NY Islanders – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Calgary – Toronto 3:0 (kon.) | Los Angeles – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
San Jose Sharks
Čtvrtek 01.12.2016, 04:45 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:08
    Až nyní rozhodčí přerušují hru, ukazují, že si někdo půjde sednout za krosček. A bude to poprvé v zápase domácí hokejista, kdo odjede na trestnou lavici. Konkrétně inkasuje dvě minuty Forbort. Možnost pro Sharks.
     
    21:23
    Domácí si podruhé v utkání zahrají početní výhodu, rozhodčí posílá za katr jednoho ze Žraloků. Konkrétně to je Kevin Labanc, autor dnešní první branky. Provinil se hákováním.
     
    05:42
    Los Angeles si ale zahraje první přesilovku v zápase, na trestnou lavici totiž musí odejít hostující obránce Paul Martin, který se provinil držením protihráče. Šance pro domácí na vyrovnání.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. D. Brown (Gáborík, Dowd) – 4. Labanc (Couture, J. Ward), 20. Couture (Donskoi, J. Ward), 20. Carpenter (Bødker), 59. Couture


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Gravel, M. Greene – King, Kopitar, Lewis – Pearson, J. Carter, Toffoli – D. Brown, Dowd, Setoguchi – Gáborík, N. Shore, Nolan.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, J. Ward – Bødker, Tierney, Labanc – M. Karlsson, Carpenter, Haley.

    Rozhodčí: Schlenker, Watson – Nagy, Murchison

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri