New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (kon.) | Columbus – Boston 4:3 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:4 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Calgary 3:6 (kon.) | Arizona – Dallas 2:3 (kon.)
Anaheim – San Jose 2:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
San Jose Sharks
Středa 28.12.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brent Burns se chystá přepisovat historii.
     
    Česká stopa v utkání

    Ondřej Kaše (ANA) 1+0, 3 střely, čas na ledě 13:53 (06:52:36)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Jakob Silfverberg (ANA) 1+0
    2. Joe Thornton (SJS) 0+1
    3. Martin Jones (SJS) 34 zák., 2 góly, 94,4%
    Brent Burns vystřelil San Jose v prodloužení třetí výhru v řadě. Spojení mezi hráči s číslem 8 a 88 bylo naprosto dokonalé!

     
    Statistiky: Střely na bránu: 36-25; Zablokované střely: 14-12; Vhazování: 62%-38%; Hity: 24-17; Přesilové hry: 0/1-0/4; Trestné minuty: 13-7.
    Muž, který rozhodl v Honda Center souboj o čelo Pacifické divize a klidně mohl být vyhlášen první hvězdou utkání.

     
    Anaheim sice dokázal v domácím Honda Center dvakrát dotáhnout jednobrankový náskok San Jose, když na úvodní gól Paula Martina odpověděl vkleče po skvělé otočce český útočník Ondřej Kaše a na skvělou teč Melkera Karlssona necelých sedm minut před koncem stejným způsobem Jacob Silfverberg. V prodloužení ovšem byli úspěšnější Sharks, kteří zásluhou vítězné trefy Brenta Burnse v souboji o Pacifik zvítězili potřetí v řadě. Konečný výsledek. Anaheim Ducks 2 San Jose 3 po prodloužení.
     
    Konec zápasu.
    62:46 Brent BURNS - 2:3
     
    62:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Pavelski nádhernou kolmou přihrávkou z pravého kruhu pro vhazování našel před bránou najíždějícího BRENTA BURNSE, který v blízkosti Johna Gibsona prudce zabrzdil a bekhendem puk zasunul vedle jeho pravého betonu k levé tyči odkryté brány. Sharks zvítězili potřetí v řadě! Asistence: Joe Pavelski a Joe Thornton.
     
    62:14
    Hampus Lindholm dlouho držel puk v blízkosti modré čáry a poté se v pravém kruhu pro vhazování ocitl ve slibné střelecké pozici, jenže místo střely zvolil přihrávku, což byla chyba.
     
    61:50
    Sharks se nepodařilo rozehrát a puk zamířil vedle pravé tyče brány Johna Gibsona na zakázané uvolnění.
     
    60:57
    Kevin Labanc z levého křídla nahodil puk před bránu, kam si skvěle najel Logan Couture a kotouč po nádherné teči těsně nad ledem usměrnil vedle levé tyče!
     
    60:21
    Brent Burns byl vytlačen do středního pásma a úvodní útočná snaha Sharks v prodloužení žádnou střelu nepřinesla.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    San Jose v Honda Center dvakrát vedlo zásluhou Paula Martina a Melkera Karlssona, jenže na první branku Sharks odpověděl Ondřej Kaše a druhou ve třetí třetině Jacob Silfverberg. Ducks byli během zápasu střelecky aktivnější a ze souboje o čelo Pacifické divize si odnesou minimálně bod. Skóre po třetí třetině. Anaheim Ducks 2 San Jose Sharks 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:30
    Útok Anaheimu v blízkosti střídaček zastavilo postavení mimo hru a v Honda Center se zřejmě dočkáme prodloužení a případně samostatných nájezdů.
     
    59:00
    Do konce normální hrací doby zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:40
    Patrick Marleau mohl rozhodnout střelou z pravého kruhu pro vhazování, John Gibson ale skvěle zasáhl levým ramenem a puk po krásném reflexivním zákroku vyrazil do ochranné sítě!
     
    57:55
    Chris Tierney na levé straně útočného pásma vystihl rozehrávku Ducks a řítil se do slibné šance, jenže vzápětí se ocitl v ostrém úhlu a o kotouč přišel.
     
    56:50
    Ducks nebezpečně vypálili z prostoru mezi kruhy pro vhazování a Martin Jones jejich pokus mířící do pravého horního rohu brány po skvělém semaforu ukryl v lapačce!
     
    56:00
    Ducks v blízkosti levé tyče vytvořili před bránou Martina Jonese obrovský závar, svatyně hostujícího celku ale odolala! Brankář San Jose zřejmě holí puk vyrazil mimo.
     
    54:53
    Joonas Donskoi se ocitl v blízkosti levé tyče ve skvělé příležitosti a střelou po ledě, která mířila po ledě ke vzdálenější pravé tyči, chtěl vrátit Sharks ztracené vedení, John Gibson ale skvěle zasáhl levým betonem a puk vyrazil mimo tyče své brány!
    53:35 Jakob SILFVERBERG - 2:2
     
    53:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Kesler nahodil puk po nádherné zadovce Andrewa Cogliana od modré čáry na bránu a jeho nahození letící těsně nad ledem v blízkosti pravé tyče usměrnil mezi betony Martina Jonese po nádherné teči JAKOB SILFVERBERG. Asistence: Ryan Kesler a Andrew Cogliano.
     
    52:27
    Kevin Bieksa v oslabení po pěkné zpětné přihrávce z levého křídla orazítkoval levý beton Martina Jonese a na opačné straně musel zasahovat po návratu Andrewa Cogliana na led brankář John Gibson.
     
    51:48
    Ducks se opět podařilo osvobodit, když z pravé strany obranného pásma vyhodili puk do rohu ledové plochy.
     
    50:46
    Jakob Silfverberg po nepřesné přihrávce Sharks na útočné modré čáře vyrazil středem ledové plochy do rychlého protiútoku a souboj jeden na jednoho mezi kruhy pro vhazování zakončil střelou, která byla sražena vedle pravé tyče.
     
    50:24
    Andrew Cogliano dostal menší trest za hru vysokou holí a Sharks si zahrají v dnešním utkání čtvrtou přesilovou hru, zatím nevyužili ani jednu.
     
    50:01
    Corey Perry na pravém křídle potáhl puk do středu kruhu pro vhazování a poté napřáhl k prudké střele zápěstím, která ke zklamání fanoušků Ducks zamířila nad vzdálenější levý horní roh brány a skončila na ochranném skle.
     
    49:58
    Shea Theodore na levém křídle nabral obrovskou rychlost a vzápětí přišla střela z ostrého úhlu, kterou na přední tyči pravým ramenem Martin Jones vyrazil!
     
    48:40
    Ducks sice vedou na střely 30:20. To nejdůležitější, tedy stav utkání, ale vyznívá pro Sharks, kteří vedou stále 2:1 a míří za třetí výhrou v řadě.
     
    47:51
    Micheal Haley na levém křídle vypálil od mantinelu a John Gibson opět ukryl puk ve svém náručí. Brankář Anaheimu měl skvělý výhled a připsal si snadný zákrok.
     
    47:33
    Logan Couture v obranném pásmu skvěle zamíchal s pukem a rozehrál. Následná útok Sharks ale na pravém křídle nic nepřinesl, protože čtveřice hráčů hostujícího celku zamířila ihned na střídačku.
     
    46:54
    Timo Meier na levém křídle vystřelil od modré čáry a John Gibson jeho táhlý pokus ukryl ve svém náručí.
     
    46:28
    Ryan Kesler se ocitl v blízkosti pravé tyče ve skvělé šanci, jeho prudkou střelu z pravého kruhu pro vhazování ale zneškodnil na přední tyči výtečný Martin Jones, který stále pustil za svá záda jedinou střelu a jeho tým vede v Honda Center před krátkou komerční přestávkou těsně 2:1. Vedoucí gól San Jose vstřelil Melker Karlsson.
     
    45:45
    Sharks z levého rohu pro vhazování posílali mezi kruhy pro vhazování zpětnou přihrávku, která minula všechny hráče, a hosté se po nepřesném pasu sami připravili o útočné pásmo.
     
    44:50
    Netrpělivý Ryan Getzlaf byl vykázán z vhazování před útočnou modrou čárou a místo něj buly obstaral Corey Perry.
     
    44:22
    Timo Meier si z pravého rohu útočného pásma vybruslil do kruhu pro vhazování, odkud po krásném oblouku vypálil zápěstím, na přední tyči byl ovšem připraven John Gibson.
     
    43:43
    Marc-Édouard Vlasic na opačné straně ledové plochy také vypálil od modré čáry a jeho krásná střela mířila do pravého horního rohu brány, John Gibson se ovšem nenechal zahanbit a předvedl nádherný semafor!
     
    43:10
    Hampus Lindholm nebezpečně vypálil od modré čáry a jeho pokus těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Martin Jones ale po několikáté v zápase předvedl skvělý reflex a levým betonem puk vyrazil!
     
    42:43
    Hra se v závěrečné části utkání přelévá v rychlém sledu ze strany na stranu, zatím ale na nějakou slibnou brankovou příležitost čekáme po druhé přestávce marně.
     
    41:43
    Brent Burns se v mezi kruhy pro vhazování pěkně otočil s pukem, jeho následná střela zápěstím ale zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    40:53
    Josh Manson z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde se po jeho tečované střele natahoval Nick Ritchie, v blízkosti pravé tyče ale kotouč na bránu usměrnit nedokázal.
     
    40:23
    Ducks se nepodařilo v úvodu závěrečné části utkání rozehrát a puk podél hrazení zamířil po 23 sekundách na zakázané uvolnění. John Gibson musí být ve střehu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 26-15; Zablokované střely: 14-10; Vhazování: 43%-57%; Hity: 18-9; Přesilové hry: 0/1-0/3; Trestné min.: 11-7.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 5:57.
    Statistiky souboje o Pacifik v pěkném grafickém provedení.

     
    Český útočník Ondřej Kaše v úvodu utkání orazítkoval tyč, ve druhé třetině si ale spravil chuť, když z otočky pod ležícím Martinem Jonesem poslal puk do brány. Radost Ducks z vyrovnávací branky ovšem nevydržela dlouho a po fantastické teči Melkera Karlssona získalo San Jose ztracené vedení zpět. V závěru prostřední části vzápětí mohl vyrovnat Corey Perry, jeho střela z otočky ale skončila na tyči. Skóre po druhé třetině. Anaheim Ducks 1 San Jose Sharks 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Timo Meier na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která minula pravý horní roh brány a vzápětí skončila v ochranné síti.
     
    39:24
    Mikkel Bødker na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a John Gibson měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil, vzápětí mu ale pomohli spoluhráči, kteří kotouč vyvezli.
     
    39:02
    Hampus Lindholm naskočil zpět na led a Anaheim úspěšně přečkal druhou přesilovou hru Sharks.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    37:02
    Hampus Lindholm dostal dvě minuty za hákování a San Jose má v závěru druhé třetiny k dispozici druhou přesilovou hru.
    36:38 Corey Perry krásnou střelou z otočky orazítkoval tyč!
     
    36:38
    Corey Perry se po vyhraném vhazování Ducks v levém rohu pro vhazování krásně otočil s pukem a jeho následná střela zápěstím skončila na vzdálenější pravé tyči!
     
    36:34
    Corey Perry si vybruslil z levého rohu útočného pásma před bránu a v blízkosti levé tyče se dvakrát snažil překonat Martina Jonese, obě jeho střely ale skončily na jeho hrudi.
     
    36:24
    Martin Jones si pohlídal nahození Ducks ze středního pásma a puk na ledě přikryl lapačkou.
     
    36:16
    Joonas Donskoi se na pravém křídle krásně otočil s pukem a jeho tečovaná bekhendová přihrávka skončila na levým betonu Johna Gibsona. Kotouč vzápětí zůstal ve hře a trojice hráčů Sharks se ho snažila dorazit do brány, ani jeden ale ve své snaze neuspěl!
     
    35:20
    Sharks za bránou Johna Gibsona posílali puk ze strany na stranu podél hrazení, Patrick Marleau ale vzápětí u mantinelu prohrál osobní souboj a Ducks se osvobodili.
     
    34:59
    Pět minut a jednu sekundu před koncem byla hra přerušena a po brance Melkera Karlssona dostává v Honda Center opět prostor krátká komerční přestávka.
    34:18 Melker KARLSSON - 1:2
     
    34:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joel Ward na pravém křídle od modré čáry poslal před bránu krásnou žabičku, kterou ve vzduchu mezi kruhy pro vhazování fantasticky tečoval MELKER KARLSSON a usměrnil puk vedle pravého betonu přesouvajícího se Johna Gibsona ke vzdálenější levé tyči. Sharks podruhé vedou! Asistence: Joel Ward a Brent Burns.
     
    33:55
    Ondřej Kaše si nebezpečně sjížděl před bránu, do zakončení se ale nedostal a skončil s pukem v pravém rohu útočného pásma, kde o něj vzápětí přišel.
     
    33:15
    Marc-Édouard Vlasic byl na levém křídle v útočném pásmu příliš rychle a akci Sharks zastavilo postavení mimo hru.
     
    32:43
    Český útočník Ondřej Kaše hraje skvělý zápas, když v úvodu utkání nejprve orazítkoval tyč a před pár okamžiky k velké radosti domácích fanoušků Ducks vyrovnal na 1:1. Hra byla přerušena a v Honda Center dostává prostor krátká reklamní přestávka.
     
    31:50
    Ducks se na několik sekund usadili v útočném pásmu a v levém rohu Paul Martin tvrdým hitem poslal jednoho z domácích hráčů na mantinel, rozhodčí se ale vylučovat nerozhodli, ačkoliv se zřejmě jednalo o krosček.
     
    30:33
    Mikkel Bødker zkusil vrátit Sharks do vedení střelou z pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus byl ale zablokován a John Gibson v bráně Anaheimu zasahovat nemusel.
     
    29:55
    Ducks vedou na střely 21:10 a v prostřední části utkání se jim zcela zaslouženě podařilo vyrovnat.
    28:22 Ondřej KAŠE - 1:1
     
    28:22
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nick Ritchie sice v blízkosti levé tyče nedokázal překonat ležícího Martina Jonese, když orazítkoval brankovou konstrukci. Na vzdálenější pravé tyči se ale vzápětí dostal k dorážce ONDŘEJ KAŠE a bekhendovou střelou z otočky puk pod ležícím brankářem San Jose Sharks poslal do brány. Ondřej Kaše vstřelil v letošní sezóně NHL druhý gól a vyrovnal stav utkání na 1:1! Asistence: Nick Ritchie a Antoine Vermette.
     
    28:14
    Nick Ritchie ihned po vhazování na levém křídle vypálil od mantinelu a Martin Jones měl co dělat, aby puk před bránou zastavil a zabránil mu v cestě do sítě.
     
    28:10
    Shea Theodore na levém křídle napřáhl k pěkné střele, Martin Jones ovšem předvedl ještě lepší zákrok a po krásném semaforu puk ukryl ve své lapačce!
     
    27:55
    Vyloučený Kevin Labanc se vrátil z trestné lavice zpět na led a hostující San Jose hraje v plném počtu.
    27:31 Fanoušek Ducks dostal k Vánocům dodatečně dárek.

     
    27:31
    Cam Fowler tvrdě vypálil s příklepem z vrcholu mezikruží a jeho následná střela byla těsně před bránou zablokována. Ducks se v blízkosti levé tyče dostali k dorážce, následná střela ale těsně nad ledem zamířila mimo.
     
    26:23
    Cam Fowler vypálil na pravém křídle z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou, Martin Jones byl ale připraven a levým betonem jeho pokus vyrazil mimo.
     
    25:55
    Shea Theodore se vrátil zpět na led a Ducks během oslabení nevyužili dvě slibné šance, vzápětí si ale zahrají přesilovou hru. Kevin Labanc dostal dvě minuty za sekání.
     
    25:03
    Logan Shaw na pravém křídle vyrazil do samostatného úniku, který v pravém kruhu pro vhazování zakončil prudkou střelou, jeho pokus byl ale nepřesní a zamířil těsně nad ledem vedle bližší pravé tyče!
     
    24:19
    Ducks v oslabení vyrazilo do přečíslení dva na jednoho a Cam Fowler v levém kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která po ledě mířila ke vzdálenější pravé tyči, Martin Jones ji ale levým betonem skvěle vyrazil a připsal si důležitý zákrok!
     
    23:52
    Shea Theodore dostal menší trest a za krosček usedl na trestnou lavici. Sharks mají k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první nevyužili.
     
    22:43
    Kevin Labanc v levém kruhu pro vhazování předvedl nádhernou stahovačku, Hampus Lindholm se mu ale vpádu vrhl pod nohy a nataženou holí mu puk vypíchl!
     
    21:54
    Vyloučený Jakob Silfverberg naskočil zpět na led a Anaheim úspěšně přečkal první oslabení.
     
    21:41
    Ducks se znovu podařilo vyhodit a navíc se dostali na pravém křídle ke střele, která v oslabení zamířila vedle vzdálenější levé tyče a v hledišti to jen zahučelo.
     
    20:58
    Logan Couture na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a po zákroku Johna Gibsona levým betonem Antoine Vermette vyhodil puk až k bráně Martina Jonese.
     
    20:35
    Věděli jste, že?

    San Jose Sharks v letošní sezóně NHL využilo na ledě soupeřů 6 z 56 přesilových her.
     
    20:01
    Vstupuje do prostřední části pacifického souboje, v jejímž úvodu Sharks vedou 1:0 a po vyloučení Jakoba Silfverberga navíc dohrávají přesilovou hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 14-6; Zablokované střely: 4-3; Vhazování: 47%-53%; Hity: 12-9; Přesilové hry: 0/0-0/1; Trestné minuty: 7-5.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:01.
    Letošní statistiky výtečně chytajícího brankáře Martina Jonese.

     
    Anaheim byl během úvodní části zápasu po sváteční přestávce střelecky aktivnější, Ondřej Kaše ale po krásném oblouku orazítkoval z úhlu pravou tyč a na opačné straně vzápětí skóroval Paul Martin. Jiný Martin, konkrétně brankář Martin Jones, během úvodních dvaceti minut předvedl několik senzačních zákroků a je rozdílem mezi oběma týmy. Skóre po první třetině. Anaheim Ducks 0 San Jose Sharks 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Joe Pavelski se po nahození Joea Thorntona mezi kruhy pro vhazování nedostal, protože ho zezadu zahákoval Jakob Silfverberg a v závěru první třetiny dostal dvě minuty.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    17:36
    Sharks po pravé straně podnikli rychlý protiútok a jejich střela po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči, John Gibson ale skvěle zasáhl pravým betonem a zabránil Sharks navýšit vedení!
     
    17:23
    Ryan Kesler se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké šanci, jeho střela mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány ale skončila na vyrážečce skvěle chytajícího Martina Jonese!
     
    16:33
    Patrick Marleau se v blízkosti pravé tyče dostal ke střele, kterou výtečně John Gibson levým betonem vyrazil a připsal si dobrý zákrok!
     
    15:23
    Martin Jones si v rychlém sledu připsal další dva dobré zákroky, když nejprve špičkou pravého betonu vyrazil střelu Jakoba Silfverberga z mezikruží a poté si poradil i se střelou od mantinelu, kterou ukryl ve své výstroji!
     
    14:35
    Sharks na levém křídle od modré čáry napřáhli k střele po ledě, která mířila mezi betony Johna Gibsona, brankář Anaheimu šel ale včas do kolen a levým betonem puk vyrazil.
     
    14:17
    Ryan Getzlaf na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk na bránu a Martin Jones venku z brány v blízkosti své pravé tyče puk po úspěšném zákroku rychle přikryl lapačkou.
     
    13:49
    Martin Jones byl během posledních okamžiků zaneprázdněný, oba dva střelecké pokusy Ducks ale úspěšně vyrazil a nadále drží čisté konto.
     
    12:43
    Kevin Bieksa vzápětí zkoušel štěstí střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, Martin Jones ovšem opět skvěle zasáhl a zřejmě hrudí jeho pokus vyrazil mimo.
     
    12:06
    Andrew Cogliano na levém křídle vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila do bližšího horního rohu brány, Martin Jones ji ale bez větších potíží vyrazil.
     
    11:54
    Sharks po krátké reklamní přestávce nahodili puk do útočného pásma a okamžitě zamířili na střídačku.
     
    11:03
    Ryan Kesler se v blízkosti brány dostal během pár sekund ke dvěma střelám. První z pravého kruhu pro vhazování zamířila mimo, zatímco druhá v blízkosti levé tyče skončila na levém betonu Martina Jonese!
    08:49 Pěstní souboj mezi Jaredem Bollem a Michealem Haleym.
     
    08:49
    Jared Boll svedl vyrovnaný pěstní souboj s Michealem Haleym a po rozdělení rozhodčími oba hráči zamířili na trestnou lavici. Oba kohouti dostali pět minut za bitku.
     
    07:55
    Joe Thornton přihrávkou zpoza brány hledal mezi kruhy pro vhazování Patricka Marleaua, hostující útočník se ale po jeho zpětném pásu do zakončení nedostal.
     
    07:25
    Hampus Lindholm jako sup kroužil kolem brány, Martin Jones ale v blízkosti své levé tyče přikryl volný puk lapačkou a přerušil hru. Následuje krátká reklamní přestávka.
    06:30 Paul MARTIN - 0:1
     
    06:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Mikkel Bødker posílal před bránu na pravém křídle z ostrého úhlu nebezpečnou přihrávku, kterou sice Logan Couture minul, na opačné straně útočného pásma se ale dostal k puku PAUL MARTIN a od mantinelu ho poslal do odkryté brány. Rozhodčí ještě přezkoumali video kvůli nedovolenému bránění brankáře, vše ale bylo v pořádku a San Jose se ujalo vedení 1:0! Asistence: Logan Couture a Mikkel Bødker.
     
    05:15
    Martin Jones si během pár okamžiků připsal dva zákroky, když nejprve zakročil proti bekhendové střele Ryana Keslera pravým betonem a střelu Cama Fowlera z vrcholu levého kruhu pro vhazování poté ukryl v lapačce.
    03:48 Ondřej Kaše v úvodu utkání orazítkoval pravou tyč!
     
    03:48
    Ondřej Kaše v blízkosti pravé tyče předvedl nádherný oblouk a jeho střela zápěstím po ledě zdánlivě mířila do sítě, vzápětí se ale od brankové konstrukce odrazila zpět do hry!
     
    03:31
    Mikkel Bødker vzápětí vypálil z pravého kruhu pro vhazování a John Gibson jeho sraženou střelu ukryl v lapačce.
    02:41 Nádherná stahovačka Pavelskiho a Gibsonův zákrok.
     
    02:41
    Joe Pavelski se ocitl mezi kruhy pro vhazování po nádherné stahovačce ve velké šanci a po ledě mířil přesně k levé tyči, John Gibson ale předvedl skvělý zákrok, když pravým betonem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    01:16
    Oba týmy se během úvodní minuty dostaly k jedné střele, Martin Jones a vzápětí na opačné straně brankář John Gibson ale byli pozorní.
     
    00:29
    Ryan Kesler se ocitl po necelé minutě utkání před bránou ve velké šanci, mezi betony ale Martina Jonese překonat nedokázal a následná dorážka Jakoba Silfverberga byla zablokována!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Fanoušci nadšeně usedají na svá místa a do začátku souboje dvou celku z čela Pacifické divize mezi Anaheimem Ducks a San Jose Sharks zbývá pár okamžiků. Na straně hostů chybí zraněný Tomáš Hertl, zatímco v dresu Ducks se dnes představí Ondřej Kaše.
     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Holzer, H. Lindholm, Manson, Bieksa, Theodore – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, L. Shaw, Boll. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Labanc, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, Donskoi – M. Karlsson, Haley, J. Ward. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Justin StPierre, Tom Chmielewski. Čároví: Mark Wheler, Kiel Murchison.
    Hokejisté San Jose Sharks si před zápasem zahráli fotbal.

     
    Česká stopa v utkání

    Ondřej Kaše (ANA) 1+5, +/- -2
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    San Jose Sharks

    Obránce San Jose Shaks Paul Martin před zápasem na ledě Anaheimu prohlásil, že je vždy těžké vrátit se po vánoční přestávce zpět do tempa. San Jose se ovšem během prosince zatím daří, když vyhrálo šest z posledních osmi utkání a do zápasu proti Ducks bude vstupovat se dvěma výhrami v řadě. Útočník Patrick Marleau nastoupí ke svému 1446. utkání NHL a v historické tabulce vyrovná na 25. místě Tima Hortona.
     
    Anaheim Ducks

    Výsledky domácího Anaheimu Ducks nebyly během nedávného šestizápasového tripu konzistentní a věří, že se po návratu do Honda Center proti San Jose Sharks vrátí zpět na správnou dráhu. Ducks doma vyhráli v letošní sezóně NHL deset z patnácti zápasů a před svým publikem se mu zatím poměrně daří.
     
    San Jose se v roli vedoucího celku Pacifické divize zavítá do Honda Center, kde se v rámci divizního souboje střetne s Anaheimem. Domácí Ducks mají na svém kontě 40 bodů a s jedním odehraným zápasem navíc ztrácí na vedoucí Sharks tři body. Oba týmy čeká v letošní sezóně NHL čtvrtý vzájemný souboj, přičemž poslední dva vyhráli hokejisté domácího Anaheimu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. O. Kaše (N. Ritchie, Vermette), 54. Silfverberg (Kesler, Cogliano) – 7. P. Martin (Couture, Bødker), 35. M. Karlsson (J. Ward, Burns), 63. Burns (Pavelski, J. Thornton)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Holzer, H. Lindholm, Manson, Bieksa, Theodore – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, L. Shaw, Boll. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Labanc, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, Donskoi – M. Karlsson, Haley, J. Ward. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Justin StPierre, Tom Chmielewski. Čároví: Mark Wheler, Kiel Murchison

    Diváci: 17403
    bahis siteleri