Minnesota – Columbus 2:4 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:3 (po pr.)
Winnipeg – NY Islanders 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 1:3 (kon.) | Colorado – NY Rangers 2:6 (kon.)
Calgary – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – San Jose 3:2 (kon.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
2:6 (0:2, 1:2, 1:2)
New York Islanders
Neděle 01.01.2017, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:55 Nikolaj EHLERS - 2:6
     
    56:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kombinace Jets přece jen vedla ke gólu! Scheifeleho střelu z voleje vyrazil Greiss jen k Lainemu. Osmnáctiletý finská teenager se neukvapil a ještě naservíroval kotouč před prázdnou bránu NIKOLAJI EHLERSOVI. Ten měl práci jednoduchou. Asistence: Patrik Laine, Mark Scheifele.
    50:18 Andrew LADD - 1:6
     
    50:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    To začíná zavánět debaklem! ANDREW LADD se na vrcholu levého kruhu dostal k zakončení a přesnou ranou skóruje do sítě bývalého zaměstnavatele. Domácí diváci přesto jméno bývalého kapitána oceňují potleskem. Asistence: Brock Nelson, Cal Clutterbuck.
    48:38 Anders LEE - 1:5
     
    48:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Možná klíčová branka duelu! Bailey z rohu hřiště nasměroval puk před bránu, kde si mezitím ANDERS LEE odstavil obránce Troubu. Efektním jednoručným zakončením potom vsítil pátý gól svého týmu. Asistence: Josh Bailey, John Tavares.
    39:31 Shawn MATTHIAS - 1:4
     
    39:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak když už to jinak nejde, pálí Winnipeg v oslabení! Trouba si odvážně vydal na útočný výlet přebruslil obránce a obkroužil klec. Při tom všem se ještě stihl rozhlědnout a přesně najít SHAWNA MATTHIASE, který za něho slízl gólovou smetánku. Asistence: Jacob Trouba.
    34:13 Ryan STROME - 0:4
     
    34:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ukázkově zakončený kontr! Islanders přečkali oslabení a dočkali se i příjemného bonusu. RYAN STROME vyrazil do přečíslení, položil si obránce rychlou střelou propálil Hellebuycka. Ten dnes nechytá dobrý zápas. Asistence: Johnny Boychuk.
    22:26 Shane PRINCE - 0:3
     
    22:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Znovu to nebyl od New Yorku nějak zázračný vstup do třetiny a přece je z toho další gól! Strome zpoza brány poslal doslova pohádkový pas přesně do míst, kde měl svou hokejku připravenou SHANE PRINCE. Svižná rán zapadla přesně mezi Hellebuyckovo tělo a pravou tyč. Asistence: Ryan Strome, Brock Nelson.
    12:25 John TAVARES - 0:2
     
    12:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    Newyorčané jdou do vedení o dvě branky! Už už to vypadalo, že domácí bez problémů vyvezou kotouč do středního pásma, černá pryž ale po sérii odrazů skončila u JOHNA TAVARESE, který s ní rychle zamíchal a chladnokrevně ji poslal za Hellebuyckova záda. Asistence: Josh Bailey.
    06:54 Nikolaj KULJOMIN - 0:1
     
    06:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe! NIKOLAJ KULJOMIN vyslal na Hellebuycka nenápadnou střelu, kterou brankář Jets vyrazil pouze před sebe, čehož dokonale využil ruský útočník, aby svou střelu napodruhé usměrnil na místo určení. Islanders se po nevýrazném začátku dostávají do vedení! Bez asistence.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 40. Matthias (Trouba), 57. Ehlers (Laine, Scheifele) – 7. N. Kuljomin, 13. Tavares (Jo. Bailey), 23. Prince (R. Strome, B. Nelson), 35. R. Strome (Boychuk), 49. Lee (Jo. Bailey, Tavares), 51. Ladd (B. Nelson, Clutterbuck)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (35. Hutchinson) – Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, Enström, Postma, Chiarot – Laine, Scheifele (A), Ehlers – Wheeler (C), Little, Perreault – Stafford, Petan, Matthias – Armia, Lowry, Copp.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Hamonic (A), Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Beauvillier, B. Nelson, Prince – Clutterbuck, R. Strome, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Ladd (A).
    bahis siteleri