Carolina – Florida 3:2 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 0:2 (kon.) | Philadelphia – Calgary 5:3 (kon.)
konec
New York Rangers
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Ottawa Senators
Pondělí 28.11.2016, 01:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Teď už jsou ale domácí v útočném pásmu a Raanta je mezi svými spoluhráči na střídačce! Rangers hrají v šesti!
     
    55:23
    Craig Anderson je nepřekonatelný! Dokázal totiž nyní vyrazit střelu Stepana a následně si věděl rady i proti Zuccarellově dorážce z bezprostřední blízkosti!
     
    52:07
    Andersonovi nyní vypadla tvrdá střela Kevina Kleina, ale Borowiecki však zareagoval a vymetl puk z brankoviště! V hledišti to jen tak zahučelo.
     
    50:46
    Přeci jenom přišla šance! Anderson pouze vyrazil tvrdou střelu od modré čáry, kotouč se zjevil u Millera, avšak ten z otočky dorážel opět jen do pozorného brankáře Senátorů.
     
    46:36
    Na druhé straně se předvedl Hayes, jenž dostal až nečekané množství prostoru, bleskově objel svatyni hostujícího gólmana a pokusil se zasunout puk za brankovou čáru. U vzdálenější tyče však do zakončení skvěle zasáhl Methot!
     
    45:34
    Další možnost Ottawy! Miller ztratil puk ve středním pásmu, Senátoři se řítili do přečíslení dvou na jednoho, ale ani po zavrávorání Holdena nabídnutou šanci nedokázali zakončit. Právě Holden totiž stačil vložit hůl do finální přihrávky.
     
    44:15
    Do šance se navíc nyní dostal Mark Stone, který udělal bleskový manévr a zjevil se sám před Raantou. Bekhendové zakončení se ale mezi tři tyče nevlezlo.
     
    37:54
    Pro domácí mohlo být naopak ještě hůře. Kotouč se totiž dostal na hůl Ryana Dzingela, který to zkoušel bekhendem a puk jen těsně minul vzdálenější tyč Raantovy brány.
    36:11 Mark STONE - 0:2
     
    36:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nyní ale hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Mike Hoffman u mantinelu sebral volný kotouč a dokonalou přihrávkou ho předal MARKU STONEOVI, jenž z levého kruhu vypálil přesně. Trochu špatný pocit na duši teď bude mít jeden ze sudích, který nevědomky tečoval touš přesně do míst, kde stál Hoffman. Rozhodčí je ale součástí hry a s něčím takovým se musí počítat. Asistence: Mike Hoffman
     
    34:35
    Pro změnu je tady přesilová hra Senátorů. Marc Staal (NYR) totiž zakončujícího Widemana zasáhl vysokou holí.
     
    31:24
    Zack Smith (OTT) se sice trochu diví, ale přesto dostává dvouminutový trest za hákování. Čtvrtá přesilová hra pro Rangers!
     
    30:04
    Velká šance na navýšení vedení! Ryan Dzingel dostal skvělou přihrávku do jízdy, zničehonic se zjevil za obranou domácích, ale zakončením mezi Raantovy betony neuspěl.
     
    25:20
    Při bránění Zuccarella se Dion Phaneuf (OTT) provinil sekáním. Samozřejmě jsou z toho dvě trestné minuty.
     
    25:05
    Do obrovské šance se dostal Mats Zuccarello. Domácí útočník obdržel přihrávku mezi kruhy a i přes obránce dokázal vypálit! Anderson zasáhl pravým betonem.
    21:54 Jean-Gabriel PAGEAU - 0:1
     
    21:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hostující celek jde do vedení! Domácí nechali až příliš mnoho prostoru Pyattovi, který se od zadního mantinelu neatakován dostal do dobré pozice a přesnou přihrávkou našel JEANA-GABRIELA PAGEAUA. Ten kotouč z blízkosti brankoviště propasíroval za Raantova záda! Asistence: Tom Pyatt, Zack Smith
     
    19:54
    V závěru mohli do vedení hosté! Po sražené střele Brassarada zůstal puk před brankovištěm, ale Mark Stone si s Raantou poradil nedokázal.
     
    17:00
    Nyní je tady ale další vyloučení. Tom Pyatt (OTT) si nevěděl rady s Kreiderem, pomohl si přidržením soupeře a dostává dvě trestné minuty.
     
    15:47
    Fantastický zákrok Craiga Andersona. Rick Nash rozjel útok po levé straně, v rychlém přečíslení předložil kotouč Pirrimu, ale ten trefil jen beton přesunujícího se gólmana Senátorů!
     
    14:31
    Hosté si špatně pohlídali střídání. Je z toho trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká Curtis Lazar.
     
    12:41
    A Rick Nash (NYR) dostává dvě trestné minuty za hrubost. Je tady přesilová hra čtyř proti třem ve prospěch Senátorů.
     
    12:41
    Do obrovské šance se dvakrát dostal Erik Karlsson. Hostující kapitán před Raantou skvěle tečoval nabídku jednoho ze spoluhráčů, avšak domácí gólman byl připraven. V druhém případě už byl Karlsson strčen do Raanty a hra je přerušena.
     
    11:28
    Menší výměna názorů u střídačky Ottawy končí prvními vyloučenými. Na lavici hanby usedá Derek Stepan (NYR), jenž je penalizován za krosček, ale společně s ním je dvěma trestnými minutami potrestán i Curtis Lazar (OTT), který se provinil hrubostí.
     
    10:54
    Rangers měli obrovský tlak do brankoviště. Dvakrát nebo třikrát se tam k zakončení dral Stepan, avšak nakonec domácí útočník vypálil jen jednou a Anderson zasáhl!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 22. Pageau (Pyatt, Z. Smith), 37. Mark Stone (Hoffman)


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – McDonagh (C), Girardi (A), M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan, Fast – Grabner, K. Hayes, Pirri – Zuccarello, J. T. Miller, Rick Nash (A) – Puempel, Jooris, Vesey.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Dzingel, Turris, B. Ryan – Hoffman, Brassard, Mark Stone – Z. Smith, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Neil (A).

    Rozhodčí: Chris Lee, Frederick L’Ecuyer – Derek Amell, Brian Mach

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri