New Jersey – Boston 3:0 (kon.) | Vancouver – Colorado 3:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Boston Bruins
Úterý 03.01.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Taylor HALL - 3:0
     
    58:02
    Devils právě vstřelili branku!
    TAYLOR HALL je po návratu do sestavy skutečně při chuti! Společně s Kalininem vybojovali kotouč na Spoonerovi a Hall pelášil na prázdnou branku, kterou dokázal trefit. Asistence: Sergej Kalinin.
    41:44 Sergej KALININ - 2:0
     
    41:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to bylo parádně zahrané přečíslení dvou na jednoho! Miles Wood přihrál kotouč přes obránce na SERGEJE KALININA, ten sice dostal touš na brusle, ale dokázal jej trefit hokejkou a ten dopadl přesně za bezmocného Raska! Asistence: Miles Wood, Jon Merrill .
    04:12 P.A. PARENTEAU - 1:0
     
    04:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Rask byl několikrát prověřen druhou formací domácích, dlouho odolával, ale puk se dostal na modrou čáru na hůl Santiniho, jehož střelu finský mág vyrazil na hokejku Halla, jehož pokus zastavila branková konstrukce, k puku se ale dostal P.A. PARENTEAU, jenž neměl problém s dopravením kotouče do odkryté klece! Asistence: Taylor Hall, Steven Santini.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 5. Parenteau (Hall, Santini), 42. Kalinin (Wood, Merrill), 59. Hall (Kalinin)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Lovejoy, Severson, Quincey, Merrill, Santini – Cammalleri (A), Henrique (A), Palmieri – Hall, Zacha, Parenteau – Wood, Lappin, B. Bennett – Smith-Pelly, Kalinin, Gazdic.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Krug, McQuaid, Chára (C), Carlo, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – Spooner, Krejčí (A), Vatrano – Schaller, Czarnik, Riley Nash – Blidh, D. Moore, Acciari.

    Rozhodčí: Skilliter, Rehman – Rody, Knorr
    bahis siteleri