Carolina – Florida 3:2 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 0:2 (kon.) | Philadelphia – Calgary 5:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:2 (0:2, 3:0, 0:0)
Florida Panthers
Pondělí 28.11.2016, 00:05 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Reimer míří z branky a hosté to zkusí v pěti!
     
    58:05
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 2 min., podražení).
     
    58:00
    Poslední 2 minutky třetí třetiny!
     
    49:21
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jeff Skinner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:31
    Barkov se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu až ke střele z mezikruží. Jeho následný střelecký pokus ale dokázal Leighton fantastickým zákrokem chytit do své lapačky!
     
    40:57
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jonathan Marchessault.
     
    36:14
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Joakim Nordström – 2 min., sevření puku rukou).
     
    34:16
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Noah Hanifin – 2 min., podražení).
     
    32:37
    MacKenzie teď spálil obrovskou šanci, když se dostal ke kotouči zcela osamocen před Leightonem. Ten však proti jeho střele předvedl bravurní zákrok a podržel tak svůj tým.
    28:49 Derek RYAN - 3:2
     
    28:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru a otáčejí stav utkání! DEREK RYAN se dostal ke kotouči těsně před Reimerem, kterého následnou střelou k bližší tyči dokázal prostřelit! Asistence: Jeff Skinner.
     
    28:42
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jason Demers – 2 min., držení protihráče).
    27:12 Jeff SKINNER - 2:2
     
    27:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají na 2:2! JEFF SKINNER se dostal do samostatného úniku. Následně si položil Reimera a střelou pod horní tyčku vyrovnává na 2:2! Asistence: Victor Rask a Michael Leighton.
    25:21 Viktor STÅLBERG - 1:2
     
    25:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    Aktivita domácích přináší své ovoce! Tennyson našel skvělou přihrávkou zpoza branky VIKTORA STÅLBERGA, který se střelou z první nemýlil! Reimer nestačil na tuto střelu ani zareagovat a stav utkání je tak 1:2! Asistence: Matt Tennyson a Andrej Nestrašil.
     
    23:42
    Lindholm se dostal s kotoučem z levého kruhu na opačnou stranu kluziště, odkud vyslal na branku střelu, kterou ale Reimer dokázal vyrazit svým levým betonem mimo tři tyče!
     
    21:25
    Stempniak poslal před branku skvělou přihrávku od pravého mantinelu. Tam se dostal ke střele Aho, ale jeho pokus Reimer dokázal skvělým zákrokem vyrazit mimo tři tyče.
     
    16:53
    Demers napřáhl ke střele od modré čáry. Jeho pokus ale zblokoval jeden z protihráčů na hokejku Jágra, který ale následně překonat Leightona nedokázal.
     
    15:56
    Stempniak se dostal k odraženému kotouči těsně před Reimerem. Ten však proti jeho střele předvedl skvělý zákrok a podržel tak svůj tým.
    09:51 Aaron EKBLAD - 0:2
     
    09:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté vedou již o dvě branky! AARON EKBLAD vyslal na branku střelu od modré čáry, kterou Leighton neudržel a kotouč se následně od jednoho z jeho spoluhráčů dostal za brankovou čáru. Asistence: Aleksander Barkov.
     
    08:48
    Demers se dostal ke střele zcela osamocen před Leightonem, kterého ale prostřelit nedokázal! Leighton teď podržel svůj tým.
    05:41 Jonathan MARCHESSAULT - 0:1
     
    05:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se tak do vedení! Barkov vyslal na branku střelu z pravého kruhu. Jeho pokus Leighton vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel volný JONATHAN MARCHESSAULT, a ten už se střelou do odkryté klece nemýlil. Asistence: Aleksander Barkov a Jaromír Jágr.
     
    05:17
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Viktor Stålberg – 2 min., vražení na hrazení).
     
    03:52
    Sebastian Aho dostal skvělou přihrávku před branku od pravého mantinelu. Svou následnou střelou ale orazítkoval pouze tyč Reimerovy svatyně.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 26. Stålberg (Tennyson, Nestrašil), 28. Skinner (V. Rask, Leighton), 29. D. Ryan (Skinner) – 6. Marchessault (Barkov, Jágr), 10. Ekblad (Barkov)


    Carolina Hurricanes: Leighton (C. Ward) – Faulk, Hainsey, Pesce, Slavin, Tennyson, Hanifin – Aho, J. Staal, Skinner – E. Lindholm, V. Rask, Teräväinen – Stempniak, D. Ryan, Stålberg – Nestrašil, McClement, Nordström.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Demers, Yandle, Ekblad (A), Kindl, Matheson, Pysyk – Jágr, Barkov, J. Jokinen (A) – R. Smith, Trocheck, Marchessault – Sceviour, Malgin, Bjugstad – S. Thornton, MacKenzie (C), Griffith.

    Rozhodčí: Pochmara, Luxmore – Grandt, Racicot
    bahis siteleri