Buffalo – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:0 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 7:1 (kon.)
Montreal – Minnesota 2:4 (kon.) | Florida – Boston 1:3 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Tampa – St. Louis 5:2 (kon.) | Nashville – Los Angeles 0:4 (kon.) | Colorado – Toronto 0:6 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
0:6 (0:3, 0:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 23.12.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Ještě je tu jedna přesilovka pro Avalanche. Jake Gardiner podrazil soupeře a bude tedy muset na dvě minuty pykat za katrem. Tak uvidíme, jestli to Lavinám přinese aspoň jednu přesnou trefu.
     
    51:59
    K tomu ještě hostující Martin dostává dvě minuty za hrubost, společně s ním je vyloučen domácí Zadorov, ten si dokonce půjde odpykat dvojnásobný trest. Provinil se taktéž hrubostí. Takže následuje klasická přesilovka hostů.
     
    51:59
    Nakonec došlo i na férovou bitku, tedy už druhou v tomto zápase. Do sebe se pustili domácí Goloubef a hostující Froese. Oba si půjdou odpočinout na trestnou lavici.
     
    42:32
    Je tu přesilovka pro Toronto Maple Leafs, Zadorov totiž fauloval soupeře vražením na hrazení. Takže další komplikace pro Colorado hned při rozjezdu závěrečné třetiny.
     
    37:45
    Nejdříve šance Martina v samostatném úniku, pak přichází vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě. Inkasují jej na svou adresu Colorado Avalanche. Dvě minuty půjde odpykat Cody McLeod.
     
    33:13
    Ale pozor, zároveň je tu další vyloučení na straně Maple Leafs. Na trestnou lavici hostujícího celku přibyl Mitchell Marner, který inkasuje trest za nesportovní chování. Uvidíme tedy přesilovku Colorada pět na tři.
     
    32:41
    Colorado má šanci alespoň trošku vylepšit dosavadní špatné skóre, zahraje si totiž další početní výhodu. Hlavní rozhodčí poslal za katr Riellyho, který se provinil hákováním.
     
    23:55
    Je tu šance pro Colorado, James van Riemsdyk z Toronta totiž dostává dvě minuty za podražení a Leafs budou muset vzdorovat oslabení. Uvidíme, jak si s touto možností Avalanche poradí.
     
    22:46
    Máme tu první bitku utkání. Do sebe pustili domácí McLeod a hostující Martin. Docela dlouhá šarvátka, nakonec dopadla docela vyrovnaně. Oba borci samozřejmě dostanou pětiminutové tresty za rvačku a půjdou si odpočinout na trestnou lavici.
     
    13:12
    Znovu vyloučení z domácích řad. Na trestné lavici už sedí McLeod, jehož rozhodčí poslal si odpočinout, protože na někoho z protihráčů aplikoval hrubost. Takže další početní výhoda pro hostující mančaft.
     
    11:05
    Rozhodčí se chystá znovu vylučovat, tentokrát už na druhé straně barikády. Přesilovou hru si zahraje Toronto, jelikož za katr míří Bourque za hákování.
     
    08:58
    A pozor, hosté jdou dokonce do tří, český obránce Roman Polák inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění. Leafs čeká necelá minuta pořádně těžkých momentů a situací před vlastním zařízením.
     
    07:48
    Je tu ale vzápětí šance pro Colorado na vyrovnání výsledku. Rozhodčí píská faul a ukazuje, že na dvě minuty za držení bude muset na trestnou lavici Nazem Kadri.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 8. Matthews (N. Zajcev), 12. Co. Brown (W. Nylander, Gardiner), 19. Kadri (R. Polák, J. van Riemsdyk), 27. J. van Riemsdyk, 29. F. Gauthier (Marner, Gardiner), 53. Kadri (Marner, N. Zajcev)


    Colorado Avalanche: Varlamov (29. Pickard) – Ťutin, Barrie, Wiercioch, Zadorov, Beauchemin, Goloubef – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Grigorenko, Duchene, R. Bourque – Comeau, J. Mitchell, Iginla – Martinsen, Söderberg, McLeod.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Enroth) – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, R. Polák – J. van Riemsdyk, Kadri, Marner – Hyman, Matthews, Co. Brown – Sošnikov, F. Gauthier, Komarov – M. Martin, Froese, W. Nylander.

    Rozhodčí: Schlenker, Watson – Rody, Knorr

    Diváci: 15 502
    bahis siteleri