New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (kon.) | Columbus – Boston 4:3 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:4 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Calgary 3:6 (kon.) | Arizona – Dallas 2:3 (kon.)
Anaheim – San Jose 2:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
2:5 (2:1, 0:2, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Středa 28.12.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:42 Bryan RUST - 2:5
     
    58:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Tučňáci vybojovali puk u mantinelu a BRYAN RUST poslal puk do prázdné brány. Asistence: Nick Bonino, Carl Hagelin
    43:13 Carl HAGELIN - 2:4
     
    43:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Za obranou Devils zůstal opomenutý CARL HAGELIN. Ten dostal nádhernou přihrávku do úniku a příklepem trefil horní roh brány. To byla překrásná akce hostů. Asistence: Chad Ruhwedel
    39:54 Justin SCHULTZ - 2:3
     
    39:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A využívají ho! Pár sekund před koncem třetiny se k individuální akci odhodlal JUSTIN SCHULTZ. Ten se nikým nehlídaný prohnal obranou Devils a střelou na bližší tyč překonal brankáře soupeře. Asistence: Jevgenij Malkin, Sidney Crosby.
    30:56 Sidney CROSBY - 2:2
     
    30:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To však hned poté napravil. Sheary se totiž protáhl po pravé straně, na dvakrát nepřekonal Schneidera, ale puk se poté dostal před SIDNEYHO CROSBYHO, jenž neměl problém se zasunutím puku do prázdné brány. Asistence: Conor Sheary.
    08:23 Adam HENRIQUE - 2:1
     
    08:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Divoká první třetina pokračuje. Ďáblové vytvořili v pásmu soupeře doslova kolotoč. První střela Henriquea se neujala, ale poté se do puku opřel Palmier a kotouč se odrazil na hokejku ADAMA HENRIQUEA, jenž se z první nemýlil. Asistence: Kyle Palmieri, Travis Zajac
    06:48 Jevgenij MALKIN - 1:1
     
    06:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN využil zmatku v brankovišti soupeře a překonal domácího brankáře. Pravděpodobně nás však ještě čeká challenge. V brankovišti totiž bylo hned několik hráčů a domácí brankář byl v zákroku hodně limitován. Bude to ještě zajímavé. Asistence: Sidney Crosby, Phil Kessel.
    01:18 P.A. PARENTEAU - 1:0
     
    01:18
    Devils právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Opět a znovu! New Jersey udeřilo hned z protiútoku a ujímá se vedení. Taylor Hall na sebe navázal hned několik obránců, na druhé straně si sjel P.A. PARENTEAU, který využil parádního pasu mezi bránícími hráči a otevřel skóre zápasu. Asistence: Taylor Hall.

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 2. Parenteau (Hall), 9. Henrique (Zajac, Palmieri) – 7. Malkin (Crosby, Kessel), 31. Crosby (Sheary), 40. J. Schultz (Malkin, Crosby), 44. Hagelin (Ruhwedel), 59. Rust (Bonino, Hagelin)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, Lovejoy, J. Moore, Quincey, Merrill – Hall, Henrique (A), Parenteau – Wood, Zajac (A), Palmieri – Cammalleri, Zacha, Smith-Pelly – B. Bennett, Fiddler, Lappin.
    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (M. Murray) – Dumoulin, J. Schultz, Cole, Ruhwedel, Pouliot, Oleksy – Sheary, Crosby (C), Rust – Kunitz (A), Malkin (A), Hörnqvist – Hagelin, Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Fehr.

    Rozhodčí: Furlatt, Hanson – Racicot, Nagy

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri