Volendam – VVSB 4:1 (kon.) | IJsselmeervogels – Heerenveen 0:1 (kon.)
konec
FC Volendam
4:1 (3:1)
VVSB
Úterý 13.12.2016, 18:30 • Kras Stadion, Volendam • Nizozemský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (20:20:55)
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil ve druhém poločase ani sekundu navíc. Domácí se tak již mohou naplno radovat z postupu do další fáze domácího poháru. Rozhodl první poločase, kde se nejdříve prosadil Schouten po rohovém kopu. Poté ale vyrovnal Serbony po úniku po levém kraji. Následně šli ale Volendamští opět do vedení, když potrestal zaváhání Kwakman. Do poločasu přidal pojistku van Velzen. Ve druhé půli se prosadil také druhý útočník domácího celku van Kippersluis a určil tak konečné skóre dnešního zápasu.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    V závěrečné minutě se hosté usadili na polovině soupeře, ale po ataku útočníka Paramiho končí míč jen za brankovou lajnou.
     
    88
    Střídání v týmu FC Volendam: ze hřiště odchází van Kippersluis, přichází Steltenpool.
     
    87
    Domácí fanoušci již slaví. Hra však ještě pokračuje. Střídající Meulens si vystřihl vynikající kličku, ale jeho přihrávka již nebyla z nejpřesnějších.
     
    86
    Van Velzen vezl další branku domácího celku. Z pravé strany poslal dělovku na Valka. Ten tentokrát jen jistou situaci a nechal míč proletět kolem pravé tyče.
     
    85
    Přece jen tu byla ještě jedna šance. Po odraženém míči z rohového kopu centroval zpět do ohně střídající Schell. Na zadní tyči skluzoval za míčem Parami, ale už ho neumístil do sítě.
     
    84
    A snížení mohlo být na světě. Parami si vyměnil míč na hranici pokutového území se Serbonym. Střela druhého jmenovaného končí po odrazu od bránícího hráče jen na rohovém kopu.
     
    82
    Posledních zhruba deset minut zápasu. O postupujícím je dávno rozhodnuto, ale VVSB může bojovat alespoň o zdramatizování úplného závěru zápasu.
     
    81
    Van Velzen se už už dostával do samostatného úniku. Jeho počínání na poslední chvíli zastavil skluzem, čistým skluzem, Jordy Zwart, který tak svůj tým zachránil nejspíše od další branky.
     
    80
    Střídání v týmu FC Volendam: ze hřiště odchází Visser, přichází Meulens.
     
    79
    Střídání v týmu VVSB: ze hřiště odchází Bekooij, přichází Pauw.
     
    78
    Vynikající kombinace domácího celku nekončí pátou brankou ve Valkově síti. Van Kipperslouis si skvěle narazil s Veermanem, ale jeho následná střela končí jen na brankáři.
     
    77
    Visser snad rozjíždí každou akci domácího celku. Nyní centroval do vápna, ale Tuijp se k hlavičce neprotlačil.
     
    76
    Opět šla akce Volendamu přes pravou stranu. Visser je dnes opravdu k nezastavení. Nejdříve si pohrál se soupeřem před vápnem, poté chtěl najít spoluhráče na hranici šestnáctky, ale přihrávka mu už nevyšla.
     
    75
    Střelec první branky VVSB byl chycen v ofsajdové pasti a musí tak odevzdat míč.
     
    73
    Ruben Valk si došel pro centr z pravé strany. Dnes to domácím chodí přes Vissera náramně. Jeho centr ale nyní Valk zpracoval v náručí.

    Vít Schück

    Branky: 5. Schouten, 15. Kwakman, 31. van Velzen, 62. van Kippersluis – 11. Serbony

    Karty:   72. Schouten (VLM)


    FC Volendam: Verhulst – Betti, Schilder, Schouten, Evers – Visser (80. Meulens), Veerman, Kwakman (C) – van Kippersluis (88. Steltenpool), Tuijp, van Velzen
    Náhradníci: Kok, Essaboom, Viak, van Son, van Stappershoeg, Meulens, Soitenpool

    VVSB: Valk – Facunda, Zwart, van der Slot, Vijlbrief – van Niel (68. Ruigrok), Jozic (C) (68. Schell), de Rijk – Parami, Serbony, Bekooij (79. Pauw)
    Náhradníci: van der Moar, Kraaijvanger, Ruigrok, Hogenboom, Schell, Broekhutzen, Pauw
    bahis siteleri