Chabarovsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kunlun – Petrohrad 3:5 (kon.)
Toljatti – Spartak Moskva 3:1 (kon.) | Kazaň – Soči 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 6:5 (po pr.)
Jokerit – Čeljabinsk 2:1 (po pr.) | Záhřeb – Omsk 1:4 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
Avangard Omsk
Čtvrtek 01.12.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dominik Furch dnes předvedl 38 úspěšných zákroků a velkou měrou se podílel na vítězství svého týmu!

    Takhle vidíme Dominika Furcha nejradši ???????? #MadeOfHockey #CCMHockey #CCMGoalie (Repost @ccmhockeyrussia)

    Video zveřejněné uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:37:29)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Krejčík (ZAG) – 0+1, 3 střely, čas na ledě 12:17
    Vladimír Sobotka (OMS) – 0+2, 4 střely, čas na ledě 14:58
    Dominik Furch (OMS) – 60 minut, 1 gól, 38 zákroků, 97,4%
     
    Střely na branku: 39 – 38
     
    Je dobojováno! Avangard Omsk potvrdil v Chorvatsku roli favorita a na ledě Medveščaku Záhřeb zvítězil 4:1! Hosté vykročili za výhrou už po devatenácti sekundách, kdy Jegor Martynov otevřel skóre! Omsk pokračoval v parádním výkonu a David Booth přetavil Sobotkovu přihrávku ve druhou branku. David Booth ještě do přestávce přidal další branku a o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto! Ve druhé třetině sice v přesilové hře snížil T.J. Galiardi , ale Omsk si v závěrečné dvacetiminutovce pohlídal svůj náskok a Michail Juňkov čtvrtou brankou Omsku napsal gólovou tečku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Na druhé straně ještě hrozil Erik Gustafsson. Hostující hráč projel s pukem přes celé kluziště za branku Medveščaku, kde jej několik sekund podržel a poté odevzdal puk soupeři.
     
    59:01
    Domácí hokejisté nyní dokonce poslali kotouč jen na zakázané uvolnění. Hra se přestěhuje před branku Medveščaku.
     
    58:35
    Lucas Lessio se efektní kličkou zbavil svého strážce v útočném pásmu, ale sám se zbytečně zahnal do rohu kluziště, odkud už branku Omsku neohrozil.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:40
    Hosté navíc podrželi puk několik sekund v obranném pásmu. Jeden z obránců počkal na vystřídání svých spoluhráčů a poslal kotouč daleko od branky.
     
    57:12
    Omsk už hraje hodně jednoduše. Hosté se nikam neženou a bez váhání vyhazují kotouče do středního pásma. Avangard už čeká na konec utkání.
     
    56:40
    Nathan Perkovich rozjel další akci Medveščaku. Domácí fanoušci se i přes nepříznivý výsledek dobře baví a ženou svůj tým vpřed.
     
    56:10
    Další nahození Medveščaku do útočného pásma si zastavil Dominik Furch. Český brankář okamžitě rozehrál na své spoluhráče.
     
    55:20
    Goran Bezina dojel vyhození hostujícího celku. Závěr utkání se už spíše jen dohrává. Domácí se derou do útočného pásma, ale defenzíva Avangardu pracuje na výbornou.
     
    54:36
    Alexandr Pěrežogin si klepl o přihrávku před branku. Hostující střelec si puk bleskově zpracoval a pohotovou střelou trefil jen beka před sebou.
     
    54:10
    Drew MacIntyre vyrazil za svou branku, kde si zpracoval prudce nahozený kotouč po mantinelu. Domácí brankář poté rozehrál na své spoluhráče.
     
    53:26
    Po delší době se do útoku vydal rovněž Medveščak. Rychlou akci domácího celku zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl Thomas Larkin.
     
    53:01
    Domácí brankář musel být znovu pozorný. Drew MacIntyre nyní raději přikryl odražený kotouč před rozjetým Lemťugovem. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    52:31
    Anton Burdasov se parádní kličkou v útočném pásmu zbavil svého strážce a vyslal svižnou ránu zápěstím. Drew MacIntyre schoval puk v lapačce.
     
    52:02
    Před domácím brankářem se po prudkém nahození natahoval David Booth, nicméně produktivní hráč hostujícího celku se hattricku zatím nedočkal.
    51:34 Michail JUŇKOV - 1:4
     
    51:34
    Avangard právě vstřelil branku!
    Podle všeho máme rozhodnuto! Avangard totiž navyšuje svůj náskok už na 4:1! MICHAIL JUŇKOV si sjel na přihrávku z rohu útočného pásma, objel s pukem domácí branku a zasunul kotouč mezi tyčku a beton brankáře! Asistence: Valentin Pjanov, Jonas Ahnelöv.
     
    51:10
    Lucas Lessio se skvěle vrátil do obrany a obral rozjetého soupeře o puk na modré čáře. V posledních minutách se bojuje hlavně ve středním pásmu.
     
    50:35
    Mike Glumac hledal přihrávkou z rohu útočného pásma někoho ze spoluhráčů před brankou. Domácí hokejista však neoslovil nikoho v modrém dresu.
     
    50:15
    Mertl projel do útočného pásma po levé straně. Český útočník však vlétl do třetiny rychleji než kotouč a ocitl se v ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    49:15
    Po delší době se osmělil také domácí celek. Edwin Hedberg spěchal za branku Avangardu za nahozeným kotoučem, ale nakonec jej nezískal.
     
    48:40
    Jevgenij Medveděv rozjel další útok Avangardu. Hráč Omsku prudkým nahozením do útočného pásma neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    48:01
    Pjotr Chochrjakov se ihned po vyhraném vhazování dostal k odraženému kotouči a pohotovou střelou prověřil domácího brankáře. MacIntyre stačil zasáhnout.
     
    47:50
    Hraje se opravdu dlouhou dobu bez přerušení. Domácí hokejisté drží puk za vlastní brankou a čekají na vystřídání. Čerstvé síly posílá na led i Omsk.
     
    47:18
    Na druhé straně uvolnil Alexandre Giroux parádní přihrávkou před branku rozjetého Lessia, ale druhý jmenovaný v těžké pozici trefil jen Furchův beton!
     
    46:45
    Nikolaj Lemťugov se po pravé straně prodral do útočného pásma, ocitl se sám před brankářem, ale pozorný Drew MacIntyre jeho ránu na zadní tyč vyrazil!
     
    46:20
    Pjotr Chochrjakov si klepl hokejkou o přihrávku na modrou čáru. Hostující hráč ale na prudkou přihrávku nedosáhl a kotouč mu utekl za modrou čáru.
     
    45:55
    Domácí v plném počtu.
     
    45:20
    Puk znovu letí přes celé kluziště za branku hostujícího celku. Avangard bude muset začít až od Furchovy klece.
     
    44:55
    Domácí obránce Bezina vypíchl kotouč ven z obranného pásma. Omsku se v této přesilovce zrovna nedaří.
     
    44:30
    Hosté sice rozjeli rychlý kolotoč přihrávek v útočném pásmu, ale Drew MacIntyre si dobře pohlídal mezírku u levé tyče a nenechal kotouč projít za svá záda.
     
    43:55
    Omsk si zahraje přesilovou hru! Yann Sauve dostává dvě minuty za podražení.
     
    43:20
    Yann Sauve si sjel pro puk za branku domácího celku. Hokejista Medveščaku se pokusil rozjet akci svého celku po pravé straně, avšak nepřesnou nahrávkou se zbavil puku.
     
    43:04
    Také Dominik Furch raději podržel v lapačce prudké nahození ze středního pásma. Vhazovat se bude po pravé ruce českého brankáře.
     
    42:40
    Alexandr Osipov vyvezl kotouč ven z obranného pásma a od modré čáry nahodil puk na domácí branku. Připravený Drew MacIntyre raději přikryl kotouč lapačkou.
     
    42:10
    Lucas Lessio obdržel dobrou přihrávku na pravý kruh. Finský útočník se bez váhání opřel příklepem do puku, ale trefil jen obránce.
     
    41:25
    Bezina se vydal na výlet do útočného pásma. Domácí obránce postupoval s pukem na hokejce mezi kruhy, ale obránci jej o puk připravili.
     
    41:00
    Tomáš Mertl se prosmýkl do útočného pásma za přihrávkou na levou stranu a z ostrého úhlu prověřil pozornost Dominika Furcha. Český gólman byl připraven.
     
    40:33
    Thomas Larkin hledal zadovkou z rohu útočného pásma spoluhráče, jenže jeho nepřesnou pobídku sebral jeden z obránců Avangardu.
     
    40:10
    Do závěrečné třetiny vstoupili lépe domácí hokejisté. Medveščak se okamžitě hnal do útoku, ale nikdo v modrém nakonec nestačil zakončit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 28 – 26
     
    Druhá třetina končí! Prostřední dvacetiminutovka patřila chorvatskému celku. Medveščak hrál ve druhé třetině tři přesilové hry, ale ve třetí z nich se domácím podařilo uspěl. Dvě minuty před sirénou se z těžké pozice prosadil T.J. Galiardi ! Omsk si však ve zbývajících minutách pohlídal vedení a do závěrečné periody vstoupí s náskokem!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:10
    Dominik Furch musel znovu dávat dobrý pozor! Hostující brankář nyní přikryl kotouč v brankovišti před napadajícím Butlerem.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:20
    Na druhé straně pálil po přihrávce do útočného pásma Anton Burdasov. Hostující hráč se vrhl mezi dva obránce a z těžké pozice už domácího brankáře nepřekvapil.
    37:59 T.J. GALIARDI - 1:3
     
    37:59
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Medveščaku se přeci jen podařilo snížit! Domácí využívají přesilovou hru! Medveščak sevřel Omsk před Furchem. Colby Genoway poslal přihrávku na brankovou čáru, kde si puk vzal T.J. GALIARDI a z ostrého úhlu překvapil českého brankáře! Asistence: Colby Genoway, Jakub Krejčík.
     
    37:15
    Hostující hráči však uspěli na vhazování v obranném pásmu a Omsku se okamžitě podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry.
     
    36:54
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Jegor Martynov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:40
    Medveščak se přeci jen mohl vrátit do hry! Furchovi vypadlo slabé nahození, nicméně nikdo z napadajících soupeřů nedokázal dopravit puk za brankovou čáru!
     
    36:15
    Nathan Perkovich táhl útok Medveščaku středem ledové plochy. Domácí hokejista však narazil na modré čáře, kde jej obránce připravil o puk.
     
    35:40
    Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo. Ani jeden z týmů se nežene do útoku. Na ledové ploše kralují obě obrany.
     
    35:10
    Jevgenij Medveděv už neudržel kotouč na modré čáře. Hostujícímu hokejistovi utekl puk do středního pásma a Omsk musí vyklidit útočné pásmo.
     
    34:24
    Alexandr Pěrežogin jel sám na domácího brankáře, ale střelec Avangardu si v klíčový moment posunul puk daleko od hokejky a už jej nedostihl!
     
    34:10
    Vladimír Sobotka se ve středním pásmu zmocnil odraženého kotouče, nahodil jej za domácí branku a hokejisté Omsku nyní kombinují v útočném pásmu.
     
    33:27
    Hosté v plném počtu.
     
    33:01
    Další pokus o založení přesilovkové kombinace zastavuje postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu, Sobotka se zanedlouho vrátí do hry.
     
    32:40
    Domácí znovu ztratili puk v útočném pásmu a hokejisté Avangardu jej vyhodili až za branku Medveščaku. Záhřeb musí začít od své branky.
     
    32:10
    Francis Paré neudržel kotouč v útočném pásmu a Medveděv vyhodil puk daleko za modrou čáru. Omsk se zatím brání bez problémů.
     
    31:27
    Medveščak si zahraje další přesilovou hru! Vladimír Sobotka dostává dvě minuty za vysokou hůl!
     
    31:10
    Goran Bezina se prokličkoval až do palebné pozice. Domácí obránce vyslal zajímavou střelu zápěstím, ale Furch byl na svém místě.
     
    30:56
    Hosté v plném počtu.
     
    30:05
    Obránci Avangardu se dostali k odraženému kotouči a bez váhání poslali puk přes celé kluziště za branku domácího celku. Záhřeb musí začít nanovo.
     
    29:27
    Thomas Larkin pálil z mezikruží, Furch jeho ránu vyrazil jen před sebe, ale nikdo z domácích hráčů nedokázal poslat kotouč do odkryté branky!
     
    29:05
    Nathan Perkovich se hnal do útočného pásma za nahozeným kotoučem po mantinelu. Domácí hokejista si však neporadil se zpracováním a puk mu přeskočil do středního pásma.
     
    28:56
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Erik Gustafsson – 2 min., podražení).
     
    28:07
    Pjotr Chochrjakov dotíral před domácí brankou! Hostující útočník se dostal k odraženému kotouči, ale Drew MacIntyre se nakonec fantasticky roztáhl a jeho pokus vyrazil!
     
    28:00
    Další vyhození přes celé kluziště! Medveščak se nyní vůbec nemůže vymanit z rostoucího náporu Omsku a brání se jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    27:32
    Domácím hokejistům se nepovedla další dlouhá rozehrávka. Prudká přihrávka na modrou čáru prolétla až na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před klec Medveščaku.
     
    27:10
    Jevgenij Nazarkin projel s kotoučem do útočného pásma. Hostující hráč se ale nechal přitisknout k mantinelu v rohu útočného pásma, kde přišel o puk.
     
    26:34
    Na druhé straně hrozil po rychlém výpadu po pravé straně Lucas Lessio. Finský útočník vyslal střelu zápěstím, ale Furch byl opět připraven.
     
    26:02
    Tak pozor! Branka nakonec neplatí! Michail Juňkov sice dostal kotouč do branky, ale podle rozhodčích to bylo nohou!
     
    25:32
    T.J. Galiardi se v útočném pásmu dostal ke skákavé přihrávce, jenže v těžké pozici netrefil kotouč podle svých představ. Furch měl snadnou práci.
     
    25:10
    Medveščak se vydal do útočného pásma, nicméně Tomáš Mertl si v rohu kluziště neporadil s přesilou a odevzdal kotouč domácím obráncům.
     
    24:30
    Domácí obránci ve druhé třetině přidali na důrazu. Colby Genoway si nyní vzal do parády jednoho ze soupeřů, jež tvrdým hitem přitlačil na mantinel.
     
    24:00
    Alexandr Pěrežogin dostal příliš mnoho prostoru v útočném pásmu. Útočník Omsku vypálil zápěstím a jeho dělovku zastavila až horní tyč!
     
    23:40
    Dominik Furch dával dobrý pozor a pohlídal si nahozený kotouč od modré čáry. Hostující brankář přenechal kotouč svým spoluhráčům.
     
    23:08
    Edwin Hedberg se z pravého kruhu opřel do přihrávky před branku. Ránu domácího útočníka však jeden z obětavých obránců srazil do rohu.
     
    22:28
    Až nyní se přerušuje hra. Alexandr Pěrežogin si před brankou Medveščaku počkal na odražený kotouč, jenže z těsné blízkosti už na brankáře nevyzrál.
     
    22:10
    Blake Parlett ještě udržel puk v útočném pásmu, ale sám zazdil akci domácího celku nepřesnou přihrávkou za branku. Omsk může zaútočit.
     
    21:32
    Před branku Medveščaku si sjížděl Valentin Pjanov. Hostující hokejista se natahoval po prudké přihrávce, ale naneštěstí pro Omsk kotouč nezasáhl.
     
    21:10
    Goran Bezina nahodil puk o mantinel do útočného pásma. Domácí obránce svou pobídkou nenašel nikoho v modrém. U kotouče jsou hosté.
     
    20:10
    Na úvodním vhazování druhé třetiny uspěli hostující hokejisté. Omsk se okamžitě vydal do útoku. Před brankou hlídkoval Sobotka, ale český útočník puk nedostal.
     
    20:03
    Domácí v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Dominik Furch měl v první třetině 14 zásahů a zatím drží čisté konto!

    Dominik Furch je #MadeOfHockey ???? #CCMHockey #CCMGoalie

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Střely na branku: 14 – 13
     
    První třetina je minulostí! Úvodní dvacetiminutovku zcela ovládli hostující hokejisté! Omsk totiž po dvaceti minutách vede 3:0! Vše začala už po devatenácti sekundách, kdy se trefil Jegor Martynov . O šest minut později přidal další branku David Booth a stejný hráč ve třinácté minutě zakončil brankou rychlé přečíslení. Brankář Michael Garnett už tři obdržené branky neustál a na jeho místo nastoupil Drew MacIntyre.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Omsk se sice usadil před brankou Medveščaku, jenže hosté si pouze vyměňují rychlé přihrávky. Nikdo v bílém zatím nenašel odvahu ke střele.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:45
    Francis Paré však ve vlastním oslabení získal puk a vyvezl jej až do útočného pásma. Domácí hokejista nasbíral pro Medveščak cenné vteřinky.
     
    18:03
    Bude se vylučovat! První přesilovku si zahraje také Omsk. Thomas Larkin dostává dvě minuty za podražení.
     
    17:45
    Maxim Pestuško operoval s kotoučem v obranném pásmu. Ani hostující hráči se nyní zrovna neženou do útoku. Hraje se dlouho bez přerušení.
     
    17:15
    T.J. Galiardi vlétl do útočného pásma po pravé straně, potáhl si kotouč špičkou čepele, nicméně zápěstím poslal kotouč vedle hostující branky.
     
    16:45
    Blake Parlett podržel puk za domácí brankou a vyčkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led i trenér Avangardu.
     
    16:15
    Erik Gustafsson vybojoval puk za brankou Omsku. Hostující hokejista poté vyslal prudkou pobídku do středního pásma, ale nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    15:48
    Medveščak vybojoval kotouč, nicméně Lessio ze středního pásma jen nahodil kotouč za Furchovu branku. Avangard může rozjet další útočnou akci.
     
    15:12
    Hosté znovu uzamkli domácí celek před jeho brankou. Od modré čáry zkoušel štěstí David Booth, ale do třetice už hokejista Omsku neuspěl.
     
    14:31
    Domácí se zatím vůbec nemohou dostat do tempa. Další pokus o založení útoku po levé straně končí zakázaným uvolněním. Vhazuje se před brankou Medveščaku.
     
    14:05
    Dominik Furch vytasil fantastický zákrok! Na hostujícího brankáře se hnal osamocený Thomas Larkin, ale Furch se roztáhl v brankovišti a střelu po ledě vyrazil betonem!
     
    13:42
    Zatím se hraje ve velkém tempu. Domácí se stále snaží projít do útočného pásma, ale zadáci Omsku pracují v první třetině na výbornou.
     
    13:06
    Jakub Krejčík vlétl do útočného pásma a hned od modré čáry vyslal tvrdou střelu od modré. Domácí obránce jen těsně minul vzdálenější tyč.
     
    12:20
    Střídání v týmu Medveščak Záhřeb: ze hřiště odchází Michael Garnett, přichází Drew MacIntyre.
    12:19 David BOOTH - 0:3
     
    12:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk si dnes podmaňuje první třetinu! Hosté vedou už 3:0! Hosté podnikli rychlý protiútok po levé straně. Před prázdnou branku si sjel DAVID BOOTH a svou druhou brankou v utkání navýšil vedení Omsku! Asistence: Valentin Pjanov.
     
    12:11
    Hosté v plném počtu.
     
    10:45
    Jonas Ahnelöv se v útočném pásmu opřel do volného kotouče a vyslal prudkou střelu zápěstím. Domácí hokejista však Furcha vůbec neohrozil.
     
    10:11
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Valentin Pjanov – 2 min., hákování).
     
    10:10
    Domácí se nastěhovali do útočného pásma, ale nikdo z hokejistů Medveščaku nedokázal vystřelit. Kotouč se po odrazu od obránce ocitl v ochranné síti.
     
    09:23
    Dominik Furch měl po dlouhé době práci. Český brankář ve službách Avangardu si počkal na střelu od mantinelu a vyrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    09:10
    Yann Sauve nyní skvěle přečetl úmysl soupeře, zastavil pomalou přihrávku a přenesl hru na pravou stranu. Medveščak se stále nemůže dostat do tempa.
     
    08:34
    Michael Garnett předvedl dobrý zákrok proti prudké střele z mezikruží. Strážce domácí branky vyrazil puk před sebe a poté jej odpravil do bezpečí.
     
    08:05
    Vladimír Sobotka nyní napadal rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu. Sobotka dobře atakoval soupeře, ale nakonec kotouč nezískal.
     
    07:22
    A Michael Garnett musel znovu zasahovat. Domácí brankář si tentokrát našel střelu z pravé strany a ukryl kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    07:10
    Nikita Nikitin dojel nahození domácího celku do útočného pásma. Hostující hráč z otočky rozjel další útok Avangardu. Hosté hrají s naprostým přehledem.
     
    06:50
    Omsk nadále s přehledem kontroluje dění na ledě. Hostující hráči se znovu hnali na domácí branku, ale Alexandr Pěrežogin střelou z pravé strany neuspěl.
    06:06 David BOOTH - 0:2
     
    06:06
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení už na 2:0! Medveščaku se vstup vůbec nepovedl. Vladimír Sobotka znovu potrápil domácí zadáky za brankou, vybruslil si k pravé tyči, oslovil DAVIDA BOOTHA, jež překonal bezmocného brankáře! Asistence: Vladimír Sobotka, Anton Burdasov.
     
    05:43
    Tomáš Mertl se vydal na individuální průnik středem ledové plochy. Český útočník se však do zakončení nedostal, jeden ze spoluhráčů mu projel do ofsajdu.
     
    05:12
    Omsku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Jeden z hostujících obránců přišel o puk ve středním pásmu a Dominik Furch poté musel vytasit dobrý zákrok.
     
    04:34
    Bobby Butler si sjel před branku a dokonce stačil tečovat prudké nahození na brankoviště! Naneštěstí pro domácího hráče se puk odrazil mimo tři tyče!
     
    04:05
    Derek Smith se snažil procpat kotouč do útočného pásma, jenže jeden z hostujících hráčů zastavil jeho nahození bruslí. Omsk může pokračovat.
     
    03:32
    Domácím se zatím vůbec nedaří přechod do útočného pásma. Medveščak se hnal vpřed středem ledové plochy, ale obrana Omsku zasáhla.
     
    03:16
    Domácí brankář při jednom ze zákroků nechtěně posunul branku z jejího postavení. Rozhodčí přerušuje hru, vhazuje se před klecí chorvatského celku.
     
    02:35
    Nathan Perkovich si za modrou čárou připravil kotouč ke střele a vyslal zajímavý projektil zápěstím. Domácí hokejista ale trefil jen obránce před sebou.
     
    02:10
    Lucas Lessio bojoval o kotouč v rohu útočného pásma. Finský útočník se sice dokázal natlačil před obránce, ale puk už nezískal.
     
    01:26
    Domácí se poprvé v utkání vydali do útoku, ale Edwin Hedberg na levé straně kluziště neudržel brusli na ledové ploše a přejel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    01:05
    Omsk je po vstřelené brance pořádně nabuzený. Hosté napadali rozehrávku Medveščaku za brankou, nicméně Yann Sauve dokázal dostat puk do bezpečí.
    00:19 Jegor MARTYNOV - 0:1
     
    00:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    To je start jako hrom! Avangard se hned v úvodu dostává do vedení! Domácí nedostali kotouč za modrou čáru. Vladimír Sobotka si vzal kotouč za domácí brankou, poslal jej před branku a JEGOR MARTYNOV otevřel skóre! Asistence: Vladimír Sobotka, David Booth.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování uspěli hostující hokejisté. Omsk se okamžitě vydal do útočného pásma, nicméně Alexandr Pěrežogin přišel o puk v rohu třetiny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazování zazní ruská a chorvatská hymna.
     
    Aktéři dnešního utkání už nastupují na ledovou plochu. Domácí Medveščak bude hrát v modrém, zatímco Omsk přijel v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Medveščak Záhřeb: Garnett (MacIntyre) – Bezina (A), Parlett, J. Krejčík, Sauve, D. Smith, T. Larkin – Galiardi, Mertl, Co. Genoway – Butler, Paré, Hedberg – Bolduc, Katic, Lessio – Glumac (C), Perkovich, A. Giroux.

    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Martynov, J. Medveděv (C), A. Osipov, Nikitin (A), Ahnelöv, Gustafsson, Nazarkin (A) – Pěrežogin, Sobotka, Booth – Burdasov, Kučerjavenko, Chochrjakov – Pestuško, Pjanov, I. Michejev – Machanovskij, Juňkov, Lemťugov.

    Rozhodčí: Odins, Bukin – Ramin, Šalagin.
    Dokáže se dnes Francis Paré gólově prosadit v dnešním utkání?

    ???????? #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Československá stopa

    V dresu Medveščaku působí Jakub Krejčík. Branku Omsku hájí Dominik Furch, s nímž tráví čas v jedné kabině Vladimír Sobotka.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu setkali už v polovině září. Omsk na svém ledě zvítězil 4:1! Dominik Furch navíc zlikvidoval 26 střel.
     
    Medveščak Záhřeb

    Jediný chorvatský účastník v soutěži zatím neprožívá vydařenou sezónu. Medveščaku po sedmatřiceti odehraných zápasech patří až jedenáctá pozice Západní konference. Záhřeb dosud nasbíral čtyřicet čtyři bodů. Domácí mají obrovské problémy v defenzívě. Medveščak dosud inkasoval 107 branek, což je druhá nejhorší obrana v soutěží!

    Poslední tři zápasy

    Záhřeb – Novokuzněck 2:3
    Záhřeb – Novosibirsk 0:2
    Soči – Záhřeb 0:1
     
    Avangard Omsk

    Avangard Omsk patří i v letošní sezóně mezi přední celky Východní konference. Omsk dosud sehrál třicet šest duelů, ve kterých posbíral šedesát osm bodů a patří mu druhá pozice za Magnitogorskem. Ne kluzištích soupeřů je Omsk dokonce třetím nejlepším týmem v celé KHL. V posledních duelech se však Avangardu nedaří. Omsk prohrál dvakrát v řadě.

    Poslední tři zápasy

    Omsk – Kazaň 2:3 v prodloužení
    Omsk – Nižněkamsk 1:3
    Omsk – Togliatti 6:3
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z Kontinentální hokejové ligy. Společně se dnes podíváme na souboj mezi Medveščakem Záhřeb a Avangardem Omsk. Utkání startuje v 19 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 38. Galiardi (Co. Genoway, J. Krejčík) – 1. Martynov (Sobotka, Booth), 7. Booth (Sobotka, Burdasov), 13. Booth (Pjanov), 52. Juňkov (Pjanov, Ahnelöv)


    Medveščak Záhřeb: Garnett (13. MacIntyre) – Bezina (A), Parlett, J. Krejčík, Sauve, D. Smith, T. Larkin – Galiardi, Mertl, Co. Genoway – Butler, Paré, Hedberg – Bolduc, Katic, Lessio – Glumac (C), Perkovich, A. Giroux.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Martynov, J. Medveděv (C), A. Osipov, Nikitin (A), Ahnelöv, Gustafsson, Nazarkin (A) – Pěrežogin, Sobotka, Booth – Burdasov, Kučerjavenko, Chochrjakov – Pestuško, Pjanov, I. Michejev – Machanovskij, Juňkov, Lemťugov.

    Rozhodčí: Odins, Bukin – Ramin, Šalagin
    bahis siteleri