Lipt. Mikuláš – Košice 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 5:6 (po pr.) | Martin – Zvolen 5:3 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:6 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 2:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
MsHK Žilina
sk Úterý 20.12.2016, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Macejko – 2 min., sekanie).
     
    53:36
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Konečný – 2 min., podrazenie).
    51:10 KONEČNÝ - 3:6
     
    51:10
    Žilina dala gól!
    Desať sekúnd stačilo hosťom na využitie presilovky. Domáci chceli síce aktívne brániť, ale pred bránou ostal nepokrytý RASTISLAV KONEČNÝ, ktorý mal dostatok času, aby obstrelil presúvajúceho sa Kuteja.
    Asistencie: Marcel Holovič, Václav Stupka
     
    51:01
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bulík – 2 min., podrazenie).
    49:16 RUČKAY - 3:5
     
    49:16
    Trenčín dal gól!
    Hossa po modej nabil Drgoňovi, jeho strela sa odrazila od zadného mantinelu pred bránu, kde JAKUB RUČKAY zakončoval do odkrytej brány.
    Asistencie: Adam Drgoň, Marcel Hossa
     
    48:08
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Váňa – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    47:21
    Hossa so Sýkorom umne zakombinovali, Sýkora to zľava poslal pred bránu, ale Hossa len končekom hokejky dočahoval, takže Tomek mal trochu uľahčený zákrok.
    43:15 ŠVIHÁLEK - 2:5
     
    43:15
    Žilina dala gól!
    Zo zdanlivo nevinnej akcie sa hostia tešili, pretože Trenčania si opäť veľmi zle rozobrali hráčov v obrannom pásme, MICHAL ŠVIHÁLEK ostal úplne voľný a po prihrávke od Brejčáka zakončoval do prázdnej brány.
    Asistencie: Daniel Brejčák, Lukáš Handlovský
     
    37:21
    Trenčanom chýba pohyb, Jurík bol ďalej od puku, ale predstihol Drgoňa a natlačil sa aj do koncovky z pravej strany. Kutej len tak tak udržal puk pod betónom.
     
    34:52
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Novotný – 2 min., hákovanie).
     
    32:20
    A už mohol byť na svete kontaktný gól, Švec z ľavého krídla poslal pred bránu Bezúchovi, ten pri zadnej žrdke zakončoval na bránu, ale Tomek dokázal vysunúť betón a puk vytlačiť.
     
    31:38
    Trenčín dal gól!
    Dukla zvýšenou aktivitou vykresala iskierku nádeje, Holenda sa šikovne uvoľnil a potom prihral medzi kruhy TOMÁŠOVI BULÍKOVI, ktorý po spracovaní puku obstrelil brankára.
    Asistencie: Matúš Holenda, Jakub Ručkay
    28:34 NOVOTNÝ - 1:4
     
    28:34
    Žilina dala gól!
    Trenčania sa zdĺhavou rozohrávkou pripravili o puk a hostia okamžite trestali, Juríkova veľmi šikovná prihrávka na voľného ŠTĚPÁNA NOVOTNÉHO na ľavý kruh a potom pohotová koncovka, presúvajúci sa brankár nemal šancu. Asistencia: Juraj Jurík.
     
    26:23
    Druhá trenčianska formácia vyrazila dopredu, po strate puku ale už dozadu nechcel riadne nik z útočníkov. Nečudo, že hostia opäť prečíslili bekov a Kutej musel zasahovať pri šanci Juríka.
    25:38 HANDLOVSKÝ - 1:3
     
    25:38
    Žilina dala gól!
    Trenčania opäť totálne rozobratí v obrane, nepokryli ani prihrávajúceho Šviháleka, ani zakončujúceho LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, ktorý nemal problém puk doklepnúť do prázdnej brány. Hoci potvrdiť to musel videorozhodca.
    Asistencia: Michal Švihálek, Marek Hovorka
     
    25:38
    Trenčania opäť totálne rozobratí v obrane, nepokryli ani prihrávajúceho Šviháleka, ani zakončujúceho Handlovského. Puk sa po koncovke do prázdnej brány rýchlo odrazil von. Rozhodca najprv rozpažil, ale pôjde sa pozerať video. Zdá sa, že puk išiel zvnútra brány.
    24:18 STUPKA - 1:2
     
    24:18
    Žilina dala gól!
    Hostia napokon dobre hranú presilovku využili, Kutej síce pokryl prvú strelu obrancu Juraška, ale na dorážku VÁCLAVA STUPKU bol prikrátky a puk sa dokotúľal za bránkovú čiaru.
    Asistencie: Michal Juraško
     
    23:41
    Opäť zvoní konštrukcia trenčianskej brány. Tentoraz po koncovke Mikuša spomedzi kruhov!
     
    23:28
    Ručkay nedostúpil včas k Hovorkovi, ktorý od modrej mal čas a napálil žrdku!
     
    22:37
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bohunický – 2 min., narazenie na mantinel).
     
    20:08
    Puk sa odrazil v útočnom pásme Gašparovičovi do ideálnej šance, ale z ľavého kruhu neprekonal pripraveného Tomeka.
     
    17:50
    Hostia teraz dokázali obrannú dvojicu Dukly rozhádzať v dvojici, po vyšachovaní a Švihálkovej prihrávke nedokázal Holovič presne zakončiť.
     
    16:36
    Ručkay vo výbornej pozícii medzi kruhmi, po otočke ale Tomeka neprekonal.
    16:01 HOLENDA - 1:1
     
    16:01
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa udržala v pásme počas presilovky, vyrazený puk po strele Kozáka od modrej poslal pred bránku Sojčík a MATÚŠ HOLENDA už pred odkrytou bránou len nadstavil hokejku.
    Asistencie: Peter Sojčík, Lukáš Kozák
     
    15:05
    Trenčania si nerozumeli v útočnom pásme a rezultoval z toho protiútok 2 na 1, ale Hovorka s Handlovským to nezužitkovali.
     
    14:55
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Mendrej – 2 min., podrazenie).
     
    14:55
    Švec vystihol situáciu v útočnom pásme, s pukom išiel sám na Tomeka, ale skôr, ako dokázal zakončiť po blafáku, bol faulovaný.
     
    12:07
    Šikovná akcia tretieho trenčianskeho útoku, Bezúch ale finálnu prihrávku servíroval Hudecovi po výške, ten by zakončoval do odkrytej brány.
     
    10:20
    Trenčania zaskočení prvým gólom, dvakrát v krátkom slede zle bránili, dvakrát z toho vyťažil zakončenie Novotný, ale Kutej podržal svoj tím.
    08:05 STUPKA - 0:1
     
    08:05
    Žilina dala gól!
    Chyba Trenčanov vo vlastnom pásme, puk pri mantineli vybojoval Konečný, poslal od zadného mantinelu úplne voľnému MARCELOVI HOLOVIČOVI medzi kruhy a ten prepasíroval puk za brankára.
    Asistencia: Rastislav Konečný, Václav Stupka
     
    07:15
    Holenda prepadol v útočnom pásme a hostia mierili do prečíslenia 2 na 1. Novotný zakončil z pravého kruhu, ale nemieril presne.
     
    00:33
    Obrovská šanca Dukly v úvode, Sýkora nabíjal Sojčíkovi, ale Tomek mu chytil nielen prvý pokus, ale aj druhú strelu, ktorou domáci útočník zdvíhal puk do odkrytej brány.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 17. Holenda (Sojčík, Kozák), 32. Bulík (Holenda, Ručkay), 50. Ručkay (Drgoň, Hossa) – 9. Holovič (Konečný, Stupka), 25. Stupka (Juraško), 26. Handlovský (Švihálek, Hovorka), 29. Novotný (Jurík), 44. Švihálek (D.Brejčák, Handlovský), 52. Konečný (Holovič, Stupka)


    HK DUKLA Trenčín: Kutej – Kozák, Holenda, Bohunický, Drgoň, Obšut, D. Trška, Danko- T.Sýkora, Sojčík, Gašparovič- Hossa, Bulík, J. Ručkay- D.Hudec, J. Švec, Bezúch – Meidl, Lantoš, J.Pardavý ml.
    MsHK Žilina: Tomek – P.Mikuš, D.Rehák, D. Brejčák, Juraško, Drábek, Macejko, Gutwald, Mendrej – Handlovský, Hovorka, Švihálek – J.Jurík, Húževka, Š.Novotný – R.Konečný, Holovič, Stupka – Matis, E.Švec, Váňa

    Rozhodčí: Goga, Fridrich – Junek, Šefčík
    bahis siteleri