Osasuna – Barcelona 0:3 (kon.) | Real Sociedad – Valencia 3:2 (kon.) | Las Palmas – Leganés 1:1 (kon.)
Real Madrid – La Coruňa 3:2 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (0:0)
Deportivo La Coruňa
Sobota 10.12.2016, 20:45 • Santiago Bernabeu, Madrid • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování další on-line přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (22:56:57)
    Real Madrid 35. zápasem bez prohry stanovil nový klubový rekord! Jeho statistiky od dubna, kdy naposledy padl, jsou neuvěřitelné!

     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:17.
     
    Strhující a fantastické utkání je u konce! Real zvládl zápas obratů a nakonec získává tři body do tabulky, a upevňuje si svůj náskok před Barcelonou znovu na šest bodů.

    Jako první se ve druhém poločas prosadil Álvaro Morata, který využil přihrávky Isca a parádní ranou z otočky k tyči rozvlnil síť. Poté přišel čas střídající Joselua, který během tří minut otočil skóre. Nejprve po chybě Casemira a přihrávce od Gila zamířil přesně do bližší šibenice, aby o dvě minuty později těžil z centru Andoneho a po zpracování poslal míč mezi nohy Navase. Ani Real ale nakonec nezahálel s obratem, když šest minut před koncem vyrovnal ramenem střídající Mariano Diáz a perfektní večer pro domácí dokončil parádní hlavičkou ve třetí minutě nastavení muž konců zápasu Sergio Ramos.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Centr ale hosté nedokázali zužitkovat a Real míří za ziskem tří bodů.
     
    90+6
    Nakonec hosté vybojovali ještě jeden rohový kop.
     
    90+6
    Úplně poslední šanci měl Álvaro Morata, který se opřel do centru z pravé strany, ale míč poslal vysoko na tribunu.
    Sergio Ramos vstřelil svou 76. brankou kariéry! Neuvěřitelný počin na obránce

     
    90+5
    Deportivo se snaží ještě rychle vyrovnat, ale stačit to nebude. Domácí si už tenhle výsledek dokáží pohlídat.
     
    90+3
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Madridský Real by si mohl dát patentovat povedené závěry utkání a opět se stává hrdinou nastavení jeho kapitán. Toni Kroos krásně zatočil míč na přední tyči, kam si naběhl stoper SERGIO RAMOS a nekompromisní hlavičkou pod břevno nedal hostujícímu brankáři šanci. Ramos je obráncem posledních minut a prosazuje se v nastavení podruhé v řadě – 3:2!
     
    90+2
    Ošetřování je u konce, Real rozehraje rohový kop.
     
    90+1
    Tyton nyní skvěle vyškrábl hlavičku jednoho z domácích mířící pod břevno, ale při zákroku narazil do tyče své branky a zůstává ležet na zemi.
     
    90
    Bude se nastavovat pět minut!
     
    89
    Rohový kop žádné nebezpečí opět nepřinesl, obrana Deportivo celou situaci ustála, ale stále zůstává pod enormním tlakem domácích.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Sergio Ramos (Real Madrid CF).
    Žlutou kartu dostává Sidnei (Deportivo La Coruňa).
     
    87
    Brankář Tyton po centru z pravé strany dokázal vyrazit míč proti dvěma dotírajícím hráčům na rohový kop. Poté se však strhla ve vápně obrovská mela, kterou vyvolal Morata, jenž lehce dloubl kopačkou do ležícího brankáře Deportiva.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 67 174 diváků!
    84. Mariano DÍAZ - 2:2
     
    84
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno, domácí těží ze svého tlaku! Na pravé straně dostal míč Lucas Vázquez, který krásně odcentroval na hlavu střídajícího MARIANA DIÁZE, jenž nakonec ramenem v souboji se Sidneim nasměroval balón mimo dosah brankář hostů, který zůstal přikovaný na brankové čáře. Pro domácího útočníka je to první ligový gól při třetím startu v LaLize – 2:2!
     
    84
    Střídající Marcelo prošel s míčem po levé straně, dostal se k centru, ale jeho prudký pas zamířil jen k připravenému brankář Tytonovi.
     
    83
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Ryan Babel, přichází Fayçal Fajr.
     
    82
    Pepe se nyní v přerušené hře hašteřil s Babelem, ale také tuto situaci, které by si karetní trest zasloužila, ponechal bez povšimnutí a hra je i nadále hodně kouskována.
     
    81
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Danilo, přichází Marcelo.
     
    80
    A stejná herecká vložka byla k vidění i na straně druhé, kdy se k zemi poroučel hodně ochotně Nacho, ale opět zbytečně.
     
    79
    Ryan Babel se tlačil za obranu a upadl po souboji s Danilem k zemi, ovšem rozhodčí ani na druhé straně neodpískal penaltu. Míč skončil u kostarického brankáře Nabase.
    Real Madrid udržel čisté konto pouze v jednom z poslední dvanácti domácích zápasů!

     
    77
    Nyní to domácí fotbalisté zkusili dlouhým nákopem na útočnou polovinu směrem k Diázovi, ale míč přiletěl jen k Sidneimu, jenž jej vysokým odkopem odpravil zpět na polovinu domácích.
     
    76
    Po dalším centru z levé strany se v šestnáctce poroučel k zemi opět Álvaro Morata, jenž to zkouší dál a dál. Rozhodčí zůstal znovu ledově klidný.
     
    75
    Další akci fotbalistů z Madridu zastavuje ofsajd, v němž se octl střídající útočník Mariano Diáz.
     
    75
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Florin Andone, přichází Pedro Mosquera.
     
    74
    Nejen domácí fotbalisté, ale také fanoušci a sám majitel klubu Florentino Peréz jsou zakřiknuti průběhem zápasu, takový průběh druhé půle čekal popravdě jen málokdo.
     
    73
    Na pravé straně dostal míč do běh Morata, který ihned hledal přízemním centem Diáze, ale ten se do zakončení přes dotírajícího Sidneiho nedostal.
     
    72
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Mariano Díaz.
     
    71
    Deportivo přerušilo celou akci Realu dlouhým odkopem a Sergio Ramos měl co dělat, aby odehrál míč před dotírajícím Andonem.
     
    70
    Álvaro Morata poté trochu vypěnil a dostává žlutou kartu za nesportovní chování.
     
    70
    Isco hledal dalším jemným centem na zadní tyči Jamese, který se opět ochotně poroučel k zemi, ale penalta se pískat znovu nebude.
     
    69
    Real samozřejmě nechce dopustit zaváhání na domácí půdě a opět je aktivně usazen na polovině soupeře. Od Deportiva se však dá nyní očekávat bránění až do poslední minuty.
     
    68
    Další akci Realu přerušil zbytečný faul Moraty, který skluzem poslal k zemi Guilhermeho a ten na nohy rozhodně pospíchat nebude.
     
    67
    Na druhé straně mohl odpovědět Isco, ale opět trefil jen bránícího hráče.
     
    66
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Lucas Vázquez.
    65. JOSELU - 1:2
     
    65
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Šok pro domácí, hosté otáčejí skóre během tří minut! Po zisku míče předvedli hostující fotbalisté zdařilý brejk. Joselu poslal míč doprava na Andoneho, který vrátil míč mezi nohama do šestnáctky. Střídají JOSELU ustál souboj s Ramosem a dokázal se štěstím propálit brankáře Navase prudkou ranou mezi nohy. Tohle je střídání jako hrom a Joselu je hrdinou La Coruni – 1:2!
    63. JOSELU - 1:1
     
    63
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Hosté prakticky z ničeho vyrovnávají! Branka jde na vrub Casemira, který se nechal v pozici posledního hráče obrat o míč Andonem. Ten jej vybojoval pro Gila, který jej poslal doleva na zcela volného JOSELUA, který naprosto parádní ranou do bližší šibenice vyrovnal na 1:1!
     
    62
    Roh šanci nepřinesl, jeden z hostů dokázal sklepnout míč do náručí brankáře Tytoně.
     
    62
    Rohový kop pro domácí celek po zablokované přihrávce Moraty.
    Alvaro Morata skóroval v posledních čtyřech duelech, do kterých nastoupil!

     
    60
    I po hodině hry je Real Madrid aktivnějším týmem, který drží míč na útočné polovině a hledá cestu směrem k brance svého soupeře.
     
    59
    Hostující obránce Albentosa na levé straně naprosto zbytečně skopl domácího Nacha a je dalším hráčem potrestaným žlutou kartou.
     
    58
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Emre Colak, přichází Joselu.
     
    58
    Na zemi zůstal ležet obránce Danilo, který signalizoval problémy se zadním stehenním svalem, ale nakonec se postavil zpět na nohy a ve hře bude pokračovat.
     
    57
    Marco Asensio prošel přes dva soupeře až k levému okraji šestnáctky, ale jeho pas, který měl najít Moratu, byl zablokován.
     
    56
    Na zadní tyči našel domácí středopolař svým centrem Moratu, který pohotově vracel míč do ohně, ale připravený Sidnei sklepl míč do rukavic připraveného Tytoně.
     
    55
    Danilo byl na pravé straně faulován, k rozehrávce přímého kopu se staví německý záložník Toni Kroos.
     
    54
    Borges dostal prostor na středu útočné poloviny a chtěl míč zalobovat na Babela, ale balón mu sjel a doputoval jen k Sergiu Ramosovi.
     
    53
    Na protější straně neuspěl se svým průnikem Casemiro, jenž se nakonec provinil útočným faulem. Domácí o míč přicházejí a rozehrávat bude La Coruňa.
     
    52
    Hosté po faulu Pepeho zahrávali volný přímý kop, ale Ryan Babel se na zadní tyči nedostal k zakončení. Keylor Navas bude vykopávat.
    50. Álvaro MORATA - 1:0
     
    50
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce Realu přináší domácím vedení! U levé postranní čáry získal míč Isco, který si to namířil na střed. Balón rychle posunul na ALVARO MORATU, jenž se bleskově otočil s míčem a poté vyslal fantastickou střelu na zadní tyč, která mimo dosah brankáře hostů zapadla přesně k levé tyči – 1:0!
     
    50
    V další akci domácích si na levé straně nepřišel na Junafrana, ale domácí pokračují ve své kombinaci.
     
    49
    Po přihrávce z levé strany se pokusil James rozčísnout hru efektní patičkou na Moratu, ten však běžel opačným směrem a ke střele se vůbec nedostal.
     
    48
    Danilo dobře vystihl rozehrávku Deportiva na pravé straně, ale při zpracování hrál rukou. Hostující celek bude u míče.
     
    47
    U míče je v těchto chvílích ale madridský Real, jenž drží míč na útočné polovině a hledá okénko v první poločas velmi pečlivé obraně soupeře.
     
    46
    Hosté uvedli míč do pohybu a druhou polovinu zápasu začínají aktivní kombinací na své polovině.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Statistiky po prvním poločase!

     
    První poločas je za námi a branky jsme se zatím nedočkali. Oba celky měly své šance, ale tu největší hostující Borges, který hlavou po přímém kopu trefil tyč. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:47.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Ryan Babel na útočné polovině trefil loktem Pepeho a je potrestán žlutou kartou.
     
    44
    Po průnikové přihrávce Jamese se za obranu chtěl prodrat obránce Danilo, který ale upadl k zemi a chtěl si říct o penaltu. Rozhodčí celou situaci rychle zmonitoroval a pokutový kop neodpískal.
     
    43
    Domácí znovu pozvolně kombinují kolem poloviny svého soupeře, hosté se však brání v devíti lidech a jediný Andone čeká na svou šanci na hrotu útoku.
     
    42
    Konec prvního poločasu se blíží. Podaří se domácím otevřít gólový účet ještě před první přestávkou?
     
    41
    Následně dostali po dalším zákroku Sidneiho, který ustrážil opět Moratu, k dispozici třetí rohový kop v krátkém sledu, ale obrana Deportiva byla dravější a dokázal míč znovu odvrátit.
     
    40
    Ani tentokrát ale nevyslal Toni Kroos do vápna přesný centr, míč odvrátil Sidnei a domácí pokračují v kombinaci.
     
    39
    S ním si obrana La Coruni povedla, nicméně domácí celek si celou situaci vzápětí zopakuje.
     
    39
    A právě Alvaro Morata zůstal poté zcela volný na zadní tyči po centru z pravé strany, ale jeho rána z otočky byla zablokována na rohový kop.
     
    38
    Morata se snažil chytrým centrem na zadní tyč najít nabíhajícího Asensia, ten sice zachytil míč ještě před brankou čarou, ale poté nedokázal přesně přihrát.
     
    36
    Casemiro další akci domácích zbytečně uspěchal, když vypálil z hodně velké dálky a jeho pokus byl spíše pozdravem pro vrchní patra tribuny na Santiago Bernabéu.
    35. Borges po přímém kopu trefil hlavou tyč!
     
    35
    A z něj přišla zatím největší šance! Na krásný načechraný centr si naběhl na zadní tyč aktivní Borges, který vyskočil ze všech nejvýš a jeho rána orazítkoval pravou tyč! Žádný z jeho spoluhráčů se následně k dorážce nedostal!
     
    34
    Hostující Guilherme byl faulován na pravé straně, hosté budou mít k dispozici volný přímý kop.
     
    33
    Morata si chtěl na hranici vápna zpracovat pas od Isca, ale při svém náběhu si pomohl faulem. K míči se dostane La Coruňa.
     
    32
    Ani druhý rohový kop v krátkém sledu žádnou šanci nepřinesl, hosté se dokázali opět ubránit bez úhony.
     
    31
    Do míče se po odraženém centru opřel na hranici vápna Toni Kroos, jeho pokus byl zblokován, a sám německý záložník rozehraje rohový kop z druhé strany útočné poloviny.
    První půlhodina branku nepřinesla

     
    31
    Rohový kop pro madridský Real.
     
    30
    Šance střídá šanci. Na protější straně dostal na pravé straně pas do běhu James Rodríguez, který šel sám na branku, ale polský brankář Tyton jeho ránu dokázal skvěle vyrazit!
    29. Chytrá teč Borgese
     
    29
    Dobrá šance Deportiva! Rohový kop domácí odvrátili, ale poté přišel centr z levé strany, který skvěle bodlem nasměroval na branku Borges, ale jeho jemnou teč dokázal Navas u pravé tyče pohotově vyrazit!
     
    28
    Míč zakroucená na zadní tyč měl najít hlavu Kostaričana Borgese, jenž byl však ustrážce a La Coruňa si zopakuje celou situaci z druhé strany.
     
    27
    Na opačné straně po dobré práci Babela uvidíme rohový kop.
    26. Přímý kop Ramose
     
    26
    Rozehrávky se při absenci Cristiana Ronalda ujal stoper Sergio Ramos, který krásně překopl zeď, ale placírkou poslal míč kousek nad břevno.
     
    25
    Cestu si našel až Casemiro, kterého na samotného hranici vápna poslal k zemi faulem Borges a uviděl žlutou kartu. Navíc je zde velmi zajímavá standardní situace pro Real.
     
    24
    Domácí jsou stále na míči, ale Deportivo nyní dobře napadá a nepovoluje Realu přejít do útoku.
     
    23
    James Rodriguez s Iscem překombinovali na útočné polovině celou situaci, dopředu vyráží po pravém křídle hostující mužstvo.
     
    21
    Z letargie mohl hostující družinu vytrhnout útočník Andone, ale toho na levé straně pohotově zakřižoval Sergio Ramos, jenž mu nedovolil projít do vápna.
     
    20
    Realu s přibývajícím časem roste pomyslný tlak, zatím však na větší střeleckou šanci čekáme. Hostující obrana odolává.
     
    19
    Isco poté skvěle četl hru a ještě lepší přihrávku mezi stopery hledal za obranu naběhnutého Danila, jenže pas na něj byl o centimetry delší, a tak míč polapil brankáře Tyton.
     
    18
    Isco na hranici vápna naznačil střelu a elegantní přihrávkou poslal za obranu Moratu, ten se však potřetí v první půli objevuje v těsném ofsajdu.
    17. Závar po centru Asensia
     
    17
    Šance domácích! Po centru z pravé strany od Asensia vznikl ve vápně závar, ale polský brankář Tyton nakonec ukryl míč nadvakrát před dobíhajícím Jamesem a Moratou!
     
    16
    O chvíli později ale Toni Kroos ve středu hřiště při akci domácích poslal k zemi Gila, Real o míč přichází a hosté rozehrávají.
     
    15
    Babel se dobře vrátil na vlastní polovinu a zabránil brejku Realu, když dokázal čistě odzbrojit Asensia.
     
    14
    Z celého útoku nakonec rezultovala rána Isca, který si navedl míč na levačku, ale jeho rána chytila opačnou trajektorii a nakonec se vytočila mimo vzdálenější tyč branky La Coruni.
     
    13
    Rohový kop žádné nebezpečí po centru Kroose nepřinesl, hosté se ubránili, ale madridský celek pokračuje v kombinaci.
    13. Nachova rána byla zablokována
     
    13
    Ve vápně se po centru z pravé strany dostal míč k Nachovi, který byl osamocen, ale do jeho střely na poslední chvíli vložil svou nohu obránce a srazil balón na rohový kop.
     
    12
    Tedy až do chvíle, kdy Sidnei zbytečným nákopem poslal míč jen do autu a domácí budou vhazovat.
     
    11
    I přes ztrátu míče dokázalo Deportivo vybojovat míč na své kopačky a znovu jsou to hráči v tmavém, kdo okupuje obrannou polovinu soupeře.
     
    10
    V následné akci hostů poslal Juanfran pas do ulice na Andoneho, jenž však při souboji o míč fauloval Pepeho.
     
    9
    Z pravé strany se nakonec otevřel prostor pro Babela, jenž rychle odcentroval, ale jeho pas nalezl jen hlavu připraveného obránce Pepeho.
     
    8
    U míče je nyní opět po delší době hostující mužstvo, které se dopředu nežene a pohodlně kombinuje na obranné polovině.
     
    7
    Asensio v další akci přenechal míč Toni Kroosovi, který vyzkoušel svůj střelecký um z velké dálky, ale nakonec trefil jen dobře postaveného obránce La Coruni.
     
    6
    Sergio Ramos přenesl hru do křídla na Asensia, jenž si navedl míč na levačku a vypálil, jeho rána byl zablokována. Vzápětí se do další šance tlačil Morata, ale opět byl přichycen v ofsajdu.
     
    5
    Po dlouhém nákopu jednoho z hostů doputoval míč k Navasovi, jenž se také zapojí do kombinace na obranné polovině.
     
    4
    Následně se k míči dostal Danilo, jemuž poslal míč Asensio a tomu chtěl Danilo balón vrátit, ale poslal mu hodně prudkou přihrávku, kterou domácí křídelník nedostihl. Vhazuje Deportivo.
     
    3
    S míčem se na polovinu soupeře vydal Casemiro, který byl povalen k zemi a Real rychle rozehrál. Hráči v bílém opět kombinují kolem středového kruhu.
     
    2
    V první útočné akci Realu se dostal k míči Casemiro, který na levé straně uvolnil Alvaro Moratu, ale domácího útočníka zastavil v pokračování akce praporek pomezního rozhodčího – ofsajd.
     
    1
    Balón vybojovali ve středu hřiště hosté a nyní jsou to oni, kdo se žene na polovinu svého soupeře.
     
    1
    Bílý balet uvedl míč do hry a svěřenci Zinedina Zidanea kombinují na obranné polovině.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše. Domácí nastupují v bílých dresech, hosté se oděli do černého.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Navas – Danilo, Pepe, Ramos (C), Nacho Fernández – Casemiro, Kroos – Asensio, Isco, James Rodríguez – Morata.
    Náhradníci: Casilla – Carvajal, Marcelo, Varane, Díaz, Kovačić, L. Vázquez.

    Deportivo La Coruňa: Tytoń – Juanfran, Albentosa, Sidnei (C), F. Navarro – Guilherme, C. Borges – Gil, Colak, Babel – Andone.
    Náhradníci: Lux – Moreno, Mosquera, Joselu, Luisinho, A. Arribas, Fajr.

    Rozhodčí: Santiago Jaime Latre..
    Rozcvička je za námi, za chvíli jdeme na věc!

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Deportivo La Coruňa

    Deportivo neprožívá ideální ročník, v němž se docela trápí. V tabulce se po čtrnácti zápasech nachází na 16. místě se ziskem 13 bodů za tři výhry, čtyři remízy a sedm porážek. Na sestupové příčky drží náskok pouhého jednoho bodu.

    V posledním ligovém kole přivítala doma La Coruňa silný San Sebastian, jemuž ale nedala šanci a porazila jej jednoznačně 5:1.

    Nejlepším střelcem hostů je rumunský útočník Florin Andone s 5 přesnými zásahy.
    Domácí přicestovali na svůj svatostánek v dobré náladě.

     
    Real Madrid CF

    Bílý balet prožívá sezónu podle představ. Obhájce vítězství v Lize mistrů i letos dokázal postoupil ze skupiny, i když to tentokrát bylo až z druhého místa za Borussií Dortmund, s níž v týdnu doma remizoval 2:2. V domácí lize vládne celé tabulce a drží se ziskem 34 bodů za deset výher, čtyři remízy a žádnou porážku šestibodový náskok na největšího rivala – FC Barcelonu.

    Právě s Barcelonou se utkal Real v posledním kole, kdy v nejsledovanějším utkání planety zavítal na Camp Nou, kde se domácí dostali do vedení po hlavičce Suáreze, ale remízu svěřencům Zinedina Zidana vystřelil v poslední minutě hrdinů důležitých momentů Sergio Ramos.

    Nejlepším střelec klubu z hlavního města Španělska je portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo, který má na svém kontě 10 zásahů, a je v čele střelců celé soutěže.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky španělského fotbalu! Dnes se v rámci dalšího kola LaLigy představí před svými příznivci Real Madrid CF, na jehož půdu zavítá Deportivo La Coruňa.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Daniel Kinc

    Branky: 50. Morata (Isco), 84. Díaz (L. Vázquez), 90+3. Ramos (Kroos) – 63. Joselu (Gil), 65. Joselu (Andone)

    Karty:   70. Morata (REA), 89. Ramos (REA) – 25. C. Borges (DEP), 45. Babel (DEP), 59. Albentosa (DEP), 89. Sidnei (DEP)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:17.
    Real Madrid: Navas – Danilo (81. Marcelo), Pepe, Ramos (C), Nacho Fernández – Casemiro, Kroos – Asensio (66. L. Vázquez), Isco (72. Díaz), James Rodríguez – Morata.
    Náhradníci: Casilla – Carvajal, Marcelo, Varane, Díaz, Kovačić, L. Vázquez.

    Deportivo La Coruňa: Tytoń – Juanfran, Albentosa, Sidnei (C), F. Navarro – Guilherme, C. Borges – Gil, Colak (58. Joselu), Babel (83. Fajr) – Andone (75. Mosquera).
    Náhradníci: Lux – Moreno, Mosquera, Joselu, Luisinho, A. Arribas, Fajr.

    Rozhodčí: Santiago Jaime Latre.
    bahis siteleri