Minsk – Team Canada 2:3 (kon.) | Lugano – Davos 4:0 (kon.)
konec
HC Lugano
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Davos
Pátek 30.12.2016, 20:15Spengler Cup • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alessio BERTAGGIA - 4:0
     
    45:54
    Lugano vstřelilo branku! Tohle už vypadá pro Lugano velice dobře! Vše začala obrovská chyba Noaha Schennbergera na útočné modré čáře, Lugano vsadilo na jednoduchost, ALESSIO BERTAGGIA tak dlouho míchal s pukem v souboji jeden na jednoho až poslal puk do levého horního rohu branky Melvina Nyffelera. 4:0.
    35:05 Alessandro CHIESA - 3:0
     
    35:05
    Lugano vstřelilo branku! Pro Lugano je tohle semifinále rozehrané na jedničku.. Maxime Lapierre si odvedl své v rohu kluziště, následovala přihrávka na levý kruh útočného pásma Lugana, následně přišel krásný křižný pas na ALESSANDRA CHIESU. Kapitán mužstva v černém nezaváhal a z jedničky se trefil mimo dosah brankáře Melvina Nyffelera! 3:0!
    31:07 Dario BÜRGLER - 2:0
     
    31:07
    Lugano vstřelilo branku! Branka platí, trenér Davosu si vzal ještě challenge, jelikož si myslel, že při přechodu Lugana do útočného pásma sudí neviděli ofsajd. DARIO BÜGLER dostal přihrávku z levé strany, následně vymíchal Melvina Nyffelera a kličkou do forhendu zvyšuje na 2:0 pro Lugano!
    16:59 Linus KLASEN - 1:0
     
    16:59
    Lugano vstřelilo branku! V posledních sekundách přesilové hry Lugana se hrálo před Nyffelerem. Jeden z hráčů. v černém vsadil na razanci, poslal puk z jedničky na branku Davosu, u levé tyče byl důrazný LINUS KLASEN a snad natřikrát dostal puk za brankáře Davosu. 1:0!

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 17. Klasen, 32. Bürgler, 36. Chiesa, 46. Bertaggia


    HC Lugano: Merzlikins (Müller) – Furrer (A), Chiesa (C), Wilson, Wisniewski, Ulmer, Heinrich, Ronchetti, Hirschi – Mårtensson, Klasen, Vesce – Hofmann, Zackrisson, Bürgler – Lapierre, Sannitz (A), Walker – Bertaggia, Fazzini, Gardner.
    HC Davos: Nyffeler (Senn) – Forster, Forrer, Rahimi, Jung, Schneeberger, Paschoud, Kindschi – R. Kousal, Ruutu, D. Wieser – Walser, Ledin, Simion – Sciaroni (A), M. Wieser (A), Corvi – Kessler, Ambühl (C), Jäger.

    Rozhodčí: Fonselius (FIN), Vinnerborg (SWE) – Kaderli (SUI), Wüst (SUI)
    bahis siteleri