Opava – Nový Jičín 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 1:3 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 3:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Klášterec nO – Klatovy 2:5 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 6:0 (kon.)
Písek – Tábor 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Nymburk 6:3 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 2:9 (kon.)
Jindř. Hradec – David Servis 5:8 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 6:5 (kon.) | Děčín – Bílina 7:2 (kon.)
Kobra – Řisuty 9:2 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 1:5 (kon.)
konec
HC Děčín
7:2 (1:0, 3:1, 3:1)
HC Draci Bílina
Sobota 26.11.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dvacet vteřin před vypršením Baránkova trestu se Medvědi opět prosazují v početní výhodě. Ve skrumáži před Moučkem se nejlépe zorientoval PAVEL ZAJAN, jenž se v blízkosti branky Bíliny nemýlil – 7:2. Asistence: Radim Vacek, Jaroslav Hašek.
     
    53:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned z další akce se prosazují znovu domácí hokejisté. Také kapitán Děčína MICHAL OLIVERIUS se dokázal dnes prosadit, když zužitkoval přihrávku od Jaromíra Chmela a přetavil ji už v šestý přesný zásah – 6:2. Asistence: Jaromír Chmel.
     
    44:54
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenomže hned po vhazování přichází blesková odpověď. Jan Molnár vysunul do tandemu JAROSLAVA HAŠKA, který se před Moučkem nemýlil a dokázal ho prostřelit přízemní střelou – 5:2. Děčínští tak znovu vedou rozdílem tří branek. Asistence: Jan Molnár, Radomír Vaněk.
     
    44:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Svou další přesilovou hru využívají hosté, když se v blízkosti Lavingera nemýlil JAKUB PROCHÁZKA a vrací tak hostům naději v tomto utkání – 4:2. Asistence: Roman Fučík.
     
    33:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    To ho ale nemuselo vůbec mrzet. Po vhazování před brankou hostů totiž Daniel Volráb předal kotouč PAVLU ZAJANOVI, jenž ho nadvakrát dokázal protlačit znovu za záda Václava Moučka – 4:1. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    31:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    Také domácí celek svou přesilovku proměnil bleskurychle. Hned po vhazování v útočném pásmu poslal Michal Oliverius přihrávku TOMÁŠI FAIGLOVI, jenž jeho nabídku dokonale přijal. Svou ránou nedal šanci Moučkovi, který tak musí lovit puk ze své sítě dnes už potřetí – 3:1. Asistence: Michal Oliverius, Ondřej Sýkora.
     
    26:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale povedlo. Z další akce se dokázala prosadit děčínská druhá formace. VÁCLAV RACEK dostal přesnou přihrávku od Tomáše Faigla a prvně jmenovaný pak doklepl kotouč nad ležícího Moučka – 2:1. Domácí hráči si tak své vedení berou znovu zpátky. Asistence: Tomáš Faigl, Michal Oliverius.
     
    21:29
    Draci právě vstřelili branku!
    A Draci svou početní výhodu využívají velmi rychle. Lavingera přesnou střelou dokázal prostřelit jeho bývalý spoluhráč MARTIN BARÁNEK a je vyrovnáno. Začíná se tedy znovu od začátku – 1:1. Asistence: Vítězslav Nedrda, Pavel Brettschneider.
     
    12:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Efektně sehraná akce děčínské první formace slaví úvodní branku tohoto utkání. DANIEL VOLRÁB dostal do prostoru mezi kruhy přesnou přihrávku od Pavla Zajana a odtud v brance Bíliny propálil doslova vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Medvědi se tak ujímají vedení. Asistence: Pavel Zajan, Jan Molnár.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Volráb (Zajan, Molnár), 27. Racek (Faigl, Oliverius), 32. Faigl (Oliverius, Sýkora), 34. Zajan (Volráb, Hašek), 45. Hašek (Molnár, Vaněk), 54. Oliverius (Chmel), 57. Zajan (Vacek, Hašek) – 22. Baránek (Nedrda, Brettschneider), 45. Procházka (Fučík)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Hucek, Chmel, Zdvořáček, Molnár, Saska, Kvaček – Vacek, Volráb, Hašek – Faigl, Sýkora, Oliverius – Zajan, Fojt, Chovanec – Vykouk, Racek, Kopta
    HC Draci Bílina: Mouček (Lisý) – Brettschneider, Machač, Fučík, Fryč, Moravec, Šikner, Kolíček – Procházka, Nedrda, Baránek – Bačák, Čmolík, Petráš – Komínek, Dumko, Kučera – Jirkovský, Kopřiva

    Rozhodčí: Jechoutek – Hynčica, Tasch
    bahis siteleri