New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (kon.) | Columbus – Boston 4:3 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:4 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Calgary 3:6 (kon.) | Arizona – Dallas 2:3 (kon.)
Anaheim – San Jose 2:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
San Jose Sharks
Středa 28.12.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:46 Brent BURNS - 2:3
     
    62:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Pavelski nádhernou kolmou přihrávkou z pravého kruhu pro vhazování našel před bránou najíždějícího BRENTA BURNSE, který v blízkosti Johna Gibsona prudce zabrzdil a bekhendem puk zasunul vedle jeho pravého betonu k levé tyči odkryté brány. Sharks zvítězili potřetí v řadě! Asistence: Joe Pavelski a Joe Thornton.
     
    60:57
    Kevin Labanc z levého křídla nahodil puk před bránu, kam si skvěle najel Logan Couture a kotouč po nádherné teči těsně nad ledem usměrnil vedle levé tyče!
     
    58:40
    Patrick Marleau mohl rozhodnout střelou z pravého kruhu pro vhazování, John Gibson ale skvěle zasáhl levým ramenem a puk po krásném reflexivním zákroku vyrazil do ochranné sítě!
     
    56:50
    Ducks nebezpečně vypálili z prostoru mezi kruhy pro vhazování a Martin Jones jejich pokus mířící do pravého horního rohu brány po skvělém semaforu ukryl v lapačce!
     
    56:00
    Ducks v blízkosti levé tyče vytvořili před bránou Martina Jonese obrovský závar, svatyně hostujícího celku ale odolala! Brankář San Jose zřejmě holí puk vyrazil mimo.
     
    54:53
    Joonas Donskoi se ocitl v blízkosti levé tyče ve skvělé příležitosti a střelou po ledě, která mířila po ledě ke vzdálenější pravé tyči, chtěl vrátit Sharks ztracené vedení, John Gibson ale skvěle zasáhl levým betonem a puk vyrazil mimo tyče své brány!
    53:35 Jakob SILFVERBERG - 2:2
     
    53:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Kesler nahodil puk po nádherné zadovce Andrewa Cogliana od modré čáry na bránu a jeho nahození letící těsně nad ledem v blízkosti pravé tyče usměrnil mezi betony Martina Jonese po nádherné teči JAKOB SILFVERBERG. Asistence: Ryan Kesler a Andrew Cogliano.
     
    52:27
    Kevin Bieksa v oslabení po pěkné zpětné přihrávce z levého křídla orazítkoval levý beton Martina Jonese a na opačné straně musel zasahovat po návratu Andrewa Cogliana na led brankář John Gibson.
     
    50:24
    Andrew Cogliano dostal menší trest za hru vysokou holí a Sharks si zahrají v dnešním utkání čtvrtou přesilovou hru, zatím nevyužili ani jednu.
     
    49:58
    Shea Theodore na levém křídle nabral obrovskou rychlost a vzápětí přišla střela z ostrého úhlu, kterou na přední tyči pravým ramenem Martin Jones vyrazil!
     
    43:43
    Marc-Édouard Vlasic na opačné straně ledové plochy také vypálil od modré čáry a jeho krásná střela mířila do pravého horního rohu brány, John Gibson se ovšem nenechal zahanbit a předvedl nádherný semafor!
     
    43:10
    Hampus Lindholm nebezpečně vypálil od modré čáry a jeho pokus těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, Martin Jones ale po několikáté v zápase předvedl skvělý reflex a levým betonem puk vyrazil!
     
    37:02
    Hampus Lindholm dostal dvě minuty za hákování a San Jose má v závěru druhé třetiny k dispozici druhou přesilovou hru.
    36:38 Corey Perry krásnou střelou z otočky orazítkoval tyč!
     
    36:38
    Corey Perry se po vyhraném vhazování Ducks v levém rohu pro vhazování krásně otočil s pukem a jeho následná střela zápěstím skončila na vzdálenější pravé tyči!
     
    36:16
    Joonas Donskoi se na pravém křídle krásně otočil s pukem a jeho tečovaná bekhendová přihrávka skončila na levým betonu Johna Gibsona. Kotouč vzápětí zůstal ve hře a trojice hráčů Sharks se ho snažila dorazit do brány, ani jeden ale ve své snaze neuspěl!
    34:18 Melker KARLSSON - 1:2
     
    34:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joel Ward na pravém křídle od modré čáry poslal před bránu krásnou žabičku, kterou ve vzduchu mezi kruhy pro vhazování fantasticky tečoval MELKER KARLSSON a usměrnil puk vedle pravého betonu přesouvajícího se Johna Gibsona ke vzdálenější levé tyči. Sharks podruhé vedou! Asistence: Joel Ward a Brent Burns.
    28:22 Ondřej KAŠE - 1:1
     
    28:22
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nick Ritchie sice v blízkosti levé tyče nedokázal překonat ležícího Martina Jonese, když orazítkoval brankovou konstrukci. Na vzdálenější pravé tyči se ale vzápětí dostal k dorážce ONDŘEJ KAŠE a bekhendovou střelou z otočky puk pod ležícím brankářem San Jose Sharks poslal do brány. Ondřej Kaše vstřelil v letošní sezóně NHL druhý gól a vyrovnal stav utkání na 1:1! Asistence: Nick Ritchie a Antoine Vermette.
     
    28:10
    Shea Theodore na levém křídle napřáhl k pěkné střele, Martin Jones ovšem předvedl ještě lepší zákrok a po krásném semaforu puk ukryl ve své lapačce!
     
    25:55
    Shea Theodore se vrátil zpět na led a Ducks během oslabení nevyužili dvě slibné šance, vzápětí si ale zahrají přesilovou hru. Kevin Labanc dostal dvě minuty za sekání.
     
    25:03
    Logan Shaw na pravém křídle vyrazil do samostatného úniku, který v pravém kruhu pro vhazování zakončil prudkou střelou, jeho pokus byl ale nepřesní a zamířil těsně nad ledem vedle bližší pravé tyče!
     
    24:19
    Ducks v oslabení vyrazilo do přečíslení dva na jednoho a Cam Fowler v levém kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která po ledě mířila ke vzdálenější pravé tyči, Martin Jones ji ale levým betonem skvěle vyrazil a připsal si důležitý zákrok!
     
    23:52
    Shea Theodore dostal menší trest a za krosček usedl na trestnou lavici. Sharks mají k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první nevyužili.
     
    22:43
    Kevin Labanc v levém kruhu pro vhazování předvedl nádhernou stahovačku, Hampus Lindholm se mu ale vpádu vrhl pod nohy a nataženou holí mu puk vypíchl!
     
    19:54
    Joe Pavelski se po nahození Joea Thorntona mezi kruhy pro vhazování nedostal, protože ho zezadu zahákoval Jakob Silfverberg a v závěru první třetiny dostal dvě minuty.
     
    17:36
    Sharks po pravé straně podnikli rychlý protiútok a jejich střela po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči, John Gibson ale skvěle zasáhl pravým betonem a zabránil Sharks navýšit vedení!
     
    17:23
    Ryan Kesler se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké šanci, jeho střela mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány ale skončila na vyrážečce skvěle chytajícího Martina Jonese!
     
    16:33
    Patrick Marleau se v blízkosti pravé tyče dostal ke střele, kterou výtečně John Gibson levým betonem vyrazil a připsal si dobrý zákrok!
     
    15:23
    Martin Jones si v rychlém sledu připsal další dva dobré zákroky, když nejprve špičkou pravého betonu vyrazil střelu Jakoba Silfverberga z mezikruží a poté si poradil i se střelou od mantinelu, kterou ukryl ve své výstroji!
     
    11:03
    Ryan Kesler se v blízkosti brány dostal během pár sekund ke dvěma střelám. První z pravého kruhu pro vhazování zamířila mimo, zatímco druhá v blízkosti levé tyče skončila na levém betonu Martina Jonese!
    08:49 Pěstní souboj mezi Jaredem Bollem a Michealem Haleym.
     
    08:49
    Jared Boll svedl vyrovnaný pěstní souboj s Michealem Haleym a po rozdělení rozhodčími oba hráči zamířili na trestnou lavici. Oba kohouti dostali pět minut za bitku.
    06:30 Paul MARTIN - 0:1
     
    06:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Mikkel Bødker posílal před bránu na pravém křídle z ostrého úhlu nebezpečnou přihrávku, kterou sice Logan Couture minul, na opačné straně útočného pásma se ale dostal k puku PAUL MARTIN a od mantinelu ho poslal do odkryté brány. Rozhodčí ještě přezkoumali video kvůli nedovolenému bránění brankáře, vše ale bylo v pořádku a San Jose se ujalo vedení 1:0! Asistence: Logan Couture a Mikkel Bødker.
    03:48 Ondřej Kaše v úvodu utkání orazítkoval pravou tyč!
     
    03:48
    Ondřej Kaše v blízkosti pravé tyče předvedl nádherný oblouk a jeho střela zápěstím po ledě zdánlivě mířila do sítě, vzápětí se ale od brankové konstrukce odrazila zpět do hry!
    02:41 Nádherná stahovačka Pavelskiho a Gibsonův zákrok.
     
    02:41
    Joe Pavelski se ocitl mezi kruhy pro vhazování po nádherné stahovačce ve velké šanci a po ledě mířil přesně k levé tyči, John Gibson ale předvedl skvělý zákrok, když pravým betonem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    00:29
    Ryan Kesler se ocitl po necelé minutě utkání před bránou ve velké šanci, mezi betony ale Martina Jonese překonat nedokázal a následná dorážka Jakoba Silfverberga byla zablokována!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. O. Kaše (N. Ritchie, Vermette), 54. Silfverberg (Kesler, Cogliano) – 7. P. Martin (Couture, Bødker), 35. M. Karlsson (J. Ward, Burns), 63. Burns (Pavelski, J. Thornton)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Holzer, H. Lindholm, Manson, Bieksa, Theodore – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, L. Shaw, Boll. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Marleau, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Labanc, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, Donskoi – M. Karlsson, Haley, J. Ward. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Justin StPierre, Tom Chmielewski. Čároví: Mark Wheler, Kiel Murchison

    Diváci: 17403
    bahis siteleri