Novokuzněck – Viťaz 3:4 (kon.) | Novosibirsk – Jaroslavl 3:2 (1:0 po s.n.) | Omsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Toljatti – Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Ufa 1:0 (4:3 po s.n.)
Minsk – Petrohrad 5:4 (kon.) | Riga – Čerepovec 5:2 (kon.) | Záhřeb – Kunlun 1:0 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk 2:0 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 03.01.2017, 15:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:48 Fjodor MALYCHIN - 5:3
     
    41:48
    Kazaň vstřelila branku!
    Michail Varnakov na levém křídle od mantinelu nahodil puk směrem na vzdálenější pravou tyč, kde ho ze vzduchu usměrnil do pravého horního rohu v rychlosti FJODOR MALYCHIN. Ani třetí část není ochuzena o gól a Kazaň vede 5:3! Asistence: Michail Varnakov a Dmitrij Obuchov.
    34:22 Kirill KOLCOV - 4:3
     
    34:22
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    KIRILL KOLCOV udělal ve středním pěkný oblouk a po výměně puku s Dmitrijem Pestunovem stojícím na útočné modré čáře z mezikruží v obležení tří protihráčů prudkou střelou zápěstím zamířil nad lapačku Stanislava Galimova. Nádherný gól, po kterém se Traktor Čeljabinsk stejně jako v první třetině dokázal vrátit zpět do utkání! Asistence: Dmitrij Pestunov.
    33:25 Justin AZEVEDO - 4:2
     
    33:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Puk se z pravého křídla od Vladimira Tkačjova přes Vasilije Tokranova dostal do levého kruhu pro vhazování k JUSTINOVI AZEVEDOVI, který napřáhl ke krásné prudké střele a nad lapačkou Vasilije Děmčenka vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Kazaň využila přesilovou hru a podruhé v zápase vede o dvě branky – 4:2! Asistence: Vasilij Tokranov a Vladimir Tkačjov.
    21:37 Vladimir TKAČJOV - 3:2
     
    21:37
    Kazaň vstřelila branku!
    VLADIMIR TKAČJOV se dostal v pravém kruhu pro vhazování po zablokované střele svého spoluhráče z vrcholu téhož kruhu k odraženému puku a prudkou střelou zápěstím nad lapačku bezmocného Vasilije Děmčenka vymetl bližší pravý horní roh brány. Kazaň získala zpět ztracené vedení a v úvodu druhé části vede 3:2!
    18:17 Maxim JAKUCEŇA - 2:2
     
    18:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    MAXIM JAKUCEŇA na obranné čáře vypíchl puk jednomu z hráčů Kazaně a vyrazil do samostatného úniku, který po krásném blafáku zakončil v blízkosti levé tyče forhendovou střelou nad pravý beton Stanislava Galimova. Čeljabinsk v oslabení vyrovnal na 2:2!
    15:15 Nikolaj BĚLOV - 2:1
     
    15:15
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ BĚLOV si vyměnil puk dlouhou přihrávkou s Kirillem Kolcovem stojícím v blízkosti levé tyče a z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele, která nad lapačkou Stanislava Galimova zamířila k pravé tyči. Traktor rychle využil přesilovou hru 5 na 3 a vrátil se zpět do utkání! Asistence: Kirill Kolcov a Jiří Novotný.
    11:46 Stěpan ZACHARČUK - 2:0
     
    11:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Jiří Sekáč krásnou bekhendovou přihrávkou zpoza brány našel na modré čáře osamoceného STĚPANA ZACHARČUKA, který si srovnal puk na hokejku a poté prudkou střelou s příklepem nad lapačkou bezmocného Vasilije Děmčenka zamířil k pravé tyči. Nádherná střela, po které Ak Bars Kazaň vede již 2:0! Asistence: Jiří Sekáč.
    03:28 Jiří SEKÁČ - 1:0
     
    03:28
    Kazaň vstřelila branku!
    JIŘÍ SEKÁČ předvedl v pravém kruhu pro vhazování pěknou otočku a krásnou střelou zápěstím po ledě zamířil mezi betony Vasilije Děmčenka. Český útočník vstřelil v letošní sezóně KHL svůj jubilejní 10. gól a Ak Bars Kazaň vede po necelých čtyřech minutách 1:0! Asistence: Alexandr Svitov a Justin Azevedo.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Sekáč (Svitov, Azevedo), 12. S. Zacharčuk (Sekáč), 22. Tkačjov, 34. Azevedo (Tokranov, Tkačjov), 42. Malychin (Varnakov, Obuchov) – 16. N. Bělov (Kolcov, Novotný), 19. Jakuceňa, 35. Kolcov (Pestunov)


    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – Jordán, Elliott, S. Zacharčuk, Tokranov, Jarullin, Ohtamaa, Abrosimov – Varnakov (A), Obuchov, Malychin (A) – Svitov (C), Azevedo, Sekáč – Tkačjov, Čibisov, Lukojanov – An. Popov, M. Gluchov, Soloduchin.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – N. Bělov, Šinin (C), Kolcov, Borodkin, Klimontov, A. Petrov, Petrikov – Szczechura, Jakuceňa, Novotný – Sevankajev (A), Pestunov, Roy – Černikov (A), J. Petrov, Zinovjev – Šarov, Gubarev, Afonasjevskij – Šolochov.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Vladimir Bukin. Čároví: Nikita Šalagin, Dmitrij Šišlo

    Diváci: 6228
    bahis siteleri