HC Litvínov – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 05.01.2017, 17:30DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov vybojoval puk ve svém pásmu a pokračoval přes střední pásmo až do toho útočného. JAN BÁRDOŠ zpečetil výhru domácích brankou do prázdné klece.
     
    42:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav pokračuje ve hře, kterou předváděla na konci druhé třetiny a dále dotírá na litvínovské hráče, kteří mají k dispozici už jen dvougólový náskok. Domácí obrana si špatně pohlídala hostující hráče a Boleslav přetavila svůj tlak v další branku. Outrata nahrál na střed třetiny MATĚJI KREJČÍKOVI, který nepříliš razantní střelou našel mezírku ve výstroje Havlíka, jemuž střela propadla pod jeho betony. Asistence: Outrata, Straka.
     
    38:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující přece jen využívají přesilovou hru a před koncem druhé třetiny ještě snižují stav utkání! Boleslav dobře rozestavila svou přesilovku a zabránila ve výhledu Havlíkovi, jenž marně hledal výhled, který najít včas nestačil. Hostující kapitán JAN MAŠEK se pár kroků před modrou čárou napřáhl, čímž donutil Havlíka poprvé v utkání kapitulovat. Asistence: Planý, Dančišin.
     
    27:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Sotva se Litvínov vrátil do plného počtu, dostala Boleslav také čtvrtý gól. Vše to začalo u Uřidila, který chtěl vystřelit od modré, jenže střela mu nesedla a odevzdal tak puk na čepel Martina Kučery, který této šance hned využil a společně s JOSEFEM JÍCHOU upaloval na hostující klec. Kučera vyčkal na správný moment, kdy mohl předložit puk JOSEFU JÍCHOVI, který svou přesnou beckhendovou střelou překonal hostující gólmana. Asistence: Kučera.
     
    22:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pro hosty opět přišla studená sprcha v podobě vstřelené branky Litvínova. Hostující obrana naprosto zaspala, čehož ihned využili domácí. Kučera našel skvěle za obranou schovaného TOMÁŠE FENCLA, který nejprve zkusil střelu do spodní části branky, tu ještě hostující gólman vyrazil, jenže nebylo mu to nic platné, když se u puku domácí útočník objevil opět Fencl, který už se napodruhé nemýlil a bezmocného Kroftu propálil. Asistence: Kučera, Jícha.
     
    12:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A opět ta stejná pohádka jako při prvním gólu! Domácí se nemohli usadit v pásmu, Boleslav už měla na hokejce vyhození puku. Litvínov ale zabojoval v obraně a udržel puk v pásmu. Trojice Vébr – Jícha – JÁN BÁRDOŠ se prezentovala velmi dobrou souhrou. Jícha na sebe stáhnul pozornost hostujícího gólmana a předložil JANU BÁRDOŠOVI před branku luxusní přihrávku, kterou domácí útočník zužitkoval poté co překonal hostujícího gólmana, jenž už ležel. Asistence: Jícha, Vébr
     
    09:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se chvilku usadili v pásmu a nahrávali si, Boleslav vše dokázala pokrýt a vypadalo to, že z této akce nic nebude. Jenže puku se ujal Josef Jícha, který našel dobře postaveného ZDEŇKA VÉBRA, jenž se nemýlil a krásnou střelou překonal hostujícího gólmana, který jen bezmocně lovil puk zpoza svých zad. Asistence: Jícha.

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 10. Vébr (Jícha), 13. Bárdoš (Jícha, Vébr), 23. Fencl (Kučera, Březák), 28. Jícha (Kučera), 58. Bárdoš – 39. Mašek (Planý, Dančišin), 43. Krejčík (Outrata, Straka)


    HC Litvínov: Havlík Š.(Kožnar) – Urbánek, Macháč, Franc, Havlík D., Březák (C), Brzek, Brejžek, Dvořák – Kučera, Schmidmayer, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Horák, Jícha
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Groh) – Linhart, Mašek (C), Uřidil, Chujac, Horský, Marček – Prokop, Musliu, Kuncek, Peterka, Straka, Dančišin, Krejčík, Flynn, Outrata, Veselý, Planý, Bednařík

    Rozhodčí: Sýkora – Jelínek, Pešek
    bahis siteleri