Martin – Nitra 4:3 (kon.) | Žilina – Košice 2:3 (po pr.) | Zvolen – Poprad 2:3 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 30.12.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:55 Jake CARDWELL - 5:2
     
    56:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak teraz je už skutočne definitívne rozhodnuté. Liptovský Mikuláš až príliš otvoril obranu, čo využil JAKE CARDWELL. Asistencie: Kamil Brabenec, Erik Čaládi.
    54:30 Fredrik SANDGREN - 4:2
     
    54:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky však pridávajú svoj štvrtý gól – a to možno defeintívne rozhodne o víťazovi. K puku sa teraz dostal FREDRIK SANDGREN, ktorý vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Križanovej svätyne. Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    54:05
    Stümpel teraz poslal na ľad Reháka. Skúsenému útočníkovi tam nebezpečne vyletela korčuľa a vyzeralo to veľmi nebezpečne. Našťastie sa to zaobíde bez vážnejšieho zranenia.
    46:55 Kamil BRABENEC - 3:2
     
    46:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Povestné nedáš-dostaneš platilo aj v tomto prípade. Liptovský Mikuláš je v šoku, každopádne, domáci hráči využili mierne statickú obrannú hru súpera a prepálili Križana. Postaral sa o to KAMIL BRABENEC. Asistencia: Matej Paulovič.
     
    45:55
    Liptáci sa mohli dostať opäť do vedenia! Mladík Matúš Sukeľ sa ocitol v obrovskej šanci, z bezprostrednej blízkosti Chovana ale trafil len gólmanov ľavý betón!
     
    38:05
    Zdá sa, že v poriadku bude aj Richard Huna. To je pre ďalší priebeh stretnutia nepochybne dobrá správa.
     
    37:45
    Tak toto je veľmi nepríjemný moment. Richard Huna nekontrolovateľne vletel do bránky Jána Chovana. Huna sa pritom nezrazil len s gólmanom, ale zdalo sa, že hlavou zasiahol aj konštrukciu bránky. Chovan je otrasený, ale v hre pokračovať bude. K Hunovi už na striedačke prichádza tím záchranárov.
    36:36 MIlan KYTNÁR - 2:2
     
    36:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ako som vravel – gól platí. Bránka totiž bola len nadvihnutá a svoje stále miesto neopustila. Nové Zámky tak využívajú presilovú hru a vyrovnávajú stav stretnutia na 2:2. Postaral sa o to MILAN KYTNÁR. Asistencie: Ossi Saarinen, Jake Cardwell.
     
    36:36
    Zdalo sa, že bránka bola len nadvihnutá a svoje miesto neopustila. Gól by teda teoreticky platiť mohol. Tá situácia ale nebola celkom prehľadná, a tak ju necháme na posúdení videorozhodcu.
     
    36:36
    Domáci sa presadili, avšak bránka je posunutá. Hlavný arbiter Müllner zachoval chladnú hlavu a okamžite avizoval, že bude telefonovať. Neobmäkčili ho ani prosby Stümpela.
     
    36:15
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Ró. Huna – 2 min., hákovanie).
    33:30 Nepremenené trestné strieľanie
     
    33:30
    Proti Križanovi sa rozbehol Tibenský, ktorý to skúšal podobne, ako Marek Uram v prvej tretine, avšak gólman Liptovského Mikuláša je dostatočne skúsený na to, aby takúto situáciu včas prečítal.
     
    33:30
    Bolo nariadené trestné strieľanie v prospech Nových Zámkov!
     
    33:10
    Oddychový čas hostí.
     
    33:07
    Ešte jedna šanca Pauloviča, tentokrát to bol akýsi samostatný únik, ktorý ukončil Paulovič len do tela skúseného Karola Križana.
     
    32:30
    Matej Paulovič v obrovskej šanci, mohlo byť vyrovnané! Paulovič sa ocitol vo vyloženej príležitosti, netrafil ale bránku!
     
    31:19
    Števuliakovi teraz rozohrávka absolútne nevyšla, puk totiž poslal len na čepeľ Mäkinena. Ten ho zaviezol do útočnej tretiny, kde nastala poriadne neprehľadná situácia. Liptáci aj so šťastím odolali.
    29:50 Richard LELKEŠ - 1:2
     
    29:50
    HC Nové Zámky dali gól!
    Už to tam ale domácim padlo! Nové Zámky teraz zaútočili zbraňou svojho súpera a po prečíslení prekonali Karola Križana. Postaral sa o to RICHARD LELKEŠ. Asistencie: Michal Hudec, Ossi Saarinen.
     
    26:20
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Maier – 2 min., krosček).
     
    23:37
    Čížek dvakrát vystrelil od modrej čiary, v oboch prípadoch nebezpečný puk veľmi dobre vytesnil skúsený Karol Križan.
     
    23:13
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Ru. Huna – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    22:01
    Sandgren dobre vystrelil od modrej, puk Križanovi vypadol. Domáci ho ale v snahe zachytiť sami poslali do stredného pásma. Veľmi, veľmi zle zahraná presilová hra.
     
    20:17
    Nové Zámky majú k dispozícii presilovú hru piatich proti trom!
     
    20:01
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Števuliak – 2 min., zdržiavanie hry).
     
    19:55
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Križan – 2 min., hrubosť). Trest odsedí Jakub Sukeľ.
     
    16:12
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Kytnár – 2 min., sekanie).
     
    13:46
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Kabáč – 2 min., hákovanie).
     
    10:25
    Oddychový čas domácich.
    10:25 Ró. HUNA - 0:2
     
    10:25
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A už je to 0:2! Liptovský Mikuláš školí svojho súpera z efektivity a pridáva druhý presný zásah. Bratia Hunovci teraz vyškolili obranu súpera, pričom na konci celej akcie bol RÓBERT HUNA. Asistencie: Richard Huna, Rudolf Huna.
    07:02 Marek URAM - 0:1
     
    07:02
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Už v tej situácii pred gólom mal Uram obrovskú šancu. Na Chovana sa totiž rútil sám, preto Carwell len zatiahol ručnú brzdu a fauloval ho. Každopádne, MAREK URAM v následnom trestnom strieľaní uspel, keď zbytočne nevymýšľal a Chovana chladnokrvne prepálil.
     
    07:02
    Bolo nariadené trestné strieľanie v prospech Liptovského Mikuláša!
     
    05:58
    Nuž, neskutočné veci sa v úvode stretnutia dejú v Nových Zámkoch! Liptáci sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, Stehlík dostal puk pred prázdnu bránku, avšak v poslednej chvíli mu skĺzol z čepele a presná strela z toho tak nebola.
     
    05:04
    Veľmi dobrá šanca aj pre Lavrovsa z Lotyšska! Ten sa teraz s pukom preštrikoval až pred Karola Križana, ktorý už nastavoval svoju lapačku, tá strela ale tesne minula priestor troch žrdí a skončila na zadnom plexiskle.
     
    03:51
    Ale pozor! Na opačnej strane sa do brejku dostal Matúš Sukeľ so skúseným Uramom, ktorí si puk niekoľkokrát vymenili, aby napokon vystrelil starší z dvojice útočníkov. Ján Chovan svoj tím dobre podržal.
     
    01:39
    A domáci sa mohli dostať do vedenia! Fábry teraz dostal krásnu krížnu prihrávku priamo na palicu, pričom sa stačilo len oprieť do puku. Fábry tak urobil, ale presúvajúci sa Križan skvelo zasiahol telom.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 30. Lelkeš (Hudec, Saarinen), 37. Kytnár (Saarinen, Cardwell), 47. Brabenec (Paulovič), 55. Sandgren (Brabenec), 57. Cardwell (Brabenec, Čaládi) – 8. Uram (TS), 11. Ró. Huna (Ri. Huna, Ru. Huna)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier, Sucharda – Paulovič, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Lelkeš, Kytnár, Fábry – Lavrovs, Rehák, Pitule
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Križan – Stehlík, Burzala, Mezovský, Nádašdi, Makovský, Šiška, Moravčík, Kadlubiak – J. Sukeľ, Stümpel, Števuliak – Uram, M. Sukeľ, Kriška – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna – Uhrík, Kabáč

    Rozhodčí: Müllner – Šefčík, Junek
    bahis siteleri