Vsetín – SHK Hodonín 6:5 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:2 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 5:4 (po pr.)
Technika Brno – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Mor. Budějovice – Nymburk 5:4 (po pr.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
6:5 (1:2, 0:3, 4:0 - 1:0)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 07.12.2016, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na nájezdy dnes nedojde! Obrana hostů propadla a JAKUB ČUŘÍK byl úplně sám před Kotvanem, kterého následně pokořil přesnou střelou mezi betony! Asistence: Pavel Mojžíš, Radim Kucharczyk.
     
    59:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a při hře bez brankáře srovnává na 5:5! Ostrčilovu dělovku od modré čáry tečoval pod horní tyčku VOJTĚCH ŠILHAVÝ! To je neuvěřitelné, kdo by to ještě před několika minutami čekal. Utkání spěje do prodloužení. Asistence: Radim Ostrčil.
     
    56:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Závěr zápasu bude ještě nesmírně dramatický! Hromada svůj tým podržel a o chvíli později se hra přesunula do útočného pásma, kde se k dorážce dostal DOMINIK POKORNÝ a druhou brankou v utkání snižuje na rozdíl jediného gólu. Asistence: Michal Hryciow.
     
    52:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zelenožlutí skórují ve vlastním oslabení a snižují na rozdíl dvou branek. Třetí kanadský bod v dnešním zápase si připsal DOMINIK POKORNÝ, který po Zúbkově nahrávce překonal Kotvana. Asistence: František Zúbek.
     
    43:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se ještě nevzdávají a snižují na 2:5. Po skončení přesilovky vypálil od modré čáry LUKÁŠ VRBA a jeho přesný pokus zapadl až za Kotvanova záda! Za výborné clonění před brankou musíme pochválit Františka Zúbka. Asistence: Dominik Pokorný, Adam Hořanský.
     
    39:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    To už začíná zavánět debaklem! Pokorný viděl na modré čáře volného JAKUBA VRÁNU, ten převzal puk, udělal dva rychlé kroky a tvrdou ranou mezi ruku a tělo pokořil Michala Šurého popáté! Asistence: Petr Pokorný.
     
    32:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    To už začíná vypadat s lídrem soutěže velmi špatně! V souboji před brankou se nejlépe zorientoval DANIEL VANĚK, který dorazil kotouč za záda Michala Šurého. Bývalý vsetínský útočník nedává najevo své emoce, jelikož právě ve Vsetíně odehrál podstatnou část své kariéry. Asistence: Jakub Kadlec, Petr Jurča.
     
    22:41
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hostům vychází i úvod druhé třetiny, dokázali využít přesilvou hru a vedou již o dvě branky! Úderná formace hostů opět zaúřadovala, po několika odrazech se ke kotouči dostal PETR PEŠ a poslal jej pod horní tyčku. Asistence: Petr Jurča, Jakub Kadlec.
     
    18:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Valaši inkasují branku ve vlastní přesilové hře! Domácí obrana opět zaspala, čehož využil JAKUB KADLEC, který byl vyslán Danielem Vaňkem do samostatného úniku a nadvakrát dorazil kotouč za záda bezmocného Šurého. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    10:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V tuto chvíli už je to ze strany Valachů mnohem lepší a je vyrovnáno na 1:1! Tato situace vznikla částečně i dílem náhody, přesto je pro Valachy vyrovnávací branka neménně cenná. Přihrávka Dominika Pokorného se odrazila přesně na hůl FRANTIŠKA ZÚBKA, který se štěstím procedil kotouč mezi betony Zdenka Kotvana. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    05:18
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín se dostává Na Lapači do vedení a ukončuje úctyhodnou vsetínskou sérii, která čítala 248. minut bez inkasovaného gólu. Obrana Valachů zaspala a po přihrávce Petra Peš měl ideální pozici ke skórování JAKUB HAJNÝ, který s přehledem zavěsil do pravého horního rohu. Asistence: Petr Peš, Petr Pokorný.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 11. Zúbek (Pokorný), 44. Vrba (Pokorný, Hořanský), 53. Pokorný (Zúbek), 57. Pokorný (Hryciow), 60. Šilhavý (Ostrčil), 65. Čuřík (Mojžíš, Kucharczyk) – 6. Hajný (Peš, Pokorný), 19. Kadlec (Vaněk), 23. Peš (Jurča, Kadlec), 33. Vaněk (Kadlec, Jurča), 40. Vrána (Pokorný)


    VHK ROBE Vsetín: Šurý ( od 41. Hromada) – Vrba, Ostrčil, Stuchlík, Žák, Mojžíš, Hryciow – Vávra, Kucharczyk, Finsterle, Pokorný, Zúbek, Kajaba, Šilhavý, Čuřík, Daněk, Hořanský, Hrazdira, Čech
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda) – Kužílek, Gazda, Pokorný, Potěchin, Loginovský, Polesný, Haloda, Miklík – Hložánek, Vrána, Černohous, Račický, Hajný, Peš, Janás, Kuba, Kadlec, Jurča, Vaněk

    Rozhodčí: Fiala – Novák, Gančarčík
    bahis siteleri