Chanty-Mansijsk – Spartak Moskva 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – N.Novgorod 1:2 (0:2 po s.n.) | Barys – Soči 0:4 (kon.)
Záhřeb – Vladivostok 1:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 06.01.2017, 13:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Torpedo Nižnij Novgorod.
    Autorem vítězné branky je VLADIMIR GALUZIN, jemuž při nájezdu kotouč utekl, ale následné zakončení na dlouhou hůl skončilo v horním rohu branky.
     
    64:22
    Hlavní sudí v přerušené hře jel volat videorozhodčího a bude se zkoumat některá situace. Uvidíme, zda bude utkání rozhodnuto už nyní.
     
    64:22
    Další obrovská šance, ale tentokrát na druhé straně. Kotouč před branku dostal Arťom Garejev, jenž vystřelil do protipohybu gólmana. Michail Birjukov ale předvedl parádní zákrok betonem.
     
    61:55
    Zpoza branky mezi kruhy dostal přihrávku Carter Ashton. Jenže jeho rychlé zakončení zápěstím skončilo na domácím brankáři. Nutno říct, že oba gólmani chytají parádní utkání.
     
    60:40
    Oddechový čas pro hosty.
     
    60:40
    Novgorod bude mít obrovskou výhodu, jelikož si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje Arťom Garejev, jenž v útočném pásmu podrazil soupeře.
    54:51 Nikita ŠČITOV - 1:1
     
    54:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno! K vyraženému kotouči se dostal Alexej Michnov, jenž z hranice brankoviště nepřehodil beton ležícího Michaila Birjukova. K puku se opět vrátil domácí kapitán, který našel u zadní tyče NIKITU ŠČITOVA. Ten z voleje trefil volný prostor v tyče a domácí publikum mohlo propuknout radostí. Asistence: Alexej Michnov.
     
    53:37
    Křižnou přihrávku před branku dostal Alexej Vasilevskij, jehož pokus vyrazil betonem Michail Birjukov. Následná dorážka domácího hráče zamířila jen vedle branky.
     
    51:32
    Dmitrij Sjomin dostává dvě plus deset minut za úder do oblasti hlavy a krku. Po zákroku tohoto hráče se jen těžce zvedal Petr Koukal.
     
    42:15
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Arťom Aljajev – 2 min., podražení).
     
    42:15
    Přihrávku od spoluhráče dostal Petr Koukal, jenž v další obrovské příležitosti nechal vyniknout hostujícího brankáře. Ten dnes dokazuje, že je na bruslích opravdu rychlý.
    36:45 Bobby BUTLER - 0:1
     
    36:45
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Na první branku zápasu jsme si museli počkat do konce druhé dvacetiminutovky. BOBBY BUTLER získal kotouč ve středním pásmu a dostal se až ke střele, které rozvlnila síť. Hostující útočník mohl přihrávat, ale vzal to celé na sebe a je prvním střelcem zapsaným ve statistikách. Bez asistence.
     
    35:32
    Jekatěrinburg se dostal do přečíslení a po přihrávce spoluhráče zakončoval Stanislav Čistov. Celou akci zvládl Michail Birjukov, jenž se skvěle s přihrávkou přesunul a akci zmařil.
     
    29:03
    Jevgenij Gračjov ztratil puk v útočném pásmu, a tak se ho zmocnil Stanislav Čistov. Domácí útočník se dostal před branku soupeře, kde se po pěkné kličce dostal na střed. Z tohoto prostoru zakončil, ale Michail Birjukov předvedl další parádní zákrok.
     
    27:12
    Před branku Jekatěrinburgu si nabruslil Alexandr Frolov, jenž z hranice brankoviště nechal vyniknout Vladimira Sochatskije. Ten se v tomto okamžiku stal hrdinou domácího celku.
     
    23:45
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (John Norman – 2 min., podražení).
     
    23:31
    Michal Čajkovský přihrál před branku, kde byl osamocený Petr Koukal. Ten se pokusil udělat kličku brankáři, ale jeho bekhendový pokus skončil na betonu Michaila Birjukova.
     
    21:50
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Alexandr Frolov – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    20:29
    Hned v úvodním vteřinách druhé periody putuje na trestnou lavici Nikita Ščitov, jenž podrazil soupeře a je dnes už podruhé na trestné lavici.
     
    16:47
    Sotva skončila přesilová hra Novgorodu a začne početní výhoda Jekatěrinburgu. Na trestnou lavici za držení hole putuje John Norman.
     
    14:46
    Torpedo bude hrát další přesilovou hru, když si v předbrankovém prostoru nedovoleným bráněním pomohl Nikita Ščitov. Uvidíme, zda se nyní dočkáme prvního gólu.
     
    13:01
    Jekatěrinburg zlepšil pohyb a hned se dostává do šancí! Z pravé strany zakončil Dmitrij Monja, jehož pokus zamířil do ramene brankáře. Od Michaila Birjukova putovala černá guma na branku, hra je opět přerušená.
     
    11:30
    V posledních minutách střídá akce akci a tu další si vypracovali domácí! Po chybě obrany se k puku dostal Arťom Garejev, jenž v přečíslení hledal Alexeje Michnova. ten hned vystřelil, ale kotouč do branky neposlal.
     
    10:31
    Mezi kruhu dostal hodně prostoru Brandon McMillan, který si mohl vybrat, kam zakončí. Hostující útočník si vybral prostor pod horní tyčkou, ale jeho pokus vyrazil zatím skvělý Vladimir Sochatskij.
     
    08:23
    Arénou to jen zahučelo, když se do další nebezpečné pozice dostalo Torpedo. Puk mezi kruhy dostal Jevgenij Gračjov, jenž udělal ještě dva kroky k brance. Ovšem u tyče našel jen připraveného domácího gólmana. Ten se v tomto okamžiku bude asi hodně zlobit na beky před sebou.
     
    05:46
    První přesilovou hru si také vyzkouší Nižnij Novgorod. V předbrankovém prostoru si držením pomohl Oleg Gubin, jenž si vysloužil menší trest.
     
    04:05
    Také Avtomobilist svoji první obrovskou šanci nedokázal proměnit. Pokus od modré čáry vyrazil před sebe Vladimir Sochatskij, ke kotouči se dostal Alexandr Torčeňuk. Jenže jeho dorážka zamířila opět do hostujícího gólmana.
     
    02:12
    Prvním vyloučeným je hostující Jevgenij Mozer, jenž zasáhl v útočném pásmu soupeře. Hlavní sudí neváhal a posílá hráče na lavici hanby.
     
    02:03
    Hostující tým první obrovskou šanci nezužitkoval! Vyražený kotouč zamířil mezi kruhy, kde byl Dmitrij Sjomin. Tomu překážel spoluhráč, a tak odkrytá branka nebyla trefena.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 55. Ščitov (Michnov) – 37. Butler, rozh. náj. Galuzin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Vladimir Galuzin (NNO)
    0:1   Jan Buchtele (JEK)
    2. série:
    0:2   Bobby Butler (NNO)
    0:2   Stanislav Čistov (JEK)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochatskij (Lisutin) – Čajkovský, Alexej Vasilevskij, Megalinskij, Ščitov, Žuravljov, Turbin, Ščemerov, Kivistö – Simakov, K. Volkov, Golyšev – Michnov, A. Garejev, Koukal – Torčeňuk, Monja, Ivašov – Buchtele, Gubin, Čistov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: M. Birjukov (Proskurjakov) – M. Osipov, Želdakov, Aljajev, Jegoršev, Šulenin, Lofquist, Radionyčev – Rasskazov, Ashton, Žerděv – Frolov, Mozer, D. Sjomin – Kicyn, Galuzin, Gračjov – McMillan, Norman, Butler – V. Kuľomin.

    Rozhodčí: Bukin, Cyplakov – Gorděnko, Tomilov.
    bahis siteleri