Uničov – Ústí n/L 5:4 (3:1 po s.n.) | Havířov – HC Slovan 7:1 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Mladá Boleslav 6:4 (po s.n.)
Uničov – HC Slovan 2:1 (3:2 po s.n.) | Pardubice – Havířov 1:5 (0:2 po s.n.) | Ústí n/L – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Havířov – Uničov 2:1 (kon.) | Pardubice – HC Slovan 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Uničov 2:3 (kon.)
Havířov – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:4 (2:1, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Úterý 27.12.2016, 14:45 • ŠKOENERGO Aréna (malá hala) • Memoriál Gustava Lachmana • Semifinále
Partner:
     
    30:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ano, kýžený gól je na světě! TOBIÁŠ SPORYSCH jen nahazoval kotouč na bránu a kotouč Kokhaninovi propadl až do brány. Ano, i takové góly v hokeji bohužel padají. Bez asistence.
     
    27:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No páni a máme tu obrat! To byla ze strany Kokhanina trocha nepozornosti, ale rána VOJTĚCHA STEKLÉHO mu propadla výstrojí a Boleslav tak v tomto duelu poprvé vede. Asistence: Martin Kredba.
     
    27:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav vyrovnává na 2:2 a mrazivá malá hala je opět na nohou! Z nenápadné akce se prosazuje JAKUB VÍTEK, kterému přihrál zpoza brány Patrik Král. Asistence: Patrik Král.
     
    17:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí si berou zpátky své vedení! Vojtěch Bebelák nejprve pálil z levého kruhu, ale jeho pokus ještě Forst chytil, jenže na dorážku JANA KURTYHO byl už krátký. Asistence: Vojtěch Bebelák.
     
    10:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavská malá hala propuká v jásot z vyrovnávací branky Bruslařského klubu! VOJTĚCH STEKLÝ dostal namazáno a poslal kotouč ke vzdálenější tyči ústecké branky. Asistence: Patrik Král.
     
    07:21
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ale teď už se jeden z týmů raduje a jsou to hráči Slovanu. Boleslav měla kotouč na svých holích, ale JAN ČESNOHLÍDEK obral soupeře o puk a poslal jej Forstovi podél levé tyče rovnou do sítě. Bez asistence.

    Zdena Bobková

    Branky a nahrávky: 8. Česnohlídek, 18. Kurty (Bebelák) – 11. Steklý (Král), 28. Vítek (Král), 28. Steklý (Kredba), 31. Sporysch


    HC Slovan Ústí nad Labem: Kokhanin (Kovář) – Angr, Bebelák, Čaloun, Česnohlídek, Dobner, Filip, Huja, Kincl, Kurty, Polák, Růžička, Stojka, Vait, Vondráček, Vyhlídal
    BK Mladá Boleslav: Forst (Rýdl) – Lísek, Šlégl, Vlasák, Kredba, Kadaník, Vochvest, Velechovský, Hlinský, Vítek, Kopsa, Hradec, Kriško, Řípa, Vejražka, Hart, Král, Steklý, Šindelář, Sporysch, Lisler
    bahis siteleri