Novokuzněck – Viťaz 3:4 (kon.) | Novosibirsk – Jaroslavl 3:2 (1:0 po s.n.) | Omsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
Toljatti – Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Ufa 1:0 (4:3 po s.n.)
Minsk – Petrohrad 5:4 (kon.) | Riga – Čerepovec 5:2 (kon.) | Záhřeb – Kunlun 1:0 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk 2:0 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
Úterý 03.01.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:24:15)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Vopelka (SBA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 11:26
    Václav Nedorost (SBA) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:45
    Tomáš Kundrátek (SBA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:10

    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 20:56
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:35
     
    Utkání sledovalo 9 205 diváků.
     
    Střely na branku: 22 – 21
     
    Je dobojováno. Slovan Bratislava vítězí nad Amurem 2:0, v závěru zápasu však byl pod obrovským tlakem, který ovšem domácí hráči zvládli. Do tabulky si tak připisují veledůležité tři body a stále tak jsou v šanci v bojích o play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Vypadá to, že se už nic nestane. Hosté sice mají kotouč na svých holích, ale domácí brání obranné pásmo ve všech pěti hráčích a pomáhají tak svému brankáři.
     
    59:00
    Nedorost střílel od středového kruhu na opuštěnou branku, ale obránce Ljutov připravil svou holeň a kotouč tak zastavil.
     
    58:35
    Brust znovu chytil střelu Zohorny a stále tak drží svůj tým, jeho dvoubrankový náskok i své čité konto.
     
    58:09
    Vladimir Ušenin se napřáhl z levého kruhu, ale jeho rána skončila pouze na pozorné domácí obraně.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:31
    Jeglič je na ledě a to nejhorší má Slovan za sebou. Hosté ale dále pokračují ve hře v powerplay.
     
    56:49
    Hráči Slovanu jsou pod tlakem, hosté na Brusta střílí z každé pozice, ale Brust zatím odolává. Slovan se nemůže stále osvobodit.
     
    56:31
    Metsola je na střídačce, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    56:00
    Domácí posílají kotouč až před Metsolu a dokázali se tak osvobodit. Své oslabení zatím hrají velmi slušně.
     
    55:55
    Jeff Taffe ujel ve vlastním oslabení, ale brankáře Metsolu překonat nedokázal. Kotouč poslal přímo do jeho hrudi.
     
    55:31
    Domácí lavička dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká Jeglič. Hosté tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    55:07
    Cheechoo se snažil nabruslit si do útočného pásma, ale Aťušov mu v tom svým obranným zákrokem zabránil.
     
    54:37
    Popovova střela byla sražena před domácí branku, kde se kotouče ujal Starosta a poslal ho znovu mimo ohrožení vlastní branky.
     
    54:06
    Znovu byl aktivní Tomáš Zohorna, jenž z levé strany poslal střelu na Brusta a ten kotouč vykopl špičkou svého pravého betonu do bezpečí.
     
    53:42
    Hokejisté Slovanu stále drží dvoubrankový náskok, nutno ale podotknout, že hosté neustále hrozí před Brustem a jen díky němu se ještě nedostali ke kontaktní brance.
     
    52:32
    Jeglič hledal svou přihrávkou Vopelku, ten jeho nabídku přijal a poté střílel na Metsolu, jenž si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    51:35
    Hlinka vypíchl hostům kotouč před útočnou modrou čárou, ale následně pak byl o něj připraven a Amur se tak dostal do útočného pásma, kde svou střelou znovu prověřil brankáře Brusta.
     
    50:38
    Bačík zachytil kotouč po střele Popova a hned ho poslal do středního pásma. Následně pak se domácí dostali do blízkosti Metsoly, kde ale opět nic nevymysleli.
     
    49:55
    Ďaloga jel s Musatovem dva na jednoho, ale přihrávka prvně jmenovaného na Musatova byla zblokována obráncem Amuru a akce Slovanu je tedy u konce.
     
    49:07
    Tomáš Zohorna dostal přesnou přihrávku do prostoru mezi kruhy a jeho ránu pak znovu chytá Brust. Ten je zatím dnes neprůstřelný.
     
    48:31
    Na řadu přichází další komerční přestávka.
     
    48:01
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Metsolu. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    47:49
    Tomáš Kundrátek si počkal před modrou čárou, pak kotouč předal Lušňákovi, jenž se dostal až před Metsolu, jeho zakončení ovšem nebylo přesné.
     
    47:09
    Na druhé straně chybovali v rozehrávce v teritoriu Amuru hráči Slovanu Bratislava a také oni tedy Metsolu vůbec neohrozili.
     
    46:18
    Střelu domácích zachytil Jan Kolář a okamžitě poslal puk do středního pásma. Hosté se tak dostali do další akce, ale nakonec před Brustem vůbec nic nevymysleli.
     
    45:34
    Nahození puku do útočného pásma hostům nevyšlo, u kotouče byl Brust a za vlastní brankou ho pak rozehrál mezi své spoluhráče. Brankář Slovanu je v absolutní pohodě a je to na něm opravdu vidět.
     
    44:31
    Hosté jsou ale opět hodně aktivní v pásmu Slovanu, Zohorna, ač byl tísněn, dostal se ke střele, kterou ovšem poslal pouze do připravené lapačky Brusta. Ten tak opět své čisté konto uhájil.
     
    44:08
    Domácí hráči jsou už v plném počtu.
     
    43:39
    Souhra bratrů Ušeninů skončila zmarem a toho využili domácí hráči k tomu, aby mohli znovu vyhodit kotouč do bezpečí.
     
    43:16
    Slovan ale zatím hosty k ničemu nepustil a následně pak poslal kotouč až před Metsolu. Může tak vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    42:08
    Domácí dostávají vůbec první trest v dnešním utkání. Šťastný dostává dvě minuty za hákování a je tu první přesilovka pro Amur Chabarovsk.
     
    42:07
    Z bekhendu nyní střílel Popov, ale Brustův beton byl připraven.
     
    41:37
    Starosta střílel z levého kruhu na Metsolu, jeho jedovka ale skončila pouze vedle jeho branky.
     
    41:03
    Jan Kolář se dostal ke střele od modré čáry, jeho ránu ještě před Brustem tečoval Kuusela, ale opět na brankáře Slovanu nevyzrál.
     
    40:09
    Hosté se po vhazování ve třetí části hry ujali kotouče a hned s ním zamířili do útočného pásma, před Brustem ovšem nic nevymysleli a nabízejí tak útočnou akci pro domácí tým.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 19 – 12
     
    Také druhé dějství je za námi. V něm jsme se dočkali dvou slepených branek Sersena a Ďalogy a Slovan tak po druhé periodě vede o dva góly. Hosté ale měli znovu několik šancí, které ovšem využít nedokázali. Rozhodně ale své zbraně ještě nesloží a pokusí se s utkáním něco udělat. Třetí třetina začne přibližně ve 20:45.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Kundrátek musel zasahovat proti střele Zohorny, jeho krajan tak namířil puk do holenního chrániče a prvně jmenovaný tak pomohl svému brankáři úspěšným obranným zákrokem.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:26
    Šťastný pálil z levého kruhu, Metsola vytasil efektní semafor a jeho ránu tak zlikvidoval. Nicméně domácí se stále drží v pásmu Amuru a hrozí před jeho brankou.
     
    38:08
    Hosté ubránili další své oslabení a nyní jsou už v plném počtu.
     
    37:34
    Švarný střílel z vrcholu pravého kruhu a jen těsně minul hostující klec. Po něm to zkoušel z druhé strany Plastino, ale ani on se přesně netrefil.
     
    36:59
    Slovan se nedokázal uhnízdit v pásmu Chabarovsku a hosté se tak dokázali osvobodit, kotouč tak míří až před domácí branku.
     
    36:30
    Alexej Byvalcev ujel ve vlastním oslabení a dostal se až před Brusta, z levé strany ale poslal kotouč pouze do jeho pravého betonu.
     
    36:08
    Hosté hráli v šesti hráčích a dostávají tak dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Barnett a Slovan si tak zahraje třetí přesilovou hru v tomto utkání.
     
    35:46
    Musatov si vyměnil kotouč s Chipchurou, druhý jmenovaný pak střílel z levého kruhu, ale také Metsola v brance Chabarovsku ukázal svůj um.
     
    34:49
    Oleg Li se dostal ke střele v blízkosti Brusta, ale jeho velká šance nakonec skončila znovu v jeho lapačce. Brust tak drží nulu na svém kontě a také dvoubrankový náskok Slovanu.
     
    33:43
    Jonathan Cheechoo si podél pravého mantinelu nabruslil do útočného pásma, neměl tam ale nikoho na přihrávku a akce Slovanu tak velmi rychle skončila.
     
    33:13
    Hosté znovu operovali před brankou Slovanu Bratislava, ale po střele Vitalije Popova se Brust znovu prezentoval úspěšným zákrokem.
     
    32:48
    Brust zachytil opuštěný kotouč těsně před vlastní brankou a na druhé straně pak jen těsně minul branku po své střele Surový.
     
    32:26
    Metsola se nyní zaskvěl proti Chipchurovi, kterého vychytal tváří v tvář. Poté je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    31:18
    A další střela na branku hostů, tentokráte z hole Žigy Jegliče, ale ani jeho střela mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    30:16
    Sersen si drze najel před Metsolu, na kterého poté vyslal přízemní střelu, která skončila pouze vedle jeho branky. Hosté tak budou u kotouče a mohou zamířit do útočného pásma.
     
    30:00
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    29:36
    Hosté se hned po inkasované druhé brance dostali před Brusta, kde střílel Aťušov, ale jeho rána z mezikruží skončila pouze v lapačce Brusta.
    28:40 Marek ĎALOGA - 2:0
     
    28:40
    Slovan právě vstřelil branku!
    A hned po úvodním gólu se domácí dočkali bleskově podruhé. MAREK ĎALOGA se dostal k odraženému kotouči a z levého kruhu dokázal prostřelit Metsolu. Slovan tak jde do dvoubrankového vedení – 2:0. Branku ale musel posvětit ještě videorozhodčí, neboť hosté si vyžádali challenge. Asistence: Tomáš Surový, Kyle Chipchura.
    27:12 Michal SERSEN - 1:0
     
    27:12
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Do prostoru levého kruhu dostal přihrávku MICHAL SERSEN a jeho dělovka pak v brance Amuru zamířila do levého horního rohu a vymetla tak v jeho brance doslova všechny pavučiny – 1:0. Asistence: Jeff Taffe.
     
    26:26
    Na opačném konci kluziště střílel od modré čáry Bačík, Metsola byl taktéž úspěšný proti jeho táhlé střele.
     
    26:10
    Kondratěv střílel na Brusta a vyzkoušel jeho lapačku. Ta byla na svém místě a střela prvně jmenovaného byla tak prudká, že s Brustovou levou rukou pořádně zamávala.
     
    25:46
    Surový přihrával kotouč do středního pásma na Chipchuru, ale ten ho nezachytil a puk skončil až před Metsolou. Zakázané uvolnění domácích a hra se tak stěhuje do blízkosti Brusta.
     
    24:25
    Švarný předvedl dobrý obranný zákrok proti Byvalcevovi, když jeho ránu zblízka dokázal vyrazit svojí vyrážečkou.
     
    23:55
    Jonathan Cheechoo dorážel kotouč před Metsolou, ale nadvakrát se mu ho dopíchnout za jeho záda nepovedlo.
     
    22:52
    Hlinka se snažil svou přihrávkou najít Taffeho, ale ten kotouč nezachytil a před Metsolou se tak nakonec ke střele vůbec nedostal.
     
    22:01
    Bratři Ušeninové byli znovu hodně vidět a před Brustem zahrozili dalšími střelami. Brust byl ovšem opět pozorný a jejich úmysly ohrozit jeho svatyni byly marné.
     
    21:15
    Marek Ďaloga si nabruslil z levé strany před Metsolu a jeho střela pak zamířila do jeho připravených betonů. Opět se tedy skóre nemění a na úvodní branku tak budeme muset i nadále čekat.
     
    20:55
    Vitalij Popov se šikovně dostal před branku Slovanu, z pravé strany vyslal střelu zápěstím, ale Brust byl opět na svém místě.
     
    20:04
    Po vhazování se do útočného pásma prodrali znovu domácí hokejisté, ale Cheechoo svou přihrávku na Sersena poslal příliš prudkou a Slovan se tak sám vykázal z pásma Amuru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 8 – 4
     
    První třetina je minulostí. V ní jsme zatím žádnou branku neviděli, za to šancemi, zejména na domácí straně, se to jenom hemžilo. Slovan je hodně aktivní a jen díky Metsolovi hosté neprohávají. Nicméně i Amur si vytvořil nějaké šance, tu největší měl Ruděnkov, jenž se dostal do samostatného úniku, ale na Brusta nakonec nevyzrál. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry, druhá třetina začne přibližně v 19:45.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Branku Slovanu nakonec vůbec neohrozili a naopak před Metsolu si to namířil Chipchura, který ještě střílel z levého kruhu, ale pouze do brankáře hostů, který byl ve svém brankovišti připraven.
     
    19:29
    Kotouč mají na svých hokejkách hosté, kteří zakládají zřejmě svou poslední akci v prvním dějství z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:39
    Marek Ďaloga pronikal do pásma Amuru, ale byl zastaven obranou Chabarovsku, který se tak znovu dostane do blízkosti Brusta, míří totiž do dalšího útoku.
     
    17:49
    Tomáš Zohorna se prosmýkl obranou Slovanu a z mezikruží se dostal ke střele, ta ovšem skončila znovu na pozorném Brustovi.
     
    17:36
    Hosté jsou už kompletní.
     
    17:10
    Amur znovu hraje velmi dobře své oslabení a opět se osvobozuje. Šetří tak cenné vteřiny svého oslabení a může vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    16:24
    Slovan se uhnízdil v pásmu Amuru a Metsola se ve svém brankovišti musí otáčet. Hosté se ale dokázali vymanit z tlaku domácích a vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    15:36
    Kondratěv dostává dvě minuty za podražení a domácí si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    14:43
    Po něm to zkoušeli bratři Ušeninové, ale ani jejich střely neskončily za zády zatím vynikajícího Brusta. Na druhé straně pak v úniku střílel Vopelka, Metsola byl ale znovu připraven.
     
    13:56
    Hosté pomalu zvýšili své obrátky a nyní se natlačili znovu před branku Brusta. Ale Zohornova střela z úhlu domácího brankáře nezaskočila.
     
    12:59
    Na druhé straně střílel Švarný, ale také jeho střela byla nepřesná. Metsola tak nemusel vůbec zasahovat a jeho tým tak půjde znovu do útoku.
    12:27 Obrovská šance Chabarovsku, Ruděnkov ovšem svůj nájezd nezakončil přesně.
     
    12:27
    Igor Ruděnkov mířil úplně sám na Brusta, nejprve mu naznačil střelu a ještě si nabruslil k levé straně, jeho střela ale zamířila nad Brustův beton. Tato velká šance úvodní brankou neskončila.
     
    11:29
    Ale už se hra otáčí znovu před branku Amuru, na Metsolu míří první formace Slovanu, která opět bude hrozit v jeho těsné blízkosti.
     
    10:53
    Oleg Li se snažil překvapit svou střelou z vrcholu pravého kruhu Brusta, ale ten po jeho vzdušné střele vytasil efektní semafor a opět svůj tým podržel.
     
    10:00
    Obraz hry je stále stejný, Slovan hraje hodně útočně a je zřejmě otázkou času, kdy se mu podaří skórovat. Zatím ovšem čaruje ve svém brankovišti Metsola, jenž zlikvidoval další střelu domácího celku.
     
    08:26
    Hosté se nadechli ke svému dalšímu útoku, Vjačeslav Ušenin našel svou přihrávkou své dvojče Vladislava Ušenina a ten pálil bez přípravy pouze těsně vedle domácí branky.
    07:25 Fantastický zákrok Metsoly proti Jegličovi.
     
    07:25
    Domácí hokejisté byli blízko brance a dokonce se už radovali. Ale po střele Jegliče se zaskvěl Metsola, který těsně před brankovou čárou kotouč chytil svojí lapačkou a podržel svůj tým!
     
    06:55
    Je to tak, Zohorna je na ledové ploše a Amur je kompletní.
     
    06:38
    Hosté se znovu osvobozují a vypadá to, že své první oslabení zvládnou.
     
    06:09
    Cheechoo atakoval Metsolu a ten raději podržel puk pod svojí lapačkou a přerušuje hru. Následně pak se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    05:33
    Po krátkém pobytu Slovanu v pásmu Chabarovsku se hosté nakonec dostali na kotouč a okamžitě ho vyhodili do bezpečí až před Brusta.
     
    04:55
    Tomáš Zohorna podrazil Brusta a dostává za to dvě minuty. Slovan si jako první zahraje přesilovou hru.
     
    03:35
    Útočné pojetí hry pokračuje i nadále, Jonathan Cheechoo se znovu šikovně proháčkoval před Metsolu, ale ten včas vytáhl svůj příložník a nedovolil domácím skórovat.
     
    02:56
    Na druhé straně vyslal střelu z levého kruhu Tomáš Zohorna, ale ani on se mezi tři tyče trefit nedokázal. Do útoku míří znovu domácí hráči.
     
    01:35
    Slovan na hosty doslova vlétl a na Metsolu v tuto chvíli mířily další dvě střely. Ale Žiga Jeglič přestřelil a po něm hned z další rány trefil tyč Metsolovy svatyně Švarný!
     
    00:59
    Domácí hokejisté se dostali do dalšího útoku, kde pálil Lukáš Vopelka, ale český útočník ve službách Slovanu úspěšný nebyl.
     
    00:30
    Jonathan Cheechoo se dostal do zajímavé šance, když na Metsolu střílel z pravé strany, ale jeho bekhendová střela nakonec skončila v jeho připravené lapačce.
     
    00:05
    Hosté se po buly vrhli do prvního útoku, ale zastavil je bleskový ofsajd, hra se tedy stěhuje zpět do středního pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    A nyní už slyšíme domácí hymnu, tedy tu slovenskou.
     
    Halou v Bratislavě už znějí tóny hymny ruské federace.
     
    Hokejisté obou celků už nastupují na ledovou plochu a utkání tak za malou chvilku začne. Předtím si ale ještě vyslechneme státní hymny obou zemí.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Sersen, Kundrátek, Plastino, Švarný, Starosta, Ďaloga, Bačík, Pätoprstý – M. Hlinka, Taffe, Cheechoo – Nedorost, Jeglič, Vopelka – Musatov, Surový, Chipchura – Skalický, Šťastný, Lušňák.

    Amur Chabarovsk: Metsola (Andrjuchov) – Malevič, Aťušov, J. Kolář, Ljutov, Gorochov, Kondratěv, Jelesin – Kapustin, Byvalcev, Litovčenko – T. Zohorna, V. Popov, Kuusela – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, O. Li – Barnett, Krysanov, Ruděnkov.

    Rozhodčí: Gebej, Oskirko – Kučava, Novikov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Marek Ďaloga se dostal do podvědomí českých fanoušků díky angažmá v Pardubicích a Spartě, nyní hájí barvy Slovanu!

    Marek Ďaloga z @hcslovan ???????????? #MadeOfHockey #CCM #repost

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Kubalík (SBA) – zranění
    Tomáš Kundrátek (SBA)
    Václav Nedorost (SBA)
    Radek Smoleňák (SBA) – zranění
    Jakub Valský (SBA) – zranění
    Lukáš Vopelka (SBA)

    Jan Kolář (CHA)
    Tomáš Zohorna (CHA)
     
    Vzájemná utkání

    Letos se oba celky ještě nepotkaly, poslední vzájemné měření sil dopadlo ale lépe pro Slovan, který v únoru loňského roku zvítězil v Chabarovsku 3:2 po samostatných nájezdech. Kdo se z jakékoli výhry bude radovat dnes?
     
    Amur Chabarovsk

    Hosté z dalekého Chabarovsku jsou ve Východní konferenci třináctí a dosud si připsali padesát bodů. I oni tedy bojují o postupovou pozici do play-off. Amur dokázal poslední dva zápasy vyhrát. Nejprve těsně 1:0 v Kunlunu, kde bral dva body po samostatných nájezdech a poté zdolal 3:2 Vladivostok na jeho ledě. Budou do třetice Chabarovští úspěšní? Na ledě Slovanu je ale rozhodně nečeká nic lehkého.

    Nejproduktivnější hráči Chabarovsku

    Tomáš Zohorna – 26 bodů (12+14)
    Teemu Ramstedt – 22 bodů (6+16)
    Kristian Kuusela – 19 bodů (6+13)
     
    HC Slovan Bratislava

    Domácí Slovan Bratislava je v tabulce Západní konference na jedenáctém místě a pomalu se tedy začíná zvedat. Sezónu nezačal vůbec dobře a svěřenci českého trenéra Miloše Říhy tak stále musí bojovat o elitní osmičku, která zaručuje postup do vyřazovacích bojů. Na svém kontě mají hokejisté Slovanu čtyřiapadesát bodů a na osmé místo, kde je nyní Viťaz Podolsk, ztrácí dvanáct bodů. Proto by dnes před svými diváky měli rozhodně bodovat, aby opět o něco svou ztrátu zmírnili. V posledním odehraném utkání si nechali utéci čtyřgólové vedení po druhé třetině nad Spartakem Moskva a druhý bod pak vybojovali až po samostatných nájezdech – 5:4. Jak si povedou dnes?

    Nejproduktivnější hráči Slovanu Bratislava

    Jeff Taffe – 29 bodů (13+16)
    Jonathan Cheechoo – 28 bodů (11+17)
    Žiga Jeglič – 20 bodů (9+11)
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Ruská KHL má dnes na programu pořádnou porci utkání a jedním z nich, které budeme sledovat prostřednictvím tohoto online přenosu bude zápas mezi týmy HC Slovan Bratislava a Amur Chabarovsk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Sersen (Taffe), 29. Ďaloga (Surový, Chipchura)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Sersen, Kundrátek, Plastino, Švarný, Starosta, Ďaloga, Bačík, Pätoprstý – M. Hlinka, Taffe, Cheechoo – Nedorost, Jeglič, Vopelka – Musatov, Surový, Chipchura – Skalický, Šťastný, Lušňák.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Andrjuchov) – Malevič, Aťušov, J. Kolář, Ljutov, Gorochov, Kondratěv, Jelesin – Kapustin, Byvalcev, Litovčenko – T. Zohorna, V. Popov, Kuusela – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, O. Li – Barnett, Krysanov, Ruděnkov.

    Rozhodčí: Gebej, Oskirko – Kučava, Novikov

    Diváci: 9 205
    bahis siteleri