Boston – Florida 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Ottawa 8:5 (kon.) | Washington – Buffalo 3:2 (po pr.)
Columbus – Arizona 4:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Úterý 06.12.2016, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Martin Hanzal (ARI) dnes už potřetí usedne na lavici hříšníků, český reprezentant na dnešní zápas v dobrém vzpomínat asi nebude.
    55:00 Zach WERENSKI - 4:1
     
    55:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    No a zdá se, že je definitivně rozhodnuto! Mladý zadák ZACH WERENSKI u hrazení nevěděl, komu přihrát, a tak prostě kotouč nahodil na branku a puk Dominguemu nešťastně propadl až do sítě! Asistence: Sam Gagner.
    51:37 Sam GAGNER - 3:1
     
    51:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ohijská parta udělala další důležitý krok k vítězství, po závaru před Dominguem Saad nezaváhal a nesobecky posunul puk na úplně volného SAMA GAGNERA, který vstřelil už svůj desátý gól v sezóně! Coyotes si poté vybrali trenérskou výzvu, gól Jackets ale platí. Asistence: Brandon Saad, Scott Hartnell.
     
    49:03
    Právě Brendan Perlini (ARI) poté v útočném pásmu zbytečně trefil vysokou holí do obličeje Jacka Johnsona – přesilovka pro Columbus.
     
    47:56
    Jones (CBJ) i Crouse (ARI) vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost, pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    38:36
    Jack Johnson se zmocnil puku v mezikruží a tvrdě vypálil, Louis Domingue to ale zvládl a poradil si i s následnou dorážkou Hartnella.
     
    33:04
    Zach Werenski měl na hokejce třetí gól Columbusu, jeho rána od modré ale orazítkovala pravou tyč arizonské svatyně!
     
    32:18
    Hanzal (ARI) usedne podruhé v utkání na trestnou lavici, tentokrát za nedovolené bránění.
    25:09 Nick FOLIGNO - 2:1
     
    25:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Svěřenci Johna Tortorelly využívají další přesilovku! Werenski zavezl puk do útočného pásma a na modré čáře ho přenechal Gagnerovi, jehož následný parádní pas do předbrankového prostoru prodloužil Atkinson na hůl NICKA FOLIGNA a domácí kapitán se nemýlil! Asistence: Cam Atkinson, Sam Gagner.
     
    23:56
    Rieder (ARI) v útočném pásmu naprosto zbytečně dohrál Jacka Johnsona – dvě minuty, vražení na hrazení.
     
    21:19
    Následně se do bleskového protiútoku vydal Brandon Saad, který ale tváří v tvář Dominguemu neuspěl!
     
    19:28
    Jack Johnson se vydal na útočný výlet a domácí zadák se prokličkoval až před Dominguea, zakončit se mu ale už nepodařilo.
     
    18:25
    V té se nejaktivněji angažovali Scott Hartnell (CBJ) a Ryan White (ARI), oba dva vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
     
    12:47
    Modrokabátníci málem otočili stav zápasu ve svůj prospěch, jeden ze zadáků Coyotes ale zachránil dezorientovaného Dominguea skvělým obranným zákrokem na brankové čáře!
     
    11:53
    Martin Hanzal (ARI) navíc vzápětí zahákoval Dubinskyho, Arizona tak půjde opět do tří.
    11:39 Sam GAGNER - 1:1
     
    11:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Rovněž Jackets početní výhodu využívají, máme vyrovnáno! Wennbergovo nahození dokázal tečovat SAM GAGNER a Domingue sice kotouč dokázal zastavit, od jeho brusle se ale puk následně odrazil až do sítě! Asistence: Alexander Wennberg, Cam Atkinson.
     
    11:24
    Jackets si po komerční přestávce zahrají přesilovku, Crouse (ARI) půjde pykat na dvě minuty za vysokou hůl.
    09:28 Tobias RIEDER - 0:1
     
    09:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté ale přesilovku krátce na to využívají a jdou do vedení! Goligoski našel povedenou přihrávkou od pravého mantinelu v mezikruží TOBIASE RIEDERA a německý reprezentant tváří v tvář před Bobrovským nazaváhal! Asistence: Alex Goligoski, Oliver Ekman-Larsson.
     
    08:41
    Calvert s Karlssonem se ve vlastním oslabení vydali do rychlé protiakce a druhý jmenovaný neměl daleko k tomu, aby z předbrankového prostoru dorazil nahození Matta Calverta do sítě!
     
    08:23
    Brandon Dubinsky (CBJ) zapomnel svou hůl v souboji s Riederem, za což vyfasoval dvouminutový trest za hákování. Yotes si zahrají přesilovku.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 12. Gagner (Wennberg, Atkinson), 26. N. Foligno (Atkinson, Gagner), 52. Gagner (Saad, Hartnell), 55. Werenski (Gagner) – 10. Rieder (Goligoski, Ekman-Larsson)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Hartnell, W. Karlsson, J. Anderson – Calvert, Sedlák, Gagner.
    Arizona Coyotes: Domingue (M. Smith) – Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, Michael Stone, Chychrun, Schenn – Rieder, Hanzal (A), Vrbata – Domi, Dvorak, Doan (C) – Perlini, Martinook, J. McGinn – Crouse, Gaudet, White.

    Rozhodčí: McCauley, Meier – Pancich, Amell

    Diváci: 11,091
    bahis siteleri