Nejdek – Chotíkov 3:6 (kon.) | Studénka – Orlová 4:5 (kon.) | Třebechovice p. O. – Nová Paka 3:1 (kon.)
Nový Bydžov – Jaroměř 5:8 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Hlinsko 5:4 (po pr.) | Wolves Č. Těšín – H. Benešov 5:4 (po pr.)
Bohumín – Krnov 6:1 (kon.) | Chrudim – Světlá nS 5:6 (po pr.) | Litomyšl – Česká Třebová 3:6 (kon.)
Chotěboř – Ledeč n. S. 3:4 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod B
5:4 (2:3, 2:0, 0:1 - 1:0)
HC Hlinsko
Středa 07.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    Havlíčkův Brod tak vítězí 5:4 po prodloužení a získává tak důležitý bonusový bod. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek středečního večera. Na shledanou! (20:08:46)
     
    Konec zápasu.
     
    60:36
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A je konec,domácí přesilovku využili a získali důležitý bonusový bod! Martin Hynek našel rozjetého JAKUBA LACINU, který si srovnal puk ideálně na hůl a z mírného úhlu na pravé straně prostřelil gólmana Saifra povedenou střelou! Asistence: Martin Hynek.
     
    60:15
    Václav Pecen se snažil nahrát vedle sebe ve středním pásmu, jenže puk mu sjel z hole. Hosté se vrhli vpřed, ale nedokázali z toho nic vytěžit.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Čeká nás pětiminutové prodloužení, v němž budou mít velkou výhodu domácí Bruslaři, kteří budou hrát přesilovku 4 na 3. Zbývá z ní ještě minuta a 38 sekund.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Puk je za brodskou bránou, z toho už asi nic nebude.
     
    59:38
    No, tohle bude ještě zajímavá koncovka třetí třetiny. Aleš Koželuh (HLI) je vyloučen za vyhození puku mimo hřiště.
     
    59:32
    Po přerušení hry proběhne buly u brány Východočechů, kteří si vyžádali oddechový čas.
     
    59:15
    Domácí hráči mají v posledních minutách navrch a vehementně se ženou za rozdílovým gólem, který by jim zajistil důležité tři body v souboji o šestku.
     
    58:50
    Martin Kříž si vybruslil s pukem až do levého kruhu, ale jeho hezkou ránu zápěstím zneškodnil povedeným zákrokem gólman Saifr.
     
    58:30
    Tomáš Cejpek se probil ke střele z levého kruhu, ale protihráči u něj byli příliš blízko a kotouč srazili do ochranné sítě. Buly u gólmana Saifra.
     
    58:06
    David Michálek zavezl puk za soupeřovu bránu, kde o něj společně bojuje se svými parťáky z útoku, ale zatím bez úspěchu.
     
    57:33
    Sledujeme souboj v rohu pásma Hlinska.
     
    57:12
    Brankář Kekula betony ztlumil dalekonosné nahození ke svým spoluhráčům, kteří rozehrávají od jeho brány.
     
    57:04
    Hrálo se hlavně ve středním pásmu, nakonec vše končí postavením mimo hru Východočechů.
     
    56:00
    Martin Hynek a Vladimírem Szilvou nedokázali zakončit a byl z toho nebezpečný kontr. Josef Hron narýsoval geniální pas před bránu, ale Daniela Králíčka, pokud se nepletu a byl to on, famózně vychytal gólman Kekula, když jeho ránu z voleje zblízka vytěsnil nad bránu!
     
    55:21
    Lukáš Bureš hodně dobře napadal havlíčkobrodskou rozehrávku za bránou soupeře a domácí pod tlakem jen odevzdali puk na hůl Hlinska.
     
    54:55
    Tomáš Nguyen mohl završit hattrick, ale jeho ránu zblízka skvěle zmařil i v pozici ležmo gólman Saifr, který podržel v těžké chvíli svůj tým!
     
    54:39
    Děj hry se nám rychle přenesl na druhou stranu hřiště, hraje se u brankáře Saifra.
     
    54:15
    Daniel Králíček se vydal napadat brodskou rozehrávku a svedl za bránou souboj s gólmanem Kekulou, domácí si žádali faul, ale marně.
     
    53:49
    Nakonec z toho však nebylo nic nebezpečného, dlouhá kombinace nikam nevedla a Hlinsko vyhnalo mladé Bruslaře pryč ze své třetiny.
     
    53:31
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném území, kde si přihrává.
     
    53:06
    A hosté mohli jít do vedení! Jiří Dítě z mírného úhlu na levé straně mířil kousek nad bližší horní roh brodské brány a Aleš Koželuh následně od modré čáry našel jen Kekulovu náruč!
     
    52:23
    Hlinsko právě vstřelilo branku!
    Domácí si teď o gól koledovali a Východočeši nakonec opravdu udeřili! ROMAN SOBOTKA se chopil puku po Štěpánu Zídkovi v levém kruhu, hezkým manévrem s ním vybruslil až před brankoviště a nechytatelně bekhendem zavěsil do levého horního rohu Kekulovy brány! Asistence: Štěpán Zídek.
     
    51:16
    Havlíčkův Brod je kompletní, oslabení opět zvládl na jedničku a Hlinsko k ničemu nepustil.
     
    50:50
    Radovan Chvojka hledal spoluhráče mezi kruhy, ale jeho nahrávka přistála jen na holi Vladimíra Szilvy, který bez váhání nastřelil kotouč dopředu.
     
    50:30
    Mladí Bruslaři se opět zmocnili kotouče a vyhodili ho přes celou délku hrací plochy.
     
    50:18
    Hlinsko už zavezlo puk do útočného pásma a znovu staví klasický "deštník".
     
    49:38
    Hosté kombinovali v postavení na dostřel gólmana Kekuly, jenže jejich rána od modré čáry byla sražena a Broďáci vyvezli puk dopředu.
     
    49:16
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Cejpek – 2 min., sekání).
     
    48:49
    Vladimír Szilva hledal v tísni křížnou nahrávkou přes šířku hřiště rozjetého Tomáše Cejpka, který byl u puku znovu později a vypadalo to na icing. Znovu se pokračuje ve hře.
     
    48:15
    Hosté opět nebezpečně vířili vodu v brodském pásmu a byla z toho další střela. Jiří Dítě vypálil z okraje kruhů, ale jeho projektil zblokovali domácí do ochranné sítě.
     
    47:50
    A znovu se pokoušel zakončovat aktivní Daniel Králíček. Hned dvakrát to zkoušel z mezikruží, ale obou případech byly jeho rány zblokovány.
     
    47:25
    David Michálek vybojoval u levého mantinelu puk a hledal dlouhým pasem rozjetého Tomáše Nguyena, jenž si však prudký pas nedokázal zpracovat.
     
    47:08
    Havlíčkův Brod jen poslal puk z obranného pásma přes všechny čáry a píská se tak zakázané uvolnění. Buly u gólmana Kekuly, který musí dávat pozor.
     
    46:58
    Puk opustil hrací plochu a vhazovat se bude ve středním pásmu. Hokejistům Hlinska se tento verdikt nelíbí a u sudího protestují.
     
    46:36
    Rozhodčí hru hodně pouštějí, pískají se icingy jen minimálně. Nyní znovu nečekaně nechali pokračovat ve hře, ale domácí toho u brány soupeře nevyužili.
     
    45:55
    Radovan Chvojka je dnes hodně vidět a znovu byl blízko gólu! Nahrál zpoza brány Martinu Havlovi, jenž sice trefil jen hráče před sebou, ale prvně jmenovaný dorážel bekhendem, jenže nad bránu!
     
    45:41
    Po menším zmatku před brodským brankovištěm, kam hosté poslali vysokou nahrávku, domácí založili útok a střelu z kruhu schoval v náruči brankář Saifr.
     
    45:15
    Daniel Králíček, který to z minulé sezony v brodské Kotlině moc dobře zná, vypálil z úhlu, ale rána mu nesedla a skončila jen v ochranné síti.
     
    45:00
    Ve třetí periodě sledujeme hodně bojovný hokej s minimem zajímavých momentů před oběma brankami.
     
    44:35
    Obránce Václav Pecen dojel k mantinelu brodského pásma pro nahozený puk soupeře, vypadalo to na zakázané uvolnění, ale sudí nechávají pokračovat ve hře.
     
    44:15
    Domácím rozehrávka nevyšla, nyní mají druhou šanci. Puk drží za brankářem Kekulou.
     
    43:50
    Hosté nahodili puk do útočného pásma a přihrávají si na dostřel brodské brány.
     
    43:30
    Oba soupeři se snažili založit postupný útok, ale bez úspěchu. Hraje se i nadále hlavně ve středním pásmu, nikdo nechce udělat chybu.
     
    42:55
    Jiří Dítě stál na konci dlouhé kombinace v útočném pásmu a vypálil z okraje kruhů, ale vyprášil jen připravené Kekulovy betony.
     
    42:34
    Bruslaři jsou zatlačeni do defenzivy, Východočeši buší na obranný blok soupeře.
     
    42:06
    Dušan Mendl se hezky snažil obejít u hrazení protihráče, jenže klička mu nakonec nevyšla a kotouč mají na holích hráči Hlinska.
     
    41:46
    Hra byla teď neurovnaná a oba týmy si vyměňovaly puk v krátkém časovém sledu, až vše uklidnili domácí, kteří zavezli puk za bránu a rozehrávají.
     
    41:23
    Hráči dlouho bojovali o puk u hrazení brodského pásma, až hlavní sudí ztratil kotouč z dohledu a přerušil hru.
     
    41:11
    Po přerušení hry se bude vhazovat v pásmu Havlíčkova Brodu.
     
    40:42
    Pohledná akce domácích! Tomáš Cejpek protečoval puk do útočného pásma Vladimíru Szilvovi, jenž dobře věděl, že mu najíždí Martin Hynek. Ten na nahrávku před bránou nedosáhl, vzápětí z úhlu vyprášil Saifrův beton!
     
    40:31
    Hlinsko sice přišlo o puk v útočném území, jenže domácím se vzápětí nepovedla rozehrávka a píská se jejich zakázané uvolnění.
     
    40:10
    Mladí Bruslaři získali po vhazování puk a zavezli ho do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V prostřední části byli aktivnější domácí, kteří si vytvořili velký tlak a spoustu šancí. Zaslouženě se dočkali vyrovnání, a to díky fantastické střele Tomáše Nguyena přesně do šibenice. Právě Nguyen měl velký podíl i na obratu, když 10 sekund před sirénou jeho nahrávku přetavil v nechytatelnou bombu pod břevno Jakub Lacina. Havlíčkův Brod tak vede těsně 4:3, budeme pokračovat přibližně v 19:33.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle byl neskutečný gól, který by měl být zanesen do všech hokejových učebnic! Tomáš Nguyen vypálil z těžkého úhlu a kotouč se odrazil od překvapeného gólmana Saifra těsně před jeho brankoviště. Tomáš Nguyen nabil na okraj kruhů JAKUBU LACINOVI a jeho neskutečná dělovka zapadla přesně pod víko! Asistence: Tomáš Nguyen.
     
    39:38
    Ještě jedno přerušení hry, buly u gólmana Saifra.
     
    39:13
    Hosté předvedli při protiútoku nádhernou akci a Radovan Chvojka byl chvíli úplně sám před brodskou bránou. Naštěstí pro domácí ale trestuhodně minul bránu!
     
    38:47
    Hosté vyhodili na icing. další buly v pásmu Východočechů, kteří jsou pod tlakem.
     
    38:40
    Lukáš Motl zavezl puk do rohu útočného pásma a bojuje o něj společně se svými protihráči se soupeřem.
     
    38:16
    Hosté už jsou v plném počtu a hned mají útočné choutky. Brankář Kekula musel zasahovat proti střelám z kruhu, ale poradil si. Puk vytěsnil do ochranné sítě.
     
    37:49
    David Michálek zachytil před bránou puk a snažil se ho procpat několikrát na bránu, ale pokaždé trefil jen protihráče před sebou.
     
    37:37
    David Bušek nejdříve hledal před brankovištěm střílenou nahrávkou Tomáše Nguyena, ale ten měl k puku daleko. Vzápětí Bušek vypálil z kruhu a gólman Saifr zasáhl lapačkou.
     
    37:23
    Kotouč končí po zblokované střele v ochranné síti, buly proběhne u gólmana Saifra.
     
    36:50
    Martin Kříž se snažil vypálit od modré čáry, ale trefil jen holenní chrániče Josefa Hrona, jenž stál před ním. Zavánělo to nebezpečným brejkem, ale domácí stihli chybu napravit.
     
    36:27
    Vladimír Szilva zamíchal s pukem na holi v pravém kruhu a nahrál na modrou čáru Václavu Pecnovi, jenže tomu přeskočil kotouč hokejku.
     
    36:06
    brankář Saifr musel zasahovat proti prudkému příklepu z těžkého úhlu, ale zasáhl dobře betony a puk vyrazil. Hosté jsou ale dál pod tlakem.
     
    35:48
    Vyloučení v týmu HC Hlinsko (Koželuh – 2 min., hákování).
     
    35:10
    Tomáš Nguyen hezky nahrál zpoza brány mezi kruhy Davidu Buškovi, jenže ten v obrovské šanci promáchl, když byl na ose hřiště úplně sám! Následná rána od modré čáry trefila Saifrovo rameno!
     
    34:50
    Vyloučení v týmu HC Hlinsko (Pazdera – 2 min., podražení).
     
    34:50
    Jakub Lacina se vydal na útočný výlet a snažil se šikovně projít mezi dvěma protihráči, kteří ho sevřeli do kleští a bude vylučovat.
     
    34:13
    Vladimír Szilva teď předvedl tvrdý, ale čistý hit u hrazení na jednoho z protihráčů, který se těžko zvedal z ledu. Snad bude v pořádku.
     
    34:10
    A znovu Tomáš Cejpek v akci. Chtěl po dobré nahrávce střílet z mírného úhlu na pravé straně, ale netrefil kotouč. Puk je stále v pásmu Hlinska.
     
    33:50
    Martin Kříž vypálil od modré čáry a domácí opět dobře clonili před brankovištěm. Letící puk se navíc snažil tečovat Tomáš Cejpek, ale na puk nedosáhl. Gólman Saifr zasáhl betony.
     
    33:41
    Hosté se sice zlobí, ale není jim to nic platné. Sudí odpískal jejich přihrávku rukou, buly proběhne u gólmana Saifra.
     
    33:34
    Po souboji v rohu havlíčkobrodského pásma opustil kotouč hrací plochu a skončil v ochranné síti. Buly ve středním pásmu.
     
    33:23
    Domácí hráči jsou v posledních chvílích lepším týmem. Mají víc šancí a drží puk častěji na svých holích. Teď spěchal na druhé straně za nahozením Radovan Chvojka, ale brankář Kekula měl k puku blíže a přerušil hru.
     
    32:44
    Marek Bancíř se po vyhraném vhazování spoluhráče opřel do puku na modré čáře a brankář Saifr toho moc neviděl, ale puk vykopl betonem.
     
    32:40
    Souboj v rohu pásma Hlinska byl přerušen hvizdem sudího, buly proběhne v pásmu Východočechů.
     
    32:07
    Brankář Saifr chtěl pomoci svým spoluhráčům v poli s rozehrávkou a povyjel si z brankoviště pro nahozený puk, který holí odehrál. Moc ale nechybělo a vyhodil by ho ze hřiště, za což by dostal dvouminutový trest. Pro Hlinsko ale vše dobře dopadlo, puk trefil plexisklo.
     
    31:45
    David Michálek dostal puk na hůl, a i když byl v těžkém úhlu, nevymýšlel nic složitého a vystřelil. Gólman Saifr si ránu k bližší tyčce pohlídal.
     
    31:37
    Domácí se nechtějí nechat zahanbit a odpovídají rovněž přesným zakončením. Na okraj kruhů si sjel Martin Hynek a vyprášil ranou po ledě Saifrovy plastrony.
     
    31:05
    Pořádně horko teď bylo před brodským brankovištěm! Brankář Kekula musel řešit dvě nepříjemné dorážky zblízka, ale betony si poradil!
     
    30:48
    Domácí hráli vysokou holí ve svém pásmu, buly proběhne po pravé ruce gólmana Kekuly.
     
    30:33
    Domácí hráči se nakonec probili ke střele. Z úhlu to zkoušel prudkou ranou Martin Polák, ale u bližší tyčky gólman Saifr místo nenechal.
     
    30:14
    Havlíčkův Brod stále okupuje útočnou zónu, Hlinsko se dostalo pod tlak a horko těžko se snaží získat puk do své moci.
     
    29:54
    Martin Polák a Lukáš Motl motali hlavy obránců Hlinska, ale druhý jmenovaný byl následně dobře odstavený za bránou tělem. Hrát mohou hosté.
     
    29:33
    Hra je přerušena, buly u gólmana Kekuly.
     
    29:07
    Bruslaři se hnali do bleskového protiútoku, a i když už se dostal s hracím předmětem Michal Přibyl do těžkého úhlu, snažil se nahrát před bránu. Neúspěšně, trefil jen protihráče před sebou.
     
    28:48
    Sledujeme v Kotlině teď hodně svižný hokej, hra se rychle přelévá ze strany na stranu. Radovan Chvojka nebezpečně vystřelil mezi kruhy, ale minul levou Kekulovu tyč.
     
    28:15
    Hlinsko si chtělo pomoci do útočného pásma nahozením o mantinel, jenže proti puku vystartoval dobře z brankoviště gólman Kekula a rozehrál.
     
    27:50
    Domácí odrazili soupeřův útok, jenže vzápětí si neporozuměli při kombinaci a soupeři kotouč znovu odevzdali. Napadat se snažil Tomáš Cejpek.
     
    27:30
    Hlinsko se ujalo puku u své modré čáry a žene se vpřed.
     
    26:59
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku!Mladí Bruslaři ubránili další oslabení v pohodě a znovu srovnávají se svým soupeřem krok! Martin Kříž nahrál puk TOMÁŠI NGUYENOVI, který se protáhl s pukem až do levého kruhu a jeho nádherná rána zapadla přesně do bližšího růžku svatyně bezmocného gólmana Saifra, tohle snad ani nešlo trefit lépe! Asistence: Martin Kříž.
     
    26:40
    Východočeši se i v této přesilovce zatím hodně trápí. Nedaří se jim sevřít soupeře pod tlak a zakončit.
     
    26:18
    Domácí opět vyhodili. Rozehrávku se ještě Hlinsku snažil u jeho brány znepříjemnit napadající David Michálek.
     
    26:04
    Kotouč se po nepřesné střele od modré čáry odrazil od zadního mantinelu k brankovišti, kde ho gólman Kekula rychle zalehl do přerušení hry.
     
    25:40
    Opět v akci gólman Kekula, jenž si tentokrát poradil se střelou z prostoru pravého kruhu. Znovu následuje vyhození Havlíčkova Brodu.
     
    25:13
    Brankář Kekula dobře viděl ránu od modré čáry a letící puk vyrazil betony ke svým spoluhráčům, kteří okamžitě vyhodili puk do bezpečí.
     
    24:55
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Bancíř – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:20
    Východočeši zavezli puk k brankáři Kekulovi a hledají si prostor k jeho ohrožení. Domácí je stíhají ale dobře pokrývat, na střelbu tak nezbývá čas ani prostor.
     
    23:48
    Havlíčkův Brod je kompletní, v oslabení nepustil Hlinsko takřka vůbec k ničemu.
     
    23:44
    Havlíčkův Brod se zatím vzorně brání při oslabení a soupeře pouští do blízkosti svého gólmana Kekuly jen hodně sporadicky.
     
    23:04
    Lukáš Bureš se probíjel do slibné palebné pozice na ose hřiště, ale mezi kruhy byl dobře pokryt a odzbrojen. Domácí opět vyhodili.
     
    22:46
    Ani další pobyt v útočném pásmu se hostům nepovedl, Havlíčkův Brod se probil k puku a odpálil ho do blízkosti gólmana Saifra.
     
    22:10
    Hosté se probili ke střele ze strany, ale gólman Kekula dobře zasáhl betony a kotouč vyrazil, po čemž jeho spoluhráči vyhodili.
     
    21:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (M. Přibyl – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    21:35
    Východočeši pod tlakem vyhodili puk, ale tak, aby nešlo o zakázané uvolnění. Dušan Mendl tak musí za bránou Víta Kekuly hrát.
     
    21:09
    Domácí už získali postavení v útočné třetině, kde u hrazení kombinují.
     
    20:36
    Havlíčkův Brod získal kotouč do své moci po nepřesné ráně z těžkého úhlu soupeře, ale vzápětí rovněž o puk přišel, hosté rozehrávají.
     
    20:15
    Hlinsko získalo ve středním pásmu puk a nastěhovalo se s ním díky postupnému útoku až do blízkosti gólmana Kekuly, kde si jeho hráči nahrávají.
     
    20:01
    Bruslaři vystřídali gólmany. Jiřího Adama nahradil jeho kolega Vít Kekula.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina., Bruslaři se dostali do vedení zásluhou Vladimíra Szilvy, ale o obrat se postarali z řad hostů Jiří Plachý a Daniel Králíček. Za Havlíčkův Brod sice vyrovnal premiérovou brankou po svém návratu Tomáš Nguyen, ale Východočechům bleskově vrátil těsné vedení Radovan Chvojka. Druhá perioda začne zhruba v 18:45, stav je 2:3.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Ještě se píská zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    19:50
    Domácí sice prošli s pukem do útočného pásma, ale zakončit už v úvodní dvacetiminutovce zřejmě nestihnou, protože se dopustili ofsajdu, který je posouzen jako úmyslný. Buly u gólmana Adama.
     
    19:40
    Jiří Dítě znovu číhal v útočném území na dlouhou nahrávku do bleskového brejku, jenže tentokrát domácí situaci přečetli a získali puk.
     
    19:05
    Havlíčkův Brod se zabydlel na dostřel gólmana Saifra a snaží se ještě před první sirénou znovu vyrovnat.
     
    18:26
    Hlinsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, Východočeši bleskově odpověděli a opět v Kotlině vedou! RADOVAN CHVOJKA ukázal učebnicový důraz před brankovištěm, když na několik pokusů propasíroval puk Adamovým výstrojí u bližší tyčky do sítě! Bez asistence.
     
    17:52
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři se usadili v útočném pásmu a přesilovku za pouhých 7 sekund využili! Jakub Lacina nahodil puk od modré čáry, David Bušek ho zachytil a snažil se z mezikruží vystřelit, ale nastřelil jen protihráče před sebou. K dorážce z bezprostřední blízkosti se však probil TOMÁŠ NGUYEN a oslavil svůj návrat do Kotliny vstřelenou brankou! Asistence: David Bušek, Jakub Lacina.
     
    17:45
    Vyloučení v týmu HC Hlinsko (Zídek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:11
    Havlíčkův Brod je pod tlakem, Hlinsko hraje zatím velmi dobře zezadu a daří se mu i v útočné aktivitě. Brankář Adam musí mít neustále oči na stopkách.
     
    16:56
    Havlíčkův Brod se znovu neudržel dlouho v útočném pásmu a o kus černé gumy přišel. Vpřed se ženou hosté z Hlinska.
     
    16:31
    Tomáš Cejpek sáhl do prudké nahrávky ve středním pásmu a protečoval tak kotouč do útočného území, kam za kusem černé gumy se svými spoluhráči spěchá.
     
    15:45
    To byla obrovská šance Hlinska! trestuhodně sám zůstal na ose hřiště Martin Havel, snažil se bekhendovým blafákem položit gólmana Adama, ale ten jeho střelu vyrazil vyrážečkou pryč!
     
    15:34
    Nakonec se to povedlo Radovanu Chvojkovi, který se pokusil gólmana Adama zaskočit ranou zpoza brány. Bez úspěchu, hra je přerušena.
     
    15:14
    Východočeši přesunuli hru do útočného pásma a pokoušejí se ohrozit gólmana Adama.
     
    15:00
    Havlíčkův Brod drží hru v útočném pásmu, ale puk nemá pod kontrolou musí o něj usilovně bojovat se soupeřem v rohu pásma.
     
    14:35
    Domácí mladíci si chtěli pomoci dlouhou nahrávkou na útočnou modrou čáru, jenže našli jen hůl hráče Hlinska, který nahodil puk do útočné zóny.
     
    14:15
    Hosté dál drží hru v soupeřově území. Nyní několikrát vypálili z různých střeleckých pozic, ale jejich projektily byly zblokovány.
     
    14:00
    Brankář Adam znovu zasáhl do hry, když ukryl nahozený puk od modré čáry ve své lapačce až do hvizdu hlavního sudího Veselého.
     
    13:36
    Soubor z Kotliny sice zavezl puk do útočného pásma, ale opět ztratil kotouč a hosté vyrazili do rychlého protiútoku, který zakončil ranou od levého mantinelu útočného pásma Jiří Dítě. Nastřelil Adamovy betony u první tyče.
     
    13:06
    Obrázek hry se v Kotlině nemění, hosté i domácí se dál snaží projít do soupeřovy třetiny, ale zatím bez zdárného výsledku, obě defenzivy jsou na modrých čarách pozorné.
     
    12:40
    Děj hry se teď odvíjí převážně ve středním pásmu, kde oba týmy urputně zápasí o kotouč.
     
    12:07
    David Bušek se vydal na útočný výlet a málem vstřelil gól! Zblízka dorážel v úhlu a gólman Saifr byl daleko z brankoviště, ale zasáhl betony!
     
    11:41
    Domácí hokejisté už uklidnili situaci a rozehrávají od své brány.
     
    11:14
    Lukáš Bureš vystřelil z těžkého úhlu na pravé straně, ale trefil jen skrumáž hráčů před bránou. Hosté dál drží puk na Adamův dostřel.
     
    10:56
    Hosté přerušili tlak soupeře posunutím hry do středního pásma, kde chytil vyhozený puk obránce Dušan Mendl a snaží se rozehrát.
     
    10:39
    Mladí Bruslaři semkli svého soka u jeho brány a nakonec vyprodukovali ze svého útočného snažení střelu od modré čáry, jež však skončila v Saiferově moci.
     
    10:08
    Hosté jsou i nadále zatlačeni do defenzivy, ale zatím se jim daří havlíčkobrodské hráče dobře pokrývat. Gólman Saifr moc práce nemá.
     
    09:35
    Východočeši získali puk a vyvezli ho ke středovému kruhu, ale jen na chvíli. Havlíčkův Brod opět vybojoval kotouč do své moci a znovu okupuje pásmo Hlinska.
     
    09:06
    Havlíčkobrodská družina se snaží o rychlou odpověď. Je nastěhována na dostřel soupeřovy brány a vyměňuje si mezi sebou kotouč.
     
    08:29
    Hlinsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, hosté dokonali rychlý obrat! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Lukáš Bureš – Jiří Dítě – JOSEF HRON, přičemž posledně jmenovaný střelou z těžkého úhlu překvapil gólmana Adama, který nestihl na prudkou ránu zareagovat! Asistence: Jiří Dítě, Lukáš Bureš.
     
    07:50
    Domácí znovu ztratili puk v útočném pásmu a musejí se vracet do svého pásma. Z levého kruhu předtím nebezpečně pálil Martin Hynek, ale jeho dělovka byla nepřesná.
     
    07:15
    Bruslaři jsou sice zatím více u puku a častěji se tlačí do zakončení, ale hosté trpělivě čekají na své šance vyrazit do rychlých kontrů. Názorně to teď předvedli, Aleš Pazdera z mezikruží vyprášil jen Adamovy betony.
     
    06:25
    Hlinsko právě vstřelilo branku!
    Havlíčkův Brod se při přesilovce trápil, což teď podtrhuje vyrovnání hostů při vlastním oslabení! Martin Havel získal v útočném pásmu puk a nahrál JIŘÍMU PLACHÉMU, který měl v pravém kruhu dostatek prostoru a času na dobré zakončení. Jeho prudká rána zápěstím zapadla přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Martin Havel.
     
    05:45
    Od modré čáry vypálil Jakub Lacina, posila z A-týmu, ale po dobré nahrávce mu střela nesedla podle představ a puk minul ránu gólmana Saifra.
     
    05:34
    Havlíčkův Brod založil postupný útok a už obléhá brankáře Saifra.
     
    05:12
    Domácí hokejisté se ne a ne usadit v útočném území. Hlinsko se zatím brání velmi zodpovědně a soupeře nepouští do koncovky.
     
    04:40
    Hosté rychle získali po buly puk a vyhodili.
     
    04:22
    Vyloučení v týmu HC Hlinsko (Zdražil – 2 min., držení protihráče).
     
    04:01
    Východočeši kombinovali na dostřel gólmana Adama, ale k jeho ohrožení je havlíčkobrodská defenziva nepustila. Domácí mohou v klidu rozehrát od své brány.
     
    03:35
    Havlíčkův Brod okupuje útočné pásmo a hledá si prostor k ohrožení gólmana Saifra. Obrana Hlinska je však v dobrém postavení.
     
    03:06
    Josef Hron se prokličkoval zpoza brány až před brankoviště a ve výborné pozici střílel, ale Marek Bancíř zblokoval jeho ránu do ochranné sítě! To bylo na poslední chvíli!
     
    02:32
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři se usadili na dostřel soupeřovy brány a jdou do vedení! Václav Pecen nabil puk na hůl VLADIMÍRA SZILVY, který si sešteloval dobře mířidla a z pravého kruhu prostřelil gólmana Saifra! Asistence: Václav Pecen.
     
    02:14
    Na druhé straně musel zasahovat i gólman Saifr, ale se střelou z prostoru levého kruhu si poradil, když puk podržel ve své náruči do přerušení hry.
     
    01:40
    Hosté sice vyvezli puk dopředu a vystřelili, ale s dalekonosným projektilem od modré čáry, který navíc dobře viděl, neměl gólman Adam žádný problém.
     
    01:10
    Havlíčkův Brod už se usadil v útočném pásmu a hledá si prostor ke střele.
     
    00:50
    Mladí Bruslaři jsou pod tlakem. Snaží se rozehrát od své brány, ale útočníci Hlinska je neúnavně a aktivně napadají.
     
    00:25
    Lukáš Bureš se prohnal po levém křídle jako vítr a zblízka se snažil zakončit, ale byl dobře pokrytý a jeho projektil minul protější tyčku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod B: Adam (Kekula) – Mendl, Kříž, Bušek, Suchý, Lacina, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Michálek, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Motl, Nguyen, Hlídek

    HC Hlinsko: Saifr (Černý) – Kunz, Poskočil, Sobotka, Koželuh, Pazdera "C" – Dítě, Tulis, Martin Zdražil, Zídek, Chvojka, Bureš, Králíček, Hron, J. Plachý, Havel

    Rozhodčí: Jiří Veselý – Jiří Motálek, Radek Vašátko.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Szilva (Pecen), 18. Nguyen (Bušek, Lacina), 27. Nguyen (Kříž), 40. Lacina (Nguyen), 61. Lacina (Hynek) – 7. J. Plachý (Havel), 9. Hron (Dítě, Bureš), 19. Chvojka, 53. Sobotka (Zídek)


    BK Havlíčkův Brod B: Adam (21. Kekula) – Mendl, Kříž, Bušek, Suchý, Lacina, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Michálek, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Motl, Nguyen, Hlídek
    HC Hlinsko: Saifr (Černý) – Kunz, Poskočil, Sobotka, Koželuh, Pazdera "C" – Dítě, Tulis, Martin Zdražil, Zídek, Chvojka, Bureš, Králíček, Hron, J. Plachý, Havel

    Rozhodčí: Jiří Veselý – Jiří Motálek, Radek Vašátko
    bahis siteleri