Warriors Brno – Olomouc 1:0 (kon.) | Vsetín – Přerov 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Kobra 1:2 (kon.)
HC Plzeň – Sparta 5:6 (kon.) | Havířov – Žďár n/S 1:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 02.01.2017, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    52:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovský kapitán DAVID ŠIMANSKÝ snižuje náskok soupeře. Šimanskému se podařilo využít situace, kdy byl vsetínský gólman mimo své působiště a poslal kotouč do prázdné branky. Asistence: Bez asistence.
     
    35:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté si při hledání střeleckých pozic nevšimli ujíždějícího PETERA LOBODOWSKÉHO, který nikým nebráněn poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Petr Kuboš.
     
    32:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nyní už se však hosté radují. JAN ŠTĚDRÝ kotouč v mezikruží přizvedl a poslal jej pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Hanák, David Šimanský.
     
    28:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Třetí hra v početní výhodě, třetí gól Vsetína. Kombinace domácích končí dopravením kotouče do prázdné branky, o které se postaral MARCO LUKAČKA. Vsetínský bek se úspěšné střele sám divil, jelikož počítal s tím, že se gólman stihne přemístit, ten však neměl o hře přehled a dovolil Vsetínu navýšit náskok. Asistence: Matěj Mikulík, Kryštof Šánek,
     
    25:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovou hru. Při zmatku v přerovském brankovišti se puku chopil LUKÁŠ ADÁMEK a střelou z pravého kruhu dostává svůj tým do vedení. Asistence: Peter Lobodowski, Šimon Jenáček.
     
    11:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    PATRIKU KLENIAROVI se podařilo dostat puk z vrcholu levého kruhu až nad rameno domácího gólmana, čímž vyrovnává na 1:1. Asistence: Viktor Šabršula.
     
    05:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    18 vteřin před koncem Svozilova trestu se střelou po ledě trefuje KRYŠTOF ŠÁNEK, který našel kotouč v mezikruží a vyslal pokus mezi betony. Asistence: Matěj Vávra, Jan Půček.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Šánek (Vávra, Půček), 26. Adámek (Lobodowski, Jenáček), 29. Lukačka (Mikulík, Šánek), 36. Lobodowski (Kuboš) – 12. Kleniar (Šabršula), 33. Štědrý (Hanák, Šimanský), 53. Šimanský


    VHK ROBE Vsetín: Lidák (Ševců) – Fojtášek, Vávra, Houser, Kuboš, Lukačka, Mikulík, Kunst, Sviták, Navrátil – Půček, Adámek, Lobodowski, Dohnal, Calaba, Jenáček, Baďura, Šánek, Hradil.
    HC ZUBR Přerov: Rachůnek (Postava) – Šabršula, Kopeček, Vohrabal, Svozil, Hlaváč, Zeman, Gréč – Kolařík, Ministr, Krupa, Šimanský, Barveníček, Kleniar, Dvořáček, Hanák, Tarnoczy, Štědrý.

    Rozhodčí: Cabák – Adamec, Poruba
    bahis siteleri