Minnesota – Pittsburgh 6:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 3:2 (kon.)
Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | Nashville – Winnipeg 5:1 (kon.) | Boston – Calgary 1:2 (kon.)
New Jersey – Detroit 4:5 (po pr.) | Tampa – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Vancouver 2:1 (kon.)
Arizona – Edmonton 3:2 (2:1 po s.n.)
po prodl.
New Jersey Devils
4:5 (1:2, 2:1, 1:1 - 0:1)
Detroit Red Wings
Sobota 26.11.2016, 01:38 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    No tak tohle je velká šance pro Red Wings! Kyle Palmieri (NJD) smolně zasáhl Brendana Smithe hokejkou do obličeje a musí na trestnou lavici. Dvě minuty pro domácího forvarda.
     
    33:50
    A Red Wings čeká šance v přesilovce! Yohann Auvitu (NJD) inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    29:51
    Z dálky to zkusil Steve Ott (DET), ale Cory Schneider byl připraven a chytil kotouč do lapačky. Hostující útočník to posléze poměrně přehnal při snaze vybojovat šarvátku, za což ho diváci vybučeli. A sudí ho hlavně vyloučili na dvě minuty za nesportovní chování, takže uvidíme další přesilovou hru Devils!
     
    27:44
    Ten ale nyní končí, Rudá křídla se totiž dotkla kotouče. Luke Glendening (DET) dostává dvě trestné minuty za krosček.
     
    25:25
    Smith-Pelly vybojoval druhou přesilovku pro svůj celek. Provinil se Jonathan Ericsson (DET), který je vyloučen za nedovolené bránění. První početní výhoda, která byla čtyřminutová, ale paradoxně vyšla lépe soupeři.
     
    16:07
    Detroitu se naskýtá možnost pokračovat v aktivní hře. Michael Cammalleri (NJD) totiž v útočném pásmu podrazil Glendeninga a odchází pykat na dvě minuty.
     
    06:28
    Tyler Bertuzzi se dvakrát pokusil o střelu, ani jednou se však nakonec neprosadil. Krátce nato u mantinelu zasáhl Smith-Pellyho do obličeje Riley Sheahan (DET), který inkasuje dvě plus dvě minuty za vysokou hůl.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 7. J. Moore (Zajac, Palmieri), 25. Cammalleri (Zajac), 26. Zacha (B. Bennett, Cammalleri), 55. Henrique (Quincey, J. Moore) – 8. Nielsen (Abdelkader), 11. Nielsen (Sheahan, Abdelkader), 40. D. Larkin (Nyquist, Zetterberg), 41. Mantha (Zetterberg), 64. Green (Nielsen, Mantha)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, Auvitu, Lovejoy, J. Moore, Quincey – Cammalleri, Zajac (A), Palmieri – Parenteau, Henrique (A), Lappin – Zacha, Josefson, B. Bennett – Kalinin, Fiddler, Smith-Pelly.
    Detroit Red Wings: Howard (12. Mrázek) – DeKeyser, Green, Ericsson, Sproul, Kronwall (A), Br. Smith – Tatar, Zetterberg (C), Mantha – Abdelkader (A), Nielsen, Glendening – Nyquist, D. Larkin, Vanek – Ott, Sheahan, Bertuzzi.

    Rozhodčí: Watson, Lewis – Cherrey, Berg.

    Diváci: 15 612
    bahis siteleri