Jičín – Vítkovice 1:19 (kon.) | Liberec – Panthers 10:3 (kon.) | ELITE PRAHA – Chodov 2:12 (kon.)
Olomouc – Bohemians - NE 2:6 (kon.) | Ostrava – Královské Vinohrady 11:6 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
11:6 (4:3, 6:0, 1:3)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 17.12.2016, 20:00 • ČPP Aréna Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 15. kolo
     
    58:58
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Pěkná střela BARBORY VAVŘÍNOVÉ prolétla přes levou nohu domácí brankářky a kolem levé tyčky zaplula do nepokrytého prostoru. Bez asistence.
     
    57:02
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Nepozornost ostravské obrany znamenala střelbu SKV, kterou obstarala KATEŘINA BARTŮŇKOVÁ. Tato trefa však nejspíše zásadní vliv na vývoj zápasu mít nebude. Asistence: Barbora Šádková.
     
    54:33
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Anežka Dobisíková – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    50:08
    Ostrava právě vstřelila branku!
    S míčkem prošla do střelecké pozice NIKOL ŠKOPKOVÁ a z bezprostřední blízkosti od brankové konstrukce přidala jedenáctý zásah Ostravy. Bez asistence.
     
    48:47
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    KRISTÝNA VEJVODOVÁ slaví třetí gól v duelu! Domácí brankářce propadl míček po neúspěšném zákroku do brankoviště, kde jej už bez komplikací strčila do sítě právě zmiňovaná hráčka SKV. Asistence: Anežka Dobisíková.
     
    40:01
    Střídání v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady: ze hřiště odchází Anna Kutnarová, přichází Jana Vyrobíková.
     
    39:52
    Vinohrady měly k dispozici poslední standardní situaci ve druhé třetině, Holubová ale míček chytila a ještě vyslala do individuálního postupu Lichnovou. Její klička pouze těsně nevyšla.
     
    35:02
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí hrají s velkým důrazem, což se projevilo i tentokrát. KAROLÍNA ŠABLATUROVÁ našla míček pod nohama protihráčky a její dorážka skončila za zády Kutnarové. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    30:39
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí florbalistky těžily z otevřeného prostoru na ose hřiště, kudy Andrea Pastušková vyslala nahrávku pro DENISU KOTZUROVOU, jež z boku předvedla přesvědčivou střelu nad gólmanku. Kotzurová tak kompletuje hattrick. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    28:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí družstvo si může odškrtnout využitou přesilovou hru. DENISA KOTZUROVÁ překonala soupeřící brankářku mocným výstřelem z velké vzdálenosti. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    27:19
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Kristýna Zelníčková – 2 minuty, Špatné střídání).
     
    26:06
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hostující obránkyně se nestihly vrátit do vlastního brankoviště, kde si na okamžitou přihrávku počíhala PAVLA KAJFOSZOVÁ. Ostrava nepřipouští žádné potíže ze strany vinohradských florbalistek. Asistence: Romana Skácelová.
     
    23:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    ANDREA PASTUŠKOVÁ posílá míček kolem marně natahující se paže Kutnarové a zvyšuje náskok domácího celku. Klíčem k úspěšné situaci byl bleskový přechod středem hřiště. Asistence: Karin Vavrečková.
     
    21:21
    Ostrava právě vstřelila branku!
    SKV se snažilo ubránit před chvilkovým domácím náporem, což se mu ovšem nepovedlo. Z následného volného úderu se před brankou prosadila BARBORA LICHNOVÁ. Asistence: Nikol Škopková.
     
    20:44
    Pražanky vybojovaly míček za soupeřovou bránou a dostaly se k nepříjemné ráně. Holubová zaznamenává veledůležitý zásah tělem.
     
    19:33
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Závěrečná půlminuta prvního dějství ve znamení kontaktního gólu. Nepozorné počínání domácích potrestala PETRA HONZOVÁ. Asistence: Františka Kutnarová.
     
    17:39
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Žádné dlouhé vymýšlení a je to 4:2! Z prvního slibnějšího místa zakončovala MARKÉTA VRLÍKOVÁ, která míček dostala přesně do nepokryté části brány. Asistence: Eliška Jurečková.
     
    17:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava se záhy vrací do vedení. Nadějnou ofenzivní akci zužitkovala NELA KAPCOVÁ, když vyzrála na vícečlennou obranu protivníka. Asistence: Romana Skácelová.
     
    15:57
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Druhá trefa KRISTÝNY VEJVODOVÉ v tomto utkání znamená vyrovnání na 2:2. Šlo o rychlou ránu, jíž mohla Holubová chytat pouze velmi těžko. Asistence: Petra Honzová.
     
    15:45
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí florbalistky se utekly do přečíslení, jež skončilo gólovou střelou LUCIE ŠROTOVÉ. Míček uklidila do míst pod horní tyčí. Asistence: Nikol Škopková.
     
    15:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    DENISA KOTZUROVÁ využívá výhodu jedné hráčky navíc, když z místa před brankovou konstrukcí zasáhla odražený míček. Bez asistence.
     
    14:31
    Vyloučení v týmu TJ Sokol Královské Vinohrady (Barbora Šádková – 2 minuty, Sekání).
     
    09:36
    Míček se objevil v nebezpečném prostoru před hostující brankou, Kutnarová však ukázala obětavý skok a zabránila rozvoji komplikované situace.
     
    00:40
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Rychlá akce hostujících florbalistek byla zakončena gólem, který si připsala po zisku ztraceného míčku KRISTÝNA VEJVODOVÁ. Bez asistence.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Kotzurová, 16. Šrotová (Nikol Škopková), 18. Kapcová (Skácelová), 18. Vrlíková (Jurečková), 22. Lichnová (Nikol Škopková), 24. Pastušková (Vavrečková), 27. Kajfoszová (Skácelová), 29. Kotzurová (Pastušková), 31. Kotzurová (Pastušková), 36. Šablaturová (Lichnová), 51. Nikol Škopková – 1. Vejvodová, 16. Vejvodová (Honzová), 20. Honzová (F. Kutnarová), 49. Vejvodová (Dobisíková), 58. Bartůňková (Šádková), 59. Vavřinová


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Holubová (Tomšová) – Kahánková, Vavrečková, Kotzurová, Skácelová, Jurečková, Kajfoszová – Vrlíková, Šuranyiová, Šablaturová – Šrotová, Nikol Škopková, Pastušková – Lichnová, Kapcová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: A. Kutnarová (41. Vyrobíková) – F. Kutnarová, Lingová, Vejvodová – Honzová, Bursová, Bartůňková – Zelníčková, Šádková, Vavřinová – Dobisíková.

    Rozhodčí: Michaela Konečná, Veronika Wienerová

    Diváci: 55
    bahis siteleri