Buffalo – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:0 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 7:1 (kon.)
Montreal – Minnesota 2:4 (kon.) | Florida – Boston 1:3 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Tampa – St. Louis 5:2 (kon.) | Nashville – Los Angeles 0:4 (kon.) | Colorado – Toronto 0:6 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 23.12.2016, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Sebastian AHO - 1:3
     
    59:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    SEBASTIAN AHO na pravém křídle po přihrávce Victora Raska objel jednoho z hráčů Buffala a poté dovezl puk do prázdné brány. Asistence: Victor Rask a Brett Pesce.
     
    58:35
    Jordan Staal mohl z pravého kruhu pro vhazování zamířit bekhendem do prázdné brány, jeho střela ale byla zablokována!
     
    58:16
    Robin Lehner naskočil na střídačku a Buffalo to necelé dvě minuty před koncem zkouší ve hře bez brankáře!
     
    53:04
    Justin Faulk dostal menší trest za hákování a Buffalo má velkou šanci vyrovnat v přesilové hře!
     
    52:53
    Marcus Foligno se snažil prosadit v blízkosti levé tyče, Cam Ward ale předvedl další úžasný zákrok, když v sedě dokázal jeho pokus zastavit!
     
    52:47
    Ron Hainsey za bránou podcenil odraz puku od mantinelu a v blízkosti pravé tyče se kotouč od forčekujícího Sama Reinharta odrážel do brány, Robin Lehner ale předvedl fantastický zákrok a puk ukryl ve své výstroji!
     
    51:16
    Sam Reinhart se pokusil k asistenci na gól Johana Larssona přidat vyrovnávací branku, Cam Ward ale jeho střelu mířící těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči pravým betonem vyrazil!
     
    47:30
    Dvojice hráčů Sabres se snažila v blízkosti levé tyče vyrovnat, obě dvě střely ale skončily na pravém betonu skvěle chytajícího Cama Warda, který drží Nashville nad vodou!
    45:32 Johan LARSSON - 1:2
     
    45:32
    Sabres právě vstřelili branku!
    JOHAN LARSSON si najel mezi kruhy pro vhazování na přihrávku Sama Reinharta zpoza brány a z blízkosti nad lapačkou Cama Warda zamířil k pravé tyči. Sabres jsou zpět v zápase! Asistence: Sam Reinhart a Marcus Foligno.
     
    43:50
    Teuvo Teräväinen nádherně vypálil zápěstím z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela mířící do vzdálenějšího pravého rohu brány se od horní tyče odrazil zpět do hry! To byla obrovská šance.
     
    43:30
    Hurricanes v pravém kruhu pro vhazování nebezpečně vypálili po ledě a Robin Lehner jejich pokus mířící ke vzdálenější levé tyči vyrazil pravým betonem mimo tři tyče!
     
    41:19
    Jordan Staal potřetí v dnešním zápase mohl skórovat, když se před bránou z blízkosti snažil zamířit mezi betony Robina Lehnera, brankář Buffala se ale jako guma roztáhl na brankové čáře a po úžasném rozštěpu jeho pokus vyrazil!
     
    40:52
    Sam Reinhart se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné šanci, jeho následná střela ale skončila v lapačce Cama Warda, který předvedl senzační reflex a zákrok!
     
    37:19
    Zach Bogosian v pěstním souboji poslal k ledu Jordana Staala a oba kohouti dostali pět minut za bitku. Jake McCabe na domácí straně ovšem inkasoval dvě minuty za sekání, což znamená, že si Hurricanes zahrají čtvrtou přesilovou hru v řadě.
     
    34:13
    Derek Grant usedl na dvě minuty na trestnou lavici za hákování a Carolina má k dispozici s blížícím se koncem druhé třetiny třetí přesilovou hru. Zatím nevyužila ani jednu.
     
    28:38
    Hurricanes se v blízkosti pravé tyče ocitli ve slibné brankové příležitosti, jenže z úhlu orazítkovali pouze levý beton připraveného Robina Lehnera, který chystá skvěle!
     
    27:09
    Hurricanes v levém kruhu pro vhazování napřáhli z úhlu k nepříjemně střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Robin Lehner ji ale levým betonem vyrazil!
     
    25:57
    Justin Faulk v blízkosti vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou na přední tyči Robin Lehner dokázal nadvakrát zastavit a Teuvo Teräväinen se k dorážce nedostal!
     
    24:40
    Kyle Okposo loktem narazil na mantinel Joakima Nordströma a dostal dvě minuty za úder loktem.
     
    23:01
    Carolina v blízkosti pravé tyče mohla uklízet puk do prázdné brány, jenže ji minula! To byla obrovská šance.
     
    20:48
    Johan Larsson před bránou přidržel Jordana Staala a dostal dvouminutový trest za držení protihráče. Carolina má na začátku druhé třetiny k dispozici první přesilovou hru.
    17:51 Justin FAULK - 0:2
     
    17:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    JUSTIN FAULK si v levém kruhu pro vhazování po rychlém protiútoku a přečíslení tři na dva zpracoval přihrávku Leeho Stempniaka přes šířku útočného pásma a zápěstím poté nad lapačkou Robina Lehnera zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány – 0:2! Asistence: Lee Stempniak.
     
    17:43
    Evander Kane napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke krásné prudké střele zápěstím, která mířila směrem do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Cam Ward ale předvedl výstavní semafor, po kterém puk našel ve své lapačce!
     
    13:53
    Jordan Staal se z ničeho nic zrodil sám za obranou Sabres a v blízkosti levé tyče mířil mezi betony Robina Lehnera, brankář domácího celku ale skvěle zasáhl pravým betonem a jeho střelu v souboji tváří v tvář vyrazil do rohu ledové plochy! Jordan Staal se podruhé ocitl ve velké šanci a ani tentokrát se mu nepodařilo skórovat.
     
    10:09
    Joakim Nordström na levém křídle dojel prudkou přihrávku ze středního pásma a z kruhu pro vhazování mířil střelou po ledě bez přípravy ke vzdálenější pravé tyči, Robin Lehner ale jeho pokus levým betonem vyrazil!
     
    06:02
    Brian Gionta byl zřejmě hráčem, který na levém křídle tvrdě vypálil po ledě od modré čáry, Cam Ward byl ale na přední tyči připraven a pravým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    04:33
    Sabres skvěle sehráli svou útočnou akci a po přihrávce z ostrého úhlu se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci Kyle Okposo, mezi betony ale ani nadvakrát výtečného Cama Warda nepropálil!
     
    03:57
    Jordan Staal po pravém křídle vyrazil v oslabení do rychlého protiútoku, který v kruhu pro vhazování zakončil nádhernou střelou zápěstím, která mířila do bližšího horního rohu brány, Robin Lehner ale předvedl úžasný semafor a po spektakulárním zákroku ukryl puk v lapačce!
     
    02:54
    Noah Hanifin za vlastní bránou zahákoval zezadu Zemguse Girgensonse a dostal dvě minuty za hákování.
     
    01:54
    Jack Eichel na levém křídle nabral obrovskou rychlost a z ostrého úhlu si sjel před bránu, kde se na vzdálenější pravé tyči snažil puk zvednout pod horní tyč, jenže se mu to nepodařilo a trefil pouze levý beton brankáře Cama Warda, který si připsal fantastický reflexivní zákrok!
    01:44 Jeff SKINNER - 0:1
     
    01:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER na vrcholu pravého kruhu pro vhazování po krásné tečované diagonální přihrávce Noaha Hanifina ze středního pásma naznačil tvrdou střelu s příklepem a poté z jeho středu zápěstím zamířil nad pravým betonem Robina Lehnera ke vzdálenější levé tyči. Hurricanes skórovali po necelých dvou minutách a ujali se vedení 1:0! Asistence: Jaccob Slavin a Noah Hanifin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 46. Jo. Larsson (Reinhart, M. Foligno) – 2. Skinner (Slavin, Hanifin), 18. Faulk (Stempniak), 59. Aho (V. Rask, Pesce)


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, D. Kulikov, Bogosian, Gorges, Falk – Moulson, Eichel, Okposo – M. Foligno, R. O'Reilly, Reinhart – E. Kane, Jo. Larsson, B. Gionta – Girgensons, D. Grant, Deslauriers. Hlavní trenér: Dan Bylsma.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Hainsey, Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, Tennyson – B. McGinn, J. Staal, E. Lindholm – Skinner, V. Rask, D. Ryan – Aho, Teräväinen, Stempniak – Nordström, McClement, Stålberg. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Dean Morton. Čároví: Brad Kovachik, Scott Driscoll

    Diváci: 18863
    bahis siteleri