Osasuna – Barcelona 0:3 (kon.) | Real Sociedad – Valencia 3:2 (kon.) | Las Palmas – Leganés 1:1 (kon.)
Real Madrid – La Coruňa 3:2 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (0:0)
Deportivo La Coruňa
Sobota 10.12.2016, 20:45 • Santiago Bernabeu, Madrid • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Madridský Real by si mohl dát patentovat povedené závěry utkání a opět se stává hrdinou nastavení jeho kapitán. Toni Kroos krásně zatočil míč na přední tyči, kam si naběhl stoper SERGIO RAMOS a nekompromisní hlavičkou pod břevno nedal hostujícímu brankáři šanci. Ramos je obráncem posledních minut a prosazuje se v nastavení podruhé v řadě – 3:2!
    84. Mariano DÍAZ - 2:2
     
    84
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno, domácí těží ze svého tlaku! Na pravé straně dostal míč Lucas Vázquez, který krásně odcentroval na hlavu střídajícího MARIANA DIÁZE, jenž nakonec ramenem v souboji se Sidneim nasměroval balón mimo dosah brankář hostů, který zůstal přikovaný na brankové čáře. Pro domácího útočníka je to první ligový gól při třetím startu v LaLize – 2:2!
    65. JOSELU - 1:2
     
    65
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Šok pro domácí, hosté otáčejí skóre během tří minut! Po zisku míče předvedli hostující fotbalisté zdařilý brejk. Joselu poslal míč doprava na Andoneho, který vrátil míč mezi nohama do šestnáctky. Střídají JOSELU ustál souboj s Ramosem a dokázal se štěstím propálit brankáře Navase prudkou ranou mezi nohy. Tohle je střídání jako hrom a Joselu je hrdinou La Coruni – 1:2!
    63. JOSELU - 1:1
     
    63
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Hosté prakticky z ničeho vyrovnávají! Branka jde na vrub Casemira, který se nechal v pozici posledního hráče obrat o míč Andonem. Ten jej vybojoval pro Gila, který jej poslal doleva na zcela volného JOSELUA, který naprosto parádní ranou do bližší šibenice vyrovnal na 1:1!
    50. Álvaro MORATA - 1:0
     
    50
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce Realu přináší domácím vedení! U levé postranní čáry získal míč Isco, který si to namířil na střed. Balón rychle posunul na ALVARO MORATU, jenž se bleskově otočil s míčem a poté vyslal fantastickou střelu na zadní tyč, která mimo dosah brankáře hostů zapadla přesně k levé tyči – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 50. Morata (Isco), 84. Díaz (L. Vázquez), 90+3. Ramos (Kroos) – 63. Joselu (Gil), 65. Joselu (Andone)

    Karty:   70. Morata (REA), 89. Ramos (REA) – 25. C. Borges (DEP), 45. Babel (DEP), 59. Albentosa (DEP), 89. Sidnei (DEP)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:17.
    Real Madrid: Navas – Danilo (81. Marcelo), Pepe, Ramos (C), Nacho Fernández – Casemiro, Kroos – Asensio (66. L. Vázquez), Isco (72. Díaz), James Rodríguez – Morata.
    Náhradníci: Casilla – Carvajal, Marcelo, Varane, Díaz, Kovačić, L. Vázquez.

    Deportivo La Coruňa: Tytoń – Juanfran, Albentosa, Sidnei (C), F. Navarro – Guilherme, C. Borges – Gil, Colak (58. Joselu), Babel (83. Fajr) – Andone (75. Mosquera).
    Náhradníci: Lux – Moreno, Mosquera, Joselu, Luisinho, A. Arribas, Fajr.

    Rozhodčí: Santiago Jaime Latre.
    bahis siteleri