostující celek!
     
    57
    A mohl to být další gól. Limbombe se opřel do míče z hranice šestnáctky a donutil Coosemanse k fantastickému zásahu na brankové lajně.
     
    55
    Domácí stále tlačí na soupeře a chtějí rozhodnout zápas další brankou. To se jim ale nedaří ani po třech rohových kopech v řadě.
    52. VOSSEN - 3:1
     
    52
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Hráči si v úvodu druhého poločasu otevřeli střelnici na trávníku. Po přetaženém centru na zadní tyči našel zcela sám míč střelec první branky JESSE VOSSEN a posílá domácí opět do dvoubrankového vedení.
    51. BJELICA - 2:1
     
    51
    Mechelen právě vstřelil branku!
    Mechelen velmi rychle snižuje. Po nepřesném centre se náhodně dostal k míči na zadní tyči ALEKSANDAR BJELICA a poslal míč na přední tyč přesně pod břevno.
    49. IZQUIERDO - 2:0
     
    49
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Domácí začínají fantasticky druhou polovinu zápasu. Po výborné kombinaci ve středu pole se dostal k samostatnému úniku JOSÉ IZQUIERDO. Sám proti Coosemansovi si poradil střelou na přední tyč.
     
    48
    Matthys výborně uvolňoval míč do středu na rozběhnutého Veselinoviće, ale těsně před útočníkem hostů odkopl míč do bezpečí Poulain.
     
    47
    Obě jedenáctky nastoupily do druhého poločasu beze změn. Domácí uvedli míč do hry, ale po několika kontaktech o balon přišli a tak do útoku jdou jako první hosté.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:33.
     
    První poločas končí vítězstvím domácího celku 1:0. Po úvodním tlaku Mechelenu, kdy nepouštěli hosté soupeře vůbec k míči se hra vyrovnala a oba týmy si vytvořily nebezpečné situace. Nejdříve mohl skórovat po rohovém kopu Dalibor Veselinović, ale jeho dorážka byla příliš slabá a Butelleho nepřekonala. Na druhé straně fauloval ve vápně Xavier Chan a rozhodčí odpískal pokutový kop. K míči se postavil zkušený útočník Jelle Vossen, který bez problémů poslal domácí do vedení. Následně mohli domácí přidat ještě jednu branku, ale po rohovém kopu hlavičkoval Limbombe jen do břevna.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Domácí se dostali před koncem prvního poločasu k rychlému brejku. Limbombe však zastavil akci a proti dvěma protihráčům ztrácí míč.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k míči hostující Kolovos. U postranní lajny ho zastavil Vanaken a hosté museli rozehrávat autovým vhazováním.
     
    43
    Také hosté měli k dispozici volný přímý kop z nadějné pozice, ale Matthys pasem na zadní tyč nenašel spoluhráče ani nedonutil Butelleho k zákroku.
     
    42
    Z následného rohového kopu se dostal k hlavičce domácí Limbomve a z velké blízkosti napálil břevno. Následně míč končí mimo hru.
     
    41
    A už to mohlo být o dvě branky. Z velké dálky napřáhl Claudemir, ale jeho přesná střela se kroutila do pravé šibenice. Naštěstí pro hosty míč vyrazil Coosemans.
    39. VOSSEN - 1:0
     
    39
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Domácí jdou v závěru poločasu do vedení! Míč si na penaltový bod postavil JELLE VOSSEN a střelou zcela mimo dosah brankáře otevírá skóre zápasu.
     
    38
    Chen dostal za svůj zákrok v pokutovém území navíc i žlutou kartu.
    38. Penaltový zákrok
     
    38
    Domácí budou zahrávat pokutový kop!
     
    37
    Colin Coosemans nyní zachránil svůj tým. Skvěle přečetl úmysl domácích hráčů a vyběhnutím a následným odkopem do autu nedal Vossenovi šanci jít sám na branku.
     
    36
    Domácí se dostávají v závěru poločasu do tlaku. Limbombe vybojoval další pokus od rohového praporku. Ten však končí jen nepřesnou hlavičkou Poulaina.
     
    35
    Také domácí se prezentovali střelou z velké dálky. Caludemir obstřelil jednočlennou zeď, míč ještě před brankářem skočil, ale Coosemans ho dokázal vyrazit na rohový kop.
     
    34
    Velmi riskantní přihrávku v obraně nyní poslal Poulain, který donutil Denswila k rychlému odkopu do autu před dotírajícím Veselinovićem.
     
    33
    Ani třicet minut nestačilo oběma týmem k první brance. Blíže k ní měli hráči Mechelenu, když po rohovém kopu dorážel Veselinović, ale trefil jen Butelleho.
     
    32
    Hostující Veselinović přišlápl při napadání kotník soupeře a je mu odpískán faul. Navíc přichází rázné varování od rozhodčího.
     
    30
    Po nepřesné přihrávce Ritse se domácí hnali rychle do útoku. Byl z toho jen centr na zadní tyč, kde byl osamocený El Mennaoudi.
     
    29
    Po delší době se prosadili v útoku také domácí. Ve vápně si vyměňovali míč Limbombe s Vossenem, ale ani jeden se ke střele nedostal.
     
    28
    Znovu to byli hosté, kteří chytali útočný výpad. Kolovos však přišel u postranní lajny o míč a musel se rychle vracet do obrany.
     
    27
    Jelle Vossen se dostal za obranu, ale znovu byl přichycen v ofsajdovém postavení a musí odevzdat míč.
     
    26
    Domácí jsou stále pod tlakem po velké šanci Mechelenu. Z velké dálky se opřel do míče Matthys, ale trefil jen tribunu za brankou.
    24. Nebezpečí před domácí brankou
     
    24
    To zásadní přišlo až po rohovém kopu. Míč se nepřehledně potuloval malým vápnem. Veselinović trefil z blízkosti jen Betelleho. K další dorážce se již žádný hráč v hostujícím dresu nedostal.
     
    23
    Také hosté se přihlásili o slovo. Na levé straně si kombinací uvolnil prostor Chen a vybojoval rohový kop.
     
    22
    Úvodní dvacetiminutovka nenabídla větší příležitost. Domácí se museli bránit, ale nyní již ovládají trávník právě hráči Brugg.
     
    21
    Colin Coosemans nemusel zasahovat. Mats Rits před ním sice nadzvedl centr z pravé strany, ale poté si míč na zadní tyči sebral Chen.
     
    20
    Ta končí rohovým kopem. Izquierdo se nedostal před obránce, ale alespoň o něj otřel míč a domácí budou mít k dispozici první pokus od rohového praporku.
     
    19
    Postupem času se domácí dostávají více a více do hry. Nyní si výborně vedl v obraně Van Rhijn, který odzbrojil soupeře a ještě lépe založil novou akci.
     
    18
    Jelle Vossen byl v ofsajdovém postavení v momentě, kdy na něj letěla přihrávka a tak nemůže dál pokračovat ve své akci.
     
    17
    Ani na druhé straně Butelle nebyl přesný ve hře nohama, ale jeho spoluhráči vládli nepříjemnou situaci a míč odpravili od svého pokutového území.
     
    16
    Hostující brankář nerozehrál přesně na svého spoluhráče na půlící lajně. Toho téměř využil Limbombe, který se hnal do velké šance, ale v závěru ztratil rychlost a nedokázal se proti obránci prosadit ke střele.
     
    13
    Z následného volného přímého kopu se dostal do zakončení po propadnutém míči na zadní tyči Vossen. Jeho střela však končí mimo tři tyče.
     
    12
    Claudemir se skvěle kličkou uvolnil přes obránce u postranní lajny, ale poté ho zatáhl za dres Bjelica a zastavil tak nebezpečný průnik.
     
    11
    Hosté podnikli výpad do otevřené obrany domácího celku. Rits hledal centrem ve vápně Veselinoviće, ale útočník Mechelenu byl obsazený a nedostal se do zakončení.
     
    10
    Vanaken rozjel akci po pravé straně. Chtěl si narazit s Izquierdem, ale do překvapivé nahrávky vstoupil Bjelica a celou akci ukončil.
     
    9
    Od levé postranní lajny se dostal až do zakončení Kolovos. Jeho dělovka měla razanci, ale přesnost chyběla.
     
    8
    Konečně se také domácí celek dostal na útočnou polovinu a hned z toho bylo pozdvižení ve vápně. Vossen neustál souboj o míč a skácel se k zemi. Rozhodčí ale pokutový kop nepíská.
     
    6
    Ani nyní se ještě Bruggy nedostaly pořádně k míči. Naopak na druhé straně se pokusil překvapit Betelleho střelou z úhlu Rits. Míč však končí nad brankou.
     
    5
    Domácí stoper Denswil riskoval ve svém vápně. Skluzem vypíchl míč běžícímu Veselinovićovi a se štěstím ho neposlal k zemi.
     
    4
    Domácí tým se zatím nemůže vůbec dostat k míči. Hráči Mechelenu stále kombinují na vlastní polovině a nepouštějí favorita zápasu do hry.
     
    3
    Následně přiletěl před domácího brankáře první centr. Ludovic Butelle si vyběhl na malé vápno a míč s přehledem udržel v náručí.
     
    2
    Hostující fotbalisté rozehráli ze středového kruhu první polovinu dnešního utkání. Ihned po rozehrávce se ocitl na trávníku po nepříjemném zákroku Kolovos. Po přerušení se zvedá a bude pokračovat ve hře.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Club Brugge KV: Butelle – van Rhijn, Poulain, Denswil, De Bock – Claudemir, Vormer, Vanaken – Limbombe, Vossen, Izquiero
    Náhradníci: Bruzzese – Wesley, Refaelov, Pina, Gedoz, Cools, Mechele

    YR KV Mechelen: Coosemans – Chen, Cocalic, Vitas, Bjelica, El Messaoudi – Rits, Schouterden, Matthys, Kolovos – Veselinović
    Náhradníci: Swolfs – Croizet, Cobbaut, Cleemput, Filipović, Claes, Verdier

    Rozhodčí: Smet – Gilon, Dens (vš. Belgie).
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    29.07. 2016 KV Mechelen – Club Brugge 0:2
    29.11. 2015 KV Mechelen – Club Brugge 1:4
    01.08. 2015 Club Brugge – KV Mechelen 3:0
    20.01. 2015 Club Brugge – KV Mechelen 3:2
    16.01. 2015 Club Brugge – KV Mechelen 1:1
     
    YR KV Mechelen

    Hráči Mechelenu vstoupili do sezony skvěle, když v prvních sedmi kolech jen jednou prohráli. Poté ale přišla nepříjemná série třech utkání bez bodu. I kvůli tomu se Mechelen propadl tabulkou na desátou pozici. V posledních zápasech to už znovu začíná klapat a po remíze v Lokerenu přišla těsná výhra na domácí půdě nad Standardem Lutych. Mechelen má ve svém středu sedmibrankového Nicolase Verdiera, který se dělí o čtvrté místo v tabulce střelců.
     
    Club Brugge KV

    Bruggy již nemají šanci v Lize mistrů na postup ze základní skupiny. V pěti zápasech hráči Brugg neuhráli ani jeden bod a vstřelili jen dvě branky. V domácí soutěži je to o mnoho lepší. Po patnácti odehraných kolech je tým z Brugg ve velmi vyrovnané tabulce na čtvrté pozici. Již více než měsíc svěřenci trenéra Preud'hommeho nepoznali v domácí lize porážku. Pět zápasů bez porážky a jen s dvěma remízovými výsledky.
     
    Krásný páteční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Belgická nejvyšší soutěž dospěla již do šestnáctého kola. Společně se zaměříme na zápas domácích Brugg, které přivítají KV Mechelen.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Vít Schück

    Branky: 39. Vossen (pen.), 49. Izquierdo, 52. Vossen, 64. Vossen, 79. Vanaken, 83. Vossen – 51. Bjelica

    Karty:   58. Denswil (BGY) – 38. Chen (MEC), 76. Filipović (MEC)

    Neproměněná penalta: 59. Veselinović (MEC), brankář Butelle zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 14:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 15:17.
    Club Bruggy KV: Butelle – van Rhijn, Poulain, Denswil, De Bock – Claudemir, Vormer, Vanaken – Limbombe (73. Gedoz), Vossen (85. Wesley), Izquiero (72. Refaelov)
    Náhradníci: Bruzzese – Wesley, Refaelov, Pina, Gedoz, Cools, Mechele

    YR KV Mechelen: Coosemans – Chen, Cocalic, Vitas, Bjelica, El Messaoudi (70. Filipović) – Rits, Schouterden (62. Verdier), Matthys, Kolovos (61. Croizet) – Veselinović
    Náhradníci: Swolfs – Croizet, Cobbaut, Cleemput, Filipović, Claes, Verdier

    Rozhodčí: Smet – Gilon, Dens (vš. Belgie)
    bahis siteleri