Buffalo – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:0 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 7:1 (kon.)
Montreal – Minnesota 2:4 (kon.) | Florida – Boston 1:3 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Tampa – St. Louis 5:2 (kon.) | Nashville – Los Angeles 0:4 (kon.) | Colorado – Toronto 0:6 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
0:6 (0:3, 0:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 23.12.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Ještě je tu jedna přesilovka pro Avalanche. Jake Gardiner podrazil soupeře a bude tedy muset na dvě minuty pykat za katrem. Tak uvidíme, jestli to Lavinám přinese aspoň jednu přesnou trefu.
    53:00 Nazem KADRI - 0:6
     
    53:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto Maple Leafs využívají přesilovku ve druhé polovině třetí třetiny a rozšiřují své vedení na šestibrankové. Calvin Pickard byl v poměrně nevýhodné situaci, jelikož toho moc neviděl a střela zápěstím od NAZEMA KADRIHO navíc vyletěla na zařízení opravdu rychle. Teď už je tedy jasné, že Avalanche nemají moc velké šance s výsledkem něco udělat, spíše se asi budou snažit znovu neinkasovat. Ale uvidíme, co nás ještě ve zbytku střetnutí čeká. Sedm minut před koncem třetí třetiny to ale na drama rozhodně nevypadá. Asistence: Mitchell Marner, Nikita Zajcev.
     
    51:59
    K tomu ještě hostující Martin dostává dvě minuty za hrubost, společně s ním je vyloučen domácí Zadorov, ten si dokonce půjde odpykat dvojnásobný trest. Provinil se taktéž hrubostí. Takže následuje klasická přesilovka hostů.
     
    51:59
    Nakonec došlo i na férovou bitku, tedy už druhou v tomto zápase. Do sebe se pustili domácí Goloubef a hostující Froese. Oba si půjdou odpočinout na trestnou lavici.
     
    51:59
    Další tvrdý hit na jednoho z hokejistů Toronta a to už se hostům nelíbí. Zase se schylovalo k potyčce a ve strkanici je mimochodem jedním z hlavních aktérů znovu Martin.
     
    50:10
    Nazem Kadri hodně tvrdě sražen Zadorovem u mantinelu a chvilku to vypadalo, že se tihle dva do sebe pustí. Nakonec vše skončilo bez potyčky.
     
    42:32
    Je tu přesilovka pro Toronto Maple Leafs, Zadorov totiž fauloval soupeře vražením na hrazení. Takže další komplikace pro Colorado hned při rozjezdu závěrečné třetiny.
     
    37:45
    Nejdříve šance Martina v samostatném úniku, pak přichází vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě. Inkasují jej na svou adresu Colorado Avalanche. Dvě minuty půjde odpykat Cody McLeod.
     
    37:16
    Frederik Andersen měl problémy. Puk před ním nebezpečně poskakoval a ani obránci Toronta si nebyli jistí, co se kolem nich děje. Nakonec puk ale v brance neskončil.
     
    33:13
    Ale pozor, zároveň je tu další vyloučení na straně Maple Leafs. Na trestnou lavici hostujícího celku přibyl Mitchell Marner, který inkasuje trest za nesportovní chování. Uvidíme tedy přesilovku Colorada pět na tři.
     
    32:41
    Colorado má šanci alespoň trošku vylepšit dosavadní špatné skóre, zahraje si totiž další početní výhodu. Hlavní rozhodčí poslal za katr Riellyho, který se provinil hákováním.
     
    28:42
    Střídání v týmu Colorado Avalanche: ze hřiště odchází Semjon Varlamov, přichází Calvin Pickard.
    28:42 Frédérik GAUTHIER - 0:5
     
    28:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Když se Coloradu nedaří, tak se nedaří. Toronto vede o pět branek a raduje se z tohoto počinu ještě stále před uplynutím poloviny základní hrací doby. Docela nečekaná akce, Varlamov pravděpodobně vůbec nečekal, že by z hokejky FREDERIKA GAUTHIERA mohla přijít střela. Ale přišla a tento hokejista Maple Leafs dává svou první branku v rámci National Hockey League. Takže tu dnes máme i jednu premiéru. Gauthier krásně pověsil puk do růžku a vyhnal Semjona Varlamova z klece. Ruského brankáře totiž míří vystřídat náhradník Calvin Pickard. Asistence: Mitchell Marner, Jake Gardiner.
    26:05 James van Riemsdyk - 0:4
     
    26:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Krize, krize a krize. A ještě jednou krize. Colorado se utrápilo ve vlastní přesilovce, vesměs v ní nevymyslelo žádnou lepší akci, nevystřelilo na branku a následně přichází další trest. Z trestné lavice skočil na ledovou plochu natěšený útočník hostujícího celku JAMES VAN RIEMSDYK, který se dostal do samostatného úniku, z něhož luxusní střelou do horní poloviny zařízení překonal Semjona Varlamova. Avalanche před půlkou základní hrací doby prohrávají o čtyři góly a Toronto Maple Leafs jen potvrzují, s jako pohodou se dnes do Denveru vypravili. Bez asistence.
     
    23:55
    Je tu šance pro Colorado, James van Riemsdyk z Toronta totiž dostává dvě minuty za podražení a Leafs budou muset vzdorovat oslabení. Uvidíme, jak si s touto možností Avalanche poradí.
     
    22:46
    Máme tu první bitku utkání. Do sebe pustili domácí McLeod a hostující Martin. Docela dlouhá šarvátka, nakonec dopadla docela vyrovnaně. Oba borci samozřejmě dostanou pětiminutové tresty za rvačku a půjdou si odpočinout na trestnou lavici.
     
    21:45
    Naopak na druhé straně hrací plochy ve slibné šanci Leo Komarov. Ten se zjevil nikým nehlídaný před Varlamovem a jen tak tak ho brankář Lavin zastavil.
    18:20 Nazem KADRI - 0:3
     
    18:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tohle není vůbec povedená třetina pro Laviny z Colorada a denverský celek bude muset rychle začít něco činit, pokud nechce odcházet z ledu na konci duelu s ostudným výsledkem. Ještě před první sirénou je tu třetí kotouč za zády Semjona Varlamova. Brankář Colorada inkasoval poté, co se do puku na modré čáře opřel český obránce Roman Polák. Původně to vypadalo, že autorem gólu bude právě on, ale touš ještě těsně před brankovištěm dokázal tečovat útočník hostujícího mančaftu NAZEM KADRI. A jeho velká radost se dá samozřejmě pochopit. Teď je řada na Lavinách, aby nějakým způsobem korigovaly hru kanadského kádru. Asistence: Roman Polák, James van Riemsdyk.
     
    13:12
    Znovu vyloučení z domácích řad. Na trestné lavici už sedí McLeod, jehož rozhodčí poslal si odpočinout, protože na někoho z protihráčů aplikoval hrubost. Takže další početní výhoda pro hostující mančaft.
    11:49 Connor BROWN - 0:2
     
    11:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další studená sprcha pro domácí, Toronto docela rychle využívá přesilovou hru a má na hokejkách tím pádem vedení o dvě branky. Nejednalo se o žádnou složitou akci, naopak v jednoduchosti se ukázala být krása. Nylander z pozice na pravém kruhu ukázkově vybídl ke skórování před zařízením postaveného CONNORA BROWNA, jenž se bez přípravy opřel do kotouče a jednoduše poslat puk za záda Semjona Varlamova. Ani tentokrát neměl ruský brankář ve službách Colorada jednoduchou pozici a pohorší si v osobních statistikách. Výrazné komplikace pro Laviny. Asistence: William Nylander, Jake Gardiner.
     
    11:05
    Rozhodčí se chystá znovu vylučovat, tentokrát už na druhé straně barikády. Přesilovou hru si zahraje Toronto, jelikož za katr míří Bourque za hákování.
     
    08:58
    A pozor, hosté jdou dokonce do tří, český obránce Roman Polák inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění. Leafs čeká necelá minuta pořádně těžkých momentů a situací před vlastním zařízením.
     
    07:48
    Je tu ale vzápětí šance pro Colorado na vyrovnání výsledku. Rozhodčí píská faul a ukazuje, že na dvě minuty za držení bude muset na trestnou lavici Nazem Kadri.
    07:13 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    07:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Už moc dlouho pobýval kotouč na území Colorado Avalanche, domácí od konce komerční přestávky prakticky neopustili prostor před svým brankářem, nyní se jim tato skutečnost vrátila i s úroky, ještě v prvních deseti minutách základní hrací doby totiž inkasují. Obrana Lavin si nedala pozor na šikovného mladíka AUSTONA MATTHEWSE, který využil docela velkého zaváhání soupeře a následně poslal puk nekompromisně do sítě. Semjon Varlamov neměl moc velké šance na to, aby ještě něco stihl udělat. Colorado tak musí od prvních minut střetnutí dohánět ztrátu. Uvidíme, jak bude reagovat. Asistence: Nikita Zajcev.
     
    00:48
    Na druhé straně ovšem veliká šance Marnera, který během první minuty duelu trefuje tyčku zařízení Semjona Varlamova!

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 8. Matthews (N. Zajcev), 12. Co. Brown (W. Nylander, Gardiner), 19. Kadri (R. Polák, J. van Riemsdyk), 27. J. van Riemsdyk, 29. F. Gauthier (Marner, Gardiner), 53. Kadri (Marner, N. Zajcev)


    Colorado Avalanche: Varlamov (29. Pickard) – Ťutin, Barrie, Wiercioch, Zadorov, Beauchemin, Goloubef – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Grigorenko, Duchene, R. Bourque – Comeau, J. Mitchell, Iginla – Martinsen, Söderberg, McLeod.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Enroth) – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, R. Polák – J. van Riemsdyk, Kadri, Marner – Hyman, Matthews, Co. Brown – Sošnikov, F. Gauthier, Komarov – M. Martin, Froese, W. Nylander.

    Rozhodčí: Schlenker, Watson – Rody, Knorr

    Diváci: 15 502
    bahis siteleri