Chicago – Minnesota 2:3 (kon.) | Vancouver – New Jersey 1:2 (po pr.) | Anaheim – St. Louis 1:2 (po pr.)
Buffalo – Dallas 4:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 0:4 (kon.) | Detroit – Montreal 1:0 (kon.)
San Jose – Winnipeg 5:2 (kon.) | Los Angeles – Tampa 1:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
Winnipeg Jets
Pondělí 16.01.2017, 22:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Joe THORNTON - 5:2
     
    59:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A přeci ještě není konec! Pátou branku San Jose Sharks přidává JOE THORNTON, který trefil přesně odkrytou svatyni Winnipegu. Na závěr mače tedy gólový smršť, ale všechny tyto zásahy jen kosmeticky upravily skóre. Bez asistence.
    59:45 Mark SCHEIFELE - 4:2
     
    59:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Symbolické snížení na rozdíl dvou branek patnáct vteřin před koncem. Skoro se zdálo, že Martin Jones už tohle zakončení ani nečekal. Také se pak brankář San Jose nad celou situací pousmál. Zkusil totiž rozehrát rychle puk, ale trefil jen MARKA SCHEIFELEHO. Ten chyby využil a trefil puk prakticky do poloviny odkryté klece. Radost ale z tohoto nic neřešícího zásahu pochopitelně moc nemá. Bez asistence.
     
    57:45
    Hutchinson je na střídačce, Jets ještě zkoušejí hru bez brankáře.
    57:24 Josh MORRISSEY - 4:1
     
    57:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Winnipeg raduje a přeci jen připravuje Martina Jonese o čisté konto. I když už to asi hostům na body stačit nebude, mohou mít radost aspoň z dílčího úspěchu. Nahození před klec San Jose zkoušel tečovat kapitán Stíhaček Blake Wheeler, ale netečoval jej a branku si do statistik připisuje JOSH MORRISSEY, tedy bek Jets. Domácí střídačka si ještě vyžádala kontrolu na videu, ale na verdiktu rozhodčího se nic nemění, gól platí. Asistence: Mark Scheifele
    57:17 Martin Jones levým betonem ukradl gól Staffordovi!
     
    57:17
    V přečíslení dva na jednoho ujížděli Little a Stafford. Martin Jones ale jen potvrdil svou dnešní dominanci, když se proti druhému jmenovanému fantasticky stihl přesunout k tyči.
    51:41 Chris TIERNEY - 4:0
     
    51:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto o tom, kdo si z tohoto zápas odnese body. Předchozí vyhození Winnipegu na zakázané uvolnění se hostům vůbec nevyplatilo. San Jose totiž využilo následujícího vhazování v útočném pásmu a skóruje. CHRIS TIERNEY si na místě kolem levého kruhu našel prostor, odkud vyslal nepříjemnou jedovku. Rána se od tyčky odrazila za záda Hutchinsona. Tohle už bude Winnipeg jen velmi těžko dotahovat. Asistence: Timo Meier, Marc-Edouard Vlasic.
     
    51:05
    Do kabiny zmizel domácí útočník Logan Couture. Zatím nevíme, zda to je ze zdravotních, nebo jiných důvodů.
     
    46:04
    Situace se hostujícímu týmu ještě více komplikuje. Kapitán Winnipegu Blake Wheeler míří na trestnou lavici, protože holí trefil obličej Vlasica. Takže další přesilovka pro San Jose Sharks.
     
    40:50
    Copp se hnal sám na branku a Jones jen tak tak zlikvidoval jeho zakončení. Jde vidět, že hosté ještě nechtějí Žralokům zadarmo odevzdat body.
     
    38:49
    Joel Ward dostal spoustu prostoru a času na to, aby zakličkoval s pukem před brankou a něco vymyslel. To také udělal, položil si brankáře. Ale už nestačil přesně poslat puk do sítě.
     
    37:03
    Hra přerušena poté, co Thornton byl výrazně zasažen holí do obličeje a rozhodčí si toho všimli až na poslední chvíli. Nakonec je z toho čtyřminutová přesilovka Sharks, protože v obličeji útočníka San Jose se objevila i krev. Trest pyká Byfuglien.
     
    33:22
    Schlemko měl na hokejce čtvrtou domácí branku. Winnipeg je pod obrovským tlakem a neví, kde mu hlava stojí.
    27:08 Brent BURNS - 3:0
     
    27:08
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Poměrně rychle využitá přesilovka, ale nejdříve to pro Sharks nevypadalo vůbec dobře. Winnipeg se ve vlastním oslabení dostal do úniku, Martin Jones řešil před svou klecí problémy. Pak se ale kalifornská parta přesunula do útočného pásma a okamžitě zvýšila na rozdíl tří zásahů. Nahození od modré čáry trefilo pouze zadní mantinel. Puk se ale odrazil příhodně zpátky před Hutchinsona, kde už čekal na dorážku produktivní útočník Joe Pavelski. Jenže ten se puk vůbec nedotkl, touš skončil v síti po odrazu od Hutchinsonovy brusle. Autor zásahu BRENT BURNS tak neměl moc těžkou úlohu při své šťastné trefě. Jets musí pořádně zabrat. Bez asistence.
     
    26:21
    San Jose Sharks si navíc zahrají přesilovou hru. Postma z Winnipegu dostává dvě minuty za sevření kotouče rukou, takže bude muset odsedět trest.
    22:45 Timo MEIER - 2:0
     
    22:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hodně zajímavá situace, která předcházela brance San Jose. Autor prvního gólu domácích Joel Ward byl tvrdě sražen u střídačky a nezvedal se z ledu. Hra ale pokračovala, načež se puk dostal až k hráči jménem TIMO MEIER. Útočník kalifornského klubu unikal sám na branku. Nic nevymýšlel, jednoduchou střelou Hutchinsona překonal a rozradostnil tak SAP Center. Joel Ward následně odešel do kabiny a domácí trenéři budou muset doufat, že se nebude jednat o nic vážnějšího. Asistence: Chris Tierney, Joel Ward.
     
    22:05
    Logan Couture je zatím nejvíce nebezpečným hokejistou Sharks v tomto zápase, jednoznačně. Jakmile je u puku, Stíhačky musejí být pořádně v pozoru.
     
    13:41
    Blake Wheeler z první ve vyložené možnosti minul prostor u tyčky, to byla opravdu promarněná možnost.
     
    13:24
    Ale pozor, je tu nepříjemnost pro Žraloky. Další jejich hráč musí na trestnou lavici, opět za vysokou hůl. Rozhodčí tam poslal Tierneyho. Dobrá možnost pro hosty v přesilovce pět na tři.
    11:54 Joel WARD - 1:0
     
    11:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jak paradoxní! San Jose od začátku na svého soupeře před jeho bránou moc dobrých receptů nenašlo. Teď Sharks pár vteřin hráli oslabení. A místo toho, aby se soustředili na poctivé bránění, tak vyrazili odvážně dopředu. Konkrétně tak učinil útočník JOEL WARD, jenž neváhal a krásně poslal kotouč do levého horního růžku Hutchinsonova zařízení. Dá se říci, že kalifornský tým vytěžil z minima maximum, zatím určitě není v první třetině lepším kádrem na ledové ploše. Pokračuje přesilovka Jets. Asistence: Justin Braun.
     
    11:39
    Zároveň je tu první přesilová hra zápasu pro Winnipeg Jets. Obránce San Jose David Schlemko musí pykat za faul vysokou holí. Uvidíme, jak si hosté s početní výhodou poradí.
     
    08:35
    Domácí prohráli na vhazování v útočném pásmu a hned z toho byly trable pro Sharks. Matthias sám před Jonesem těsně neuspěl.
     
    03:46
    Logan Couture vyslal hodně dobrou střelu z pozice na pravém kruhu. Zkusil mířit nad lapačku brankáře Stíhaček, ale kotouč skončil kousek vedle klece. Zatím největší možnost San Jose Sharks.
    02:24 Micheal Haley svedl pěstní souboj s Markem Stuartem!

     
    02:24
    Netrvalo to ani tři minuty a máme tu první bitku zápasu. Pustili se do sebe domácí Haley a hostující Stuart. Oba dostanou pět trestných minut za bitku a odpočinou si za katrem.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 12. J. Ward (Braun), 23. Meier (Tierney, J. Ward), 28. Burns, 52. Tierney (Meier, Vlasic), 60. J. Thornton – 58. Morrissey (Scheifele), 60. Scheifele


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Couture, Labanc – Meier, Tierney, J. Ward – M. Karlsson, Haley, Wingels.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Morrissey, Byfuglien, Enström, Trouba, Stuart, Postma – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Armia – Matthias, Lowry, Stafford – Copp, Petan, Thorburn.

    Rozhodčí: Hebert, Lee – Driscoll, Knorr

    Diváci: 17 479
    bahis siteleri