Nový Jičín – Opava 2:5 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 1:5 (kon.)
Technika Brno – Vsetín 5:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 6:0 (kon.)
Kolín – Pelhřimov 9:4 (kon.) | Písek – Tábor 2:6 (kon.) | Bílina – Děčín 5:4 (kon.)
Klatovy – Klášterec nO 2:4 (kon.) | David Servis – Jindř. Hradec 5:6 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 11:0 (kon.)
Kobra – Řisuty 4:0 (kon.) | Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:4 (2:2, 1:1, 3:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 07.01.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští byli velmi dlouho pod tlakem hostů, jenže Bobři se nedostali prakticky k žádné střelecké příležitosti. JAKUB KADLEC pravděpodobně zařídil gólem do prázdné branky tři body domácím. Asistence: Petr Pokorný.
     
    52:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ale Hodonínští udeřili krátce poté, co Dalajka s Pořickým vyskočili z trestné lavice. Peš to vymyslel přímo geniálně, nejprve natáhnul hru na pravé křídle a pak přdal kotouč do křídla MICHALU KUBOVI, na nějž zívala poloprázdná klec. Asistence: Petr Peš, Jakub Kadlec.
     
    47:28
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    MIROSLAV VARGA je tím, kdo opět srovnal stav tohoto dramatického utkání! Podešva jej uvolnil lehkou žabičkou do prostoru mezi kruhy, zkušený kanonýr se tváří v tvář Halodovi nemýlil. Asistence: Jan Podešva, Martin Kubo.
     
    44:40
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jihomoravané s obrovskou dávkou štěstí jdou do vedení. Vrána našel na modré čáře rozjetého PETRA JURČU, který spíše jen nahazoval kotouč na Plška. Ten ale nabral prapodivný směr po dvou rychlých odrazech od bránících hráčů a zapadl za hostujícího brankáře. Jurča tak kompletuje svůj hat-trick. Asistence: Jakub Vrána.
     
    38:58
    Drtiči právě vstřelili branku!
    PETR PEŠ si to o pár okamžiků později vynahrazuje a srovnává stav utkání! Hodonínský kapitán ujel do přečíslení s Hajným. Tito dva si chytře vyměnili puk, takže Pešovi nezbylo nic jiného než doklepnout za dezorientovaného Plška. Asistence: Jakub Hajný.
     
    36:14
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je to tady, Bobři dokonávají svůj obrat necelé čtyři minuty do druhé sirény! JAKUB POŘICKÝ se z velice ostrého úhlu natlačil před Halodu a dokázal dostat puk za přední tyčku, kde Halodovi našel volné místečko. Asistence: Petr Dvořák.
     
    11:31
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři snižují nádhernou kombinační akcí, která vzešla z hlavy obránce Vrby. Ten na modré čáře měl dostatek prostoru a času na to, aby narýsoval přesnou kolmici přímo na hůl PETRA DVOŘÁKA. Ten z těžkého úhlu přehodil Halodův beton. Asistence: Lukáš Vrba.
     
    10:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic je to již jen o branku zásluhou DOMINIKA HLADIŠE! Hostující hokejista to udělal parádně, prokličkoval středním pásmem, zatáhl puk za modrou a z levého kruhu napálil puk do protipohybu brankáře Halody. Bez asistence.
     
    06:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Bobři se dostali pod soustavný tlak, který bohužel pro hostující střídačku vyvrcholil druhým pukem v jejich síti. Vaněk oslovil PETRA JURČU přesným pasem zpoza branky, který autor již první branky zametl za brankovou čáru. Jurča si tak po necelých sedmi minutách hry zadělává na hat-trick. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    04:05
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jihomoravané se zhostili přesilové hry na výbornou, využil ji PETR JURČA. Miklík jej oslovil stříleným pukem od modré čáry, hodonínskému útočníkovi následně nedělalo problém u pravé tyčky zavěsit. Asistence: Martin Miklík, Daniel Vaněk.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Jurča (Miklík, Vaněk), 7. Jurča (Vaněk), 39. Peš (Hajný), 45. Jurča (Vrána), 53. Kuba (Peš, Kadlec), 60. Kadlec (Pokorný) – 10. Hladiš, 12. Dvořák (Vrba), 37. Pořický (Dvořák), 48. Varga Mir. (Podešva, Kubo)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Zollpriester) – Potechin, Miklík, Haloda M., Polesný, Kužílek, Pokorný (A) – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Kuba (A) – Hajný, Charvát, Hložánek – Venclík Loginovsky, Černohous
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (Čáp) – Mikel, Nedbálek, Vrba, Báchor, Žabčík, Hladiš, Baroš – Fojtík, Kývala, Martiník, Dalajka, Pořický (C), Kubo, Brunec, Dvořák, Varga D., Varga Mir., Hlaváč, Studený, Podešva

    Rozhodčí: Slavka – Blaha, Maťašovský
    bahis siteleri