Slavia – Vítkovice 5:4 (kon.) | Kladno – Třinec 2:4 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 4:6 (kon.) | HC Plzeň – Zlín 3:5 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.)
HC Litvínov – Liberec 2:5 (kon.) | Sparta – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (1:2, 0:0, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 07.01.2017, 12:30 • SD ARÉNA, Chomutov • DHL Extraliga juniorů • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pojistku na chomutovské vítězství dává TOM POLÁK, jenž se prosadil střelou od modré čáry. Pro chomutovského forvarda je to druhá trefa v zápase. Asistence: Vojtěch Krejčiřík a Daniel Novák.
     
    49:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla hokejová paráda! Palička přihrál křížem na Šilara, jenž se neukvapil a ještě akci vyšperkoval nahrávkou na volného JIŘÍHO KOPICE, který již neměl problém poslal černou gumu za Grohova záda. Piráti tak dokázali otočit nepříznivý vývoj a jsou to oni, kdo je momentálně blíže třem bodům. Asistence: Daniel Šilar a Filip Palička.
     
    44:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krejčiřík vyvezl puk podél hrazení a na kruhu poslal najíždějícímu TOMOVI POLÁKOVI, který střelou po ledě překonává Groha a podruhé v zápase máme vyrovnáno. Asistence: Vojtěch Krejčiřík a Marcel Hlaváček.
     
    17:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po promáchnutí Lauka se dostali Bruslaři do rychlého protiútoku dvou na jediného beka. Zakončení vzal na sebe PATRIK STRAKA střelou zápěstím na lapačku vrací Mladé Boleslavi vedení. Asistence: David Marček a Matěj Krejčík.
     
    10:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tůma rozjel akci, jenže za modrou čárou ztratil stabilitu a kotouče se ujal Lauko, který ovšem ještě nedokázal dostat puk až ke Grohovi, a tak si našel kousek černé gumy JAN SVOBODA srovnává stav zápasu na 1:1. Asistence: Jakub Lauko a Martin Tůma.
     
    09:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Straka vystihl chomutovskou rozehrávku, obešel trojici protihráčů a přesnou přihrávkou našel hůl JIŘÍHO VESELÉHO, jenž lehkou tečí překonává Pavláta. Asistence: Patrik Straka a Jan Prokop.

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 11. Svoboda (Lauko, Tůma), 45. Polák (Krejčiřík, Hlaváček), 50. Kopic (Šilar, Palička), 60. Polák (Krejčiřík, Novák) – 10. Veselý (Straka, Prokop), 18. Straka (Marček, Krejčík)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Strejc) – Buchtela, Hlaváček, Kopic, Novák, Lidák "C", Smutný, Hřebíček – Lauko, Polák, Niňaj, Kulich, Palička, Krejčiřík, Részegh, Tůma "A", Svoboda, Šilar, Adámek "A".
    BK Mladá Boleslav: Groh (Marek) – Linhart, Mattis, Mašek "C", Uřidil, Chujac, Horský, Marček – Prokop, Musliu, Peterka, Straka, Dančišin, Krejčík, Flynn, Outrata, Veselý.

    Rozhodčí: Wagner – Bosák, Zavřel

    Diváci: 110
    bahis siteleri