Veteráni Škody Plzeň – Veteráni České republiky 6:7 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Veteráni Škody Plzeň
6:7 (2:2, 2:2, 2:2 - 0:0)
Veteráni České republiky
Sobota 26.11.2016, 17:00 • Home Monitoring Aréna, Plzeň • Exhibiční utkání
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Veteráni České republiky.
    Autorem vítězné branky je NEDVĚD.
     
    44:00
    Tým Veteráni České republiky právě vstřelil branku! A je srovnáno! Špaček chyboval na útočné modré, s pukem dopředu vyrazil Žemlička, do ještě lepší pozice si ale nabruslil JAN PETEREK, který nakonec dostal puk před odkrytou branku a vyrovnal! Asistence: Richard Žemlička.
     
    42:07
    Tým Veteráni Škody Plzeň právě vstřelil branku!
    A domácí znovu vedou! RADEK MATĚJOVSKÝ dobře tečoval před brankou Michala Maříka střelu Davida Pospíšila a upravil tak stav zápasu na 6:5. Asistence: David Pospíšil.
     
    40:05
    Tým Veteráni České republiky právě vstřelil branku!
    A máme znovu srovnáno, je to 5:5! BEDŘICH ŠČERBAN se probojoval do šance po pravé straně a přízemní střelou nedal Salfickému šanci.
     
    30:20
    Tým Veteráni Škody Plzeň právě vstřelil branku!
    Domácí veteráni jdou poprvé v utkání do vedení! Dušan Andrašovský parádně našel před brankou postaveného PETRA KOŘÍNKA, který z první prostřelil Maříka a upravil stav zápasu na 5:4. Asistence: Dušan Andrašovský a Jiří Hanzlík.
     
    28:53
    Tým Veteráni Škody Plzeň právě vstřelil branku!
    Pěkná akce domácího týmu a máme znovu srovnáno! Jiří Hanzlík parádní příhrou vyslal do brejku DUŠANA ANDRAŠOVSKÉHO, který nekompromisní střelou zápěstím překonal Maříka a upravil na 4:4. Asistence: Jiří Hanzlík.
     
    25:33
    Tým Veteráni České republiky právě vstřelil branku!
    Čeští veteráni se ujímají znovu vedení, je to 4:3! Krásnou kombinaci po přihrávce od Jiřího Zelenky úspěšně bekhendem o tyč zakončil FILIP TUREK. Asistence: Jiří Zelenka a Radek Ťoupal.
     
    23:36
    Tým Veteráni Škody Plzeň právě vstřelil branku!
    A Plzeňané se dočkali vyrovnání na 3:3! Jiří Beránek nahrával z pravého kruhu pro vhazování a od JOSEFA ŘEZNÍČKA se puk díky pěknému blafáku dostal do branky, Michal Mařík tak z první střely inkasuje. Asistence: Jiří Beránek a Tomáš Klimt.
     
    15:35
    Tým Veteráni České republiky právě vstřelil branku!
    Tak na tohle již Dušan Salfický neměl nárok! Filip Turek v přečíslení dva na jednoho přihrál před prázdnou branku RADKU ŤOUPALOVI, který upravil na 3:2 pro české veterány. Asistence: Filip Turek.
     
    06:37
    Tým Veteráni Škody Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní kombinace a máme opět srovnáno, 2:2! Martin Straka rozjel akci a nahrál Jaroslavu Špačkovi, který nádherně předložil kotouč před prázdnou branku JIŘÍMU BERÁNKOVI. Ten šancí nepohrdl a srovnal! Asistence: Jaroslav Špaček a Martin Straka.
     
    06:22
    Tým Veteráni České republiky právě vstřelil branku!
    Hostující celek se podruhé v utkání ujímá vedení! Bedřich Ščerban šikovně přihrál VÁCLAVU KRÁLOVI, který zápěstím našel skulinku mezi Pejcharem a tyčkou.
     
    04:20
    Tým Veteráni Škody Plzeň právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po levém křídle se do dobré příležitosti probojoval TOMÁŠ KLIMT, který střelou zápěstím překonal Martina Altrichtera a upravil stav zápasu na 1:1. Asistence: Martin Straka.
     
    02:46
    Tým Veteráni České republiky právě vstřelil branku!
    Čeští veteráni se ujímají vedení 1:0! Jiří Zelenka dobře prošel před modrou čáru a v útočném pásmu přenechal puk MARTINU MAŠKARINCOVI, který prostřelil Pejchara mezi betony. Asistence: Jiří Zelenka a Martin Hosták.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 5. Klimt (Straka), 7. Beránek (Špaček, Straka), 24. Řezníček (Beránek, Klimt), 29. Andrašovský (Hanzlík), 31. Kořínek (Andrašovský, Hanzlík), 43. Matějovský (Pospíšil) – 3. Maškarinec (Zelenka, Hosták), 7. Král (Ščerban), 16. Ťoupal (Turek), 26. Turek (Zelenka, Ťoupal), 41. Ščerban, 44. Peterek (Žemlička), rozh. náj. Nedvěd

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Andrašovský (VPL)
    1:0   Peterek (VČR)
    2. série:
    1:0   Špaček (VPL)
    1:1   Žemlička (VČR)
    3. série:
    1:1   Hanzlík (VPL)
    1:1   Turek. (VČR)
    4. série:
    1:1   Ščerban (VČR)
    1:1   Beránek (VPL)
    5. série:
    1:2   Nedvěd (VČR)
    1:2   Živný (VPL)


    Veteráni Škody Plzeň: Pejchar (16. Salfický) – Řezníček, Jonák, Tichý, Špaček, Výborný, Hanzlík, Setikovský – Živný, Kořínek, Andrašovský – Klimt, Straka, Beránek – Matějovský, Pospíšil, Barchánek.
    Trenéři: Zdeněk Haber a Miroslav Mencl.

    Veteráni České republiky: Altrichter (23. Mařík) – Ščerban, Dvořák, Nedvěd, Maškarinec, Malinský, Posmyk – Ťoupal, Král, Turek – Žemlička, Zelenka, Kucharčík – Hosták, Peterek, Látal.
    Trenéři: Jan „Gusta“ Havel a Milan Nový.

    Rozhodčí: Šindler.
    bahis siteleri