Real Madrid – Granada 5:0 (kon.) | Eibar – Atlético 0:2 (kon.) | Las Palmas – Gijón 1:0 (kon.)
Real Sociedad – Sevilla 0:4 (kon.)
konec
SD Eibar
0:2 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 07.01.2017, 16:15Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to z textového přenosu z utkání španělské ligy všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne! (18:10:31)
     
    Hotovo! Atlético v nepříliš pohledném zápase poráží Eibar 2:0. V prvním poločase jsme moc fotbalové krásy neviděli, ale to platilo také pro poločas druhý. Svěřenci Davida Simeoneho víceméně vytěžili z minima maximum.

    Nejprve se prosadil po centru Luise z levé strany hlavičkou k pravé tyči Samuel Niguez, následně v 74. minutě zvýšil náskok hostů Antoine Griezmann po krásně souhře s krajanem Kevinem Gameirem.

    Posléze hostující mužstvo ukázalo, jak má vypadat výborná defenziva. Eibar se postupem času dostával do určité deprese, málo střílel, zkrátka, chyběly tomu střely na branku Atlética. V závěru ještě domácí hráči se spíše více soustředili na komentování výroků rozhodčího Jesúse Gila.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí mužstvo se sice dostalo k balonu, ale zase nemají klid domácí hráči na jakoukoliv kombinaci, protože Atlético velice dobře napadá.
     
    90+1
    Atlético kombinuje s míčem na polovině domácího celku, sudí Jesús Gil nastavil dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
    90+1.
     
    90+1
    Jako kdyby dnes Eibaru nebylo přáno, Miguel Ángel Moya už byl překonaný, ale vtom na brankové čáře zasáhl skluzem Jose Maria Gimenéz.
     
    90
    Domácí fotbalisté to budou mít složité ve zbytku zápasu a s jakýmkoliv bodovým ziskem z dnešního zápasu. Bébé (EIB) dostává žlutou kartu za protesty.
     
    89
    Po centru z levé strany, který měl skončit na zadní tyči, respektive na kopačkách Nana odmával pomezní rozhodčí ofsajd.
     
    89
    Je to zkrátka pasivní, co se týče zakončení domácích hráčů. Těch střel na branku hostujícího celku moc neletělo.
     
    88
    Atlético Madrid se proti Eibaru už soustředí výhradně na defenzivu, dá se říci, že svěřenci Davida Simeoneho se dopředu moc nehrnou. Jsou si vědomi toho, že vedou o dvě branky a mají blízko ke třem bodům.
     
    87
    Ruben Peňa sice diskutuje s rozhodčím Jesúsem Gilem, říká, že nefauloval, ale sudí říká jasně, že nemá pravdu, že to zkrátka byl fauloval na Luise.
     
    86
    Ander Capa byl sice rychlý, dokázal dobře rozvinout akci Eibaru, ale jeho přihrávku po pravé straně pokryla bez větších problémů hostující obrana.
     
    85
    Centr křížem z levé strany končí v zámezí. Eibar tlačí, ale málo střílí, hráči jako kdyby se báli vzít trošku zodpovědnost na sebe. Miguel Angel Moya bude vykopávat od vlastní branky.
     
    84
    Ander Capa fauluje na polovině Atlética Madrid, svěřenci Davida Simeoneho hrají přesně to, co potřebují. Šetří čas a ono to musí být náročné pro domácí hráče.
     
    83
    Ale jeho spoluhráči se v ofenzivě neprosadili. Miguel Ángel Moya nikam nepospíchá.
     
    82
    A zase ten výborný pohyb hostujících fotbalistů, o kterém jsem před chvílí psal. Míč se dostává ze středu hřiště až k brankáři Yoelu Rodríguezovi.
     
    82
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Adrián González, přichází Nano.
     
    81
    Tohle je jasná žlutá karta. Sudí Jesús Gil neměl na vybranou. Koke (ATM) nejprve byl faulovaný, hlavní sudí nechal výhodu pro hosty, ta skončila a následně podrazil tento fotbalista Atlética domácího kapitána Daniho Garciu.

    Vít Muzikář

    Branky: 54. Ñíguez (Luís), 74. Griezmann (Gameiro)

    Karty:   20. Adrián González (EIB), 90. Bébé (EIB) – 30. Vrsaljko (ATM), 81. Koke (ATM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 11:10.
    SD Eibar: Y. Rodríguez – Capa, dos Santos, Lejeune, Luna – Dani García (C), F. Rico – León (76. Peña), Adrián González (82. Nano), Inuj (68. Bébé) – Enrich.
    Náhradníci: Riesgo – Gálvez, Escalante, Peña, Nano, Juncà, Bébé.

    Atlético Madrid: Moyà – Vrsaljko (46. Torres Juanfran), Savić, Godín, Luís – Ñíguez, J. Giménez, Gabi (C), Koke – Griezmann, F. Torres (72. Gameiro).
    Náhradníci: Moreira – Á. Correa, Lucas Hernández, Torres Juanfran, Gameiro, Gaitán, Moreno.

    Rozhodčí: Jesús Gil – Ángel Nevado, Jose Fernández (všichni Španělsko)
    bahis siteleri