Lipt. Mikuláš – Trenčín 8:3 (kon.) | Poprad – Žilina 6:3 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (kon.)
Košice – Nitra 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Martin 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (1:2, 2:0, 3:1)
MsHK Žilina
sk Úterý 03.01.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:00 FABIAN - 6:3
     
    60:00
    Poprad dal gól!
    Kamzíkom sa to napokon podarilo! Strela z hokejky ŠTEFANA FABIANA od modrej čiary skončila v bránke! Gól však musel uznať videorozhodca. Po následnom góle sa už oba tímy radovali pri bránke, no rozhodca musí ešte hodiť buly.
    Asistencia: Patrik Svitana.
    58:10 HANDLOVSKÝ - 5:3
     
    58:10
    Žilina dala gól!
    Vlci ešte neskladajú zbrane! Po ľavom krídle prenikol do pásma Rogoň. Následne sa obzrel smerom k bráne, kde prihrávkou našiel nakorčuľovaného LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO. Na jeho strelu z prvej Šúrek nemal šancu.
    Asistencie: Patrik Rogoň, Marek Hovorka.
    57:01 SVITANA - 5:2
     
    57:01
    Poprad dal gól!
    Kamzíci zvyšujú svoje vedenie a tri góly už bude pre súpera veľa! Štrauch získal puk pri zadnom mantineli a ihneď si všimol pred bránkoviskom úplne nepokrytého PATRIKA SVITANU. Ten stihol ešte aj porozmýšľať, kde puk usmerniť a nakoniec to urobil bez chyby, triafal ponad Tomekovu lapačku!
    Asistencie: Andreas Štrauch, Samuel Mlynarovič.
     
    55:30
    Oddychový čas pre Žilinu!
    50:49
     
    50:49
    Obrovská šanca pre Poprad a ešte famóznejší zákrok Tomeka! Murček sa dostal pred bránku z rohu klziska. Tomek vyrazil pred seba a k dorážke sa dostal ešte Bondra, no žilinský ho brankár ho naozaj fantasticky vychytal lapačkou.
     
    48:13
    Presilovku teraz budú hrať domáci. Patrik Rogoň dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    46:50
    Novotného delovku vyrazil Šúrek pred seba. Nebol tam však nik, kto by mohol dorážať. Následne pálil od modrej aj Stupka. Puk sa odrazil k osamotenému Holovičovi, no ten odkrytú bránku nedokázal trafiť!
     
    45:44
    Svojmu tímu teraz výrazne nepomohol Tomáš Troliga. Dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
    45:20 ŠTRAUCH - 4:2
     
    45:20
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru! Fabian posunul na ľavý kruh Svitanovi. Jeho strelu vyrazil Tomek pred seba, kde sa najlepšie zorientoval ANDREAS ŠTRAUCH a bekhendom dopravil puk do brány!
    Asistencie: Patrik Svitana, Štefan Fabian.
     
    44:17
    V oslabení budú hrať hostia. Za nedovolené bránenie je na trestnú lavicu poslaný Juraj Jurík.
    39:19 ZAGRAPAN - 3:2
     
    39:19
    Poprad dal gól!
    Kamzíci otáčajú skóre a ostávajú sa do vedenia v stretnutí! Guliajev vystrelil z ľavého kruhu. Puk sa odrazil od Tomeka do bránkoviska a odtiaľ ho síce krkolomne, no predsa dorazil MAREK ZAGRAPAN. Gól musel potvrdiť videorozhodca.
    Asistencie: Ivan Guliajev, Lubor Pokovič..
     
    39:19
    Zagrapan strelil gól. Zároveň však bola posunutá žilinská brána a nie je jasné, či bude gól v súlade s pravidlami. Viac budeme vedieť po rozhovore hlavného arbitra s videorozhodcom.
     
    36:14
    Poprad získava presilovú hru. Daniel Brejčák odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
    32:30
     
    32:30
    Mlynarovič šikovne predĺžil na Svitanu po pravom krídle. Ten sa s pukom ešte podelil, prihral skvelo pred bránku Štrauchovi. Zárpveň bola posunutá žilinská bránka a Štrauchovo zakončenie smerovalo mimo. Hra prerušená.
    31:10 LICHANEC - 2:2
     
    31:10
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vyrovnávajú stav stretnutia! Zagraan na ľavý kruh prenechal puk PETROVI LICHANCOVI. Ten vypálil z prvej a jeho nádherná delovka prenikla suverénne do brány!
    Asistencie: Marek Zagrapan, Kevin Henderson.
     
    30:07
    Tentokrát mali šancu. Matej Paločko našiel prihrávkou pred bránku Michala Murčeka, ktorý pálil šikovne švihom. Jeho strela bola mierne stečovaná Brejčákom a Tomekovej lapačke narobila problémy.
    14:59 HENDERSON - 1:2
     
    14:59
    Poprad dal gól!
    Kamzíci vyrovnávajú stav stretnutia počas presilovky! Lichanec prihral medzi kruhy puk Zagrapanovi, ktorý vypálil na Tomeka. Od betóna sa puk odrazil pred bránu, kde bol pripravený KEVIN HENDERSON a úspešne dorazil puk!
    Asistencie: Marek Zagrapan, Peter Lichanec.
     
    13:01
    Žilina bude hrať v oslabení opäť. Matúš Matis dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    10:26
    Presilovka pre Poprad. Michal Juraško dostáva dve minúty za seknutie.
     
    10:18
    Svitana našiel prihrávkou pred bránu Štraucha. Ten nahodil puk na bránku naslepo z otočky a Tomek musel poriadne rýchlo vytiahnuť svoju vyrážačku!
    05:02 STUPKA - 0:2
     
    05:02
    Žilina dala gól!
    Žilina bleskurýchle zvyšuje skóre na 0:2! Ježek chybne rozohral. V strednom pásme zachytil puk Novotný, ktorý ho poslal na pravé krídlo Konečnému. Pred bránu už šikovne korčuľoval VÁCLAV STUPKA a strieľanú prihrávku skvelo dorazil!
    Asistencie: Rastislav Konečný, Štěpán Novotný.
    03:56 STUPKA - 0:1
     
    03:56
    Žilina dala gól!
    Vlci idú do vedenia v stretnutí! Jednoduchá presilovková akcia sa končí gólom. Z rohu klziska našiel Konečný VÁCLAVA STUPKU medzi kruhmi. Jeho rýchla strela švihom prenikla cez Šúreka!
    Asistencie: Rastislav Konečný, Marcel Holovič.
     
    03:42
    Poprad bude hrať v oslabení. Kevin Henderson dostáva trest za podrazenie.
     
    03:40
    Dindovu strelu nemal Tomek úplne pod kontrolou. Vyrazil ju len pred seba, kde bol Marek Zagrapan. Pred sebou mal časť odkrytej brány, no triafal vedľa.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 15. Henderson (Zagrapan, Lichanec), 32. Lichanec (Zagrapan, Henderson), 40. Zagrapan (Guliajev, Pokovič), 46. Štrauch (Svitana, Fabian), 58. Svitana (Štrauch, Mlynarovič.), 60. Fabian (Svitana) – 4. Stupka (Konečný, Holovič), 6. Stupka (Konečný, Novotný), 59. Handlovský (Rogoň, Hovorka)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Guliajev, Fabian (A), Ježek, Dinda, Krempaský, Postnikov, Vašaš, Pokovič – Lichanec, Zagrapan, Henderson – Kroták (C), Troliga, Matúš Paločko – Bondra, Murček, Matej Paločko – Svitana, Mlynarovič, Štrauch
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – D. Brejčák (A), Juraško, Gutwald, Rehák, Drábek, Prokop, Váňa, Mendrej – Handlovský, Hovorka (C), Matis – J. Jurík, Húževka, Novotný – Konečný, Holovič, Stupka (A) – Rogoň, Ondruš, Švihálek

    Rozhodčí: Jura – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1 658
    bahis siteleri