Martin – Nitra 4:3 (kon.) | Žilina – Košice 2:3 (po pr.) | Zvolen – Poprad 2:3 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 30.12.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás vítam pri priamom prenose z posledného tohtoročného kola Tipsport ligy, v rámci ktorého vyzve HC Mikron Nové Zámky celok z Liptova – MHK 32 Liptovský Mikuláš.

    HC Mikron Nové Zámky s doterajším priebehom súťaže spokojný byť nemôže. Nové Zámky sa síce v úvode súťaže držali v tabuľke pomerne vysoko, avšak všetko sa zmenilo a momentálne im patrí až 9. priečka tabuľky. Na postupové 8. miesto pritom Nové Zámky strácajú až 7 bodov. V prospech nováčika v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska nevraví ani jeho skóre, to totiž činí pomer 87:105.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš sa do najvyššej hokejovej súťaže našej krajiny vrátil ako slovenská hokejová bašta po niekoľkých rokoch. Aj preto sa zo strany Liptákov očakával slabší prvý ročník. Avšak zdá sa, že zbytočne. Hoci nepodávajú hokejisti z Liptova príliš vyrovnané výkony, v tabuľke im patrí solídna 6. priečka, a to so ziskom 48 bodov. Piaty Zvolen má na svojom konte o dva body viac. Skóre Liptovského Mikuláša je nepriaznivé, 92:104.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier, Sucharda – Paulovič, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Lelkeš, Kytnár, Fábry – Lavrovs, Rehák, Pitule

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Križan – Stehlík, Burzala, Mezovský, Nádašdi, Makovský, Šiška, Moravčík, Kadlubiak – J. Sukeľ, Stümpel, Števuliak – Uram, M. Sukeľ, Kriška – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna – Uhrík, Kabáč

    Rozhodca: Müllner – Šefčík, Junek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hráči sú nastúpení na ľade, my si ešte vypočujeme štátnu hymnu Slovenskej republiky. Domáci následne vstúpia do zápasu v čierno-zelených dresoch, zatiaľ čo hostia z Liptova si na juh Slovenska priviezli bielu sadu dresov s červenými šortkami.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:24
    Úvodné buly vyznelo lepšie v prospech domáci, ktorí sa s pukom stiahli pred Jána Chovana. Tam sa ale do zakončenia dostal Stümpel, gólman Zámkov však puk vytesnil.
     
    01:09
    Nové Zámky sa presunuli do pásma svojho súpera, kde sa musel mať skúsený Križan niekoľkokrát na pozore. Jednu zo striel preto radšej gólman ukryl vo svojej lapačke.
     
    01:39
    A domáci sa mohli dostať do vedenia! Fábry teraz dostal krásnu krížnu prihrávku priamo na palicu, pričom sa stačilo len oprieť do puku. Fábry tak urobil, ale presúvajúci sa Križan skvelo zasiahol telom.
     
    02:19
    Kamil Brabenec teraz nespracoval puk vo vlastnej tretine, ten tak prepadol až do stredného pásma. Tam sa k nemu dostanú Liptáci, ktorí potrebujú striedať.
     
    03:01
    Nové Zámky zatiaľ smerom dopredu o poznanie aktívnejšie, nebyť strely Stümpela z úvodu prvej minúty, Ján Chovan by bol stále bez zákroku.
     
    03:39
    Hudec puk v pásme vyhral na svojich spoluhráčov, prihrávkou hľadal obrancu na modrej čiare, avšak čiarový arbiter hru prerušil. Buly sa bude opakovať.
     
    03:51
    Ale pozor! Na opačnej strane sa do brejku dostal Matúš Sukeľ so skúseným Uramom, ktorí si puk niekoľkokrát vymenili, aby napokon vystrelil starší z dvojice útočníkov. Ján Chovan svoj tím dobre podržal.
     
    04:57
    Hra v tejto chvíli mierne stratila na svojom tempe, oba celky totiž potrebovali prestriedať. Veríme, že to nebude dlhodobejší efekt.
     
    05:04
    Veľmi dobrá šanca aj pre Lavrovsa z Lotyšska! Ten sa teraz s pukom preštrikoval až pred Karola Križana, ktorý už nastavoval svoju lapačku, tá strela ale tesne minula priestor troch žrdí a skončila na zadnom plexiskle.
     
    05:58
    Nuž, neskutočné veci sa v úvode stretnutia dejú v Nových Zámkoch! Liptáci sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, Stehlík dostal puk pred prázdnu bránku, avšak v poslednej chvíli mu skĺzol z čepele a presná strela z toho tak nebola.
     
    07:02
    Bolo nariadené trestné strieľanie v prospech Liptovského Mikuláša!
     
    07:02
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Už v tej situácii pred gólom mal Uram obrovskú šancu. Na Chovana sa totiž rútil sám, preto Carwell len zatiahol ručnú brzdu a fauloval ho. Každopádne, MAREK URAM v následnom trestnom strieľaní uspel, keď zbytočne nevymýšľal a Chovana chladnokrvne prepálil.
    07:02 Marek URAM - 0:1
     
    07:55
    Nové Zámky si v rozohrávke nerozumeli a pokračovať tak budú len vo svojej tretine.
     
    08:48
    Stále sa domáci celok trápi, čierni sa teraz niekoľkokrát nedokázali pretlačiť cez prehustené stredné pásmo. Nové Zámky síce majú optickú prevahu, zatiaľ toho ale veľa nepredviedli.
     
    09:15
    A platí to aj v tejto chvíli, kedy vletel Čaládi do pásma až príliš rýchlo. Jeho spoluhráči na Erikov pohyb nezareagovali a ostali stáť v ofsajdovej pozícii.
     
    10:25
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A už je to 0:2! Liptovský Mikuláš školí svojho súpera z efektivity a pridáva druhý presný zásah. Bratia Hunovci teraz vyškolili obranu súpera, pričom na konci celej akcie bol RÓBERT HUNA. Asistencie: Richard Huna, Rudolf Huna.
    10:25 Ró. HUNA - 0:2
     
    10:25
    Oddychový čas domácich.
     
    10:58
    Ján Chovan zatiaľ ostáva medzi tromi žrďami. V zápase pokračujú s pukom na hokejkách domáci hokejisti.
     
    11:39
    Nové Zámky puk niekoľkokrát nastrelili na zadný mantinel, tam sa však odrazil len k bielo-červeným, ktorí už vedeli, čo s ním. Oba celky teraz budú striedať počas hry.
     
    12:15
    Uram bol v útočnom pásme mimoriadne aktívny a puk niekoľkokrát získal pre svojich spoluhráčov. Domáci hokejisti ale následné strely dobre blokovali a puk ku Chovanovi prejsť nenechali.
     
    12:55
    Zakázané uvoľnenie hostí.
     
    13:38
    Patrik Maier čakal na puk na modrej čiare, avšak to si Liptáci veľmi rýchlo všimli a k obrancovi včas pristúpili. Až príliš často sa Nové Zámky pripravujú o možnosť vystreliť, a to svojou statickou hrou v útočnom pásme.
     
    13:46
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Kabáč – 2 min., hákovanie).
     
    14:02
    Hostia v úvode oslabenia puk odpálili, Jakub Sukeľ ho pritom ešte niekoľko sekúnd dobre podržal za bránkou Chovana.
     
    14:31
    Ani teraz to domácim v prechode modrou čiarou nevyšlo. Nuž, takto by presilová hra vyzerať rozhodne nemala.
     
    15:01
    Neuveriteľné. Nové Zámky sa uspokojili s momentálnou situáciou a ich hráči puk sami podržali niekoľko sekúnd za bránkou Chovana. Ja len pripomeniem, že stále prebieha presilovka domácich.
     
    15:35
    Domáci sa nevyhli postaveniu mimo hry. Medzičasom už Kabáč nervózne prešľapuje z nohy na nohu a čaká na svoj návrat na klzisko.
     
    16:02
    Liptovský Mikuláš hrá s piatimi korčuliarmi, pokračujeme v hre piatich proti piatim. Nuž, presilová hra, počas ktorej sa Nové Zámky prakticky ani nedostali do pásma, môže domácich ešte poriadne mrzieť.
     
    16:12
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Kytnár – 2 min., sekanie).
     
    16:24
    Hostia začali svoju presilovku zle, o čo sa postaral Hudec. Ten puk sám poslal dvakrát aspoň do stredného pásma.
     
    17:08
    K puku sa teraz ponáhľal Križan, ktorý akousi žabkou prehodil útočníka domácich a pomohol svojim spoluhráčom, tí sa stále nevedia dostať do pásma.
     
    17:24
    Tak ani hosťom táto presilovka absolútne nevychádza. Zdá sa, že možnosť hrať v početnej výhode bude dnes pre oba celky skôr trestom.
     
    17:58
    Puk je pri Križanovi, Liptáci zbytočne strácajú sekundy.
     
    18:04
    Marek Uram puk niekoľkokrát stratil, čo dalo Novým Zámkom možnosť na oslobodenie sa a prestriedanie brániacej sa štvorice korčuliarov. Milan Kytnár sa medzičasom vrátil na ľad.
     
    19:06
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny, s najväčšou pravdepodobnosťou sa už v otváracej časti stretnutia neudeje nič podstatné.
     
    19:55
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Križan – 2 min., hrubosť). Trest odsedí Jakub Sukeľ.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa prvá tretina, v úvode ktorej síce mali Nové Zámky optickú prevahu, avšak hra sa s postupom času vyrovnala. Napokon z toho boli aj dva góly Liptákov, ktorí tak po 20 minútach hry zaslúžene vedú.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:53.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:01
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Števuliak – 2 min., zdržiavanie hry).
     
    20:17
    Nové Zámky majú k dispozícii presilovú hru piatich proti trom!
     
    21:03
    Liptáci sa ale dobre bránia, puk niekoľkokrát priletel až za bránku Nových Zámkov.
     
    21:17
    Drtinova rana od modrej, tá strela bola ale veľmi nepresná. Strelecká nemohúcnosť Nových Zámkov pokračuje aj naďalej.
     
    22:01
    Sandgren dobre vystrelil od modrej, puk Križanovi vypadol. Domáci ho ale v snahe zachytiť sami poslali do stredného pásma. Veľmi, veľmi zle zahraná presilová hra.
     
    22:30
    Hostia už hrajú s plným počtom korčuliarov.
     
    23:13
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Ru. Huna – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    23:37
    Čížek dvakrát vystrelil od modrej čiary, v oboch prípadoch nebezpečný puk veľmi dobre vytesnil skúsený Karol Križan.
     
    24:00
    Puk už letí cez všetky čiary, Liptovský Mikuláš môže vystriedať.
     
    24:28
    Križan teraz čelil niekoľkým zakončeniam, domácim hokejistom to tam ale stále nepadá. To vyhovuje predovšetkým Uramovi, ktorý puk vyvezie do pásma svojho súpera.
     
    25:01
    Nové Zámky v druhej tretine výrazne pridali na razancii, výsledkom čoho je množstvo striel – či už presných, nepresných, alebo tých zblokovaných. Domáci tak kožu ľahko nepredajú.
     
    25:44
    Rudolf Huna medzičasom na ľade, pokračujeme s piatimi korčuliarmi na oboch stranách.
     
    26:20
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Maier – 2 min., krosček).
     
    26:30
    Liptáci sú v útočnej tretine, kde roztáčajú poriadne rýchly presilovkový kolotoč.
     
    27:01
    Tentokrát to však bolo bez lepšieho streleckého zakončenia. Aj preto sa k puku dostali Zámky, ktoré ho bez väčších problémov poslali cez všetky čiary.
     
    27:28
    Ani táto presilovka zaujímavejšie momenty neprináša, domáci puk pomerne často vyhadzujú až ku Križanovi.
     
    27:48
    Gólman Liptovského Mikuláša puk tentokrát zastavil svojou hokejkou, avšak následne musel počkať na prestriedanie svojich spoluhráčov. Hra v tejto chvíli výrazne stratila na svojom tempe.
     
    28:38
    Maier je už na ľade, pokračujeme v plnom počte na oboch stranách.
     
    29:40
    Z riadnej hracej doby uplynula jej polovica. Po tridsiatich minútach hry pritom stále platí stav z konca prvej tretiny, Liptovský Mikuláš tak vedie pomerom 2:0. Ak domáci smerom dopredu niečo nevymyslia, body poputujú z juhu Slovenska pod Tatry.
     
    29:50
    HC Nové Zámky dali gól!
    Už to tam ale domácim padlo! Nové Zámky teraz zaútočili zbraňou svojho súpera a po prečíslení prekonali Karola Križana. Postaral sa o to RICHARD LELKEŠ. Asistencie: Michal Hudec, Ossi Saarinen.
    29:50 Richard LELKEŠ - 1:2
     
    31:19
    Števuliakovi teraz rozohrávka absolútne nevyšla, puk totiž poslal len na čepeľ Mäkinena. Ten ho zaviezol do útočnej tretiny, kde nastala poriadne neprehľadná situácia. Liptáci aj so šťastím odolali.
     
    32:30
    Matej Paulovič v obrovskej šanci, mohlo byť vyrovnané! Paulovič sa ocitol vo vyloženej príležitosti, netrafil ale bránku!
     
    33:07
    Ešte jedna šanca Pauloviča, tentokrát to bol akýsi samostatný únik, ktorý ukončil Paulovič len do tela skúseného Karola Križana.
     
    33:10
    Oddychový čas hostí.
     
    33:30
    Bolo nariadené trestné strieľanie v prospech Nových Zámkov!
     
    33:30
    Proti Križanovi sa rozbehol Tibenský, ktorý to skúšal podobne, ako Marek Uram v prvej tretine, avšak gólman Liptovského Mikuláša je dostatočne skúsený na to, aby takúto situáciu včas prečítal.
    33:30 Nepremenené trestné strieľanie
     
    34:48
    Na oboch stranách sme teraz sledovali množstvo nepresností. Tú poslednú vyprodukoval Róbert Huna, avšak to domácim nepomohlo – práve naopak. Sami sa totiž dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    35:35
    Nádašdi čakal puk na modrej čiare, avšak po vhadzovaní sa dostal len k domácim hokejistom. Tí v tejto chvíli za vlastnou bránkou premýšľajú, čo s ním.
     
    35:58
    Ďalšie zakázané uvoľnenie domácich, tí si dnes na podobné situácie nedávajú pozor.
     
    36:15
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Ró. Huna – 2 min., hákovanie).
     
    36:36
    Domáci sa presadili, avšak bránka je posunutá. Hlavný arbiter Müllner zachoval chladnú hlavu a okamžite avizoval, že bude telefonovať. Neobmäkčili ho ani prosby Stümpela.
     
    36:36
    Zdalo sa, že bránka bola len nadvihnutá a svoje miesto neopustila. Gól by teda teoreticky platiť mohol. Tá situácia ale nebola celkom prehľadná, a tak ju necháme na posúdení videorozhodcu.
     
    36:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ako som vravel – gól platí. Bránka totiž bola len nadvihnutá a svoje stále miesto neopustila. Nové Zámky tak využívajú presilovú hru a vyrovnávajú stav stretnutia na 2:2. Postaral sa o to MILAN KYTNÁR. Asistencie: Ossi Saarinen, Jake Cardwell.
    36:36 MIlan KYTNÁR - 2:2
     
    37:45
    Tak toto je veľmi nepríjemný moment. Richard Huna nekontrolovateľne vletel do bránky Jána Chovana. Huna sa pritom nezrazil len s gólmanom, ale zdalo sa, že hlavou zasiahol aj konštrukciu bránky. Chovan je otrasený, ale v hre pokračovať bude. K Hunovi už na striedačke prichádza tím záchranárov.
     
    38:01
    Do konca druhej tretiny ostávajú posledné dve minúty. Ak sa už pred prestávkou nič podstatné neudeje, do šatí sa pôjde za vyrovnaného stavu. A to by znamenalo mimoriadne zaujímavú poslednú časť riadnej hracej doby.
     
    38:05
    Zdá sa, že v poriadku bude aj Richard Huna. To je pre ďalší priebeh stretnutia nepochybne dobrá správa.
     
    39:27
    Máme tu poslednú minútu druhej tretiny. Už pravdepodobne útočnejší hokej sledovať nebudeme, ani jeden z celkov totiž nechce inkasovať zbytočný gól do šatne.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa druhá tretina zápasu. Po dvoch góloch Liptákov pridali dva presné zásahy aj Nové Zámky, a tak sa do šatní pôjde za stavu 2:2.

    Druhá tretina sa začne približne o 19:51.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    Tretia tretina sa začala. Budeme sledovať najdôležitejšiu časť zápasu, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou o všetkom rozhodne.
     
    41:24
    Úvod do poslednej časti riadnej hracej doby je mierne pomalý, napokon, ani jeden z celkov teraz nechce chybovať a posadiť súpera na koňa. Podobné obrázky môžeme zrejme čakať ešte poriadne dlho.
     
    41:30
    Nové Zámky sa chceli presunúť do svojej útočnej tretiny, dvojica útočníkov sa však nedohodla a dostala sa do postavenia mimo hry. Pokračujeme tak vhadzovaním v strednom pásme.
     
    42:05
    Prvou strelou v tretej tretine sa prezentoval Cardwell, ktorý preveril pozornosť Karola Križana. Ten ale potvrdil svoje kvality a v zákroku nezaváhal.
     
    43:18
    V porovnaní s ostatnými dvomi tretinami prebieha tá posledná veľmi rýchlo, dlhší čas totiž hráme bez prerušenia. A to je pre ďalší priebeh stretnutia len dobre.
     
    43:35
    Domáci hokejisti sa rozhodli moje tvrdenie dementovať a puk unáhlene poslali cez všetky čiary. Nové Zámky mali šťastie, že na ľad stihli poslať čerstvé sily a striedať tak nepotrebujú.
     
    44:20
    Postupná útočná akcia v podaní Liptovského Mikuláša nič zaujímavé nepriniesla, z pravého krídla totiž prišla len nepresná strieľaná prihrávka. Puk skončil na zadnom mantineli.
     
    44:31
    Na opačnej strane odviedol kusisko práce Cardwell, ktorý ponúkol puk Tibenskému. Ten stál v zaujímavej streleckej pozícii, avšak priestor troch žrdí prestrelil.
     
    45:24
    Puk smeroval za kruhy, kde bol na strelu pripravený Stehlík. Ten sa do puku predsa len oprel, avšak ten puk neletel presne na bránku Nových Zámkov.
     
    45:43
    Na opačnej strane Križan neriskoval a puk podržal vo svojej lapačke. Boli sme tak svedkami ďalšieho prerušenia, opäť pritom po niekoľkých minútach hry.
     
    45:55
    Liptáci sa mohli dostať opäť do vedenia! Mladík Matúš Sukeľ sa ocitol v obrovskej šanci, z bezprostrednej blízkosti Chovana ale trafil len gólmanov ľavý betón!
     
    46:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Povestné nedáš-dostaneš platilo aj v tomto prípade. Liptovský Mikuláš je v šoku, každopádne, domáci hráči využili mierne statickú obrannú hru súpera a prepálili Križana. Postaral sa o to KAMIL BRABENEC. Asistencia: Matej Paulovič.
    46:55 Kamil BRABENEC - 3:2
     
    48:05
    Tak Nové Zámky sú teraz v mimoriadne výhodnej pozícii, uvidíme, či si ešte dokážu tesné vedenie postrážiť, alebo Liptáci tento zápas zdramatizujú.
     
    49:19
    Brabenec našiel spätnou prihrávkou Pituleho, ten sa ale vyrútil do situácie proti dvom hokejistom Liptovského Mikuláša. Aj preto skončil puk v moci hráčov odetých v bielo-červenom.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných 10 minút.
     
    50:54
    Uramova snaha o krížnu prihrávku zastavená, Nové Zámky si dávajú na podobné puky veľký pozor. Zdá sa, že budú musieť Liptáci smerom dopredu vymyslieť niečo iné.
     
    51:52
    Richard Huna v útočnom pásme poriadne zabojoval, jeho bratia mu ale v tejto chvíli svojou statickou hrou príliš nepomohli. Mikuláš tak aj naďalej prichádza o dôležité sekundy.
     
    52:09
    A navyše je z toho len zakázané uvoľnenie hostí.
     
    53:18
    Zbytočne sa teraz Cardwell hneval, prihrávka rukou bola odpískaná správne. Po buly v strednom pásme sa pritom k puku dostali hostia, ktorí budú chcieť založiť ďalšiu útočnú akciu.
     
    54:05
    Stümpel teraz poslal na ľad Reháka. Skúsenému útočníkovi tam nebezpečne vyletela korčuľa a vyzeralo to veľmi nebezpečne. Našťastie sa to zaobíde bez vážnejšieho zranenia.
     
    54:05
    Ján Chovan si vypočul ovácie tribún, ktoré mu ďakujú za predvedený výkon. Zdá sa ale, že Chovana teraz čaká najkrušnejších päť minút v dnešnom stretnutí.
     
    54:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky však pridávajú svoj štvrtý gól – a to možno defeintívne rozhodne o víťazovi. K puku sa teraz dostal FREDRIK SANDGREN, ktorý vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Križanovej svätyne. Asistencia: Kamil Brabenec.
    54:30 Fredrik SANDGREN - 4:2
     
    55:48
    Času je stále dosť, Liptáci to už budú mať ale len veľmi ťažké.
     
    56:44
    Každopádne, bude zaujímavé sledovať, či ešte Karol Križan opustí svoju bránku, alebo sa celok z Liptova rozhodne už ďalej neriskovať. Tak či onak, Nové Zámky budú chcieť puk držať čo najďalej od Jána Chovana.
     
    56:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak teraz je už skutočne definitívne rozhodnuté. Liptovský Mikuláš až príliš otvoril obranu, čo využil JAKE CARDWELL. Asistencie: Kamil Brabenec, Erik Čaládi.
    56:55 Jake CARDWELL - 5:2
     
    57:40
    Zápas sa už len dohráva, puk je v strednom pásme.
     
    58:23
    Na ľade sa nedeje nič zaujímavé, puk je v strednom pásme. Tri body už Novým Zámkom neuniknú, Karol Križan ostane vo svojej bránke a na striedačku nevykorčuľuje.
     
    59:54
    Prebiehajú posledné sekundy zápasu, už sa nič neudeje.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi celkami HC Mikron Nové Zámky a MHK 32 Liptovský Mikuláš, a to výsledkom 5:2.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:23:06)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 30. Lelkeš (Hudec, Saarinen), 37. Kytnár (Saarinen, Cardwell), 47. Brabenec (Paulovič), 55. Sandgren (Brabenec), 57. Cardwell (Brabenec, Čaládi) – 8. Uram (TS), 11. Ró. Huna (Ri. Huna, Ru. Huna)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier, Sucharda – Paulovič, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Lelkeš, Kytnár, Fábry – Lavrovs, Rehák, Pitule
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Križan – Stehlík, Burzala, Mezovský, Nádašdi, Makovský, Šiška, Moravčík, Kadlubiak – J. Sukeľ, Stümpel, Števuliak – Uram, M. Sukeľ, Kriška – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna – Uhrík, Kabáč

    Rozhodčí: Müllner – Šefčík, Junek
    bahis siteleri