Švýcarsko – Dánsko 5:4 (1:0 po s.n.) | Slovensko – Lotyšsko 4:2 (kon.) | Švédsko – Česko 5:2 (kon.)
USA – Kanada 3:1 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 2:0 (kon.)
konec
Švédsko
5:2 (3:0, 1:0, 1:2)
Česko
Sobota 31.12.2016, 19:05 • Centre Bell, Montréal • Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:28 Filip HRONEK - 5:2
     
    57:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskurychle využitá početní výhoda! Po vyhraném vhazování si vyměnil FILIP HRONEK puk s Davidem Kašem. Český kapitán s nabitím na modrou čáru nepohrdl – propálil všechno před sebou a snížil na 2:5. Asistence: David Kašel, Filip Chlapík.
    53:09 David KAŠE - 5:1
     
    53:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Filip Gustavsson už bezchybný není, národní tým se raduje z první branky. První útočná letka šla důrazně do brány a slaví úspěch. Hodně aktivní byl Daniel Kurovský, branky nakonec docílil jeho parťák DAVID KAŠE – 5:1. Asistence: Daniel Kurovský.
    43:34 Jonathan DAHLÉN - 5:0
     
    43:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pouhých 11 vteřin stačilo Švédsku na to, aby přidalo pátou branku. Po individuální akci se prosazuje a hattrick završuje JONATHAN DAHLÉN! Asistence: Alexander Nylander, Oliver Kylington.
    37:09 Jonathan DAHLÉN - 4:0
     
    37:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na jedné straně dvě šance v podání Stránského a Nečase, na druhé úspěšné zakončení z hole JONATHANA DAHLÉNA. Švédský forvard se dostal do samostatného úniku a přestože byl faulován, dokázal se štěstím dopravit puk za záda Daniela Vladaře – 4:0. Asistence: Fredrik Karlström.
    16:46 Lias ANDERSSON - 3:0
     
    16:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně kruté... Na střely 11:8 pro Čechy, na góly 3:0 pro Švédy. Teď se nám na hůl, respektive brusle nalepila spousta smůly. Lukáš Jašek dojížděl šanci domácích, brzdil před gólmanem a puk se od jeho nohy odrazil do brány. Šťastným střelcem branky je LIAS ANDERSSON. Asistence: Jens Lööke.
    08:56 Jonathan DAHLÉN - 2:0
     
    08:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na dvě minuty ne, vrací se do hry totiž bohužel už po 14 vteřinách. Švédové vyšachovali obrannou čtveřici, na konci stál JONATHAN DAHLÉN, jenž zvyšuje na 2:0! Je to velká škoda, protože Češi se zatím prezentují velmi dobře. Asistence: Rasmus Asplund, Alexander Nylander.
    00:37 Rasmus ASPLUND - 1:0
     
    00:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak takovýhle vstup do utkání si česká reprezentace určitě nepředstavovala, hned první akce končí gólem v naší síti. Po nepříliš vydařeném střídání se dostal do přečíslení dvou na jednoho Filip Ahl a RASMUS ASPLUND. První jmenovaný vystřelil, Vladař kotouč jen vyrazil a hráč s číslem 18 dorazil puk za jeho záda – 1:0. Asistence: Filip Ahl, Elias Pettersson.
    Marken.cz

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 1. Asplund (Ahl, Pettersson), 9. Dahlén (Asplund, A. Nylander), 17. Andersson (Lööke), 38. Dahlén (Karlström), 44. Dahlén (A. Nylander, Kylington) – 54. Kaše (Kurovský), 58. Hronek (Kaše, Chlapík)


    Švédsko: Gustavsson (Sandström) – Ja. Larsson, Dahlin, Kylington, Gunnarsson, Bernhardt, Carlsson – Ahl, Andersson, Lööke – Dahlén, Asplund (A), Pettersson – Karlström, Eriksson Ek (C), A. Nylander – Ohlsson, Wingerli, Söderlund – Grundström (A).
    Česko: Vladař (Škarek) – Kalina, Hronek (C), Zbořil, Hrdinka, D. Krenželok, Vála, Budík – Kurovský, Špaček (A), Kaše (A) – Jašek, Chlapík, Koblížek – Stránský, Nečas, Musil – Reichel, Šoustal, Suchý.

    Rozhodčí: Sheva (USA), Sidorenko (BLR) – Golyak (BLR), Haurum (DEN)
    bahis siteleri