Novokuzněck – Viťaz 3:4 (kon.) | Novosibirsk – Jaroslavl 3:2 (1:0 po s.n.) | Omsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Toljatti – Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Ufa 1:0 (4:3 po s.n.)
Minsk – Petrohrad 5:4 (kon.) | Riga – Čerepovec 5:2 (kon.) | Záhřeb – Kunlun 1:0 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk 2:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
Dynamo Moskva
Úterý 03.01.2017, 12:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Vladimír SOBOTKA - 2:3
     
    58:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    Autorem branky je VLADIMÍR SOBOTKA. Sobotka využil velkou možnost, nabruslil si, měl čas zamířit a poté skóroval. jeho branku ještě potvrdil rozhodčí po konzultaci s videem. Asistence: Nikolaj Lemťugov, Ilja Michejev.
    52:08 Maxim KARPOV - 1:3
     
    52:08
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Dinamo využívá přesilovku a opět odskakuje do dvougólového vedení. Autorem branky je MAXIM KARPOV. Karpov si najel s pukem na holi na vrcholek pravého kruhu a vypálil přesně k pravé tyči Furcha. Stav utkání 1:3. Asistence: Juuso Hietanen, Alexej Těreščenko.
    50:35 Nikolaj LEMŤUGOV - 1:2
     
    50:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zvýšený tlak na branku Dinama se vyplatil. Omsk dává kontaktní gól. Autorem branky je NIKOLAJ LEMŤUGOV. Lemťugov se uvolnil, najel si na střed před branku, dostal nabito a skóroval do horní poloviny branky. Brankiu ještě musel posvětit rozhodčí. Podle videorozboru bylo vše v pořádku. Stav 1:2. Asistence: Vladimír Sobotka, Jevgenij Medveděv.
    28:29 Denis KOKAREV - 0:2
     
    28:29
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra. Dinama. Autorem branky je DENIS KOKAREV. Kokarev se dostal k puku na vrchol kruhu, odtud neváhal, zamířil a ihned vystřelil. Furch neměl šanci. Kokarev vymetl pavučiny v horních rozích branky. Asistence: Dmitrij Višněvskij.
    22:24 Juuso HIETANEN - 0:1
     
    22:24
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Akce poněkud zčistajasna. Na modré čáře zahrál Kokarev tandem, puk se zmocnil Hietanen a hned pálil. Furch byl vyjetý, avšak stejně inkasoval. Autorem branky je JUUSO HIETANEN. Asistence: Dmitrij Višněvskij, Denis Kokarev.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 51. Lemťugov (Sobotka, J. Medveděv), 59. Sobotka (Lemťugov, I. Michejev) – 23. Hietanen (D. Višněvskij, Kokarev), 29. Kokarev (D. Višněvskij), 53. Karpov (Hietanen, A. Těreščenko)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv, Martynov, Nikitin, Meňšikov, A. Osipov, Gustafsson, Grigorjev – Pěrežogin, Sobotka, Booth – I. Michejev, Zubov, Pestuško – Chochrjakov, Kučerjavenko, Lemťugov – Machanovskij, Juňkov, Lauta.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Jerjomenko) – M. Robinson, Kutějkin, I. Nikulin, Rylov, Hietanen, D. Višněvskij, J. Zajcev – A. Galimov, Cvetkov, Fjodorov – Kašpar, A. Těreščenko, Karsums – Karpov, Gorovikov, Kokarev – Igumnov, Dugin, Kokujov – Sopin.

    Rozhodčí: Jeřábek, Cypljakov – Misjur, Judin

    Diváci: 10300
    bahis siteleri