Obří slalom mužů, 1. kolo, Alta Badia Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.) | SuperG žen, Val d'Isere Vítězka: L. Gutová (SUI) (kon.)
Obří slalom mužů, 2. kolo, Alta Badia Vítěz: M. Hirscher (AUT) (kon.)
konec
SP - obří slalom mužů, 2. kolo, Alta Badia

Vítěz: M. Hirscher (AUT)

Neděle 18.12.2016, 12:30 • Alta Badia (Itálie) • Sjezdové lyžování
     
    Hirscher sice krátce po startu chyboval, ale dokázal se na svahu srovnat a vládne dnešnímu obřímu slalomu, když do cíle dojel v nejrychlejší jízdě druhého kola pro vítězství o 71 setin!
     
    2
    Faivre byl v rámci druhého kola pomalejší než Eisath, ale v součtu obou kol mu to stačí na průběžné vedení o 39 setin!
     
    3
    Florian Eisath (ITA) to od začátku hodně napálil a domácí lyžař dokonce svůj náskok oproti prvnímu kolu ještě navýšil a porazil Žana Kranjece o 8 desetin! Italský závodník zajel nejrychlejší jízdu druhého kola a vybojoval své první stupně vítězů v kariéře ve Světovém poháru!
     
    9
    Slovinec žan Kranjec operoval po prvním kole s náskokem 26 setin na De Aliprandiniho, a dokázal tento náskok udržet! V cíli je na prvním místě o 25 setin!
     
    14
    Luca De Aliprandini (ITA) zajel fantasticky! Druhá nejrychlejší jízda druhého kola, prohrál jen s Missillierem, který byl o 12 setin rychlejší, ale v součtu obou kol je Ital samozřejmě lepší. A vedoucího Murisiera poráží o 9 desetin!
     
    15
    Justin Murisier ze Švýcarska měl náskok na startu přes vteřinu, ale po velkých chybách měl náhle ztrátu téměř půl vteřiny! Ale dojel fantasticky, povedla se mu spodní pasáž a poráží Missilliera o 8 setin sekundy!

    Jan Vojkůvka

    bahis siteleri