Minsk – Team Canada 2:3 (kon.) | Lugano – Davos 4:0 (kon.)
konec
HC Lugano
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Davos
Pátek 30.12.2016, 20:15Spengler Cup • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.
     
    Zdravím všechny fanynky a fanoušky hokeje. V druhém semifinále Spengler cupu se proti sobě postaví HC Lugano a HC Davos.
     
    HC Lugano
    Tento švýcarský celek si účast v semifinále zajistil prvním místem ve skupině, ve které jako jediný celek z celého turnaje neztratil ani bod. Obě výhry se však nerodili snadno. Nejprve porazili Jekatěrinburg 4:2 a poté si poradili s hradeckým Mountfieldem v poměru 4:3.

    V domácí lize jim patří 6. pozice, ale mohlo to být ještě lepší nebýt výpadku formy v posledních zápasech.

    Lugano nejvíce spoléhá na Lina Klasena, který má v lize 39 kanadských bodů (10+29) a je tak na 2. místě bodování. Daří se mu i na turnaji, kde si ze dvou zápasu připsal 3 kanadské body.
     
    HC Davos
    Davos ve skupině skončil na druhém místě. Ve svém prvním zápase nestačili na rozehranou Kanadu, se kterou prohráli 3:4, ale poté dokázali porazit Dinamo Minsk 5:4. Včera ve čtvrtfinále narazili na trápící se Jekatěrinburg, se kterým vyhráli 3:1.

    Davos je také účastník nejvyšší švýcarské soutěže a vede si v ní podobně. Je o místo za Luganem a ztrácí na něj pouhý bod.

    Největší hvězdou tohoto celku je Perttu Lindgrem. V domácí soutěži má 29 bodů za 13 branek a 16 asistencí, ovšem v tomto turnaji zdaleka není zatím tak výrazný.
     
    Vzájemné zápasy
    Vzájemné zápasy jsou také vyrovnané, v posledních pěti zápasech týmy mají bilanci 2-1-2. Remízový zápas dotáhl do zdárného konce Davos, který zvítězil po nájezdech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Utkání zahájeno, Davos je ve žlutém, Lugano v černém. Favority zápasu jsou hráči Davosu.
     
    00:37
    Výborná práce v obraně bývalého beka z NHL Jamese Wisniewskiho vedla k tomu, že Merzlikins nemusel zasahovat v první akci Davosu v zápase.
     
    01:13
    Opět se hrálo před brankářem Merzlikinsem, ale zase si Lugano dobře počínalo v obraně, Dario Simion nevystřelil z pravého kruhu a hra se přesouvá před Nyffelera.
     
    02:03
    Nyffeler musel hrát, a sice hokejkou, ale po pravém křídle cesta k brance Merzlikinse nevedla, u kotouče jsou obránci Lugana.
     
    02:22
    Robert Kousal byl vyhozen z vhazování po levici Merzilikinse, ale jeho spoluhráč i tak vyhrál buly, jenže Davos opět nevystřelil na branku Lugana.
     
    03:00
    Hokejisté Lugana se musí v úvodních sekundách zápasu bránit, hraje se více před Merzilikinsem než Nyffelerem, ale Lugano si počíná velice dobře pozičně.
     
    03:46
    Ryan Wilson pouze nahazoval za branku Davosu, hokejisté ve žlutých dresech zvolili akci přes pravé křídlo, ale ke střele se nedostali.
     
    04:00
    Je tady první trest. Phillipe Furrer (LUG) podrazil svého soupeře, který byl již v dobré pozici před Merzlikinsem. Dvě minuty pro hráče Lugana.
     
    04:40
    Davos byl aktivní, nakonec přišla střela z levého kruhu, kterou jeden z hráčů Lugana zblokoval. Mužstvo v černém se osvobozuje.
     
    05:22
    Lugano zatím výborně brání, Walker to zkusil v oslabení, volil velice dobře, a sice střelu přes beka Davosu, puk je v ochranné síti, vhazování před Nyffelerem.
     
    05:36
    Sledujeme nepovedenou přesilovou hru Davosu, Lugano ukazuje, že je silné v defenzivě. Merzlikins zatím nepředvedl žádný těžší zákrok.
     
    06:20
    Julian Walker dostal puk do útočného pásma Lugana po levém křídle, jeden z hráčů v černém vystřelil z pravého kruhu, ale jeho pokus byl sražený.
     
    07:14
    Před Nyffelerem bylo horko, protože moc nechybělo a Gregory Hofmann se dostal k dorážce po zákroku brankáře Davosu betonem.
     
    08:01
    Ryan Gardner ukázal výborný pohyb, z čehož těžilo Lugano, konkrétně jeho spoluhráč Luca Fazzini, pokus druhého jmenovaného hráče byl ale opět sražený hráčem Davosu.
     
    09:17
    Viděli jsme velice hezkou a povedenou akci jednoho z hráčů ve žlutém, ale nakonec z toho nic nebylo. U puku je ale i nadále Davos.
     
    10:06
    Fanoušci Davosu se dožadovali odpískání faulu na Kena Jaegera, sudí ale nezdvihl pravici, takže druhá přesilová hra hráčů ve žlutém z toho nebude.
     
    10:27
    Úplně zbytečně se do sebe pustili James Wisniewski a Wieser, přitom hráč Davosu se brankáře Merzlikinse vůbec nedotkl.
     
    10:30
    Po vyhraném buly zasahuje Merzlikins proti střele od modré čáry svojí lapačkou.
     
    10:57
    Sven Jung byl na začátku krátké akce Davosu, přes prvního hráče ještě muž ve žlutém prošel, přes toho druhého už nikoliv. Co předvede Lugano?
     
    11:31
    Je tady druhá přesilová hra Davosu v zápase. Ryan Gardner (LUG) dostává dvě minuty za hákování.
     
    11:47
    Puk končí v ochranné síti, zřejmě po zásahu jednoho z hráčů Lugana. Další vhazování před Merzlikinsem.
     
    11:52
    Žádná střela! Davos to musí zkusit znovu, Lugano se osvobozuje.
     
    12:38
    Beat Forster převzal puk poté, co v rohu kluziště zabojoval Per Ledin, před brankou se snaží prosadit Andres Ambühl, ale Lugano nakonec vyhazuje puk až k Nyffelerovi.
     
    13:31
    Lugano je kompletní. Tohle oslabení se hráčům v černém povedlo, Davos neměl žádnou větší šanci.
     
    14:06
    Sledujeme vyrovnaný zápas, alespoň tedy v první třetině, ani Davos ani Lugano neměli nějaké větší šance, ačkoliv celek ve žlutém měl k dispozici již dvě početní výhody pět na čtyři.
     
    14:51
    První přesilová hra Lugana v zápase. Tino Kessler (DAV) hákoval svého soupeře za brankou Merzlikinse.
     
    15:10
    Davos se v úvodu ale zatím bránit nemusí, puk drží beci Lugana na obranné modré čáře.
     
    15:36
    Ani nyní se mužstvo v černém neusadilo v útočném pásmu, puk je za brankou Merzlikinse.
     
    16:06
    Luganu se zatím vůbec nedaří tahle přesilová hra, Beat Forster vyhazuje obloučkem až k Merzlikinsovi.
     
    16:18
    I Davos zaslouží pochvalu za tohle oslabení, Lugano se trápí, nemůže se dostat k větší šanci, vlastně ani na nějakou delší dobu do útočného pásma.
     
    16:59
    Lugano vstřelilo branku! V posledních sekundách přesilové hry Lugana se hrálo před Nyffelerem. Jeden z hráčů. v černém vsadil na razanci, poslal puk z jedničky na branku Davosu, u levé tyče byl důrazný LINUS KLASEN a snad natřikrát dostal puk za brankáře Davosu. 1:0!
    16:59 Linus KLASEN - 1:0
     
    17:49
    A další zajímavý pokus před Nyffelerem, tentokráte z pravého kruhu, taktéž z jedničky, Nyffeler ale nemusel zasahovat, puk letěl mimo tři tyče.
     
    18:01
    Vyloučení v týmu HC Davos (Gregory Sciaroni – 2 min., podražení).
     
    18:27
    Na začátku přesilové hry Lugana střílel od modré čáry k pravé tyči James Wisniewski, Nyffeler tentokráte neinkasoval.
     
    19:02
    Velice dobrý forčekink Davosu poté, co mužstvo ve žlutém nepustilo nikoho v černém k dorážce po střele od modré čáry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Lugano ještě zkusilo rychlou akci po pravém křídle v závěru první třetiny, ale už se nedostalo ke střele. Je za námi první třetina, kdy skóre utkání otevřel Linus Klasen po obrovském důrazu u levé tyče branky Nyffelera. Mužstvo v černém zatím předvádí výbornou obranu. Viděli jsme dvě přesilové hry na obou stranách a nemůžeme říci, že by byly tyto početní výhody nějak zajímavé. Uvidíme, co přinese druhá třetina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Lugano vyhrálo první buly druhé třetiny, ale Maxime Lapierre na pravém křídle nic nevymyslel, u puku i tak zůstává tým v černém.
     
    21:02
    Tony Martensson vyhrál buly po levici Melvina Nyffelera, následně tvořil hru Lugana na modré čáře obránce Alessandro Chiesa.
     
    21:34
    Ale žádný těžší zákrok Melvina Nyffelera nepřišel, Davos vyhazuje na zákázané uvolnění.
     
    21:55
    Dominique Heinrich je na začátku akce Lugana, která musí být zbržděna. Ještě předtím Lugano nevytvořilo nic po vyhraném buly Patrikem Zackrikssonem.
     
    22:06
    Vyloučení v týmu HC Davos (Noah Schneeberger – 2 min., hákování).
     
    23:07
    Tohle nebylo špatné. Tony Martensson byl hráčem, který se snažil najít na levé straně Ryan Vesceho, druhý jmenovaný zakončoval z blízkosti, ale Melvina Nyffelera nepřekonal.
     
    23:49
    Je po přesilovce Lugana. Ryan Gardner (LUG) podrazil Enza Corviho a dostává dvě minuty.
     
    24:02
    Na ledě je více prostoru a viděli jsme hezkou akci Lugana, kdy přišla přihrávka pod sebe na Alessandra Chiesu, ten střílel z mezikruží velice dobře, avšak Melvin Nyffeler podruhé neinkasoval.
     
    25:02
    Curdin Pasachaud je hráčem, který našel na levém kruhu Enza Corviho, Davos je před Elvisem Merzlikinsem, ale zatím bez úspěchu, avšak je aktivní.
     
    25:34
    Ale Lugano se ubránilo a může vystřídat, Melvin Nyffeler je na začátku akce Davosu.
     
    25:47
    Tuším, že Ken Jaeger vyhrál buly po levici Elvise Merzlikinse, ale puk už je ve středním pásmu.
     
    26:20
    Davos se snaží, je aktivní před Elvisem Merzlikinsem, ale střela Andrese Ambühla z levého křídla ke srovnání nevedla.
     
    26:43
    Obrovská nedůslednost hráčů ve žlutém, po buly před Melvinem Nyffelerem, si zprava do ideální pozice vybruslil Gregory Hofmann, brankář Davosu ale podržel svůj tým.
     
    27:11
    Phillipe Furrer zapsal nepovedenou rozehrávku akce Lugana, a sice přihrávkou křížem. Napravo ale nebyl nikdo z hráčů v černém.
     
    27:54
    Ofsajd přerušuje akci Davosu po pravé straně, Enzo Corvi byl v postavení mimo hru.
     
    28:15
    Alessio Bertaggia předvedl výborný forčekink, Davos se dostal po pravé straně před Elvise Merzlikinse, ten ale nakonec zasahovat nemusel.
     
    28:20
    Ojojoj, Gregory Sciarioni, útočník Davosu, si ublížil v souboji se soupeřem. Mohlo tam dojít klidně k otřesu mozku. Každopádně hráč Davosu musí do šatny.
     
    29:09
    Skvělá individuální akce Tina Kesslera, kdy si útočník Davosu z křídla nabruslil před Elvise Merzlikinse, ten ale zasáhl svým pravým betonem.
     
    30:08
    Marc Wieser (DAV) sekl Tonyho Martenssona, je z toho oslabení Davosu.
     
    30:33
    Andres Ambühl předvedl výborný pohyb při akci po levém křídle, pošetřil spoustu sekund na začátku oslabení pro Davos.
     
    31:05
    Následně se hra přesouvá před Elvise Merzlikinse, Davos se osvobodil.
     
    31:07
    Lugano vstřelilo branku! Branka platí, trenér Davosu si vzal ještě challenge, jelikož si myslel, že při přechodu Lugana do útočného pásma sudí neviděli ofsajd. DARIO BÜGLER dostal přihrávku z levé strany, následně vymíchal Melvina Nyffelera a kličkou do forhendu zvyšuje na 2:0 pro Lugano!
    31:07 Dario BÜRGLER - 2:0
     
    32:35
    Tuomo Ruttu začal akci Davosu, ale Lugano opět ukázalo, jak výborně dnes večer brání.
     
    33:15
    Tony Martensson dobře pracoval za brankou Davosu, nakonec se puk dostal až na modrou čáru, ale pokus jednoho z hráčů Lugana se nedostal až k Melvinu Nyffelerovi.
     
    33:54
    V situaci dva na dav nakonec Gregory Hofmann nedostal puk do ohně před Melvina Nyffelera, ale Lugano nadále kontroluje hru.
     
    35:05
    Lugano vstřelilo branku! Pro Lugano je tohle semifinále rozehrané na jedničku.. Maxime Lapierre si odvedl své v rohu kluziště, následovala přihrávka na levý kruh útočného pásma Lugana, následně přišel krásný křižný pas na ALESSANDRA CHIESU. Kapitán mužstva v černém nezaváhal a z jedničky se trefil mimo dosah brankáře Melvina Nyffelera! 3:0!
    35:05 Alessandro CHIESA - 3:0
     
    35:40
    Tony Martensson nevyhrál buly před Melvinem Nyfflerem, Davos se snadno dostal před Elvise Merzlikinse, následně ale právě brankář Lugana dobře zasáhl proti střele z levého křídla lapačkou.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu HC Lugano (Maxim Lapierre – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu HC Davos (Daniel Rahimi – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    36:04
    Vyloučení v týmu HC Lugano (James Wisniewski – 2 min., sekání + 2 min., nesportovní chování).
     
    36:09
    Lugano se na začátku svého čtyřminutového oslabení, které může být klíčové pro toto semifinále, osvobozuje.
     
    36:45
    Lugano výborně brání, Davos zatím neměl dnes večer žádnou větší šanci jak překonat Elvise Merzlikinse.
     
    37:13
    Zřejmě Dino Wieser ukázal sice výbornou rychlost a dobrý průnik po levém křídle, v tom ale lapačkou zasáhl Elvis Merzlikins.
     
    37:42
    Davosu se dnes vůbec nedaří, nedokáže se dostat do větší šance, Lugano ukazuje, jak silné dnes v obraně je.
     
    38:23
    Nejprve Andres Ambühl na levém kruhu prováhal vhodný moment na ohrožení branky Elvise Merzlikinse, následně se hra přesunula do středního pásma.
     
    39:12
    V posledních sekundách nehraje Davos svojí přesilovku vůbec zle, ale chybí tomu střelba...
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je minulostí a Lugano vede 3:0. Opět předvádí outsider tohoto souboje, jak výborně je takticky připraven na dnešní semifinále. Za čtyřicet minut hry Davos k ničemu nepustil, zejména díky výborné defenzivě je Lugano blízko k tomu, aby si zahrálo finále!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Čech Robert Kousal vyhrál úvodní vhazování třetí třetiny nad svým soupeřem Ryanem Gardnerem.
     
    40:17
    To samé se povedlo Ryanu Vescemu před Melvinem Nyffelerem, ale puk už drží Davos.
     
    40:47
    Ryan Vesce dobře forčekoval, ale jeho spoluhráč mu nevrátil puk z levé strany, přitom útočník Lugana by byl ve výborné pozici.
     
    41:32
    Lugano dobře pokrylo střed hřiště, tudy cesta k brance Davosu nevedla. A já se ptám pokolikáté se to již dnes povedlo outsiderům utkání? Skutečně výborná obrana je hlavním znakem Lugana.
     
    41:45
    Dvě minuty za držení protihráče pro Samuela Walsera (DAV). Čas utíká rychle pro Davos.
     
    41:57
    Vyloučení v týmu HC Lugano (James Wisniewski – 2 min., držení protihráče).
     
    42:14
    Při hře čtyři na čtyři přerušuje akci Lugana po pravém křídle ofsajd.
     
    42:39
    Řekl bych, že Davos to nemyslel zle, ale Lugano se i tak celkem snadno dostalo do útočného pásma. Ve třech lidech na modré čáře bránilo mužstvo ve žlutém.
     
    43:37
    Lugano zkusilo akci po levém křídle, hráči v černém dobře kontrolují hru, hrají výborně takticky, Davos musí trošku zapnout.
     
    44:18
    Tak ta chyba Ryana Gardnera v rozehrávce nakonec dostala Lugano do úzkých. Bude se vylučovat.
     
    44:27
    Luca Fazzini (LUG) dostává dvě minuty za sekání v souboji se Samuelem Walserem. Dobrá šance pro Davos, jak se konečně prosadit.
     
    45:05
    To je obrana! Zhruba na pět sekund se Davos dostal do útočného pásma, avšak nikoliv ke střele. Lugano vyhazuje.
     
    45:36
    Nedaří se, nedaří, další vyhození Lugana míří až k Nyffelerovi...
     
    45:54
    Lugano vstřelilo branku! Tohle už vypadá pro Lugano velice dobře! Vše začala obrovská chyba Noaha Schennbergera na útočné modré čáře, Lugano vsadilo na jednoduchost, ALESSIO BERTAGGIA tak dlouho míchal s pukem v souboji jeden na jednoho až poslal puk do levého horního rohu branky Melvina Nyffelera. 4:0.
    Alessio BERTAGGIA - 4:0
     
    46:57
    Gregory Hofmann chyboval v rozehrávce, ale Lugano zůstává nadále u kotouče, dnes může outsider duelu klidně pomýšlet na čisté konto.
     
    47:44
    Davos jako kdyby dnes neexistoval v ofenzivě, Lugano ho svým bezchybným výkonem v obraně eliminovalo, vypadá to zle s nadějemi mužstva ve žlutém na finále Spenglerova poháru.
     
    48:07
    A ještě k tomu bude hrát Lugano přesilovu hru. Julian Walker byl podražený Marcem Wieserem (DAV) a ten podruhé usedá na trestnou lavici v dnešním semifinále.
     
    48:45
    Obrovská chyba Jamese Wisniewskiho v rozehrávce, ale Lugano se ukázalo ve výborném po ztrátě kotouče. Hrací předmět již drží Linus Klasen.
     
    49:26
    Jako kdyby se hokejistům v černém nechtělo při přesilové hře hrát, ale vtom přišla před branku Nyffelera velice zajímavá střela od modré čáry v podání Furrera.
     
    50:14
    To Maxime Lapierre nic nevymýšlel a trošku překvapivě zvolil z levého kruhu střelu zápěstím, kterou si ovšem Melvin Nyffeler pohlídal.
     
    50:29
    Zakázané uvolnění Lugana, vhazovat se bude po levici Elvise Merzlikinse.
     
    51:00
    Maxime Lapierre a Julian Walker drží puk daleko od branky Elvise Merzlikinse, a sice v rohu útočného pásma Lugana. To je přesně to, co celek v černém potřebuje.
     
    51:46
    Z Lugana je cítit obrovská chuť po další brance, po další trefě+, Alessio Bartaggia střílel šikovně z levé strany zápěstím přes beka, ale Melvin Nyffeler si vše pohlídal.
     
    52:36
    I po dalším závaru před svojí brankou drží Elvis Merzlikins čisté konto v semifinále Spenglerova poháru, nutno podotknout, že nyní mu obrana velice pomohla.
     
    53:13
    Davos se usadil v útočném pásmu, ale Elvis Merzlikins vytasil zákrok pravým betonem proti střele od modré čáry.
     
    53:34
    A další zákrok brankáře Lugana. Andres Ambühl vyhrál buly, Elvis Merzlikins si pohlídal střelu od modré čáry a zapsal zákrok lapačkou!
     
    54:02
    Lugano hraje s obrovskou lehkostí, je výborné, co se týče pohybu, Maxime Lapierre se silou vůle dostal k zajímavému pokusu z levého kruhu, ale Melvina Nyffelera nepřekonal.
     
    54:53
    Když se daří, tak se prostě daří. Dario Bügler nedostal puk před Melvina Nyffelera, a tak z jedničky pálil James Wisniewski od modré čáry, avšak pátá branka z toho nebyla.
     
    55:09
    Davos je špatný, už chce být asi v šatně, Lugano jej ve všem přehrává, zejména po čtvrté brance.
     
    55:43
    Lugano už hraje na čisté konto Elvise Merzlikinse a zatím se mu to daří. Mezitím ale Gregory Hofmann odcházel na střídačku a kontroloval si, jestli neodnesly jeden ze soubojů na ledě jeho zuby.
     
    56:39
    Jak ten hokej vypadá jednoduše. Luca Fazinni tak dlouho kroužil v rohu hřiště, až nakonec od modré čáry vypálil Steve Hirschi, ale Melvin Nyffeler uhájil svojí branku.
     
    56:51
    Tři hráči Lugana ukázali, jak má vypadat důraz v předbrankovém prostoru. Ani tato šance nepřinesla pátý puk v brance Nyffelera.
     
    56:56
    James Wisniewski vsadil na razanci při střele od modré čáry, bývalý bek Chicaga střílel do levého horního rohu branky Melvina Nyffelera, puk ale končí po teči hráče Davosu v ochranné síti.
     
    57:25
    Tak ani nyní z toho nebude alespoň kosmetická úprava výsledku, jeden z hráčů Lugana vystoupil proti Samuelu Walserovi a ten se musel vrátit do středního pásma.
     
    57:45
    Vypadá to velice nadějně, co se týče čistého konta Elvise Merzlikinse. Andres Ambühl (DAV) dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    58:07
    Tak ani to, že Lugano hrálo přesilovku nemuselo znamenat, že Elvis Merzlikins udrží čisté konto, Marc Wieser se natlačil před branku Lugana, avšak brankář v černém dresu situaci ustál na jedničku i za pomocí své hokejky.
     
    58:42
    Tak nakonec se tohle semifinále dohraje zřejmě ve čtyřech hráčích na obou stranách. Dominique Heinrich (LUG) dostává dvě minuty za sekání.
     
    59:25
    Patrik Zackrisson se sice dotkl puku v útočném pásmu Lugana, ale sudí viděli předtím ofsajd mužů v černém.
     
    59:32
    Alessio Bertaggia a ještě jeden hráč Lugana drží puk v rohu útočného pásma mužstva v černém.
     
    Konec zápasu.
     
    Dobojováno! Lugano po výborné výkonu v obraně udrželo čisté konto v semifinále Spenglerova poháru 2016 a Davos poráží 4:0. Je to vůbec první tým, který na letošním ročníku tohoto turnaje neinkasoval. Přišlo mi, že Lugano tohle utkání zvládlo výborně takticky, skvěle eliminovalo svého soupeře, hrálo kolektivně.

    Ve třetí třetině navíc rozhodlo celý duel, přidalo branku v oslabení a je z toho zasloužený postup do finále s Kanadou (zítra od 12:00). Skutečně dnes vyšlo Luganu všechno na jedničku. Výborný výkon založený na skvělé obraně a splnění taktického plánu od prvního do posledního písmene znamená, že Davos si finále Spengler Cupu nezahraje, protože dnes neměl moc šancí proti výborně hrajícímu Luganu!
     
    Pro dnešek je to všechno, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera! (22:43:47)

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 17. Klasen, 32. Bürgler, 36. Chiesa, 46. Bertaggia


    HC Lugano: Merzlikins (Müller) – Furrer (A), Chiesa (C), Wilson, Wisniewski, Ulmer, Heinrich, Ronchetti, Hirschi – Mårtensson, Klasen, Vesce – Hofmann, Zackrisson, Bürgler – Lapierre, Sannitz (A), Walker – Bertaggia, Fazzini, Gardner.
    HC Davos: Nyffeler (Senn) – Forster, Forrer, Rahimi, Jung, Schneeberger, Paschoud, Kindschi – R. Kousal, Ruutu, D. Wieser – Walser, Ledin, Simion – Sciaroni (A), M. Wieser (A), Corvi – Kessler, Ambühl (C), Jäger.

    Rozhodčí: Fonselius (FIN), Vinnerborg (SWE) – Kaderli (SUI), Wüst (SUI)
    bahis siteleri