David Servis – Česká univerzitní reprezentace 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC David Servis Č. Budějovice
4:3 (0:2, 0:1, 3:0 - 1:0)
Česká univerzitní reprezentace
Pondělí 05.12.2016, 17:20 • Budvar aréna • Přípravné zápasy
Partner:
     
    64:59
    David Servis právě vstřelil branku!
    Jak už to tak v poslední minutě vypadalo, servismanům se povedlo skórovat a utkání rozhodnout. A to sekundu a půl před koncem prodloužení! Hrdinou zápasu se stává zkušený obránce LUKÁŠ CHALOUPKA, který si vybruslil s pukem mezi kruhy a pěknou střelou propálil brankáře univerzitního celku. Asistence: Adam Vylíčil a Milan Šesták.
     
    48:36
    David Servis právě vstřelil branku!
    Tak to pozor, servismani v mžiku vyrovnávají! O tom, že je LADISLAV MAREK silný na puku, se v Budvar aréně dobře ví. Kmenový hráč Motoru se nyní s pukem na holi vydal na cestu útočnou třetinou. Vytočil se na osu hřiště, odkud důraznou ranou mezi nohy brankáře vstřelil důležitý gól. Asistence: Milan Šesták.
     
    47:31
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v tlaku a už jsou na dostřel! Zayml přihrál na levý mantinel MILANU ŠESTÁKOVI, jehož střela právě z tohoto vzdáleného místa prošla až za záda gólmana Andrease Kubáně. Ještě to může být drama. Asistence: Patrik Zayml a Ladislav Marek.
     
    46:44
    David Servis právě vstřelil branku!
    Servismani nejprve zahrozili Vylíčilem, aby o pár okamžiků později vstřelili svoji první branku. Od modré čáry nejprve pálil pravý bek Pessr a orazítkoval tyč za vyjetým gólmanem Kubáněm. Poté se puk odrazil přímo na hůl číhajícího LUKÁŠE CHALOUPKY, který ranou trefil v podstatě prázdnou branku. Asistence: Jan Pessr.
     
    30:12
    Tým Česká univerzitní reprezentace právě vstřelil branku! Hodně laciný gól v síti David Servisu. Univerzitní tým se dostal před Kůdelu, kterému však obránci moc nepomohli, a bekhendem z bezprostřední blízkosti se prosadil DAVID BLAŽEK. Asistence: Michal Brzobohatý.
     
    12:04
    Tým Česká univerzitní reprezentace právě vstřelil branku! Další zásah na sebe nenechává dlouho čekat. Akademici opět rozebrali domácí tým a Kadlec ještě z dobré pozici mezi kruhy přihrál pod sebe MICHALU BRZOBOHATÉMU, který pohotovou střelou skóroval. Kůdela už se ke druhé tyči prostě nemohl stihnout přemístit. Asistence: Jakub Kadlec.
     
    11:08
    Tým Česká univerzitní reprezentace právě vstřelil branku! To už muselo přijít. Univerzitní tým byl hodně aktivní a Kůdela už na smršť úniků a střel nemohl stačit. DAVID BALLNER dostal přesnou přihrávku od Zachara mezi kruhu a důraznou střelou nad lapačku překonal brankáře David Servisu. Asistence: David Zachar a Ladislav Hlaveš.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 47. L. Chaloupka (Pessr), 48. Šesták (Zayml, Marek), 49. Marek (Šesták), 65. L. Chaloupka (Vylíčil, Šesták) – 12. Ballner (Zachar, Hlaveš), 13. Brzobohatý (Kadlec), 31. Blažek (Brzobohatý)


    HC David Servis Č. Budějovice: Kůdela – Matoušek, Čanda, Pessr, L. Chaloupka, Břečka, Kozák, Cikán – Vylíčil, Suchánek ml., Ferebauer – Marek, Zayml, Šesták – Jiří Bárta, Hanzal, Volf. Trenéři: Suchánek st., Fedur
    Česká univerzitní reprezentace: J. Novák (31. Kubáň) – Hlaveš, Bail, Polesný, Baca, Saňa, M. Novák, P. Chaloupka, T. Semrád – Kafka, Zachar, Ballner – Müller, Jan Bárta, Kadlec – Brzobohatý, Štrunc, Blažek – Sklenička, Krpata, Gelnar. Trenér: Liška

    Rozhodčí: S. Mertl, Šesták

    Diváci: 60
    bahis siteleri