Jekatěrinburg – Vladivostok 3:2 (2:1 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Kunlun 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Novosibirsk 0:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
CSKA Moskva
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
Dynamo Moskva
Pondělí 28.11.2016, 17:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexej CVETKOV - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dinamo Moskva.

    Autorem vítězné branky je ALEXEJ CVETKOV.
    59:54 Valerij NIČUŠKIN - 2:2
     
    59:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hokejisté CSKA krásně otočili hru z pravého křídla do levého kruhu pro vhazování, kde Bogdan Kiselevič napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem. Jeho pokus by zřejmě skončil vedle, VALERIJ NIČUŠKIN do něj ale skvěle vložil hůl, od které se puk nad pravým ramenem Alexandra Jerjomenka odrazil do bližšího levého horního rohu brány. CSKA vyrovnalo necelých 6 sekund před koncem na 2:2!! Asistence: Bogdan Kiselevič a Igor Ožiganov.
    52:08 Arťom PODŠENDJALOV - 1:2
     
    52:08
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    ARŤOM PODŠENDJALOV skvěle tečoval nahození Juusa Hietanena, který puk nahazoval na bránu na pravém křídle od modré čáry, a kotouč po jeho sklepnutí a odrazu od ledu nad pravým betonem bezmocného Iljy Sorokina zamířil ke vzdálenější levé tyči. Dinamo otočilo stav utkání a krátce před koncem vede 2:1! Asistence: Juuso Hietanen a Denis Kokarev.
    32:39 Mat ROBINSON - 1:1
     
    32:39
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    MAT ROBINSON po přihrávce Andreje Kutějkina z levého křídla napřáhl od modré čáry ke krásné střele, která letěla těsně nad ledem a nad pravým betonem Iljy Sorokina zamířila přesně k levé tyči. Také Dinamo využilo první přesilovou hru a stav moskevského derby je rázem vyrovnaný 1:1! Asistence: Andrej Kutějkin.
    28:47 Maxim MAMIN - 1:0
     
    28:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Semjon Košelev si z pravého křídla a ostrého úhlu skvěle sjel před bránu, kde na Alexandra Jerjomenka vyzrát nedokázal, v blízkosti pravé tyče se ale dostal k volnému puku MAXIM MAMIN a uklidil ho do prázdné brány. CSKA Moskva jedenáct sekund před koncem trestu Jegora Dugina využilo první přesilovou hru a vede v moskevském derby nad Dinamem 1:0! Asistence: Semjon Košelev a Michail Naumenkov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. Mamin (Košelev, Naumenkov), 60. Ničuškin (Kiselevič, Ožiganov) – 33. Robinson (Kutějkin), 53. Podšendjalov (Hietanen, Kokarev), rozh. náj. Cvetkov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Daniil Tarasov (DMS)
    0:0   Dmitrij Kugryšev (MOS)
    2. série:
    0:0   Arťom Podšendjalov (DMS)
    0:0   Vjačeslav Osnovin (MOS)
    3. série:
    0:1   Alexej Cvetkov (DMS)
    0:1   Andrej Světlakov (MOS)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (Fasth) – Děnisov (C), Ožiganov, Kiselevič (A), Jermakov, Panin, Ar. Sergejev, Naumenkov – Tělegin, Kugryšev, Světlakov – Andronov (A), Al. Popov, K. Petrov – Ničuškin, Osnovin, Mamin – Košelev, V. Žarkov, D. Kvartalnov – Kuzmenko.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Robinson, Kutějkin, D. Višněvskij, I. Nikulin (A), Solovjov, Hietanen, J. Zajcev – Karsums, Cvetkov, A. Galimov – Tarasov, A. Těreščenko (C), Fjodorov – Gorovikov (A), Kokarev, Podšendjalov – Igumnov, Dugin, Karpov – Brjukvin.

    Rozhodčí: Roman Gofman, Maxim Sidorenko. Čároví: Alexandr Otmachov, Gleb Lazarev

    Diváci: 4000
    bahis siteleri