Chicago – Minnesota 2:3 (kon.) | Vancouver – New Jersey 1:2 (po pr.) | Anaheim – St. Louis 1:2 (po pr.)
Buffalo – Dallas 4:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 0:4 (kon.) | Detroit – Montreal 1:0 (kon.)
San Jose – Winnipeg 5:2 (kon.) | Los Angeles – Tampa 1:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
Winnipeg Jets
Pondělí 16.01.2017, 22:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:04
    Situace se hostujícímu týmu ještě více komplikuje. Kapitán Winnipegu Blake Wheeler míří na trestnou lavici, protože holí trefil obličej Vlasica. Takže další přesilovka pro San Jose Sharks.
     
    37:03
    Hra přerušena poté, co Thornton byl výrazně zasažen holí do obličeje a rozhodčí si toho všimli až na poslední chvíli. Nakonec je z toho čtyřminutová přesilovka Sharks, protože v obličeji útočníka San Jose se objevila i krev. Trest pyká Byfuglien.
     
    26:21
    San Jose Sharks si navíc zahrají přesilovou hru. Postma z Winnipegu dostává dvě minuty za sevření kotouče rukou, takže bude muset odsedět trest.
     
    13:24
    Ale pozor, je tu nepříjemnost pro Žraloky. Další jejich hráč musí na trestnou lavici, opět za vysokou hůl. Rozhodčí tam poslal Tierneyho. Dobrá možnost pro hosty v přesilovce pět na tři.
     
    11:39
    Zároveň je tu první přesilová hra zápasu pro Winnipeg Jets. Obránce San Jose David Schlemko musí pykat za faul vysokou holí. Uvidíme, jak si hosté s početní výhodou poradí.
    02:24 Micheal Haley svedl pěstní souboj s Markem Stuartem!

     
    02:24
    Netrvalo to ani tři minuty a máme tu první bitku zápasu. Pustili se do sebe domácí Haley a hostující Stuart. Oba dostanou pět trestných minut za bitku a odpočinou si za katrem.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 12. J. Ward (Braun), 23. Meier (Tierney, J. Ward), 28. Burns, 52. Tierney (Meier, Vlasic), 60. J. Thornton – 58. Morrissey (Scheifele), 60. Scheifele


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Couture, Labanc – Meier, Tierney, J. Ward – M. Karlsson, Haley, Wingels.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien, Enström, Trouba, Stuart, Postma – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Armia – Matthias, Lowry, Stafford – Copp, Petan, Thorburn.

    Rozhodčí: Hebert, Lee – Driscoll, Knorr

    Diváci: 17 479
    bahis siteleri