Minnesota – Pittsburgh 6:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 3:2 (kon.)
Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 5:1 (kon.) | Boston – Calgary 1:2 (kon.)
New Jersey – Detroit 4:5 (po pr.) | Tampa – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Vancouver 2:1 (kon.)
Arizona – Edmonton 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
Columbus Blue Jackets
Sobota 26.11.2016, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:25 Cam ATKINSON - 3:5
     
    51:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    CAM ATKINSON získal kotouč v útočném pásmu a svou střelou překvapil jak obránce, tak brankáře Bishopa. Ten si tuto branku určitě za rámeček nedá! Bez asistence.
    44:34 Brandon SAAD - 3:4
    44:34 Brandon SAAD - 3:4

     
    44:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hra čtyř proti čtyřem vyhovuje více Columbusu! Luke Witkowski si nevšiml, že má před brankou nepokrytého BRANDONA SAADA, jenž obdržel pas od Wennberga a poslal kotouč přesně k tyči branky Bishopa! Asistence: Alexander Wennberg.
    43:37 Ondřej PALÁT - 3:3
     
    43:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! V ponechané výhodě se puk po ose Hedman – Kučerov dostal na hůl ONDŘEJE PALÁTA, jenž usměrnil kotouč mezi betony brankáře Sergeje Bobrovskiho! A začínáme odznova! Asistence: Nikita Kučerov, Victor Hedman.
    38:28 Jason GARRISON - 2:3
     
    38:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme tu snížení! Povedené přečíslení Tampy zakončil poněkud krkolomně JASON GARRISON, jenž s dorazil svou střelu a kotouč se jen tak tak prokutálel pod brankářem Brobrovskijem do branky! Asistence: Valtteri Filppula, Luke Witkowski.
    29:02 Josh ANDERSON - 1:3
     
    29:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to netrvalo dlouho! pouhých jednatřicet vteřin trval jednobrankový náskok Columbusu a už je to opět o dvě branky! Scott Hartnell poslal puk na střed hřiště, před brankoviště hostí, kde se do něj opřel JOSH ANDERSON. Jeho střelu sice Bishop vyrazil, ale hostující forvard byl sražen obráncem tak šikovně, že dokázal poslat bekhendem kotouč do sítě! Asistence: Scott Hartnell.
    28:33 Nikita KUČEROV - 1:2
     
    28:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hezká branka domácích znamená snížení! Tyler Johnson nabral rychlost. Dokázal objet branku, poslat kotouč na brankáře hostí. Od něj se puk odrazil před NIKITU KUČEROVA, jenž neměl problém s posláním puku do sítě! Asistence: Tyler Johnson, Ondřej Palát.
    08:35 Nick FOLIGNO - 0:2
    08:35 Reakce kouče hostí při druhé brance jeho týmu.

     
    08:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Po střele od modré čáry se kotouč odrazil od hrazení přímo na hůl Cama Atkinsona, jenž puk okamžitě "centroval" před branku, kde jej do sítě dopravil NICK FOLIGNO. Asistence: Cam Atkinson, Zach Werenski.
    03:46 Alexander WENNBERG - 0:1
     
    03:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pasivita se domácím prostě nevyplácí. ALEXANDER WENNBERG se dostal k odraženému kotouč na vrcholky kruhů, vypálil, jeho střela byla zblokovaná a defenzíva Tampy nechala Wennberga kotouč dojet a poslat jej za bezmocného Bena Bishopa! Asistence: Brandon Saad, Jack Johnson.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 29. Kučerov (T. Johnson, Palát), 39. Garrison (Filppula, Witkowski), 44. Palát (Kučerov, Hedman) – 4. Wennberg (Saad, J. Johnson), 9. N. Foligno (Atkinson, Werenski), 30. J. Anderson (Hartnell), 45. Saad (Wennberg), 52. Atkinson


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman (A), Šustr, Nestěrov, Coburn, Garrison, Koekkoek, Witkowski – Killorn, Naměstnikov, Kučerov – Point, T. Johnson (A), Callahan (A) – Palát, Filppula, Drouin – Paquette, Boyle.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Hartnell, W. Karlsson, J. Anderson – Hännikäinen, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: St. Laurent, Nicholson – Devorski, Jonny Murray
    bahis siteleri